Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@mixtri

εντυπωσιακο !!!!

παρε ενα simplefi με mr200 να δεις την υγειά σου..συμφερει...

κατα τ αλλα..

Αγ.Ιωαννης ...Παπανερο ....Ωραια Αμουδια

3g και οι τρεις παροχοι...αλλα...μονο η wind δουλευει καπως λειτοργικα.. οι άλλοι δυο εχουν πηξει λογω κοσμου... το ειδαμε και αυτο..

@mixtri

εντυπωσιακο !!!!

παρε ενα simplefi με mr200 να δεις την υγειά σου..συμφερει...

κατα τ αλλα..

Αγ.Ιωαννης ...Παπανερο ....Ωραια Αμουδια

3g και οι τρεις παροχοι...αλλα...μονο η wind δουλευει καπως λειτοργικα.. οι άλλοι δυο εχουν πηξει λογω κοσμου... το ειδαμε και αυτο..

Θέλουν το ΟΤΕ tv οι γονείς μου αλλιώς το είχα κόψει χθες...

Εντυπωσιακό πως η κεραία λειτουργεί τόσο καλά σε τόσο μεγάλη απόσταση! Πραγματικά δε το πιστεύω. Καλά το τηλέφωνο μου έχει και καλή λήψη :)

Όσον αφορά το τελευταίο :lol: Κλάμα! :lol: Με παλιο 3g και η Wind δουλεύει καλύτερα! Χαχα! Και αργαλαστη φέτος χαζοδουλευει το παλιο 3ης. Έχει κάτι παγώματα αλλά πιάνει 2-3mbit με τις ώρες του... Πάμε μωρέ αρχαίο δίκτυο!!!

Edited by mixtri

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

One Salonika το μεσημέρι κατά τις 3:30

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160806/c521031e715386c80788c98925f2156c.jpg

Τραγωδία

Μια χαρά είναι.

One Salonika το μεσημέρι κατά τις 3:30

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160806/c521031e715386c80788c98925f2156c.jpg

Τραγωδία

Στο επομενο φαναρι για τα κτελ ειχα 50αρια(επιανα απο B20).

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Bayern, Εγώ βλέπω ότι το ασύρματο πάει καλύτερα απο adsl :D τα peak δεν είναι μεγάλα αλλά πιστεύω ότι είναι QoS balancing. Φτάνεις περισσότερο κατα τη διάρκεια της νύχτας;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Bayern, Εγώ βλέπω ότι το ασύρματο πάει καλύτερα απο adsl :D τα peak δεν είναι μεγάλα αλλά πιστεύω ότι είναι QoS balancing. Φτάνεις περισσότερο κατα τη διάρκεια της νύχτας;

Στην ίδια περιοχή δεν έχω δοκιμάσει νύχτα.

Είχα ποστάρει ένα test από Κάτω Τούμπα πριν κανα 2 μηνάκια βράδυ και είχε καλές ταχύτητες. 30κάτι αν θυμάμαι καλά.

Στην ίδια περιοχή δεν έχω δοκιμάσει νύχτα.

Είχα ποστάρει ένα test από Κάτω Τούμπα πριν κανα 2 μηνάκια βράδυ και είχε καλές ταχύτητες. 30κάτι αν θυμάμαι καλά.

Στην Αθήνα είδα σε 2600 τέτοιες ταχύτητες με peak cap ~8mbps. Για αυτό σε ρωτάω. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160807/e06f1f0cea1257e2946a630c0186d357.jpg

Καλημέρα από Μυτιλήνη! Ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες!

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160807/e06f1f0cea1257e2946a630c0186d357.jpg

Καλημέρα από Μυτιλήνη! Ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες!

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και Μολυβο αλλα και σε χωρια σαν την Καπη , Βατουσα Γαβαθα εχει εκπληκτικες ταχυτητες!!!

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Και Μολυβο αλλα και σε χωρια σαν την Καπη , Βατουσα Γαβαθα εχει εκπληκτικες ταχυτητες!!!

Μια χαρα ειστε,εδω Πιερια που ειμαι ακομα τιποτα.Αντε να ερθουν και Μακεδονια-Θρακη να φτιαχτει δικτυο.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Με τι κινητό είσαι φίλε εσύ στο οακα;

Asus ZenFone 2 Ελληνικό.

Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Lte cat 4 δηλαδή. Ίσως με ένα κινητό s7 edge ή το p9 θα έπιανες πάνω από 100. Εγώ στην κάτω Τούμπα έπιασα 137/50 με s7 edge και ο αδερφός μου 70/40 στο ίδιο σημείο με s5.

Wind LTE στην Πάου (Μαγνησίας) πολυ ασθενές(-108dBm). Λόγω χαμηλής εντασης κεραίας στο Βόλο, προφανώς.

Ταχύτητες 5-10Mbps@LTE, τα ίδια στο 3G.

LTE απο ΒΙ.ΠΕ. Βόλου (31Κ), 3η από Σωρό (26Κ). Άντε βρε Wind, ενεργοποίησε LTE σε Σωρο.

Κυριακή είναι φορτωμένα τα δίκτυα, επομένως είναι σχετικά καλά.

Cosmote edge, Vodafone umts 900 στην ίδια παραλία.

Είδα και το πρωτο MiFi να κρέμεται από μια κληματαριά. Δε ξέρω ποιες εταιρείας ήταν :)

Sent from my Le X820 using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Wind LTE στην Πάου (Μαγνησίας) πολυ ασθενές(-108dBm). Λόγω χαμηλής εντασης κεραίας στο Βόλο, προφανώς.

Ταχύτητες 5-10Mbps@LTE, τα ίδια στο 3G.

LTE απο ΒΙ.ΠΕ. Βόλου (31Κ), 3η από Σωρό (26Κ). Άντε βρε Wind, ενεργοποίησε LTE σε Σωρο.

Κυριακή είναι φορτωμένα τα δίκτυα, επομένως είναι σχετικά καλά.

Cosmote edge, Vodafone umts 900 στην ίδια παραλία.

Είδα και το πρωτο MiFi να κρέμεται από μια κληματαριά. Δε ξέρω ποιες εταιρείας ήταν :)

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Παου βρίσκομαι τώρα, έχει LTE η Cosmote. ΚΑΙ UMTS καλό. Μήπως απλά είχε κολλήσει το κινητό;

Παου βρίσκομαι τώρα, έχει LTE η Cosmote. ΚΑΙ UMTS καλό. Μήπως απλά είχε κολλήσει το κινητό;

Μήπως παίζει και ρόλο προς το πιο ποιο μέρος της παραλίας κάθεσαι. Η ξαδέλφη μου έχει P9 lite. Το είδα ότι είχε συνδεθεί σε edge. Το δικό μου είχε LTE/H+ (wind), H+ Vodafone.

Καθόμουν στα βράχια, τέρμα αριστερά της παραλίας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Wind σε Αγιοκαμπο 3G αλλα δε φορτωνει τιποτα. Αναγκαστικα hotspot απο φιλο με cosmote που εχει και καμπανα 4G.

Wind σε Αγιοκαμπο 3G αλλα δε φορτωνει τιποτα. Αναγκαστικα hotspot απο φιλο με cosmote που εχει και καμπανα 4G.

Του χρόνου θα κάνει αυτός tethering από εσένα. Τουλάχιστον θα τα βρείτε :) χαχα! Έχει H+ στον Αγιόκαμπο ή παλιό δίκτυο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Του χρόνου θα κάνει αυτός tethering από εσένα. Τουλάχιστον θα τα βρείτε :) χαχα! Έχει H+ στον Αγιόκαμπο ή παλιό δίκτυο;

Το παλιο μεχρι Η αλλα σαν Gprs ειναι. Ελπιζω μονο μην εχει παντου 4G+ η πρασινη κ η WIND παλευει ακομη για 4G

Το παλιο μεχρι Η αλλα σαν Gprs ειναι. Ελπιζω μονο μην εχει παντου 4G+ η πρασινη κ η WIND παλευει ακομη για 4G

Εγώ άλλο φοβάμαι... Ότι η WIND θα βάλει παντού 4G μεν, αλλά θα το αφήσει έτσι. :cry: Κι ενώ οι άλλες εταιρίες θα χτυπάνε 100άρια ακόμα και στα κοτέτσια με 4G+ και θα ετοιμάζονται για το 5G, εμείς με τη WIND θα παλεύουμε στα ~2 Mbps με τη γονατισμένη 800άρα (όταν αυξηθούν οι 4G συσκευές)... Όπως έγινε και με το παλιό 3G, που μέχρι τώρα υπάρχουν πολλές περιοχές που δεν πιάνουν ούτε 1 Mbps με WIND και οι άλλες εταιρίες πιάνουν 15+... :worry: Ελπίζω η υπάρχουσα διοίκηση της WIND, να μην κάνει τα ίδια λάθη με τις παλιές...

Edited by MitsosDaBest13

Εγώ έχω πάθει ΣΟΚ από το παλιό δίκτυο στο Πήλιο. Φέτος λειτουργεί άψογα. Αυτή τη στιγμή είμαι σε βιντεο κλήση μέσω SKYPE 30min και δεν έχει κολλήσει ούτε δευτερόλεπτο. Το Vodafone roaming 3G (πολύ καλύτερο σήμα, πολύ καλύτερο max speed 42Mbps) χαροπαλεύει για κλήσεις. Τι να σου πω, όλα ανάποδα σε αυτή την εταιρεία! Τώρα που είναι να αλλάξει το δίκτυο άρχισε να δουλεύει. Έλεος. Μας είχε πρήξει πέρυσι το καλοκαίρι. :X

Αλλά ναι, η Θεσσαλία μέχρι το τέλος του 16 θα έχει σε αρκετές περιοχές LTE.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Nova 4G