pepe1 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? http://www.speedtest.net/my-result/a/1628776257 Από Κυπαρισσία Μεσσηνίας με ένα lg g. Καλές γιορτές σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 (edited) Νέοι χάρτες 4G https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g/ 3G https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/3g/ Φαίνεται κάλυψη 4g και σε μέρος της Δ. Μακεδονίας (κάτι που δεν έχει αναφερθεί ). Edited December 21, 2015 by Nrg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Νέοι χάρτες 4G https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g/ 3G https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/3g/ Φαίνεται κάλυψη 4g και σε μέρος της Δ. Μακεδονίας (κάτι που δεν έχει αναφερθεί ). Κάτι γίνεται και στη Μακεδονία που γινόταν πολύ λόγος.Δηλαδή Καστοριά,Φλώρινα,Πτολεμαίδα και Κοζάνη έχουν καλυφθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 (edited) Koζάνη? Μήπως είναι ακόμη στις δοκιμές και δεν το εχουν ενεργοποιήσει; Γιατι προς το παρόν δεν πιάνω τίποτε και η συσκευή μου υποστηρίζει και την 800αρα και η sim ειναι οκ,καθως θεσσαλονικη που βρεθηκα πριν κανενα μηνα,επιανε κανονικά 4g. Edited December 21, 2015 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Εγώ δε βλέπω ο χάρτης να καλύπτει τη Κοζάνη :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Εγώ δεν κοίταξα τον χάρτη :p αλλά εκανα αναζήτηση στο κινητό να δω αν πιάνει και δεν πιάνει.Επι της ευκαιρίας εκανα δοκιμές με τις συχνότητες στο κέντρο της πόλης και βλέπω ότι vodafone και cosmote βγάζουν 4G σε band 3 και 20.Δεν ειναι δηλαδή αποκλειστικό προνόμιο της wind η 800αρα και ότι όπως εχει γραφτει αρκετες φορες προβλημα θα αντιμετωπισει καποιος μονο με wind αν δεν υποστηρίζει την 20. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Koζάνη? Μήπως είναι ακόμη στις δοκιμές και δεν το εχουν ενεργοποιήσει; Γιατι προς το παρόν δεν πιάνω τίποτε και η συσκευή μου υποστηρίζει και την 800αρα και η sim ειναι οκ,καθως θεσσαλονικη που βρεθηκα πριν κανενα μηνα,επιανε κανονικά 4g. Απλά υποθέσεις κάνω κοιτώντας στο χάρτη δεν είμαι και gps.Αλλά κοιτώντας τον μάλλον η κοζάνη δεν είναι μέσα προς το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Καμία δεν είναι μέσα..τουλάχιστον η Καστοριά και η Κοζάνη δεν ειναι Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Νέοι χάρτες 4G https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g/ 3G https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/3g/ Φαίνεται κάλυψη 4g και σε μέρος της Δ. Μακεδονίας (κάτι που δεν έχει αναφερθεί ). Σωρός στο Βόλο δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη. Θα κάνει μεγάλη διαφορά! Παραλίες Παγασητικού καλά πάνε μέχρι στγμης. Αργαλαστή Τρίκερι και Σωρός λείπουν από τα βασικά του Πηλίου. Νεοχώρι προφανώς για Βόρειο Πηλιο... Έχω περιέργεια αν θα αναβαθμίσουν την κεραία στα Χάνια και πως... Έχει να γίνει καλό τουρ το καλοκαίρι (ή και νωρίτερα!) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Σωρός στο Βόλο δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη. Θα κάνει μεγάλη διαφορά! Παραλίες Παγασητικού καλά πάνε μέχρι στγμης. Αργαλαστή Τρίκερι και Σωρός λείπουν από τα βασικά του Πηλίου. Νεοχώρι προφανώς για Βόρειο Πηλιο... Έχω περιέργεια αν θα αναβαθμίσουν την κεραία στα Χάνια και πως... Έχει να γίνει καλό τουρ το καλοκαίρι (ή και νωρίτερα!) Καλημέρα φίλοι μου. Η επέκταση στον βόλο δεν με ενθουσιάζει ακόμα. Νόμιζα ότι θα έβλεπα κάτι όπως στην Πελοπόννησο. Για να δούμε τι θα γίνει στο άμεσο μέλλον. Πάντως στους χάρτες υπάρχει μια προχειρότητα. Αν αντιπαραβάλεις τον χάρτη του 4G με του 3G βλέπεις ότι σε σημεία που έχει 4G είναι γνωστό ότι έχει αναβαθμιστεί και το 3G στο χάρτη του 3G δείχνει ότι έχει τον μη αναβαθμισμένο. Τι να πω…. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Καλημέρα φίλοι μου. Η επέκταση στον βόλο δεν με ενθουσιάζει ακόμα. Νόμιζα ότι θα έβλεπα κάτι όπως στην Πελοπόννησο. Για να δούμε τι θα γίνει στο άμεσο μέλλον. Πάντως στους χάρτες υπάρχει μια προχειρότητα. Αν αντιπαραβάλεις τον χάρτη του 4G με του 3G βλέπεις ότι σε σημεία που έχει 4G είναι γνωστό ότι έχει αναβαθμιστεί και το 3G στο χάρτη του 3G δείχνει ότι έχει τον μη αναβαθμισμένο. Τι να πω…. καλημέρα! Λείπει η ενεργοποίηση βασικών κεραιών στο Βόλο. Έχω καταλάβει ότι αναβαθμίζονται προς το παρόν όσες κάνουν παρέα με Vodafone :p Οι άλλες όχι :wacko: Ο 3G χάρτης είναι λογικό να είναι ανακριβής αφού περιλαμβάνει μίξη κάλυψης παλιού και νέου δικτύου. Μπορείς να δώσεις ένα παράδειγμα; Η Θεσσαλία έχει πολλούς Σ.Β. Δε ξέρω σε αντιπαραβολή με Πελοπόννησο αλλά η Wind έχει γεμίσει τον τόπο κεραία... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Γεια σας. Στο νόμο Θεσσαλονίκης βόρεια της πόλης στους νέους χάρτες για 4g φαίνεται ότι υπάρχει κάτι (εννοώ στο δρόμο των Σερρών). Υπάρχουν σχέδια για την περιοχή αυτή σύντομα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Τώρα σοβαρά, αυτή η κλίμακα είναι αδύνατο να απεικονίσει την πραγματική κάλυψη ρε σεις:p Ούτε σημαίνει πως όπου είναι βαμμένος μπλε ο χάρτης υπάρχει κάλυψη σε όλα τα σημεία. Και προφανώς αυτό ισχύει και για τις 3. Το θέμα είναι να υπάρχει κάλυψη και, κυρίως, λειτουργική. Απ'ότι καταλαβαίνω η Wind ενεργοποίησε 2-3 σταθμούς σε Βόλο/Πήλιο. Ας περιμένουμε και βλέπουμε, έχει ακόμη για να φτάσει τους 15+ (προς το παρόν) των άλλων. Και λογικά, σίγουρα θα χρειαστεί προσθήκες σε διάφορα σημεία. Οκ, διεισδυτικό το 800άρι, αλλά όχι παντού. Συν τοις άλλοις, όσο θα αυξάνεται ο κόσμος που θα κάνει χρήση υπηρεσιών, τόσο θα μειώνονται οι ταχύτητες αν δεν γίνει CA σε πολλές περιοχές. Αλλά και πάλι, θέλει πύκνωση το δίκτυο σε Βόλο/Πήλιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Για να ειμαι ειλικρινής, ουτε κι εγω ειμαι ενθουσιασμένος απο την κάλυψη 4G στον Βολο. Σε μερικά σημεία πιάνει , σε παρα πολλά ομως όχι. Κάτι σαν το 3G απλα σε λιγο παραπάνω σημεία. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Για να ειμαι ειλικρινής, ουτε κι εγω ειμαι ενθουσιασμένος απο την κάλυψη 4G στον Βολο. Σε μερικά σημεία πιάνει , σε παρα πολλά ομως όχι. Κάτι σαν το 3G απλα σε λιγο παραπάνω σημεία. Περιμεντε λιγες μερες και θα δειτε τρελλη διαφορα.Ετσι εγινε και στη Θεσσαλονικη οπου μενω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Εγώ προσωπικά δεν έχω πολλές απαιτήσεις από τη Wind. Απλά να μπορώ να "μπαίνω", έστω: http://www.speedtest.net/result/4556494370.png Θα έχω ανταπόκριση σε 3-4 μέρες για το αν, έστω, απλά "μπαίνω" από χωριό Χανίων κοντά στο Ρέθυμνο. Έστω να "μπαίνω" και χαρούμενος θαμαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Για να ειμαι ειλικρινής, ουτε κι εγω ειμαι ενθουσιασμένος απο την κάλυψη 4G στον Βολο. Σε μερικά σημεία πιάνει , σε παρα πολλά ομως όχι. Κάτι σαν το 3G απλα σε λιγο παραπάνω σημεία. filippos, αν δεν ενεργοποιηθεί ο Σωρός και το Σαρακηνό δε θα δεις αξιοπρεπή κάλυψη. Δεν είναι προφανώς η τελική κάλυψη. Έχει ακόμη δρόμο. Ο μόνος λόγος που φαντάζομαι ότι πάγωσε η αναβάθμιση είναι λόγω εορτών. Κατόπιν εορτής θα κρίνουμε. Αν έχει καλύτερη κάλυψη από 3η γενιά με 3 κεραίες φαντάσου τι έχει να γίνει με 6... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Ήμουν σήμερα στις 2μμ λίγο πιο πάνω από το Δημαρχείο Αθηνών, σε αυτό το σημείο. Η WIND με 4G έπιανε την εξωπραγματική ταχύτητα των 3 Mbps (down&up). :lol: :rotfl: Μάλλον 800άρα έπαιζε, γιατί είναι ψηλά κτίρια τριγύρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Ήμουν σήμερα στις 2μμ λίγο πιο πάνω από το Δημαρχείο Αθηνών, σε αυτό το σημείο. Η WIND με 4G έπιανε την εξωπραγματική ταχύτητα των 3 Mbps (down&up). :lol: :rotfl: Μάλλον 800άρα έπαιζε, γιατί είναι ψηλά κτίρια τριγύρω... Στην πλατεια παρακατω πηγες να μετρησεις;εκει θα πιανες περισσοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 filippos, αν δεν ενεργοποιηθεί ο Σωρός και το Σαρακηνό δε θα δεις αξιοπρεπή κάλυψη. Δεν είναι προφανώς η τελική κάλυψη. Έχει ακόμη δρόμο. Ο μόνος λόγος που φαντάζομαι ότι πάγωσε η αναβάθμιση είναι λόγω εορτών. Κατόπιν εορτής θα κρίνουμε. Αν έχει καλύτερη κάλυψη από 3η γενιά με 3 κεραίες φαντάσου τι έχει να γίνει με 6... Κι εγώ αυτο πιστεύω πως ισχύει... Πιάσαν τη βασική κάλυψη ωστε επικοινωνιακά να καλύψουν το χρονοδιάγραμμά τους και να κλείσουν την ψαλίδα με τις άλλες 2 εταιρίες. Δείχνουν να κάνουν σοβαρή προσπάθεια πάντως. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Και να ξοδευουν και κανα ευρω που μονο ο οτε το προσπαθει τωρα τελευταια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Στην πλατεια παρακατω πηγες να μετρησεις;εκει θα πιανες περισσοτερο. Όχι, δε μέτρησα στην πλατεία (Κοτζιά), μετά πήγα προς τα πάνω, στην Ομόνοια... Εντάξει, μπορεί να χτυπάνε άσχημα στο μάτι τα 3 Mbps με 4G, αλλά όλες οι λειτουργίες γίνονται άνετα με αυτή την ταχύτητα, ειδικά όταν είσαι στο δρόμο. Όμως όταν αργότερα πάρουν όλοι 4G κινητά, θα υπάρχει τεράστιο πρόβλημα... Θα πρέπει μελλοντικά η WIND να φτιάξει πιο πυκνό δίκτυο με 1800/2600, ώστε να μη ζορίζεται τόσο η 800αρα, ειδικά σε περιοχές με ψηλά κτίρια και πολύ κόσμο... :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 χωρις να ξερω πολλες λεπτομεριες αλλα αποτι καταλαβαινω αν δεν υπαρχει και οπτικη ινα στην καθε κεραια δυσκολευουν πολυ τα πραγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Ήμουν σήμερα στις 2μμ λίγο πιο πάνω από το Δημαρχείο Αθηνών, σε αυτό το σημείο. Η WIND με 4G έπιανε την εξωπραγματική ταχύτητα των 3 Mbps (down&up). :lol: :rotfl: Μάλλον 800άρα έπαιζε, γιατί είναι ψηλά κτίρια τριγύρω... Πετάει λέμε.:lol::lol: :rotfl: :rotfl: Και ένα screenshot απο τις ταχύτητες στην Βέροια και στο 90% της βόρειας Ελλάδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Πετάει λέμε.:lol::lol: :rotfl: :rotfl: Και ένα screenshot απο τις ταχύτητες στην Βέροια και στο 90% της βόρειας Ελλάδας. :rotfl: Πιστεύω πως η WIND βιάστηκε πολύ να διαφημίσει το 4G δίκτυό της, γιατί κάποιοι που ακόμα δεν έχουν, θα νομίσουν ότι τελείωσε και δε θα βάλει ποτέ, οπότε θα πουν "ως εδώ ήταν" και θα πάνε σε άλλη εταιρία... :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και να ξοδευουν και κανα ευρω που μονο ο οτε το προσπαθει τωρα τελευταια... Λάθος κάνεις, τους τελευταίους μήνες μόνο η WIND κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το 60% κάλυψη 4G Πανελλαδικά, που είχε υποσχεθεί ως το τέλος του '15... Δε θα προλάβει βέβαια, αλλά είναι εντυπωσιακός ο ρυθμός που πηγαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts