mixtri Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Επειδή μιλάμε για το δίκτυο και πιο συγκεκριμένα το 4G, το γεγονός ότι ξεκίνησε να φτιάξει τέτοιο με καθυστέρηση συγκριτικά με άλλους, νομίζω πως είναι προφανές ότι είναι αντιφατικό με την έννοια της πρωτοπορίας. Από εκεί και έπειτα για τον χρήστη μικρή σημασία έχουν όλα αυτά, μπροστά στην απόδοση του δικτύου. Ας κοιτάξει να το φτιάξει όσο μπορεί και όλα καλά θα είναι. Sent from my Moto X Play Υπάρχουν και συνδρομητές που είναι πολύ ευχαριστημένοι από το δίκτυο της Wind και τη σταθερότητα του. Ναι υπάρχουν και δε προσπαθούμε να θίξουμε τη νοημοσύνη κανενός. Ένα παράδειγμα οι γονείς μου που ρίχνουν στα αυτιά στην κατανάλωση τους περισσότερους του thread με 10GB κίνηση ο καθένας κάθε μήνα και πάνω από 1000 λεπτά ομιλίας. Στο δίκτυο της Wind συνδέονται, Όχι σε δορυφορικό σύστημα. Πρωτοπορία δεν είναι μόνο τα 150mbps αλλά και μια ποιότητα συνομιλίας σε πολύ υψηλά επίπεδα, ελάχιστες χαμένες κλήσεις. Εντυπωσιακό να υπάρχει 4g plus στην Κωλοπετινιτσα αλλα όταν παίρνω τηλέφωνο τον άλλον και βγάζω νόημα από τα συμφραζόμενα επιτρέψτε μου να έχω διαφορετική άποψη για την πρωτοπορία που βάζει σε δεύτερη μοίρα τις πραγματικές ανάγκες. Άποψη μου. Δε σημαίνει ότι θα συμφωνούμε κι όλας. :) (δε με ενδιαφέρει να πω την αλήθεια) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Μη μου βάζεις λόγια που δεν είπα. Δεν μίλησα για 150mbps πουθενά. Ίσα ίσα που η απόλυτη ταχύτητα για μένα δε λέει τίποτα, σε αντίθεση με τη σταθερότητα και συμφωνώ μαζί σου. Προφανώς οι γονείς σου θα είναι σε κάποιο σημείο που το δίκτυο πάει καλά. Εγώ το μεγαλύτερο κομμάτι του χρόνου εκεί που κινούμαι είναι εντελώς χάλια ακόμη. Ενδεικτικά τι πετυχαίνεις εδώ : http://www.speedtest.net/my-result/6409358293 Και μιας και αναφέρθηκες στην ομιλία, χρησιμοποιώ τουλάχιστον 500' το μήνα από magic numbers, και η επικοινωνία πραγματικά δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Η ουσία είναι μία. Ακόμη θέλει δουλειά, αν κρίνουμε με βάση τη συνολική εικόνα. Σημεία που πάει καλά θα υπάρχουν, αλλά δυστυχώς αυτά που δεν πάει καλά είναι ακόμη αρκετά. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 (edited) Αλλα σε οσα σημεια αναβαθμιζει η καλυψη ειναι ισαξια της πρασινης. Νομίζω οτι εχει ισως και καλύτερη κάλυψη..ιδίως στην επαρχία και πάντα βασιζόμενος στον εμπορικά ανακοινώσιμο μπλε χάρτη ακριβείας. Τρανό παράδειγμα η συνεχή 3g+4g καλυψη της Wind σε Εθνικες Οδους και κεντρικές οδικές αρτηρίες που όμοια της δεν έχει ξαναϋπάρξει. Edited June 27, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Λίγο άσχετο με τη Wind αλλά είχα δει πιο παλιά να προτείνετε κάποια router και ρωτάω ξανά γιατί θέλω να πάρω ένα.. Θελω ένα σαν αυτό που δίνει η Wind αλλά θέλω να έχει και μια θύρα erhernet. Να παίρνει κάρτα sim να βάλω όποιας εταιρίας θέλω, και να έχει μια θύρα erhernet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 αν έχεις κάνα στικάκι 3g/4g πάρε ενα συμβατό router με ddwrt που να έχει usb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Νομίζω οτι εχει ισως και καλύτερη κάλυψη..ιδίως στην επαρχία και πάντα βασιζόμενος στον εμπορικά ανακοινώσιμο μπλε χάρτη ακριβείας. Τρανό παράδειγμα η συνεχή 3g+4g καλυψη της Wind σε Εθνικες Οδους και κεντρικές οδικές αρτηρίες που όμοια της δεν έχει ξαναϋπάρξει. Συμφωνω μαζι σου,πολλες φορες βλεπω τη Wind να βαραει μεχρι και 20αρια μεσα στη θεσσαλονικη.Με 3G ομως,οταν οι αλλες το μαξ που εχω δει ηταν 10-15 και τα 25 ηταν στις 2-3 το πρωι.Στο σπιτι εχω 8-10 Mbps Download μεσα στη μερα και το ιδιο εχει και αλλη,που τη κεραια τη βλεπω απο το σπιτι μου. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 αν έχεις κάνα στικάκι 3g/4g πάρε ενα συμβατό router με ddwrt που να έχει usb Δεν έχω στικακι. Με κάρτα sim θα το δουλεύω. Κάρτα έχω δηλαδή. Και θέλω ένα καλό μηχανάκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Στο μηχάνημα που δίνει η Wind το Huawei αυτές οι δύο κεραίες κάνουν; η μία είναι για 4G και η άλλη για 3G Look at this on eBay http://www.ebay.co.uk/itm/192189558727 Look at this on eBay http://www.ebay.com/itm/262962220361 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Με Κοζάνη τι γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 38 βαθμοί κελσίου αυτό γίνεται :p Για να δούμε 38mbps απο wind υπομονηηηηηηη :lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 38 βαθμοί κελσίου αυτό γίνεται :p Για να δούμε 38mbps απο wind υπομονηηηηηηη :lol: Της επόμενες μέρες που θα πιάσει 40C να πιάνει 40 mbps :p να παρακαλάτε να φτάσει 50C για ανεβάσει ταχύτητα άσχετα εάν δεν ξέρετε προς τα που θα κάνετε με τέτοια ζέστη :p Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athens_fans Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Λάθος θυμάσαι. Τέλη του '16 λέγαμε για 70% πληθυσμιακή κάλυψη του 4G. Την έφτασε και τώρα την ξεπέρασε. Στην Λαμια εχει μονο Gprs, αν μπεις μεσα σε μαγαζι αναζητηση δικτυου. Στην εθνικη οδο Λαμια - Θεσσαλονικη 2g. Για ποιο 4G μιλαμε; Παράθεση GATE 13...TILL THE END OF THE WORLD... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Στην Λαμια εχει μονο Gprs, αν μπεις μεσα σε μαγαζι αναζητηση δικτυου. Στην εθνικη οδο Λαμια - Θεσσαλονικη 2g. Για ποιο 4G μιλαμε; Όχι και 2g ρε φίλε! Είσαι υπερβολικός, είσαι hater της super duper, πρωτοποριακής ανεπανάληπτης, μεγαλειώδης εταιρίας!!!!!! Εdge έχει στα σημεία που λες!!!!!! Ψεύδεσαι ασυστόλως!!! :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Στην Λαμια εχει μονο Gprs, αν μπεις μεσα σε μαγαζι αναζητηση δικτυου. Στην εθνικη οδο Λαμια - Θεσσαλονικη 2g. Για ποιο 4G μιλαμε; Όχι και 2g ρε φίλε! Είσαι υπερβολικός, είσαι hater της super duper, πρωτοποριακής ανεπανάληπτης, μεγαλειώδης εταιρίας!!!!!! Εdge έχει στα σημεία που λες!!!!!! Ψεύδεσαι ασυστόλως!!! Μην λέτε βλακείες 7(-5)G έχει στην λάμια..... :lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Όντως. Μόνο 2g στη διαδρομή Λαμία Θεσσαλονίκη. Το έχετε ξεφτιλίσει το φόρουμ της Wind. Sent from my LON-L29 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Από χάρτες άλλο τίποτα! Δεν ξέρω τι κάνουν τα παιδιά και τι λένε για την Λαμία. Και στην Καλαμάτα δείχνει ο χάρτης ότι έχει πλήρη κάλυψη. αλλά σε πληροφορώ ότι σε ορισμένα σημεία το σήμα γενικά και ειδικά το 4G είναι το λιγότερο για τα πανηγύρια. Ο χάρτης δεν δείχνει πότε την πραγματικότητα ακόμα περισσότερο με την σαβουροαναλυση που έχουν! Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 (edited) "Σαβουροναλυση". Πολύ πετυχημένο όντως! Υπομονή guys , δυστυχώς μόνο αυτό μπορούμε να κανουμε... Υπομονη Για δείτε και κάτω από τον χαρτη: "Η πληροφορία που περιέχουν οι χάρτες είναι μόνο ενδεικτική και δεν αποτελεί εγγύηση για την κάλυψη ή την ποιότητα του δικτύου της WIND σε συγκεκριμένες περιοχές. Όπως ισχύει για όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως, η κάλυψη δύναται να επηρεαστεί από διάφορους εξωτερικούς τοπικούς παράγοντες όπως περιβαλλοντικές συνθήκες, ποιότητα κατασκευής κτιρίων κλπ." Ξέχασαν να αναγράψουν και τον παράγοντα ραδιοπαρεμβολες από εξωγήινους. Edited June 30, 2017 by pank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Στην Λαμια εχει μονο Gprs, αν μπεις μεσα σε μαγαζι αναζητηση δικτυου. Στην εθνικη οδο Λαμια - Θεσσαλονικη 2g. Για ποιο 4G μιλαμε; Όντως είναι τραγική η WIND που έχει αφήσει πόλεις με παλιό 3G και GPRS, αλλά όταν τελικά γίνει η αναβάθμιση, θα μιλάτε για "άλλο" δίκτυο. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Στην περιοχή μου ο χάρτης είναι ακριβεστατος. Όταν υπήρχε κενό στην κάλυψη 4g σε συγκεκριμένο σημείο της ΕΟ Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών, ο χάρτης δεν ήταν μπλε. Το κενό υπήρχε. Όταν από τον Οκτώβριο του 2016 καλύφθηκε με Lte, ο χάρτης τότε χρωματιστηκε και πολύ ορθά. Επειδή και εμείς έχουμε κάνει τη διαδρομή Θεσσαλονίκη - Αθήνα, θα πω ότι ο χάρτης ανταποκρίνεται στις πραγματικές συνθήκες. Δεν λέω ότι παντού έχει 4g, υπάρχουν σημεία και με τριτη γενιά, όπως και με δεύτερη. Κάθε φορά όμως τα πράγματα καλυτερευουν και στο μεγαλύτερο τμήμα της διαδρομής η κάλυψη είναι επαρκεστατη. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Ως κάτοικος Λαμίας επιτρέψτε μου να πω πως το 4G δεν υπάρχει ούτε για δείγμα στο νομό Φθιώτιδας.Σημερα κατέβηκα Αθηνα και στο δρόμο μέχρι τις Αφίδνες (στον αυτοκινητόδρομο εννοώ)υπήρχε στην καλύτερη περίπτωση 3G και Η+ σε ορισμένα σημεία.Μετα τα διόδια ειδα 4G... Μέχρι τότε το χάος.... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Νομίζω οτι εχει ισως και καλύτερη κάλυψη..ιδίως στην επαρχία και πάντα βασιζόμενος στον εμπορικά ανακοινώσιμο μπλε χάρτη ακριβείας. Τρανό παράδειγμα η συνεχή 3g+4g καλυψη της Wind σε Εθνικες Οδους και κεντρικές οδικές αρτηρίες που όμοια της δεν έχει ξαναϋπάρξει. Αυτό που πίνεται πρέπει να είναι καταπληκτικό....πάρε το αυτοκίνητο με δύο κινητά και ξεκινα απο Αθήνα να πας Έβρο να σου πω εγω ..Στα 3/5 της διαδρομής θα βλέπεις το μαγικό G,ούτε καν Ε...Πρόσφατα γύρισα από ξανθη Ασπροβάλτα...είδα και άλλος έγραψε για μαγική κάλυψη..Και μου έπεσαν τα μαλλιά.να μην μιλήσω για παραλιακή εθνικη Καβάλας Ασπροβάλτας..Εκεί πάσχει και η cosmote αλλά όχι σαν της άλλες δυο Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όντως. Μόνο 2g στη διαδρομή Λαμία Θεσσαλονίκη. Το έχετε ξεφτιλίσει το φόρουμ της Wind. Sent from my LON-L29 using Tapatalk Ευτυχώς που εκεί στην Σουηδία εχετε τόσο καλή ενημέρωση για την wind και το δίκτυο της στην Ελλαδα γιατί εμείς εδώ είμαστε τσομπαναρεοι...Έχω κλειδωσει τα κινητά στο 2g και φταίει η wind που κατεβαίνουμε απο Αθήνα Θεσσαλονίκη και μετά πάμε ορεστιαδα και δεν βλεπουμε LTE η Η...Επίσης τα λέτε τόσο όμορφα και επιστημονικά.. Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 (edited) 4G στη λεπτοκαρυα Πιερίας! Ταχύτητες δράμα βεβαια 4mbps αλλά σερφαρεις άνετα (ακόμα είναι ασταθές βέβαια). Edited June 30, 2017 by Nrg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 (edited) Από Ξάνθη έως ασπροβαλτα είναι μια χαρά με καλές ταχύτητες. Μόνο σε 2 σημεία πέφτει σε h+. Από απροβαλτα έως λίγο πριν το Δερβένι 2g μετά 4g μέχρι τα διόδια μετά τα μαλγαρα. Από εκεί και μετά εκτός κατερινης Η αναιμικο και μετά 2g καμπανιαστο. Μετά από εκει έχει Η+ μόνο μέσα στα 3 τούνελ στα Τέμπη και μετά από εκεί από Βόλο και κάτω έχει h και h+ μετά προς Λαμία μόνο 2g και μετά h+ και 4g λίγο πριν τα διόδια της Χαλκίδας. Οπότε εκτός από το κομμάτι Ξάνθη ασπροβαλτα που επαιζε με μεγάλες ταχύτητες τα υπόλοιπα για τα πανηγύρια. Θα βρω χρόνο να τα γράφω αναλυτικά όπως και της άλλης εταιρίας που έγινα οι μετρήσεις στο αντίστοιχο τοπίκ. Όσο για κάποιους που τους πέσαν τα μαλλιά ας πάνε στα dhi :lol: να βάλουν γιατί ανακρίβειες πολλές σε αυτά που λένε για το δίκτυο στο συγκεκριμένο κομμάτι της Β. Ελλάδος. Κάθε 5 km έγινε μέτρηση δύο φορές με τα 2 δίκτυα (φαγώθηκαν πολλά gb). Όπως για την ασπροβαλτα που μιλούσαν για 10mbps max σε ώρες αιχμής έμεινα 3 ημέρες πρόσφατα για εγκατάσταση Wi-Fi σε τοπική επιχείριση σε ασπροβαλτα και κάτω από 25 δεν έπεφτε ποτέ και που περιέγραφαν για κάλυψη μηδενική πριν λίγο καιρό βλέποντας με συσκευές που δεν έπιαναν όχι 800αρα ούτε καν 1800αρα. Ομοίως έχουν αδικήσει και την Cosmote σε κομμάτια συγκεκριμένα. Στάλθηκε από το Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 1, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Χαλκίδα που βρίσκομαι αυτές τις μέρες έχει 4g μέχρι και τα Ψαχνά (προς βορρά) αλλά μόνο από 800αρα. Και στην πόλη της Χαλκίδας μόνο 800αρα μπάντα. Ταχύτητες αργά το βράδυ φτάνει σχεδόν τα 20Mbps down και 5Mbps up. Την ημέρα που έχει κίνηση πέφτει γύρω στα 10Mbps ίσως και λίγο πιο χαμηλά. Κάνεις πάντως τη δουλειά σου. Πάλι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Αυτό που πίνεται πρέπει να είναι καταπληκτικό....πάρε το αυτοκίνητο με δύο κινητά και ξεκινα απο Αθήνα να πας Έβρο να σου πω εγω ..Στα 3/5 της διαδρομής θα βλέπεις το μαγικό G,ούτε καν Ε...Πρόσφατα γύρισα από ξανθη Ασπροβάλτα...είδα και άλλος έγραψε για μαγική κάλυψη..Και μου έπεσαν τα μαλλιά.να μην μιλήσω για παραλιακή εθνικη Καβάλας Ασπροβάλτας..Εκεί πάσχει και η cosmote αλλά όχι σαν της άλλες δυο Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευτυχώς που εκεί στην Σουηδία εχετε τόσο καλή ενημέρωση για την wind και το δίκτυο της στην Ελλαδα γιατί εμείς εδώ είμαστε τσομπαναρεοι...Έχω κλειδωσει τα κινητά στο 2g και φταίει η wind που κατεβαίνουμε απο Αθήνα Θεσσαλονίκη και μετά πάμε ορεστιαδα και δεν βλεπουμε LTE η Η...Επίσης τα λέτε τόσο όμορφα και επιστημονικά.. Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τι να κάνουμε. Κάποιοι είμαστε επιστήμονες κάποιοι όχι. Τελικά έχει πολύ ζέστη στην Ελλάδα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts