stefanos1999 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 (edited) http://www.aftodioikisi.gr/ergasiaka-ypallilwn-ota/apergia-se-vodafone-wind-kinitopoiiseis-ergazomenon/ Μέσα στο καλοκαίρι αναμένονται (αναγκαστικές) εξελίξεις. Το πρόβλημα το είχα ήδη αναφέρει από προχθες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7131506#post7131506 Ειχε και έχει βουηξει η οικονομική αγορά. Άλλη προχθεσινή σχετικη αναφορά μου: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7131482#post7131482 Edited April 1, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Μέσα στο καλοκαίρι αναμένονται (αναγκαστικές) εξελίξεις. Το πρόβλημα το είχα ήδη αναφέρει από προχθες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7131506#post7131506 Ειχε και έχει βουηξει η οικονομική αγορά. Άλλη προχθεσινή σχετικη αναφορά μου: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7131482#post7131482 Αυτά που έγραψες δεν έχουν καμία σχέση με τις συμβάσεις εργασίας οι οποίες κλονίζονται μέσα σε ένα γενικότερο μοντέλο απασχόλησης το οποίο κακώς οι εταιρείες τέτοιου τύπου υιοθετούν. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 (edited) Αυτό είναι Μια μόνο παράμετρος. Υπάρχει γενικότερο θέμα, αν καποιοι σφυρίζετε αδιάφορα ή εθελοτυφλείτε είναι δικό σας θέμα. Αλλα ο κύκλος δεν τετραγωνιζεται. Edited April 1, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Αυτό είναι Μια μόνο παράμετρος. Υπάρχει γενικότερο θέμα, αν καποιοι σφυρίζετε αδιάφορα ή εθελοτυφλείτε είναι δικό σας θέμα. Αλλα ο κύκλος δεν τετραγωνιζεται. Οικονομική κρίση υπήρχε πάντα με την έννοια που το παρουσιάζουν. Αυτό είναι πρόφαση και όχι η αιτία. Η αιτία είναι ότι θέλουν αναλώσιμους εργαζόμενους aka consultant για να κάνουν τα έργα και μετά γεια σας. Όμως αυτό που δε σκέπτονται είναι ότι οι consultant μπορεί να καθυστερούν τα έργα για να έχουν δουλειά. Κάποιοι όντας στον τομέα της εργασίας κάποια χρόνια ξέρουμε κάτι παραπάνω. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 (edited) Οικονομική κρίση υπήρχε πάντα με την έννοια που το παρουσιάζουν. Αυτό είναι πρόφαση και όχι η αιτία. Η αιτία είναι ότι θέλουν αναλώσιμους εργαζόμενους aka consultant για να κάνουν τα έργα και μετά γεια σας. Όμως αυτό που δε σκέπτονται είναι ότι οι consultant μπορεί να καθυστερούν τα έργα για να έχουν δουλειά. Κάποιοι όντας στον τομέα της εργασίας κάποια χρόνια ξέρουμε κάτι παραπάνω. Απορώ που γνωριζεις τι ένσημα εχει ο καθένας... Εσωτερική πληροφόρηση και εκεί ?.!? Έχει βουηξει η οικονομική αγορα...έρχονται (αναγκαστικές) εξελίξεις. Η πίτα (τζιρος) της κινητής συρρικνώθηκε δραματικά, ιδίως τα 2τελευταια έτη. Edited April 1, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Παιδιά πάλι εκτός θέματος είμαστε. Το δίκτυο φτιάχτηκε καθόλου στις περιοχές σας από εχθές ; Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Παιδιά πάλι εκτός θέματος είμαστε. Το δίκτυο φτιάχτηκε καθόλου στις περιοχές σας από εχθές ; Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Μόλις άνοιξα πριν λίγη ώρα το τηλέφωνο που έχω τη SIM του F2G, και ενώ το έχω παρατήσει στην άκρη, ακούω ειδοποίηση για SMS. Κάνω να δω, και εκτός από μία περίεργη ένδειξη δίπλα στο σήμα, διαβάζω έκπληκτος αυτό : Ομολογώ ότι έχω πάθει πλάκα, γιατί μία τέτοια εξέλιξη δεν την περίμενα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Δοκιμάζω για πλάκα ένα speedtest και βλέπω αυτό : Έχω μείνει κάγκελο. Αυτό μέσα στο δωμάτιό μου, που μέχρι προχθές έβλεπα μισό μεγκαμπίτ με το ζόρι. Δεν ξέρω τι να πω. Μπράβο Wind μονάχα. ;) Sent from my MotoE2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Μόλις άνοιξα πριν λίγη ώρα το τηλέφωνο που έχω τη SIM του F2G, και ενώ το έχω παρατήσει στην άκρη, ακούω ειδοποίηση για SMS. Κάνω να δω, και εκτός από μία περίεργη ένδειξη δίπλα στο σήμα, διαβάζω έκπληκτος αυτό : Ομολογώ ότι έχω πάθει πλάκα, γιατί μία τέτοια εξέλιξη δεν την περίμενα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Δοκιμάζω για πλάκα ένα speedtest και βλέπω αυτό : Έχω μείνει κάγκελο. Αυτό μέσα στο δωμάτιό μου, που μέχρι προχθές έβλεπα μισό μεγκαμπίτ με το ζόρι. Δεν ξέρω τι να πω. Μπράβο Wind μονάχα. ;) Sent from my MotoE2 Πρωταπριλιάτικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 (edited) Μόλις άνοιξα πριν λίγη ώρα το τηλέφωνο που έχω τη SIM του F2G, και ενώ το έχω παρατήσει στην άκρη, ακούω ειδοποίηση για SMS. Κάνω να δω, και εκτός από μία περίεργη ένδειξη δίπλα στο σήμα, διαβάζω έκπληκτος αυτό : Ομολογώ ότι έχω πάθει πλάκα, γιατί μία τέτοια εξέλιξη δεν την περίμενα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Δοκιμάζω για πλάκα ένα speedtest και βλέπω αυτό : Έχω μείνει κάγκελο. Αυτό μέσα στο δωμάτιό μου, που μέχρι προχθές έβλεπα μισό μεγκαμπίτ με το ζόρι. Δεν ξέρω τι να πω. Μπράβο Wind μονάχα. ;) Sent from my MotoE2 Σοβαρά το γράφεις ή λόγω της ημέρας; Γιατί τέτοια εξυπηρέτηση από τη WIND, με VoLTE, με 70 Mbps 4G και 5GB δώρο, μόνο στα όνειρα. :lol: Υ.Γ. Κάτι δεν πάει καλά με την πρώτη φωτογραφία. Το κινητό γράφει 13:30 και το μήνυμα ήρθε από το "μέλλον", στις 13:40. :blink: Εκτός κι αν απλά είχε κολλήσει το ρολόι του κινητού και είναι αληθινή. Edited April 1, 2017 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 χαχαχαχαχαχαχα καλό τρολάρισμα. Λόγω της ημέρας ακούγονται ένα κάρο βλακείες, ειδικά από site, και μου ανεβαίνουν τα λαμπάκια με τη βλακεία των ανθρώπων. Αλλά αυτό πρέπει αν το παραδεχτώ ήταν πολύ πετυχημένο!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Όντως πολύ επιτυχημένο, ούτε στα πιο τρελά όνειρά μας δεν γίνονται αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Μόλις άνοιξα πριν λίγη ώρα το τηλέφωνο που έχω τη SIM του F2G, και ενώ το έχω παρατήσει στην άκρη, ακούω ειδοποίηση για SMS. Κάνω να δω, και εκτός από μία περίεργη ένδειξη δίπλα στο σήμα, διαβάζω έκπληκτος αυτό : Ομολογώ ότι έχω πάθει πλάκα, γιατί μία τέτοια εξέλιξη δεν την περίμενα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Δοκιμάζω για πλάκα ένα speedtest και βλέπω αυτό : Έχω μείνει κάγκελο. Αυτό μέσα στο δωμάτιό μου, που μέχρι προχθές έβλεπα μισό μεγκαμπίτ με το ζόρι. Δεν ξέρω τι να πω. Μπράβο Wind μονάχα. ;) Sent from my MotoE2 Πολύ καλόοοοοο....... Μπράβο.....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Αλήθεια παιδιά είναι.και εγώ απο χθες το βράδυ απολαμβάνω 4g wind στην Κοζάνη.Δείτε μετρήσεις http://i68.tinypic.com/2i7x0ma.png Στάλθηκε από το Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Αλήθεια παιδιά είναι.και εγώ απο χθες το βράδυ απολαμβάνω 4g wind στην Κοζάνη.Δείτε μετρήσεις http://i68.tinypic.com/2i7x0ma.png Στάλθηκε από το Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αμα εχει 4G στη Κοζανη,μαλλον η Cosmote θα ναι και οχι η Wind. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Ευκολάκι του bbbb. Ο Mark θέλω να ξέρω πως το'κανε...να σας ταράξω κι εγώ (Και όχι μόνο τις 1Απριλιές)!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Εντάξει φτάνει πια το καταλάβαμε :lol: Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Wind σε υπογειοhttp://i.imgur.com/YaDWxDU.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Wind σε υπογειοhttp://i.imgur.com/YaDWxDU.jpg Το τερματισατε πάντως :lol: Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 :lol: E ναι..μόνο ως πρωταπριλιάτικο αστείο μπορεί να υπάρξουν τέτοιες ταχύτητες στο 4g της wind.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 (edited) Βρε φυσάει σου λέω... το δικτυο κατεβάζει 300αρες πλέον. Απλά κάποιος είχε ξεχάσει να ανεβάσει τον διακόπτη :phttp://i.imgur.com/LfSbkyM.jpg Edited April 1, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 :lol: E ναι..μόνο ως πρωταπριλιάτικο αστείο μπορεί να υπάρξουν τέτοιες ταχύτητες στο 4g της wind.. Θα έχει πολύ πλάκα μετά ένα εξάμηνο να βάλει σε πολλά σημεία ca ... Άσε που δεν θα το πιστεύουμε οι ίδιοι... Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Για εμένα προσωπικά και να βάλει με έχει χάσει πλέον ως πελάτη.Ενα 5€ το χρόνο για να έχω το νούμερο και πολύ τους είναι πλέον..Εκτός και αν δώσει ίδια πακέτα στα mb με το άλλο δίκτυο σε ανθρώπινες ταχύτητες με ίδιες τιμές συν τα καλά του f2g..Διαφορετικά δεν έχω λόγο να τους υποστηρίξω πια.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Για εμένα προσωπικά και να βάλει με έχει χάσει πλέον ως πελάτη.Ενα 5€ το χρόνο για να έχω το νούμερο και πολύ τους είναι πλέον..Εκτός και αν δώσει ίδια πακέτα στα mb με το άλλο δίκτυο σε ανθρώπινες ταχύτητες με ίδιες τιμές συν τα καλά του f2g..Διαφορετικά δεν έχω λόγο να τους υποστηρίξω πια.. Ποτέ μην λες ποτέ ... :) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Στη Λεπτοκαρυά Πιερίας έχει πλέον 4G αλλά δεν συνδέεται πάντα μάλλον κάνουν δοκιμές. Δεν είναι πρωταπριλιατικο! Ακούς Νικόλα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Στη Λεπτοκαρυά Πιερίας έχει πλέον 4G αλλά δεν συνδέεται πάντα μάλλον κάνουν δοκιμές. Δεν είναι πρωταπριλιατικο! Ακούς Νικόλα;; Τελικά μάλλον θα γινει αυτο που λεγαμε για αστειο θα πατησουν τον διακοπτη και με την μια θα βαφτει πολυ μεγαλυτερη περιοχη μπλε. Αντε να δουμε .... Υπο αναμονη... Παντως για τις αναβαθμισεις κανεις δεν ηξερε ουτε τα παιδια απο το συνεργειο τι να πω... Μετα απο αυτο να κοιταξουν να ριξουν τις δυναμεις να φτιαξουν λιγο την αθηνα σε ανθρωπινες ταχυτητες Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts