papanikolis Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Σούπερ. Έχει ολοκληρωθεί το νέο δίκτυο εδώ. Cool!! Οπότε δεν θα πάει χαμένο πιστεύω το νούμερο που λέω να βουτήξω αύριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 "Ρεκόρ στη χρήση data βλέπει η Wind" http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1554860/rekor-sth-hrhsh-data-vlepei-h-wind.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 "Ρεκόρ στη χρήση data βλέπει η Wind" http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1554860/rekor-sth-hrhsh-data-vlepei-h-wind.html Σωστά τα λέει, το βλέπω και από τη δική μου χρήση, αλλά και των υπόλοιπων μελών της οικογένειας. Και τα πρωτεία στο YouTube. Πράγματι, έτσι είναι, όπως και μεγάλο μερίδιο τα κοινωνικά μέσα κλπ. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kazboyi Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 "Ρεκόρ στη χρήση data βλέπει η Wind" http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1554860/rekor-sth-hrhsh-data-vlepei-h-wind.html καλή, φθηνή, χρυσή και Άγια η Wind αλλά το σήμα της σταματάει περίπου 300-400μετρα πριν το στρατόπεδο που είμαι στα Ίσθμια. Μόνο E έχει μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Έδεσσα που ανεβαίνω 7 Αυγούστου θα προλάβω 4g η μπα; για πότε λέει το χρονοδιάγραμμα; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Έδεσσα που ανεβαίνω 7 Αυγούστου θα προλάβω 4g η μπα; για πότε λέει το χρονοδιάγραμμα; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠαίξε τζόκερ περισσότερες πιθανότητες έχεις :lol: Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Μήπως το βλέπεις πριν πατήσεις για να μπεις στο θέμα εκεί που σου δείχνει κάτι σαν περίληψη από την τελευταία δημοσίευση και συνήθως βάζει μια άσχετη με αυτήν αλλά σχετικά πρόσφατη φωτογραφία από όσες έχουν ανέβει στο θέμα; Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATHMICH Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Δηλεσι Βοιωτίας, ανύπαρκτο το 4g... Η κόκκινη εμφανίζει 4g το οποίο δεν το κρατάει με τίποτα... Στάλθηκε από το HT17Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Μήπως το βλέπεις πριν πατήσεις για να μπεις στο θέμα εκεί που σου δείχνει κάτι σαν περίληψη από την τελευταία δημοσίευση και συνήθως βάζει μια άσχετη με αυτήν αλλά σχετικά πρόσφατη φωτογραφία από όσες έχουν ανέβει στο θέμα; Sent from my Moto X Playόχι! είναι μέσα σε απάντηση ποστ! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Δηλεσι Βοιωτίας, ανύπαρκτο το 4g... Η κόκκινη εμφανίζει 4g το οποίο δεν το κρατάει με τίποτα... Στάλθηκε από το HT17Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο χάρτη όμως, φαίνεται να έχει. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 (edited) [/color]Μήπως έχεις κινητό χωρίς 800 άρα; Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 20, 2017 by haforce Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATHMICH Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 [/color]Μήπως έχεις κινητό χωρίς 800 άρα; Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι 800αρα έχω αλλά δεν λέει να το εμφανίσει στην αναζήτηση δικτύων Στάλθηκε από το HT17Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 (edited) Ανεβασαν τους νεους χαρτες 3g/4g τους οποιους πρόσθεσα και στο site που διατηρώ . Πάντως περίμενα ποιο μεγάλη κάλυψη από την wind στην Κατερίνη. Από τα λεγόμενα των γνωστών περίμενα πληρώτατη κάλυψη όλου του νομού αλλά δεν..... Εύχομαι να είναι στην φάση 2.... Κάνουν φιλότιμη προσπάθεια αλλά έχουν μεγάλη αποστάτη (μαζί με την vodafone) ότι και να κάνουν από την 1η. http://mobilemaps.freesite.host/el/greek-lte-maps.html Edited July 20, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Δυστυχώς η διαφορά είναι τεράστια...δεν κάνουν αυτό που πρέπει.. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Ανεβασαν τους νεους χαρτες 3g/4g τους οποιους πρόσθεσα και στο site που διατηρώ . Πάντως περίμενα ποιο μεγάλη κάλυψη από την wind στην Κατερίνη. Από τα λεγόμενα των γνωστών περίμενα πληρώτατη κάλυψη όλου του νομού αλλά δεν..... Εύχομαι να είναι στην φάση 2.... Κάνουν φιλότιμη προσπάθεια αλλά έχουν μεγάλη αποστάτη (μαζί με την vodafone) ότι και να κάνουν από την 1η. http://mobilemaps.freesite.host/el/greek-lte-maps.html Όντως μέτρια προσπάθεια. Πλέον υπάρχουν σημεία με παλιό 3g και το κλασικό G (2g) και ταυτόχρονα υπάρχει και λίγο 4g από κάπου πολύ μακριά μη λειτουργικό. Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Τραγωδία. Μια τρύπα στο νερό και η αναβάθμιση στην Πιερία. ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 (edited) Ανεβασαν τους νεους χαρτες 3g/4g τους οποιους πρόσθεσα και στο site που διατηρώ . Πάντως περίμενα ποιο μεγάλη κάλυψη από την wind στην Κατερίνη. Από τα λεγόμενα των γνωστών περίμενα πληρώτατη κάλυψη όλου του νομού αλλά δεν..... Εύχομαι να είναι στην φάση 2.... Κάνουν φιλότιμη προσπάθεια αλλά έχουν μεγάλη αποστάτη (μαζί με την vodafone) ότι και να κάνουν από την 1η. http://mobilemaps.freesite.host/el/greek-lte-maps.html Και βέβαια θα καλυφθεί όλος ο νομός. Ο χάρτης απεικονίζει την κάλυψη την στιγμή της δημιουργίας του. Η αδελφή μου μου είπε ότι η κάλυψη στο νομό Μαγνησίας είναι καταπληκτική. Ελπίζω να έχει δίκιο. Edited July 21, 2017 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 (edited) Και βέβαια θα καλυφθεί όλος ο νομός. Ο χάρτης απεικονίζει την κάλυψη την στιγμή της δημιουργίας του. Η αδελφή μου μου είπε ότι η κάλυψη στο νομό Μαγνησίας είναι καταπληκτική. Ελπίζω να έχει δίκιο.Κοίτα απλά στην Μαγνησία ασχολήθηκαν 2 φορές. Μπορεί να συμβεί στο μέλλον σε δεύτερη φάση. Αν ο χάρτης είναι και λίγο παραπάνω βαμενος όπως σε άλλες περιοχές η κάλυψη είναι μικρή. Πίστευα ότι όλοι οι νόμοι θα υπερκαλύπτουν. Μπορεί να συμβεί αυτο με την κάλυψη των συνορευομενων νομών. Θα δείξει. Πάντως με βάση αυτά που μου έλεγαν άνθρωποι που είχαν σχέση με το έργο είναι απογοήτευση. Κάλυψη παραλιακά και κάποια πολύ χτυπητά σημεία. Σαν να κατσανε σε ελάχιστα σημεία της Vodafone. Όπως και να έχει καλοδεχούμενο. Τουλάχιστον στην εθνική επάνω αν έχει κάλυψη μειώνει το κομμάτι που δεν έχει δίκτυο 4g στην εθνική οδό. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Edited July 21, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Και βέβαια θα καλυφθεί όλος ο νομός. Ο χάρτης απεικονίζει την κάλυψη την στιγμή της δημιουργίας του. Η αδελφή μου μου είπε ότι η κάλυψη στο νομό Μαγνησίας είναι καταπληκτική. Ελπίζω να έχει δίκιο. Μιχάλη, σου τα είχα πει κι εγώ για Βόλο και Πήλιο. Επιβεβαιωνονται και από την αδερφή σου. Η κάλυψη είναι τέλεια! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Ας καλύψουν τα υπόλοιπα αστικά κέντρα και ας αφήσουν για μετά την επέκταση στα πέριξ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Ας καλύψουν τα υπόλοιπα αστικά κέντρα και ας αφήσουν για μετά την επέκταση στα πέριξΑυτό έχουν αρχίσει να κάνουν. Τα σημεία με μεγάλη πληθυσμιακή συγκέντρωση. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Η θεωρία που θέλει το 3G της WIND πιο γρήγορο, για ακόμα μια φορά επιβεβαιώνεται. :wacko: Ακριβώς στους πρόποδες του Ταΰγετου (Λακωνία μεριά), σε πολύ αραιοκατοικημένη περιοχή (και με χωράφια): Με 4G: %5Bimg%5Dhttp%3A//i64.tinypic.com/2yy8aww.jpg[/img] Με 3G: %5Bimg%5Dhttp%3A//i68.tinypic.com/309ihra.jpg[/img] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 (edited) Παιδιά μόλις επικοινώνησα με την εταιρία για τεχνικό θέμα και για το θέμα τις Κατερίνης μου απάντησαν ότι: " Οι αναβαθμίσεις στο δίκτυο στην περιοχή Κατερίνης ,προς το παρόν δεν έχουν ολοκληρωθεί ,όπως βλέπω από το σύστημα μας." Τώρα η το σύστημα της υποστήριξης δεν έχει ενημερωθεί η συνεχίζουν οι εργασίες σε ολόκληρο τον νόμο. Θα δείξει από την άλλη εβδομάδα που θα ρωτήσω πάλι. Όποιος πάει Πιερία ας μας πει από πρώτο χέρι τι παίζει. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Edited July 21, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Η θεωρία που θέλει το 3G της WIND πιο γρήγορο, για ακόμα μια φορά επιβεβαιώνεται. :wacko: Η Wind δίνει 3G από B1 (2100MHz) και LTE από B20 (800MHz) Με την ίδια ισχύ εκπομπής τα 2100 φτάνουν ανάμεσα στο 1/3 και 1/2 της απόστασης που φτάνουν τα 800. Αν βρουν και κτίσμα η διαφορά είναι ακόμα μεγαλύτερη υπέρ του 800. Φαντάσου λοιπόν με πόσο κόσμο μοιράζεσαι την LTE κεραία και με πόσο κόσμο μοιράζεσαι την HSPA+ κεραία. (Η απάντηση δεν είναι με διπλάσιο ή τριπλάσιο, είναι με τα τετράγωνα του 2 και του 3 γιατί καλύπτεις περιοχή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 αυτο που λεις ειναι πολυ σχετικο. οι συνδρομητες με 4g συσκευες ομως ςιναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους με 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts