cmvr Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 τι να κάνουμε. Κάποιοι είμαστε επιστήμονες κάποιοι όχι. Τελικά έχει πολύ ζέστη στην Ελλάδα. Έπεσες στον καύσωνα του διημέρου. Από Δευτέρα όλα θα είναι νορμάλ. Σήμερα λιώνουν και τα τσιμέντα. Απορώ αυτοί που δουλεύουν Σαουδική Αραβία πως την παλεύουν με μόνιμα 50άρια.. Στάλθηκε από το Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Έπεσες στον καύσωνα του διημέρου. Από Δευτέρα όλα θα είναι νορμάλ. Σήμερα λιώνουν και τα τσιμέντα. Απορώ αυτοί που δουλεύουν Σαουδική Αραβία πως την παλεύουν με μόνιμα 50άρια.. Στάλθηκε από το Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θέμα συνήθειας είναι. Πες και σε εμάς πως δουλεύουμε με -20C το χειμώνα... Αλλά συμφωνώ από τη ζέστη προτιμώ -30C και ας παγώνει και η μύτη και τα μάτια (μου έχει τύχει να μη μπορώ να κουνήσω μάτια για 1 λεπτό). Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Σε 2 εβδομάδες θα ξεκινήσω από Αθήνα για Αλεξανδρούπολη.. Υπάρχει κανένα πρόγραμμα για να μετρήσω καλύψεις η με το μάτι τι δείχνει το κινητό εκείνη τη στιγμή; Θα έχω μαζί μου cosmote Vodafone και της Wind το 30αρι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Σε 2 εβδομάδες θα ξεκινήσω από Αθήνα για Αλεξανδρούπολη.. Υπάρχει κανένα πρόγραμμα για να μετρήσω καλύψεις η με το μάτι τι δείχνει το κινητό εκείνη τη στιγμή; Θα έχω μαζί μου cosmote Vodafone και της Wind το 30αρι.. Cell mapper and server upload or Gnet track pro. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Κέντρο Νέας Αγχιάλου, Μαγνησίας. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Κέντρο Νέας Αγχιάλου, Μαγνησίας. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν έχει σε καλή θέση σταθμό στη Νέα Αγχίαλο. Βέβαια από τις αλλες πάλι καλύτερη λήψη εχει ειδικά στα βόρεια της πόλης... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilhs_lamia Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Απ το καταστημα στην λαμια μου ειπαν θα αναβαθμισουν πρωτο τριμηνο του 18.. Στάλθηκε από το GT-I9506 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Από Ξάνθη έως ασπροβαλτα είναι μια χαρά με καλές ταχύτητες. Μόνο σε 2 σημεία πέφτει σε h+. Από απροβαλτα έως λίγο πριν το Δερβένι 2g μετά 4g μέχρι τα διόδια μετά τα μαλγαρα. Από εκεί και μετά εκτός κατερινης Η αναιμικο και μετά 2g καμπανιαστο. Μετά από εκει έχει Η+ μόνο μέσα στα 3 τούνελ στα Τέμπη και μετά από εκεί από Βόλο και κάτω έχει h και h+ μετά προς Λαμία μόνο 2g και μετά h+ και 4g λίγο πριν τα διόδια της Χαλκίδας. Οπότε εκτός από το κομμάτι Ξάνθη ασπροβαλτα που επαιζε με μεγάλες ταχύτητες τα υπόλοιπα για τα πανηγύρια. Θα βρω χρόνο να τα γράφω αναλυτικά όπως και της άλλης εταιρίας που έγινα οι μετρήσεις στο αντίστοιχο τοπίκ. Όσο για κάποιους που τους πέσαν τα μαλλιά ας πάνε στα dhi :lol: να βάλουν γιατί ανακρίβειες πολλές σε αυτά που λένε για το δίκτυο στο συγκεκριμένο κομμάτι της Β. Ελλάδος. Κάθε 5 km έγινε μέτρηση δύο φορές με τα 2 δίκτυα (φαγώθηκαν πολλά gb). Όπως για την ασπροβαλτα που μιλούσαν για 10mbps max σε ώρες αιχμής έμεινα 3 ημέρες πρόσφατα για εγκατάσταση Wi-Fi σε τοπική επιχείριση σε ασπροβαλτα και κάτω από 25 δεν έπεφτε ποτέ και που περιέγραφαν για κάλυψη μηδενική πριν λίγο καιρό βλέποντας με συσκευές που δεν έπιαναν όχι 800αρα ούτε καν 1800αρα. Ομοίως έχουν αδικήσει και την Cosmote σε κομμάτια συγκεκριμένα. Στάλθηκε από το Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εσύ πέρασες 3 μέρες εμείς μενουνε 20 χρόνια..Από τότε που αναβάθμισε μια χαρά είναι..εδώ και ένα 6μονο σχεδόν ..πάλι βέβαια απορώ με την 800αρα και την κάλυψη της..το 20αρακι το πιανει για 25 δεν είδα ποτε..Μέχρι την Ρεγγίνα είναι καλά και από εκεί περίπου έως το λινανακι έξω από την Ασπροβάλτα.Από εκεί έως τουζλα 2g..τουζλα παίζει πιο χάλια από ένας Αλλά πάλι είναι πάνω από τα 10..ευκαιρία για speedtest τώρα που έχει κοσμο Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Εσύ πέρασες 3 μέρες εμείς μενουνε 20 χρόνια..Από τότε που αναβάθμισε μια χαρά είναι..εδώ και ένα 6μονο σχεδόν ..πάλι βέβαια απορώ με την 800αρα και την κάλυψη της..το 20αρακι το πιανει για 25 δεν είδα ποτε..Μέχρι την Ρεγγίνα είναι καλά και από εκεί περίπου έως το λινανακι έξω από την Ασπροβάλτα.Από εκεί έως τουζλα 2g..τουζλα παίζει πιο χάλια από ένας Αλλά πάλι είναι πάνω από τα 10..ευκαιρία για speedtest τώρα που έχει κοσμο Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω πελάτες χρόνια στην περιοχή και πλέον μόνιμες τηλεμετριες. Οπότε κάνω service θα μετράω remote με speed test. Τουλάχιστον με συσκευές που πιάνουν όλες τις μπάντες ! Στάλθηκε από το Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilhs_lamia Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Headset μια μετρηση κ απο μενα στην αμαλιαπολη παγασιτικος κολπος!πολυ καλα μετρηση με h+! Στάλθηκε από το GT-I9506 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Headset Στάλθηκε από το GT-I9506 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Headset μια μετρηση κ απο μενα στην αμαλιαπολη παγασιτικος κολπος!πολυ καλα μετρηση με h+! Στάλθηκε από το GT-I9506 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Headset Στάλθηκε από το GT-I9506 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δε φαίνεται κάτι. Δεν τοποθέτησαν LTE στην Αμαλιαπολη; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilhs_lamia Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Δεν εχω την καινουρια 4g καρτα ακομα το τεστ με 3 γενια εποιασε 28 ap κ 4 d καλη ταχητητα για 3 γενια ετσι?η αμαλιαπολη απ ποια κερεα τροφοδοτητε? Στάλθηκε από το GT-I9506 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Ρε παιδιά τι έχει κάνει η windαρα στη νέα Καλλικράτεια! Έβλεπα με το mate 8 4g σε σημεία εκτός του κέντρου τις Καλλικράτειας που οι άλλες ούτε 3g. Σήμερα με το galaxy είδα band 20 τέλειο σήμα παντού, band 3 10mhz σήμα παντού και band 7 χαμηλότερο σήμα αλλά σχεδόν παντού! Πρώτη φορά βλέπω band 3 στα 10mhz μακάρι να γίνει παντού. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 (edited) Σε όλον τον Νομό Πιερίας γίνεται αναβάθμιση του δικτύου από την wind ενδέχεται εαν είστε εκεί θα έχετε δυσλειτουργία στην χρήση αυτή ήταν η απάντηση από την wind τηλεφωνικώς στο helpdesk. Ομοίως ανέφεραν ότι συνεχίζονται οι αναβαθμίσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στον νομό Μαγνησίας. Για άλλο θέμα κάλεσα αλλά έριξα και μια γρήγορη ερώτηση :) αν κλείσουν και το κομμάτι ανάμεσα σε μαγνησία και Λαμία στην εθνική θα έχουμε παντού 3g/4g να κάνουμε την δουλειά μας όσοι ταξιδεύουμε συχνά από νότο προς βορά και τούμπαλιν. Edited July 3, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Σε όλον τον Νομό Πιερίας γίνεται αναβάθμιση του δικτύου από την wind ενδέχεται εαν είστε εκεί θα έχετε δυσλειτουργία στην χρήση αυτή ήταν η απάντηση από την wind τηλεφωνικώς στο helpdesk. Ομοίως ανέφεραν ότι συνεχίζονται οι αναβαθμίσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στον νομό Μαγνησίας. Για άλλο θέμα κάλεσα αλλά έριξα και μια γρήγορη ερώτηση :) αν κλείσουν και το κομμάτι ανάμεσα σε μαγνησία και Λαμία στην εθνική θα έχουμε παντού 3g/4g να κάνουμε την δουλειά μας όσοι ταξιδεύουμε συχνά από νότο προς βορά και τούμπαλιν. Μπραβο της,θα τσεκαρω το δικτυο. Αν φερει σωστη καλυψη 4G,σκεφτομαι για SimpleFi να παρω στη Λεπτοκαρυα και σαν back up συνδεση στο σπιτι. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATHMICH Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 (edited) Σήμερα κάναμε μια μικρή εξόρμηση από Ξυλόκαστρο έως Πάτρα, μέσω της Ν. Ε. Ο Κορίνθου -Πατρών. Σε όλο το μήκος υπήρχε αρκετή κάλυψη 4g(χανόταν μόνο σε τμήματα που υπήρχε αλληλεπίδραση των κεραιών, δηλαδή εκεί που τελείωνε η κάλυψη της μίας μέχρι να συνδεθεί στην επόμενη -μια απόσταση χρονικά περίπου λιγότερο από λεπτό της ώρας. Στα τούνελ δεν υπήρχε ούτε gsm.... Στο Διακοπτό υπήρχε κάλυψη από κεραία που βρίσκεται στην έξοδο της εθνικής οδού για Καλάβρυτα, με band 20, αφού όπως είδα εκεί συνδέθηκε το κινητό, δεν έκανα μέτρηση ταχύτητας, αφού υπήρχε wifi στο beach bar. Off topic : η wind ήταν καλύτερη από την ποιότητα του δρόμου, αφού ακόμα αρκετά τμήματα είχαν μόνο μία λωρίδα.... Στάλθηκε από το HT17Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 3, 2017 by ATHMICH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Σήμερα κάναμε μια μικρή εξόρμηση από Ξυλόκαστρο έως Πάτρα, μέσω της Ν. Ε. Ο Κορίνθου -Πατρών. Σε όλο το μήκος υπήρχε αρκετή κάλυψη 4g(χανόταν μόνο σε τμήματα που υπήρχε αλληλεπίδραση των κεραιών, δηλαδή εκεί που τελείωνε η κάλυψη της μίας μέχρι να συνδεθεί στην επόμενη -μια απόσταση χρονικά περίπου λιγότερο από λεπτό της ώρας. Στα τούνελ δεν υπήρχε ούτε gsm.... Στο Διακοπτό υπήρχε κάλυψη από κεραία που βρίσκεται στην έξοδο της εθνικής οδού για Καλάβρυτα, με band 20, αφού όπως είδα εκεί συνδέθηκε το κινητό, δεν έκανα μέτρηση ταχύτητας, αφού υπήρχε wifi στο beach bar. Off topic : η wind ήταν καλύτερη από την ποιότητα του δρόμου, αφού ακόμα αρκετά τμήματα είχαν μόνο μία λωρίδα.... Στάλθηκε από το HT17Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κανείς δεν έχει κάλυψη σε αυτά τα τούνελ της Ολυμπίας οδού και μου έχει κάνει εντύπωση γιατί ειδικά η Cosmote έχει LTE+ κάλυψη στα τούνελ της περιμετρικής που επίσης τα ελέγχει η Ολυμπία οδός. Μάλλον είναι παρενέργεια της βιασύνης να δωθούν και να εγκαινιαστούν πριν το Πάσχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilhs_lamia Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Καλημερα μια μετρηση απ το καρπενιση με 3 γενια αλλα τα παει πολυ καλα!4g φυσικα δεν υπαρχει! Στάλθηκε από το GT-I9506 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημερα μια μετρηση απ το καρπενιση με 3 γενια αλλα τα παει πολυ καλα!4g φυσικα δεν υπαρχει! Στάλθηκε από το GT-I9506 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το GT-I9506 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Ε, αφού έχετε HSPA δίκτυο, λίαν συντόμως θα σας έρθει και το LTE. Απλά δεν γίνεται να δουλεύουν 800 συνεργεία πανελλαδικώς, άρα κάποιες περιοχές είναι λογικό να πάρουν αργότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Έχω πελάτες χρόνια στην περιοχή και πλέον μόνιμες τηλεμετριες. Οπότε κάνω service θα μετράω remote με speed test. Τουλάχιστον με συσκευές που πιάνουν όλες τις μπάντες ! Στάλθηκε από το Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πλαταμωνα, νέους πόρους ακόμη είναι χάλια τα πράγματα. Πότε υπολογίζεις να έχουμε (ευχάριστα) νέα? ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπραβο της,θα τσεκαρω το δικτυο. Αν φερει σωστη καλυψη 4G,σκεφτομαι για SimpleFi να παρω στη Λεπτοκαρυα και σαν back up συνδεση στο σπιτι. Πριν 2 εβδομάδες η Λεπτοκαρυα δεν είχε. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δε φαίνεται κάτι. Δεν τοποθέτησαν LTE στην Αμαλιαπολη; Mixtri, μου είχες υποσχεθεί 4g στον κάμπο και ακόμη περιμένω (για πέριξ και παράλια). Κάνε κάτι..... :lol: :lol: Όχι τίποτα άλλο αλλά μόλις ανανέωσα το συμβόλαιο σε εκπληκτική τιμή...... :) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Την Κυριακή το απόγευμα στον ΣΕΑ Αλμυρού με 4G είχα 30,11 download και 9,45 upload Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Αποκόρωνας Χανίων με Hyperhosting. Τον χειμώνα με πολύ λιγότερη κίνηση έπιανε 45αρια. Πάντως κι έτσι καλά πάει... http://i1064.photobucket.com/albums/u370/Dimos_Vav/Screenshot_2017-07-04-19-47-10_zpsy3gekqjm.png Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 4G στη λεπτοκαρυα Πιερίας! Ταχύτητες δράμα βεβαια 4mbps αλλά σερφαρεις άνετα (ακόμα είναι ασταθές βέβαια). Τελικά έχει 4g η περιοχή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Τελικά έχει 4g η περιοχή? Αμα κατεβω αυτες τις μερες θα τσεκαρω στη Λεπτοκαρυα.Ελπιζω στη Πιερια να εκαναν δουλεια. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Αμα κατεβω αυτες τις μερες θα τσεκαρω στη Λεπτοκαρυα.Ελπιζω στη Πιερια να εκαναν δουλεια. Τώρα το φτιάχνουν δεν νομίζω ακόμα να το έχουν ανοίξει ακόμα το νέο δίκτυο. Στάλθηκε από το Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts