jimmiss Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Μιλαω για τις περιοχές που έχει κάλυψη και ότι δίνει σε διπλάσιο ποσοστό καλύτερη λήψη σήματος από τις άλλες. και η Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι το 70% των συνδρομητών. Στις πόλεις υπάρχουν και τα wifi. Τί να το κάνω αυτό μέσα στο ρέθυμνο http://www.speedtest.net/result/4579566545.png, όταν αυτό http://www.speedtest.net/result/4569081064.png συμβαίνει 20 χιλιόμετρα παραέξω (που δεν βρίσκω wifi)? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η wind (αφού είμαστε και σε σχετικό thead) δεν παίζει μόνο σε κάποια σημεία καλύτερα από την cote άλλα σε διψήφιο ποσοστο σε νομούς ολόκληρους. Θεσσαλινικη σε 4g η κάλυψη ειαι υποδειγματική και βαράει στα αυτά σε θέμα κάλυψης (όχι ταχύτητας) λόγω του ότι οι σταθμοί μέσα στην πόλη όλοι είναι 800ριδες και όχι 1800 όπως των άλλων εταιριών. Οπου κάνει εγκατάσταση 4g κάνει καλή δουλειά (αλλά θέλουν βελτίωση οι ταχύτητες σε κάποια σημεία). Δλδ η επαρχία θα καλυφθεί με κεραίες 800ΜHz? Αμάν και...πότε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Στις πόλεις υπάρχουν και τα wifi. Τί να το κάνω αυτό μέσα στο Ρέθυμνο http://www.speedtest.net/result/4579566545.png, όταν αυτό http://www.speedtest.net/result/4569081064.png συμβαίνει 20 χιλιόμετρα παραέξω (που δεν βρίσκω wifi)? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δλδ η επαρχία θα καλυφθεί με κεραίες 800ΜHz? Αμάν και...πότε.... Υπαρχουν και άλλα σημεία στην επαρχία που συμβαίνει το ανάποδο. Στο τριεθνές στον Έβρο μόνο η wind γάζωνε στα φβ πάρκα οπως και στην Ξάνθη. Η cote σε σημεία πόλεων κοντά. Στην χαλκιδική το ανάλογο σε κάποιες περιοχές. Στην κεντρική Ελλάδα ποιο καλή ήταν η cosmote. Σε άλλη περίπτωση υπάρχει και ένα σημείο έξω από τον βόλο ένα μικρό κομματάκι που είχε ένα πάρκο που το κάλυπτε μονό η voda. Στην Πελοπόννησο είναι από τα δύσκολα σημεία της χωράς. Εκει υπάρχουν περιοχές που η κάθε εταιρία έχει τα δικά της σημεία. Στην Κρήτη δυστυχώς η κάλυψη της wind είναι βόρια του νησιού. Στον νότο έχει θέμα (στο μισό νησί και κάτω από βορρά προς νότο). Το έχω πει δεκάδες φορές με την ασύρματη τεχνολογία δεν υπάρχουν εγγυήσεις. Αναλογα την περιοχή που κινείσαι διαλέγεις το καλύτερο δυνατό δίκτυο. Οσο για το μέσα στις πόλεις υπάρχουν wifi και συμφωνώ και διαφωνώ. Αν είσαι από αυτούς που χρειάζεσαι μόνημα ανοιχτό το internet πχ για γραμμή voip όπως έχω εγώ τότε έχεις έχεις θέμα και δεν μπορείς να βολεύεσαι με wifi. Ευτυχως έχω τα 3 mifi της δουλειάς και όπου δεν λειτουργεί το ένα δίκτυο λειτουργεί το άλλο ανάλογα την περιοχή που είμαι :D . Η wind ακολουθεί το μοντέλο άλλων ευρωπαϊκών εταιριών που βάζουν στο 90% 800mhz στο 4g. Ναι βαζουν παντου οχι μονο στην εοαρχια. Παρακατω απλά θα κάνω μια σύντομη αναφορά στις συχνότητες του 4g http://i59.tinypic.com/29olwub.jpg Ζώνη συχνοτήτων των 800MHz Προηγουμένως αυτή η ζώνη χρησιμοποιήθηκε για την παροχή τηλεοπτικών αναλογικών σημάτων, αλλά δεδομένου ότι η τηλεόραση μεταπήδησε στην ψηφιακή ελευθερώθηκε για να χρησιμοποιηθεί με ευρυζωνικές ασύρματες τεχνολογίες όπως το 4G/5G. Όσο χαμηλότερη είναι η συχνότητα της μπάντας τόσο περισσότερο μπορεί να ταξιδέψει, οπότε η ζώνη των 800MHz είναι η ποιο κατάλληλη από τις 3 (800/1800/2600) να ταξιδεύει σε μεγάλες αποστάσεις, το οποίο σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να έχουν κάλυψη 4G, ακόμη και αν είναι μακριά από το σταθμό βάσης. Αυτό καθίσταται ιδιαίτερα χρήσιμο στις αγροτικές περιοχές όπου οι σταθμοί εκπομπής είναι να είναι αρκετά απλωμένοι. Ωστόσο, έχει και κάποια πλεονεκτήματα σε πόλεις, επειδή οι χαμηλές συχνότητες είναι επίσης κάλες στο πέρασμα μέσα από τοίχους και άλλα φυσικά αντικείμενα, έτσι ώστε η ζώνη των 800MHz είναι καλή για την εσωτερική κάλυψη και για πολύ κατοικημένες περιοχές . Από την άλλη πλευρά, έχει χαμηλότερη χωρητικότητα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να εξυπηρετήσει πολλούς συνδρομητές με πλήρη ταχύτητα όταν τραβάν βαριές εφαρμογες όπως video streaming HD, έτσι ώστε ακόμη και σε χώρους με μια καλή σύνδεση να έχει θέματα σταθερών ταχυτήτων. Ζώνη συχνοτήτων 2.6GHz Η ζώνη 2.6GHz είναι η άλλη συχνότητα και είναι ουσιαστικά το αντίθετο της ζώνης 800MHz. Δεν είναι ικανή να ταξιδεύει σε μεγάλες αποστάσεις, πράγμα που σημαίνει ότι οι κεραίες πρέπει να είναι πιο κοντά μαζί για να προσφέρουν αξιόπιστη κάλυψη και ως εκ τούτου δεν είναι τόσο κατάλληλη για τις αγροτικές περιοχές η για περιοχές με δύσκολη κάλυψη η όταν έχουν να διαπερνούν τοιχώματα έτσι το εσωτερικό σήμα στη ζώνη 2.6GHz δεν θα είναι πάντα δυνατό. Αλλά από την άλλη πλευρά έχει υψηλή χωρητικότητα, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσει πολλές ταυτόχρονες συνδέσεις, που υπό αυτή την έννοια είναι κατάλληλο για περιοχές πόλεων με μεγάλη κίνηση. Ζώνη συχνοτήτων 1.8GHz Όπως θα έχετε καταλάβει, η ζώνη 1.8GHz βρίσκεται κάπου στη μέση των άλλων δύο. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 http://i61.tinypic.com/el4eoi.jpg πήγε σε αρκετά άτομα το παραπάνω μήνυμα. χωρίς να είμαστε φοιτητές. δες στο θεμα με τα καρτοκινητά της wind Και στο 1269 λεει απο τοτε που ηρθε το μηνυμα θυμησου οτι απολαμβανεις τη καλυτερη προσφορα της αγορας...κπλ Ευχαριστώ για την απάντηση Υπάρχει κάποιος τρόπος να ενταχθούν κι άλλοι σε αυτό το απίστευτο πακέτο? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση Υπάρχει κάποιος τρόπος να ενταχθούν κι άλλοι σε αυτό το απίστευτο πακέτο? Δεν το θεωρώ "απίστευτο" [με 8€]. Να μου έλεγες το 1000' 1000ΜΒ με 5€ (το παλιό φοιτητικό που ξεχείλωσε σε πολλούς-το είχαν και μη φοιτητές και αδυναμία ελέγχου από τη Wind την έκανε να δίνει αυτό) να πω εντάξει. Έεεεερχεται: 2000 στο 1264 για 2000΄ και 2000ΜΒ με 10€ (ή και 12€ αν τους "παίρνει"): ΟΚ: "Απίστευτο". @cmvr: Κατατοπιστικότατος. Ευχαριστούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Δεν το θεωρώ "απίστευτο" [με 8€]. Να μου έλεγες το 1000' 1000ΜΒ με 5€ (το παλιό φοιτητικό που ξεχείλωσε σε πολλούς-το είχαν και μη φοιτητές και αδυναμία ελέγχου από τη Wind την έκανε να δίνει αυτό) να πω εντάξει. Έεεεερχεται: 2000 στο 1264 για 2000΄ και 2000ΜΒ με 10€ (ή και 12€ αν τους "παίρνει"): ΟΚ: "Απίστευτο". @cmvr: Κατατοπιστικότατος. Ευχαριστούμε. Συγνώμη Δημήτρη αλλα διαφωνώ κάθετα και οριζόντια.....:) 1500' + 1,5gb με 8€ και όχι φοιτητής????!!!! Ούτε εγώ με το πάγιο δεν το πλησιάζω καν..... Βρες μου κάτι αντίστοιχο (ξαναλέω όχι φοιτητικό) και έφυγα....... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 (edited) Συγνώμη Δημήτρη αλλα διαφωνώ κάθετα και οριζόντια.....:) 1500' + 1,5gb με 8€ και όχι φοιτητής????!!!! Ούτε εγώ με το πάγιο δεν το πλησιάζω καν..... Βρες μου κάτι αντίστοιχο (ξαναλέω όχι φοιτητικό) και έφυγα....... Κατά τη γνώμη μου, οι εταιρίες κινητής στην Ελλάδα κατάλαβαν το λάθος της ύπαρξης καρτοκινητής (με την έναρξή της το 1997) ότι παρότι οι πελάτες ήταν περισσότεροι (η μια παράμετρος των κερδών το #), όσον αφορά τα €/πελάτη (η άλλη παράμετρος τα €) δεν απέφερε τα επιθυμητά κέρδη, οπότε σε βάθος 5-10ετίας πάμε για "ουσιαστική" τιμολογιακή "εξίσωση" καρτοκινητής και συμβολαίων και πάνε να μας το φέρουν λάου-λάου (μην πάθουμε και τίποτα: μας προσέχουν :lol: ). Μια σημαντική παράμετρος της "αποτυχίας της καρτοκινητής" (εκτός των €/πελάτη/έτος) ήταν η Ελληνική νοοτροπία μας που μας "επέτρεψε" να "ξεχειλώσουμε" την ουσία της καρτοκινητής και διακρίνεται διαρκώς από τα post μας εδώ στο φόρουμ.Μην τα πολυλογώ, αυτή η "Ελληνική νοοτροπία" εδράζεται στην ικανότητα του Έλληνα να "καταστρέφει κάθε νόμο εν τη γεννέση του" επινοώντας ΤΑ ΠΑΝΤΑ: Έτσι και στην Ελληνική καρτοκινητή. Επόμενο βήμα, κατά τη γνώμη μου, αφού συνηθίσουμε στην "τακτική" τους: Περισσότερα €-Μεγαλύτερο πακέτο που θα αυξάνει διαρκώς, {Και μένει να το δούμε το 2016 με το ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ (ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ "ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ" "ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ" 1500) 2000 στο 1264 που προανέφερα και το 2017 με το 2500 στο 1264 , νομίζω γίνεται κατανοητό} και που δεν καλύπτει τις ανάγκες μας (πχ εγώ και με 200ΜΒ και 200΄ με 3€ κάθε μήνα θα ήμουν καλυμμένος, άλλο τι "λένε" οι εταιρίες για αυτό) και Επειτα με 3000 στο 1264 {που με το λάου-λάου θα λέμε "απίστευτο",όπως λες εσύ} να πάνε σε μείωση διάρκειας-μείωση €{που θα μας φανεί τότε "απίστευτη ευλογία" -ξεχνάμε και εύκολα , μας έχουν καταλάβει και θα "πιάσουν" να χτυπήσουν στο κατάλληλο ελάττωμά μας} (όπως ήδη εφαρμόζεται με τη μείωση από 6μηνο σε 3μηνο στη διάρκεια κάρτας_ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ_ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΜΑΖΙ και για όσους θα έχουν μέινει ως τότε 2020 στην καρτοκινητή με τη διάρκεια κάρτας στο μήνα ΤΟΤΕ) Μένει να δούμε αν: 1 είναι αποκυήματα της φαντασίας μου ή 2. θεωρίες συνομωσίας (της "συνομωσίας των πακέτων" :p όπως μου είπε άλλος συμφορουμίτης)! Να'μαστε καλά και το 2020 θα δούμε. Πάντως η καρτοκινητή (που ξεκίνησε το 1997) ήταν "αποτυχία" για την Ελλάδα. Τώρα γίνεται προσπάθεια να ξαναμονταριστεί ΣΤΟ ΟΡΘΟ!!! :X Edited August 14, 2015 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 πολυ ενδιαφέρουσα άποψη! Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 πολυ ενδιαφέρουσα άποψη! Είδα κι αυτό http://www.nbcnews.com/tech/mobile/t-plays-catch-new-plans-cheaper-data-international-calls-n410006 σε άλλο θέμα και "έμεινα"! Τελικά, μάλλον, ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, πάμε για κινητή που θα έχουν μόνο τα πλούσια βαλάντια, με αποτροπή των χαμηλών badget να έχουν σύνδεση..... http://www.nbcnews.com/tech/mobile/t-plays-catch-new-plans-cheaper-data-international-calls-n410006 Άκου "μηνιαίο τέλος για διατήρηση γραμμής"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Είδα κι αυτό http://www.nbcnews.com/tech/mobile/t-plays-catch-new-plans-cheaper-data-international-calls-n410006 σε άλλο θέμα και "έμεινα"! Τελικά, μάλλον, ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, πάμε για κινητή που θα έχουν μόνο τα πλούσια βαλάντια, με αποτροπή των χαμηλών badget να έχουν σύνδεση..... http://www.nbcnews.com/tech/mobile/t-plays-catch-new-plans-cheaper-data-international-calls-n410006 Άκου "μηνιαίο τέλος για διατήρηση γραμμής"! Η Αμερική είναι πανάκριβη στην κινητή ενώ όλα τα άλλα είναι φτηνότερα.... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 (edited) Η Αμερική είναι πανάκριβη στην κινητή ενώ όλα τα άλλα είναι φτηνότερα.... Κι αυτοί (στην USA) στην ίδια τακτική, πάντως, με τους δικούς μας: Beyond that, the 10 GB tier is jumping to 15 GB for the same price ($100) and the 20 GB plan is dropping $10 to $140 "Πρόσκληση" για υψηλά βαλάντια!! Τα χαμηλά άστα! Αν και δε μπορώ να το πω και "ίδιο" με όσα γίνονται αυτή τη στιγμή εδώ: 1. Αύξηση τιμής-Αύξηση πακέτου-Ίδια διάρκεια 2. Ίδια τιμή- Αύξηση πακέτου -Μείωση διάρκειας Έχει μια κλάσης διαφορά η τακτική στη USA: Μένει να τα ζήσουμε κι αυτά. Edited August 15, 2015 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση Υπάρχει κάποιος τρόπος να ενταχθούν κι άλλοι σε αυτό το απίστευτο πακέτο? Εάν δεν πάει το μήνυμα στο αριθμο σου δεν γίνετε να το βάλεις. δοκίμασαν κάποια άτομα χωρίς να έχει πάει το μήνυμα και τους έλεγε ότι δεν είναι διαθέσιμο σε αυτούς Κατά τη γνώμη μου, οι εταιρίες κινητής στην Ελλάδα κατάλαβαν το λάθος της ύπαρξης καρτοκινητής (με την έναρξή της το 1997) ότι παρότι οι πελάτες ήταν περισσότεροι (η μια παράμετρος των κερδών το #), όσον αφορά τα €/πελάτη (η άλλη παράμετρος τα €) δεν απέφερε τα επιθυμητά κέρδη, οπότε σε βάθος 5-10ετίας πάμε για "ουσιαστική" τιμολογιακή "εξίσωση" καρτοκινητής και συμβολαίων και πάνε να μας το φέρουν λάου-λάου (μην πάθουμε και τίποτα: μας προσέχουν :lol: ). Μια σημαντική παράμετρος της "αποτυχίας της καρτοκινητής" (εκτός των €/πελάτη/έτος) ήταν η Ελληνική νοοτροπία μας που μας "επέτρεψε" να "ξεχειλώσουμε" την ουσία της καρτοκινητής και διακρίνεται διαρκώς από τα post μας εδώ στο φόρουμ.Μην τα πολυλογώ, αυτή η "Ελληνική νοοτροπία" εδράζεται στην ικανότητα του Έλληνα να "καταστρέφει κάθε νόμο εν τη γεννέση του" επινοώντας ΤΑ ΠΑΝΤΑ: Έτσι και στην Ελληνική καρτοκινητή. Επόμενο βήμα, κατά τη γνώμη μου, αφού συνηθίσουμε στην "τακτική" τους: Περισσότερα €-Μεγαλύτερο πακέτο που θα αυξάνει διαρκώς, {Και μένει να το δούμε το 2016 με το ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ (ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ "ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ" "ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ" 1500) 2000 στο 1264 που προανέφερα και το 2017 με το 2500 στο 1264 , νομίζω γίνεται κατανοητό} και που δεν καλύπτει τις ανάγκες μας (πχ εγώ και με 200ΜΒ και 200΄ με 3€ κάθε μήνα θα ήμουν καλυμμένος, άλλο τι "λένε" οι εταιρίες για αυτό) και Επειτα με 3000 στο 1264 {που με το λάου-λάου θα λέμε "απίστευτο",όπως λες εσύ} να πάνε σε μείωση διάρκειας-μείωση €{που θα μας φανεί τότε "απίστευτη ευλογία" -ξεχνάμε και εύκολα , μας έχουν καταλάβει και θα "πιάσουν" να χτυπήσουν στο κατάλληλο ελάττωμά μας} (όπως ήδη εφαρμόζεται με τη μείωση από 6μηνο σε 3μηνο στη διάρκεια κάρτας_ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ_ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΜΑΖΙ και για όσους θα έχουν μέινει ως τότε 2020 στην καρτοκινητή με τη διάρκεια κάρτας στο μήνα ΤΟΤΕ) Μένει να δούμε αν: 1 είναι αποκυήματα της φαντασίας μου ή 2. θεωρίες συνομωσίας (της "συνομωσίας των πακέτων" :p όπως μου είπε άλλος συμφορουμίτης)! Να'μαστε καλά και το 2020 θα δούμε. Πάντως η καρτοκινητή (που ξεκίνησε το 1997) ήταν "αποτυχία" για την Ελλάδα. Τώρα γίνεται προσπάθεια να ξαναμονταριστεί ΣΤΟ ΟΡΘΟ!!! :X προσωπικά jim δεν με χαλασε καθολου εχω τα 300 με ανανεωση 10 και τα λεφτά στην κάρτα. Όταν τελειωναν τα 300 έβαζα tα 200 με 5 euro κάποιες φορες δεν μου έφταναν τα 500 {300+200} και εβαζα και αλλα πακετα με αποτελεσμα να χαλάω αρκετα πάνω από τα 8 ευρώ που είναι η προσφορα έχω μιλήσει και πριν την προσφορα με το πακέτο 900 - 1000 λεπτά οποτε δεν με χάλασε καθόλου.. βεβαια δεν γίνετε αυτό κάθε μηνα αλλα καλο ειναι να έχω την επιλογή Όσο για το χρηματικό υπόλοιπο πιστεύω ότι θα κάνουν αυτό που ήταν παλιά με της δραχμές Για οποιον θυμάται 2000 δραχμές 2 μήνες κρατούσε το χρηματικό υπόλοιπο και η συνδεση μετα εβαζαν φραγη Εξερχομενων / Εισερχομενων 5000 δραχμές 6 μήνες 10000 δραχμές 12 μήνες Ποιος δεν θα βάλει μεγάλη κάρτα εάν το κάνουν έτσι για να κρατήσει το υπόλοιπο παραπάνω π.χ 12 μήνες Και ετσι παλι κερδισμένες θα είναι οι εταιρίες Χάνουν τα κοράκια ποτε ρε μπαααα!!! 5+10 euro /2-3 μηνες μπορει και μηνα σε αυτο για Περισσότερο πίεση στους πελάτες 20 euro /6 μηνες 30 euro με 30 + euro /12 μηνες Edited August 15, 2015 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 (edited) Κι αυτοί (στην USA) στην ίδια τακτική, πάντως, με τους δικούς μας: Beyond that, the 10 GB tier is jumping to 15 GB for the same price ($100) and the 20 GB plan is dropping $10 to $140 "Πρόσκληση" για υψηλά βαλάντια!! Τα χαμηλά στα! Αν και δε μπορώ να το πω και "ίδιο" με όσα γίνονται αυτή τη στιγμή εδώ: 1. Αύξηση τιμής-Αύξηση πακέτου-Ίδια διάρκεια 2. Ίδια τιμή- Αύξηση πακέτου -Μείωση διάρκειας Έχει μια κλάσης διαφορά η τακτική στη USA: Μένει να τα ζήσουμε κι αυτά. Ξέρεις σε πόσους έλεγα πάρτε συμβόλαιο για data τότε που ήταν στην φτήνια τα πολλά gb και τώρα σιγά σιγά έρχεται το κύμα αυτού ακριβώς αναφέρεις.... Τώρα θα είναι για τους "φτωχούς" τόσο ακριβό που θα είναι απλησίαστο. Έκτος αν συμβεί ότι γίνεται σε χώρες του Καυκάσου που από ότι είδα στις σελίδες τους (ναι το κάνω για να χαλαρώσω μερικές φορές επισκέπτομαι site κινητής τηλεφωνίας σε διαφορές χώρες του πλανήτη να δω τι τιμές έχουν) έχουν και απεριόριστα gb φυσικά σε τιμή άλλα δεν υπάρχουν συμβόλαια καθόλου. Έχεις καρτοκινητό δεν υπάρχουν συμβόλαια και επιλέγεις ότι συνδυασμό θέλεις κάθε μήνα με απεριόριστα λεπτά και gb. Έτσι δεν δεσμεύεσαι καθόλου αν αλλάξουν τον άλλο μήνα οι συνήθειες σου. Δηλαδή λέει θέλεις 15gb βάλε 15€ τόσα στην κάρτα και ενεργοποίησε το η βάλε 75€ για απεριόριστο 3g. Φυσικά επειδή οι τιμές αυτές είναι μισθός ολόκληρος έχουν προφανώς ελάχιστοι και τα δίκτυα θα είναι άδεια. Στα πακέτα φωνής δίνουνε με 12€ απεριόριστα σε όλα τα δίκτυα φωνή και δεδομένα και 1gb internet. Από την είναι είναι φοβερό το σκηνικό γιατί μπορείς να συνδυάσεις από ότι λεν τα site το 12€ πακετό (με την απεριόριστη φωνή και μηνύματα και 1gb ίντερνετ) και να ενεργοποιήσεις άλλα 15€ για άλλα 15gb ίντερνετ... Γενικότερα οι φτωχές χώρες πάνω κάτω με τον ίδιο τρόπο λειτουργούνε. Άρα και η εξαθλιωμένη Ελλάδα κάτι τέτοιο θα ζήσει στο μέλλον.... Edited August 15, 2015 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 (edited) προσωπικά jim δεν με χαλασε καθολου εχω τα 300 με ανανεωση 10 και τα λεφτά στην κάρτα. Όταν τελειωναν τα 300 έβαζα tα 200 με 5 euro κάποιες φορες δεν μου έφταναν τα 500 {300+200} και εβαζα και αλλα πακετα με αποτελεσμα να χαλάω αρκετα πάνω από τα 8 ευρώ που είναι η προσφορα έχω μιλήσει και πριν την προσφορα με το πακέτο 900 - 1000 λεπτά οποτε δεν με χάλασε καθόλου.. βεβαια δεν γίνετε αυτό κάθε μην αλλα καλο ειναι να έχω την επιλογή Σίγουρα: Οι ανάγκες του καθενός μας (πελάτη κινητής) είναι προσωπικές και διακυμαίνονται στο χρόνο. Πχ εγώ δε θέλω ΜΒ όταν είμαι στην πόλη: Εκεί βρίσκω ότι wifi θέλω. Όταν είμαι στην επαρχία θέλω ή όταν κινούμαι (και αυτό δε συμβαίνει διαρκώς μέσα σε ένα χρόνο). Απλώς προσκαλώ να σκεφτούμε αν οι ανάγκες μας είναι τα 1500΄ 1500ΜΒ (ή τα 500΄ ακόμα) και γιατί. Γιατί αν το θέμα των μεγαλύτερων αναγκών (σκέψου τι κάναμε το 1990 που δεν υπήρχε κινητή) και πως δημιουργούνται αυτές στο πέρασμα των ετών (και αν θες από ποιούς?) θα φτάσουμε στο σημείο ούτε τα 1500΄ να μην μας είναι αρκετά γιατί θα βρίσκουμε φθηνότερα από 3 πακέτα των 5€/200΄ (15€ σύνολο) τα 2000΄ με 10€! Πώς φτάνουμε στα 2000΄, λοιπόν? Είναι το "λάου-λάου",που λέω. Και αν 1 μήνα θες 300΄(που θα σου κόστιζαν 7€) [ενώ έχεις 1500' με 8€, έτσι σκεφτόμαστε. ΓΙΑΤΙ;] και τον άλλο θες μόνο 200΄ , δε θα'χεις πια επιλογή όταν και τα 5€ θα γίνουν ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ 8€ (όπως με το blender στη Wind) γιατί εμείς το "θελήσαμε" (μας φτάσαν να σκεφτόμαστε έτσι: "Βρεεεε, 1500 με λίγο παραπάνω €!!"). Όταν όλοι σκεφτόμαστε έτσι. Πριν είναι αργά: 3000 στο 1264 με 15€ το μήνα!!! ΟΚ. Edited August 15, 2015 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Ξεχνας ομως οτι ειμαστε ακομα στην ΕΕ και υπαρχει ενας επιτροπος τηλεπικοινωνιων που θελει να εξισωσει τις τιμες, πιεζοντας τις προς τα κατω. Πχ, αν δεν υπηρχε η ΕΕ δεν υπηρχε περιπτωση να ειναι φθηνότερες οι κλησεις σε περιαγωγη απ οτι ειναι να καλεσεις στο διπλανο διαμερισμα. Καποια στιγμη θα τους βαλουν χερι, μην εχετε καμμια αμφιβολια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Πριν είναι αργά: 3000 στο 1264 με 15€ το μήνα!!! ΟΚ. Καλά αυτό το πακέτο μάλλον είναι αστείο ... σε ποια καρτοκινητή υποτίθεται ότι είναι ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Απλώς προσκαλώ να σκεφτούμε αν οι ανάγκες μας είναι τα 1500΄ 1500ΜΒ (ή τα 500΄ ακόμα) και γιατί. Γιατί αν το θέμα των μεγαλύτερων αναγκών (σκέψου τι κάναμε το 1990 που δεν υπήρχε κινητή) και πως δημιουργούνται αυτές στο πέρασμα των ετών (και αν θες από ποιούς?) θα φτάσουμε στο σημείο ούτε τα 1500΄ να μην μας είναι αρκετά γιατί θα βρίσκουμε φθηνότερα από 3 πακέτα των 5€/200΄ (15€ σύνολο) τα 2000΄ με 10€! Πώς φτάνουμε στα 2000΄, λοιπόν? Μεγάλη κουβέντα αυτό που ανοίγεις και οφτόπικ αλλά ο κόσμος προχωράει δεν έχει μείνει στο 1990. Γιατί στο 1990 εάν πάθαινες κάτι και ήσουν μόνος σε απόμερο μέρος μπορεί και να πέθαινες ενώ τώρα όχι απλά μπορείς να μπορείς να τηλεφωνείς και να ειδοποιείς αλλά με το GPS να δηλώνεις και που ακριβώς είσαι. Προσωπικά κάπου στο 1995 που δεν είχα ακόμη κινητό είχα επιστρέψει από επαγγελματικό ταξίδι από Αλεξανδρούπολη στη Θεσσαλονίκη για να μου πουν ότι πρέπει να επιστρέψω αμέσως γιατί κάτι άλλαξε και δεν μπορούσαν να με βρουν για να μου το πουν. Σκέψου ότι πολλοί επίσης δεν έχουν καν σταθερό τηλέφωνο καθώς τα 20€ που χρειάζονται πάνω κάτω είναι πολύ περισσότερα από αυτά που ξοδεύουν στα κινητά τους και που δεν τους περιορίζουν την επικοινωνία μόνο εντός σπιτιού. Τα 8€ της ειδικής προσφοράς που για πολλούς είναι απεριόριστη επικοινωνία είναι συγκριτικά ελάχιστα εώς μηδαμινά σε σχέση με το κόστος του ΟΤΕ το 1990. Είναι το "λάου-λάου",που λέω. Και αν 1 μήνα θες 300΄(που θα σου κόστιζαν 7€) [ενώ έχεις 1500' με 8€, έτσι σκεφτόμαστε. ΓΙΑΤΙ;] ΟΚ. Γιατί στα 8€ περιλαμβάνεται και internet και οι περισσότεροι το θέλουν. Έστω και μία μέρα που λέει ο λόγος να το χρειαστεί κάποιος το daily internet είναι 1€ άρα είσαι ήδη στα 8€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Καλά αυτό το πακέτο μάλλον είναι αστείο ... σε ποια καρτοκινητή υποτίθεται ότι είναι ; Στο μυαλό του είναι . Και έχει κολλήσει σε αυτό λες και ειναι υποχρεωτικό να ενεργοποιήσεις το πακέτο με τα8€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 τα 1500' με 8 ευρώ πως τα παίρνεις; είναι στο f2g? Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 τα 1500' με 8 ευρώ πως τα παίρνεις; είναι στο f2g? Επιλεγμενη προσφορά προς κάποιους. Εκτος απο τα "φοιτητικά" βεβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Επιλεγμενη προσφορά προς κάποιους. Εκτος απο τα "φοιτητικά" βεβαια. και πως το ενεργοποιεί κάποιος όταν του έρθει η προσφορά ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 και πως το ενεργοποιεί κάποιος όταν του έρθει η προσφορά ; σμσ "1000" στο 1264 το γραφει και το μυνημα που σου στέλνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 (edited) Καλά, το τι φανταστικά σενάρια διαβάζουμε εδώ μέσα... άλλο πράγμα! :) Συμφωνώ με τον φίλο πριν που έγραψε ότι δεν ζούμε στο 1990. Ο κόσμος προχωράει μπροστά, πρέπει να το καταλάβουμε και να προσαρμοζόμαστε. Το πακέτο των 8 ευρώ είναι απίστευτο και πολύ οικονομικό και συμφέρει πολλούς. Υπάρχουν όμως και πακέτα με 5 και με δύο ευρώ που καλύπτουν τις ανάγκες όλων. Μπορείς να κάνεις επιλογή. Σημαντικό αυτό. Εν τω μεταξύ η συζήτηση έγινε εντελώς οφ-τόπικ. Edited August 15, 2015 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 σμσ "1000" στο 1264 το γραφει και το μυνημα που σου στέλνουν. Ευχαριστώ σε ένα αρχαίο f2g που είχα λειτουργεί μια χαρά. Σε νέα σύνδεση δεν είμαι και πολύ σίγουρος .... Αυτό είναι για πάντα η προσωρινή προσφορά ... (το ξεσκίσαμε στο offtopic :lol: ). Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Είναι για πάντα μέχρι ανακοινώσεως του αντιθέτου. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Επειδή Θεσσαλονίκη κινούμε και μένω στον νομό να μας πεις ρε παλικάρι που είναι υποδειγματική Η ταχυτητα.Επειδή πιανει σε 5 σημεία η voda σε 10 και η cote σε 40;;είπαμε να υποστηριζουμε μια εταιρία Αλλά μην λένε ότι θέλουμε.φίλος από Σέρρες ήρθε διακοπές ασπροβάλτα,2g και Ούτε fb Δεν ανοιγε,τουζλα τα ίδια αμμόλοφους τα ίδια..Και προχθές το βράδυ ήρθε και ένας φίλος αμερικανος και πήγε και του είπαν Κάνε wind και 10 μέρες τώρα δεν έχει ίντερνετ..πήγαμε για ποτό και σχεδόν Δεν τα είπαμε γιατί τους μοιραζα 4g και ο αμερικανός ερχονταν συνέχεια ειδοποιήσεις..μέτρηση 97.8mbs Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts