bluenavy Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Χωρις LTE σημερα η Συρος και η Τηνος. Σε ολη τη διαδρομη μεχρι Συρο υπηρχε καλο LTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Χωρις LTE σημερα η Συρος και η Τηνος. Σε ολη τη διαδρομη μεχρι Συρο υπηρχε καλο LTE. Μέχρι εχθές το βράδυ ήταν οκ. Από ότι βλέπω και η Vodafone είναι στην ίδια κατάσταση, οπότε ίσως μπορούμε να συμπεράνουμε πως το 4g δίκτυό τους στα νησιά μαζί το έφτιαξαν. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluenavy Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Επανηλθε το LTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Βρε θα ανεβάζω συνέχεια για να βλέπει ο κόσμος το νεο σουπερ δίκτυο..τίποτα δεν είναι αξιόπιστο..και το πρωί που Έλα να δοκιμες και έψαχνα σκάφος γιατιι Εχθές είχα ατύχημα με το drone η πράσινη άνοιγε σελίδες 20 φορές πιο γρήγορα απο του σπιτιού και παράλληλα μιλούσα στο skype με Γερμανία και η άλλη άνοιγε με το πάσο της την ίδια σελίδα..Αλλά δεν είναι αξιόπιστο το find 7 είναι κακό κινέζικο σε σχέση με το umi..σε λίγη ώρα και απο Δράμα speedtest,απλά θα κατέβω κέντρο γιαΤι στις γραμμές μέχρι 3 G βλέπω Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 (edited) Προς το παρόν μαζεύουν άδειες. Όπως τα λέει ο cmvr είναι τα πράγματα. Και εγώ το ίδιο γνωρίζω από άνθρωπο μέσα στην ίδια τη victus. (Autocorrection failed) Ημαθία άρχισαν να έρχονται άδειες. https://diavgeia.gov.gr/doc/Ψ0ΗΚ639-2ΧΧ?inline=true Edited April 29, 2016 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Προς το παρόν μαζεύουν άδειες. Όπως τα λέει ο cmvr είναι τα πράγματα. Και εγώ το ίδιο γνωρίζω από άνθρωπο μέσα στην ίδια τη victims. Ημαθία άρχισαν να έρχονται άδειες. https://diavgeia.gov.gr/doc/Ψ0ΗΚ639-2ΧΧ?inline=true Πωπω ωραια.Θα περασω απο Πλατυ και Αλεξανδρεια καποια στιγμη,με την 1η ευκαιρια να δω αμα μπηκε καμια κεραια. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Ημαθία άρχισαν να έρχονται άδειες. https://diavgeia.gov.gr/doc/Ψ0ΗΚ639-2ΧΧ?inline=true Άντε να δούμε. Θα έχετε καθημερινό report. Και πολλά speedtests που τόσο αγαπάει ο mixtri :p Sent from my MX4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Άντε να δούμε. Θα έχετε καθημερινό report. Και πολλά speedtests που τόσο αγαπάει ο mixtri :p Sent from my MX4 using Tapatalk :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ναι μη χάσουμε :p Μέτρηση 5 δευτερολέπτων. Βρε μη τρώτε τα ΜΒ σας. Μια ιδέα σας δίνει για το δίκτυο. Μη βασίζεστε σε αυτό για επιδόσεις. ;) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Γιατι μπορουμε να τα φαμε αλλιως με την αθλιοτητα του δικτυου; Στάλθηκε από το HT6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Άντε να δούμε. Θα έχετε καθημερινό report. Και πολλά speedtests που τόσο αγαπάει ο mixtri :p Sent from my MX4 using Tapatalk Κανε ενα speedtest προς Πλατυ,να δουμε πως παει το δικτυο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ναι μη χάσουμε :p Μέτρηση 5 δευτερολέπτων. Βρε μη τρώτε τα ΜΒ σας. Μια ιδέα σας δίνει για το δίκτυο. Μη βασίζεστε σε αυτό για επιδόσεις. ;) Για βοήθα με να καταλάβω τι εννοείς. Θέλεις να πεις πχ, ότι σε μία περιοχή που σου βγάζει σε επαναλαμβανόμενες δοκιμές 5-6mbps, μπορεί η εμπειρία χρήσης και η ταχύτητα στο κατέβασμα να είναι αντίστοιχα με μία σύνδεση των 20mbps; Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Πλατυ δεν βλέπω 800αρα. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 (edited) Πλατυ δεν βλέπω 800αρα. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκ,μενω σε αναμονη.Το πλατυ και τα τρικαλα νομιζω παιρνουν απο Κορυφη.Το πλατυ οχι αλλα τα Τρικαλα σιγουρα.Τελευταια φορα που πηγα προς τα εκει.Στα τρικαλα σε ενα σημειο επιασα 3G(UMTS) αλλα χαθηκε γρηγορα.Μαλλον εβλεπε το κινητο μου σημα απο Χαλαστρα... Edited April 30, 2016 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 (edited) Κατέβηκα Λακωνία για τις γιορτές. Είδα ότι η WIND ενεργοποίησε νέες κεραίες 4G μέσα στη Μεγάλη εβδομάδα!! Είχαν τελειώσει τα έργα από το Φθινόπωρο και απογοητευτηκα με το 2 σκάλες 4G από μακρινή 800αρα στο πατρικό μου στη Σπάρτη, αλλά τώρα έχει φουλ σήμα με τη νέα κεραία και ταχύτητες γύρω στα 20 Mbps! Για μπάντα δεν κοίταξα ακόμα. Επίσης στο χωριό του πατέρα μου, παρατήρησα ότι τώρα κι εκεί η 800αρα που υπήρχε, απέκτησε φουλ σήμα μέσα στο σπίτι, από 1-2 σκάλες που είχε πριν! Είναι η ίδια κεραία όμως, οπότε μάλλον έβαλαν αναμεταδοτη στην περιοχή. Good work WIND! :) Edited May 1, 2016 by Vasileios Αναφορά σε άλλη εταιρεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 (edited) Κατέβηκα Λακωνία για τις γιορτές. Είδα ότι η WIND (και η Vodafone) ενεργοποίησαν νέες κεραίες 4G μέσα στη Μεγάλη εβδομάδα!! Είχαν τελειώσει τα έργα από το Φθινόπωρο και απογοητευτηκα με το 2 σκάλες 4G από μακρινή 800αρα στο πατρικό μου στη Σπάρτη, αλλά τώρα έχει φουλ σήμα με τη νέα κεραία και ταχύτητες γύρω στα 20 Mbps! Για μπάντα δεν κοίταξα ακόμα. Επίσης στο χωριό του πατέρα μου, παρατήρησα ότι τώρα κι εκεί η 800αρα που υπήρχε, απέκτησε φουλ σήμα μέσα στο σπίτι, από 1-2 σκάλες που είχε πριν! Είναι η ίδια κεραία όμως, οπότε μάλλον έβαλαν αναμεταδοτη στην περιοχή. Good work WIND! :) Κι εμάς εδώ Κρήτη άλλο δίκτυο πλέον η Wind με κάλυψη που φτάνει πλέον τις άλλες δύο τουλάχιστον σε 3G γιατί ακόμα δεν έχω συσκευή 4G να πω εντυπώσεις και από αυτό. Μπράβο της πάντως γιατί σε συνάρτηση με τις τιμές και τις έξτρα προσφορές της συμφέρει καλύτερα από τις άλλες και σε καρτοκινητά που δουλεύω τα τελευταία 3 χρόνια κερδίζω περίπου 50-60 ευρώ το χρόνο σε σχέση με... που είχα μέχρι πρόσφατα! Edited May 1, 2016 by Vasileios Όνομα άλλης εταιρείας Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Για 4G,δεν εχω αποψη γιατι δεν εχω 4G κινητο.Αλλα πιστευω οτι σε ολη την διαδρομη ειχε 4G. Φοβερά επιστημονική μέθοδος. Πίστευε και μη ερεύνα! Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά , ότι εδώ συζητάμε για την WIND . Κάθε αναφορά σε όνομα άλλης εταιρείας διαγράφεται. Συνεχίζουμε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Φοβερά επιστημονική μέθοδος. Πίστευε και μη ερεύνα! Sent from my XT1562 Όπου αναβαθμίζει έχει LTE 1800/800. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 (edited) Όπου αναβαθμίζει έχει LTE 1800/800. Δεν σχολίασα το αν αληθεύει αυτό που γράφει, αλλά τον τρόπο που αυτό τεκμαίρεται. Όσο για το 1800, δεν είμαι τόσο βέβαιος. Μόλις κλείνω την μπάντα 20 και αφήνω μόνο την 3, αλλάζει σε 3G εδώ που είμαι. Sent from my XT1562 Edited May 1, 2016 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Ούτε εγώ είμαι βέβαιος. Το είπα και παλιότερα. Βόλο δεν είδα πουθενά 4G, άρα είχε μόνο 800άρα (που δεν την υποστηρίζει το κινητό μου). Δεν ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση; Δεκτό. Τότε όμως δεν έπρεπε να διαφημίζουν το 4G στον Βόλο, ούτε να το βάζουν στους χάρτες κάλυψης τους. Από τη στιγμή που κάνουν αυτά τα 2 πράγματα μπορεί κάποιος να υποστηρίξει ότι ολοκλήρωσαν. Δεν είναι λογικό αυτό που λέω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Ούτε εγώ είμαι βέβαιος. Το είπα και παλιότερα. Βόλο δεν είδα πουθενά 4G, άρα είχε μόνο 800άρα (που δεν την υποστηρίζει το κινητό μου). Δεν ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση; Δεκτό. Τότε όμως δεν έπρεπε να διαφημίζουν το 4G στον Βόλο, ούτε να το βάζουν στους χάρτες κάλυψης τους. Από τη στιγμή που κάνουν αυτά τα 2 πράγματα μπορεί κάποιος να υποστηρίξει ότι ολοκλήρωσαν. Δεν είναι λογικό αυτό που λέω; Το να λες ότι δεν πρέπει να διαφημίζει ότι έχει 4G στον Βόλο επειδή έχεις ένα κινητό που δεν υποστηρίζει όλες τις μπάντες δεν είναι λογικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Ούτε εγώ είμαι βέβαιος. Το είπα και παλιότερα. Βόλο δεν είδα πουθενά 4G, άρα είχε μόνο 800άρα (που δεν την υποστηρίζει το κινητό μου). Δεν ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση; Δεκτό. Τότε όμως δεν έπρεπε να διαφημίζουν το 4G στον Βόλο, ούτε να το βάζουν στους χάρτες κάλυψης τους. Από τη στιγμή που κάνουν αυτά τα 2 πράγματα μπορεί κάποιος να υποστηρίξει ότι ολοκλήρωσαν. Δεν είναι λογικό αυτό που λέω; Μπήκε σε 2 σταθμούς. Πιάνει όπου πιάσει. Δεν την έπαιρνε να κάνει το αντίθετο, από διαφημιστικής άποψης. Απλά σταμάτησε προς το παρόν σε αυτους τους 2 σταθμούς:p Σίγουρα το ότι δεν έχει 800άρα το κινητό σου δεν είναι ευθυνη της Wind πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 (edited) Ούτε εγώ είμαι βέβαιος. Το είπα και παλιότερα. Βόλο δεν είδα πουθενά 4G, άρα είχε μόνο 800άρα (που δεν την υποστηρίζει το κινητό μου). Δεν ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση; Δεκτό. Τότε όμως δεν έπρεπε να διαφημίζουν το 4G στον Βόλο, ούτε να το βάζουν στους χάρτες κάλυψης τους. Από τη στιγμή που κάνουν αυτά τα 2 πράγματα μπορεί κάποιος να υποστηρίξει ότι ολοκλήρωσαν. Δεν είναι λογικό αυτό που λέω; Τελειωνε φτιαξε φοιτητικο WhatsUp να χεις 4G γιατι εχω βαρεθει να σε διαβαζω :lol::lol::lol::p:p:p Edited May 1, 2016 by manosn2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Το να λες ότι δεν πρέπει να διαφημίζει ότι έχει 4G στον Βόλο επειδή έχεις ένα κινητό που δεν υποστηρίζει όλες τις μπάντες δεν είναι λογικό. Κοίτα τα ελληνικά μου είναι άριστα, αν εσύ έχεις πρόβλημα στην κατανόηση γραπτού λόγου δεν φταίω εγώ. Είπε ο mixtri (που γνωρίζει 10 πράγματα παραπάνω) ότι όπου ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ την αναβάθμιση η wind βάζει 800αρα μπάντα ΚΑΙ 1800αρα. Άρα το ότι δεν έπιανα εγώ 4G το είπα ως "απόδειξη" ότι δεν έβαλε 1800άρα ακόμα. Συνεπώς ότι δεν ολοκλήρωσε την αναβάθμιση. Και, συγνώμη, από μια εταιρία του μεγέθους της WIND περιμένω πρώτα να ολοκληρώνει το έργο σε μια περιοχή και μετά να το διαφημίζει. Όχι το αντίστροφο. ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 1. Μπήκε σε 2 σταθμούς. Πιάνει όπου πιάσει. Δεν την έπαιρνε να κάνει το αντίθετο, από διαφημιστικής άποψης. Απλά σταμάτησε προς το παρόν σε αυτους τους 2 σταθμούς:p 2. Σίγουρα το ότι δεν έχει 800άρα το κινητό σου δεν είναι ευθυνη της Wind πάντως 1. Ακριβώς αυτό. Φθηνά μαρκετινίστικα κόλπα.;) 2. Ούτε για το ότι έφαγα 1 κιλό αρνί και τώρα είμαι σαν ζόμπι φταίει η wind. Ποτέ δεν υπονόησα κάτι από τα δύο.:lol: ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελειωνε φτιαξε φοιτητικο WhatsUp να χεις 4G γιατι εχω βαρεθει να σε διαβαζω :lol::lol::lol::p:p:p Λίγες μέρες μείνανεεεεεεε μάτια μου γλυκάαααα :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Κοίτα τα ελληνικά μου είναι άριστα, αν εσύ έχεις πρόβλημα στην κατανόηση γραπτού λόγου δεν φταίω εγώ. Είπε ο mixtri (που γνωρίζει 10 πράγματα παραπάνω) ότι όπου ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ την αναβάθμιση η wind βάζει 800αρα μπάντα ΚΑΙ 1800αρα. Άρα το ότι δεν έπιανα εγώ 4G το είπα ως "απόδειξη" ότι δεν έβαλε 1800άρα ακόμα. Συνεπώς ότι δεν ολοκλήρωσε την αναβάθμιση. Και, συγνώμη, από μια εταιρία του μεγέθους της WIND περιμένω πρώτα να ολοκληρώνει το έργο σε μια περιοχή και μετά να το διαφημίζει. Όχι το αντίστροφο. Κατ' αρχάς δεν καταλαβαίνω γιατι εκνευρίζεσαι. Το αν έχει ολοκληρώσει τις εργασίες της η εταιρεία σε μια περιοχή ή όχι, το αν και πότε θα βάλει επιπλέον μπάντες, είναι μια παράμετρος βάσει της οποίας κρίνεται η εταιρεία αλλά δεν σημαίνει ότι δεν έχει κάλυψη. Το θέμα είναι απλό. Έχει κάλυψη 4G στον Βόλο; Έχει. Άρα δικαιούται να το διαφημίσει. Το αν μπορεί να την βελτιώσει και άλλο και τι μπάντες χρησιμοποιεί είναι άλλο θέμα. Και στην Αθήνα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, και στην Αθήνα υπάρχουν ακόμα σταθμοί που δεν έχει μπει LTE, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δικαιούται να λέει ότι έχει 4G στην Αθήνα. Θεωρητικά μπορεί αύριο να αποφασίσει ότι θα εκπέμπει μόνο στα 800. Και πάλι δικαιούται να λέει ότι έχει 4G όπου έχει κάλυψη. Και επειδή μιλάς για ελληνικά και κατανόηση γραπτού λόγου, σου είπε σε κάποια διαφήμιση της η Wind ότι έχουμε 1800άρα στον Βόλο ή ότι έχουμε καλύψει όλο τον νομό Μαγνησίας; Όχι. Σου είπε έχουμε κάλυψη 4G στον Βόλο. Έχει (έστω και περιορισμένη);;; Έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts