MitsosDaBest13 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 (edited) Μετά από 2 μήνες χωρίς WIND, είπα να εκμεταλλευτώ το Countdown offer της Q και έβγαλα τη SIM από το συρτάρι, βάζοντας κάρτα και αγοράζοντας το πακέτο. Στην περιοχή μου (Αθήνα-Γηροκομείο), δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως. Τόσες φορές τους το έχω πει να μπει 2600, ο cmvr επίσης το Φλεβάρη τους έστειλε μήνυμα ότι στην Πανόρμου σέρνεται, με τις αστείες 800αρες της και αυτοί μας "έγραψαν" εκεί που δεν πιάνει μελάνι... :down: Το τεστ είναι από 1800. Την ημέρα συνήθως, πιάνει περίπου τα μισά... http://www.speedtest.net/android/2906171550.png Και μία από τη γνωστή 800αρα. Κλάμα! Ούτε στην Άνω Ραχούλα τέτοιο 4G... :lol: https://s4.postimg.org/5bk5gyfe5/Screenshot_2017-05-28-07-32-17.jpg (για όσους δεν φαίνεται) Edited May 28, 2017 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 (edited) Μετά από 2 μήνες χωρίς WIND, είπα να εκμεταλλευτώ το Countdown offer της Q και έβγαλα τη SIM από το συρτάρι, βάζοντας κάρτα και αγοράζοντας το πακέτο. Στην περιοχή μου (Αθήνα-Γηροκομείο), δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως. Τόσες φορές τους το έχω πει να μπει 2600, ο cmvr επίσης το Φλεβάρη τους έστειλε μήνυμα ότι στην Πανόρμου σέρνεται, με τις αστείες 800αρες της και αυτοί μας "έγραψαν" εκεί που δεν πιάνει μελάνι... :down: Το τεστ είναι από 1800. Την ημέρα συνήθως, πιάνει περίπου τα μισά... http://www.speedtest.net/android/2906171550.png Και μία από τη γνωστή 800αρα. Κλάμα! Ούτε στην Άνω Ραχούλα τέτοιο 4G... :lol: https://s4.postimg.org/5bk5gyfe5/Screenshot_2017-05-28-07-32-17.jpg (για όσους δεν φαίνεται) Στην γειτονιά μου έφτιαξε πάντως 70αρια σε αρκετά σημεία :) Εδώ έχουν σταματήσει τις αναβαθμίσεις στην επαρχία προφανώς για να κάνουν δουλειά στην Αθήνα μετά την Θεσσαλονίκη. Να δω αν δώσουν απεριόριστα τι θα γίνει... Τσίρκο Μεντράνο ! Edit πριν από λίγο 29/5/2017 2.39πμ (Ναι το ξημέρωμα). Μόλις γύρισα από έκτακτη βλάβη από τηλεμετρια πελάτη και ένα έχω να πω ότι αυτό που κάνανε (παρόλα το άθλιο δίκτυο στις μη αναβαθμισμένες περιοχές κλπ κλπ κλπ τα έχουμε πει 1000 φορές τα αρνητικά) καμία άλλη εταιρία δεν το έχει κάνει ποτέ στην καριέρα μου και 1000 μπράβο τους. Παρότι ο πελάτης μας ήταν ο απόλυτος φταίχτης που κάποιος από το γραφείο του δεν πλήρωσε 4 λογαριασμούς (σίγουρα από βλακεία του υπεύθυνου που διαχειρίζεται τις πληρωμές) οι άνθρωποι στο 1231 επανέφεραν την σύνδεση για 24 ώρες και παρακάλεσαν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς αύριο για να μην γίνει διακοπή. Δηλαδή δεν αφήσανε ξεκρεμαστο τον πελάτη. Ουδέποτε το έχει κάνει αυτό άλλη εταιρία και σε περιπτώσεις που τους παρακαλεσαμε στις άλλες απλά μας έλεγαν αν δεν πληρωθεί δεν συνδέεται. Τόσα τους έχω σύρει τον τελευταίο καιρό είπα και ένα θετικό :) Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Edited May 29, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Λίγο ακόμα ήθελα και θα έπιανα 300 Mbps... :lol: :lol: (η γνωστή 800αρα στο σπίτι μου Αθήνα) https://s30.postimg.org/8lq9q6e69/Screenshot_2017-05-29-18-30-56.jpg (για όσους δε φαίνεται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Στην γειτονιά μου έφτιαξε πάντως 70αρια σε αρκετά σημεία :) Εδώ έχουν σταματήσει τις αναβαθμίσεις στην επαρχία προφανώς για να κάνουν δουλειά στην Αθήνα μετά την Θεσσαλονίκη. Να δω αν δώσουν απεριόριστα τι θα γίνει... Τσίρκο Μεντράνο ! Edit πριν από λίγο 29/5/2017 2.39πμ (Ναι το ξημέρωμα). Μόλις γύρισα από έκτακτη βλάβη από τηλεμετρια πελάτη και ένα έχω να πω ότι αυτό που κάνανε (παρόλα το άθλιο δίκτυο στις μη αναβαθμισμένες περιοχές κλπ κλπ κλπ τα έχουμε πει 1000 φορές τα αρνητικά) καμία άλλη εταιρία δεν το έχει κάνει ποτέ στην καριέρα μου και 1000 μπράβο τους. Παρότι ο πελάτης μας ήταν ο απόλυτος φταίχτης που κάποιος από το γραφείο του δεν πλήρωσε 4 λογαριασμούς (σίγουρα από βλακεία του υπεύθυνου που διαχειρίζεται τις πληρωμές) οι άνθρωποι στο 1231 επανέφεραν την σύνδεση για 24 ώρες και παρακάλεσαν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς αύριο για να μην γίνει διακοπή. Δηλαδή δεν αφήσανε ξεκρεμαστο τον πελάτη. Ουδέποτε το έχει κάνει αυτό άλλη εταιρία και σε περιπτώσεις που τους παρακαλεσαμε στις άλλες απλά μας έλεγαν αν δεν πληρωθεί δεν συνδέεται. Τόσα τους έχω σύρει τον τελευταίο καιρό είπα και ένα θετικό :) Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Μπραβο τους,απιστευτο αυτο που εκαναν.Οσο για τον πελατη σου,να μην τα δινει σε αλλους και να τα πληρωνει ο ιδιος.Τουλαχιστον θα χει ο ανθρωπος το κεφαλι του ησυχο και δεν θα ψαχνεται. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Λίγο ακόμα ήθελα και θα έπιανα 300 Mbps... :lol: :lol: (η γνωστή 800αρα στο σπίτι μου Αθήνα) https://s30.postimg.org/8lq9q6e69/Screenshot_2017-05-29-18-30-56.jpg (για όσους δε φαίνεται) Το τερμάτισες.. το κοντέρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Όντως μπράβο τους, αυτό δεν έχω ακούσει να το κάνει καμμία άλλη εταιρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Λίγο ακόμα ήθελα και θα έπιανα 300 Mbps... :lol: :lol: (η γνωστή 800αρα στο σπίτι μου Αθήνα) https://s30.postimg.org/8lq9q6e69/Screenshot_2017-05-29-18-30-56.jpg (για όσους δε φαίνεται) Τι τρελό γκάζι είναι αυτό πια 300 και μ@λ%κ!€ς.... Αυτό είναι 5g με την μια :lol: Σου συνιστώ να αλλάξεις σπίτι αν νοικιάζεις με βάση που πιάνει καλά το δίκτυο της εταιρίας γιατί δεν βλέπω να κάνει κάτι η wind άμεσα :lol: Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπραβο τους,απιστευτο αυτο που εκαναν.Οσο για τον πελατη σου,να μην τα δινει σε αλλους και να τα πληρωνει ο ιδιος.Τουλαχιστον θα χει ο ανθρωπος το κεφαλι του ησυχο και δεν θα ψαχνεται. Μπα δύσκολο αν ασχολείται και με αυτό ια το κάψει :) Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όντως μπράβο τους, αυτό δεν έχω ακούσει να το κάνει καμμία άλλη εταιρία! Και εγώ έμεινα παγωτό. Δεν το πίστευα δεν χρειάστηκε να πάω σήμερα για οτιδήποτε γιατί ο πελάτης πλήρωσε και όλα μέλι γάλα. Να είναι καλά τα παιδιά στο 1231 μου γλύτωσαν πολύ κόπο. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Λίγο ακόμα ήθελα και θα έπιανα 300 Mbps... :lol: :lol: (η γνωστή 800αρα στο σπίτι μου Αθήνα) https://s30.postimg.org/8lq9q6e69/Screenshot_2017-05-29-18-30-56.jpg (για όσους δε φαίνεται) Δεν φτάνει που σας σκέφτεται η WIND ώστε να μην καταναλώνεται τα MB του προγράμματος σας γρήγορα, έχετε και παράπονο από πάνω! Αχάριστοι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Τρίκερι Πηλίου. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Τρίκερι Πηλίου. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάλυψη καλή στην περιοχή; Από Τρίκερι μέχρι Αργαλαστή; Είδες καθόλου προς Χόρτο, Λαύκο και Μηλίνα; :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Όχι είμαι εν πλω για Σκιάθο. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Καλό ταξίδι. Περιμένουμε κι από εκεί νέα, όποτε μπορέσεις:) Γενικά ο Παγασητικός, καθώς και ανατολικά (βγαίνοντας και πηγαίνοντας για Σκιάθο), καλύπτονται κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 (edited) Καλό ταξίδι. Περιμένουμε κι από εκεί νέα, όποτε μπορέσεις:) Γενικά ο Παγασητικός, καθώς και ανατολικά (βγαίνοντας και πηγαίνοντας για Σκιάθο), καλύπτονται κανονικά; Μόλις βγεις από Παγασητικό υπάρχει μια περιοχή μόνο με 3.5G. Όπως έμαθα :) O Παγασητικός λογικά καλύπτεται ολόκληρος, ακόμη και να μην έχει ενεργοποιηθεί ο Σωρός. Edited May 30, 2017 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Καλό ταξίδι. Αναμένουμε εντυπώσεις από το 4g στη Σκιάθο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Λιμάνι Σκιάθου. Μέχρι στιγμής άψογες εντυπώσεις απο το δίκτυο 4G. Συνολικές εντυπώσεις τις επόμενες μέρες. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Ποτέ δε κατάλαβα γιατί η Σκιάθος ήταν αγκάθι για τη Wind. Από ότι φαίνεται πλέον δεν είναι :happy: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Λιμάνι Σκιάθου. Μέχρι στιγμής άψογες εντυπώσεις απο το δίκτυο 4G. Συνολικές εντυπώσεις τις επόμενες μέρες. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια χαρά είναι. Θα το ισορροπήσουν και σε download upload σε κανένα 2 μηνο. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 (edited) Πολύ ικανοποιητική λοιπόν η κάλυψη σε Βόλο και Πήλιο, βάσει των γραφομένων εδώ από τα μέλη, αλλά και από τη δική μου πρόσφατη εμπειρία. Ανατολική Θεσσαλονίκη, περιοχή "ΜΗΔΕΝ" (στροφή Τριλόφου): http://www.speedtest.net/android/2868384124.png Edited May 30, 2017 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 (edited) Το b4-aws (umts) band στην Wind τι φρούτο είναι; πάνω αριστερά βέβαια γράφει B01... http://i.imgur.com/23dP0pr.jpg Edited May 30, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Λίγο ακόμα ήθελα και θα έπιανα 300 Mbps... :lol: :lol: (η γνωστή 800αρα στο σπίτι μου Αθήνα) https://s30.postimg.org/8lq9q6e69/Screenshot_2017-05-29-18-30-56.jpg (για όσους δε φαίνεται) Φυσάει το δίκτυο. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Λιμάνι Σκιάθου 22mbps! Καλό θα έλεγα! Σε ένα μήνα που το νησί θα είναι φουλ θα πιάνει έστω 2? Γιατί το 22 το βλέπεις και με καλό Η+ δε θες απαραίτητα 4g. Στάλθηκε από το SM-T580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 (edited) Λιμάνι Σκιάθου 22mbps! Καλό θα έλεγα! Σε ένα μήνα που το νησί θα είναι φουλ θα πιάνει έστω 2? Γιατί το 22 το βλέπεις και με καλό Η+ δε θες απαραίτητα 4g. Στάλθηκε από το SM-T580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk θα φανεί :lol: Edited May 30, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Τι τρελό γκάζι είναι αυτό πια 300 και μ@λ%κ!€ς.... Αυτό είναι 5g με την μια :lol: Σου συνιστώ να αλλάξεις σπίτι αν νοικιάζεις με βάση που πιάνει καλά το δίκτυο της εταιρίας γιατί δεν βλέπω να κάνει κάτι η wind άμεσα :lol: :lol: Δυστυχώς, δε γίνεται. Το διαμέρισμα εδώ μας ανήκει. Κρίμα, ήθελα πολύ να πάω σε μια περιοχή που η WIND έχει 2600. :p ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λιμάνι Σκιάθου 22mbps! Καλό θα έλεγα! Σε ένα μήνα που το νησί θα είναι φουλ θα πιάνει έστω 2? Γιατί το 22 το βλέπεις και με καλό Η+ δε θες απαραίτητα 4g. Στάλθηκε από το SM-T580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με αρκετή κίνηση, δε νομίζω να πέσει κάτω από 5 Mbps, οπότε δεν το λες και άσχημα για τις δυνατότητες της WIND. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Πολύ ικανοποιητική λοιπόν η κάλυψη σε Βόλο και Πήλιο, βάσει των γραφομένων εδώ από τα μέλη, αλλά και από τη δική μου πρόσφατη εμπειρία. Ανατολική Θεσσαλονίκη, περιοχή "ΜΗΔΕΝ" (στροφή Τριλόφου): http://www.speedtest.net/android/2868384124.png Πολύ καλά :) Η Σκιάθος είναι ήδη σε high season. Απλά θα ανέβει κι άλλο. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Σάνη Χαλκιδικής, χθες. http://www.speedtest.net/android/2911734082.png Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts