Jump to content

[Προς κυκλοφορία] LG Nexus 5

dragonmaster
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγινε και η δικια μου παραγγελια απο φιλο στην Αγγλια για το ασπρο 32αρι. Ελπιζω στο τελος της αλλης εβδομαδας να το εχω. Αν και δυσκολο

• Απαντήσεις 453
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μετα απο καποιες ωρες χρησης in the wild να κανω καποιες επισημανσεις.

~φοβερο σημα,πιανει πραγματικα παντου σταθερο και δυνατο ενω μιλαω ανετα.Σημα ανωτερο απο iPhone5/5s που θεωρω top

~πολυ καλες φωτογραφιες αλλα πρεπει να φτιαξουν τον χρονο αποκρισης...αργει η καμερα!(βοηθαει πολυ το σταθερο χερι)

~κατω απο τον ηλιο μια χαρα φαινεται το display.Ευχαριστημενος.

~ απαραιτητως αλλαγη στα notification sounds γιατι ειναι απιστευτα χαμηλοι εχω χασει 5 μηνυματα.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

~φοβερο σημα,πιανει πραγματικα παντου σταθερο και δυνατο ενω μιλαω ανετα.Σημα ανωτερο απο iPhone5/5s που θεωρω top

~πολυ καλες φωτογραφιες αλλα πρεπει να φτιαξουν τον χρονο αποκρισης...αργει η καμερα!(βοηθαει πολυ το σταθερο χερι)

~κατω απο τον ηλιο μια χαρα φαινεται το display.Ευχαριστημενος.

~ απαραιτητως αλλαγη στα notification sounds γιατι ειναι απιστευτα χαμηλοι εχω χασει 5 μηνυματα.

Ως nexus, είναι θέμα χρόνου το NexusLouder ή/και το GravityBox να λύσουν τα θεματάκια αυτά ;)

Λέει ότι θα κυκλοφορήσει Ελλάδα τέλος Νοέμβρη, προφανώς όχι στο play store;

http://www.e-go.gr/tech/article.asp?catid=17290&subid=2&pubid=129542472

Έχει "έρθει" ήδη Nexus5 16GB αλλά η τιμή είναι ελαφρώς τραγική...:)

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

~φοβερο σημα,πιανει πραγματικα παντου σταθερο και δυνατο ενω μιλαω ανετα.Σημα ανωτερο απο iPhone5/5s που θεωρω top.

Το καλό σήμα μακάρι να είναι θέμα software και όχι ελαφρώς μεγαλύτερης ισχύος του κινητού. Φαίνονται πουθενά τα volts(?) λειτουργίας των κινητών? Αν ανεβάζει ισχύ, τα κύτταρα στο κεφάλι θα κάνουν πάρτι. Βέβαια ούτως ή άλλως θέλει απαραίτητα ακουστικά.....

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

H αντιπροσωπεία της LG στην Ελλάδα έχει εκφράσει καλή διάθεση για να υποστηρίξει και συσκευές που έχουν αγοραστεί (από play) και εκτός Ελλάδας. Δε μπορώ προφανώς να εγγυηθώ σε κάποιον ότι δεν θα έχει δυσκολίες, αλλά ίσως να μην είναι τόσο πρόβλημα αυτό.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο "εκτός Ελλάδας" και στο "εκτός ΕΕ". Για το 2ο δεν μπορεί να κάνει τίποτα η LG Hellas. Για το πρώτο, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ, από την στιγμή που θα εισαχθεί και επίσημα το τηλέφωνο στην Ελλάδα (λογικά κατά το Φλεβάρη όπως και με το 4αρι) θα υποστηρίζεται κανονικά η εγγύησή του μέσω της ελληνικής αντιπροσωπείας αρκεί να έχει αγοραστεί από ΕΕ (και από Play Store αντίστοιχης χώρας).

What u take is what u give...

Ωραια φαίνεται το κινητό και τα σχόλια ειναι ενθαρρυντικά για 350€! Αυτο που δεν ξερω και θελω την άποψη κάποιου χρήστη ειναι αν η έκδοση των 16 gb ειναι αρκετή.

Δεν είμαι φανατικός του μεγάλου όγκου τραγουδιών στο κινητο. Αυτό που θελω ειναι οταν έρθει η στιγμή να βγαλω ενα βίντεο στο κινητό να εχω χώρο για να το κανω άμεσα! :-)

Κάποιος που το εχει μπορεί να μας πει στο περίπου πόσα mb το λεπτο καταλαμβάνει το βίντεο στα 1080;; :D

Παιδια απο μπαταρια πως τα πατε? Με καλη χρηση βγαζει μερα?

Μέρα??? ας βγάζει μέχρι το απόγευμα με την χρήση που κάνω και το αγοράζω αμέσως.

Και εγω περιμένω ενημερωση ,απο τα παιδια που το έχουν στα χέρια τους ,να κάνουν κάποιους κύκλους φόρτησης , για να έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη για την μπαταρία.

Edited by petrosa

πριν λιγο το ειδα, δεν εντυπωσιαστηκα μπορω να πω. θυμιζει πολυ το προηγουμενο νεξους, κυριως σε οτι αφορα το ξεθωριασμα της οθονης. Η εικονα που φανταζομουν πριν το πιασω ηταν τελειως διαφορετικη

ξερει κανεις ποσες μερες θελει 1 δεμα με royall maiλ απο αγγλια ???

υπαρχει καλυτερος-γρηγοροτερος τροπος??????????

:)

Μέρα??? ας βγάζει μέχρι το απόγευμα με την χρήση που κάνω και το αγοράζω αμέσως.

Και εγω περιμένω ενημερωση ,απο τα παιδια που το έχουν στα χέρια τους ,να κάνουν κάποιους κύκλους φόρτησης , για να έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη για την μπαταρία.

Μετα την πρώτη φόρτιση περιπου 4,5 ώρες με ανοιχτή οθόνη και διαρκώς ανοιχτό wifi και απλό σερφαρισμα και λίγο κάμερα

Edited by aggelosn

Αν εννοείς στην κλήση τηλεφώνου, ακούς πολύ καλά τον συνομιλητή σου και σε ακούει και αυτός ξεκάθαρα. Ενα κακό είναι το ηχείο του όταν βλέπεις βιντεακια, είναι μέτριο σε ένταση, δηλαδή σε ενα σπίτι που ήμουν με 3ατομα και μιλούσανε τα παιδιά χαλαρά θα έλεγα οτι δυσκολευομουν απίστευτα να ακούσω τον ήχο...με χάλασε αυτό ιδιαίτερα

Αν εννοείς στην κλήση τηλεφώνου, ακούς πολύ καλά τον συνομιλητή σου και σε ακούει και αυτός ξεκάθαρα. Ενα κακό είναι το ηχείο του όταν βλέπεις βιντεακια, είναι μέτριο σε ένταση, δηλαδή σε ενα σπίτι που ήμουν με 3ατομα και μιλούσανε τα παιδιά χαλαρά θα έλεγα οτι δυσκολευομουν απίστευτα να ακούσω τον ήχο...με χάλασε αυτό ιδιαίτερα

Aν κανενα παιδι εχει δουλεψει το HTC One X ας πει σε σχεση με αυτο πως ειναι το ηχειο. Βεβαια τωρα το πραγγειλαμε αλλα οκ:p

Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο "εκτός Ελλάδας" και στο "εκτός ΕΕ". Για το 2ο δεν μπορεί να κάνει τίποτα η LG Hellas. Για το πρώτο, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ, από την στιγμή που θα εισαχθεί και επίσημα το τηλέφωνο στην Ελλάδα (λογικά κατά το Φλεβάρη όπως και με το 4αρι) θα υποστηρίζεται κανονικά η εγγύησή του μέσω της ελληνικής αντιπροσωπείας αρκεί να έχει αγοραστεί από ΕΕ (και από Play Store αντίστοιχης χώρας).

Μια χαρά μπορεί να κάνει και για εκτός ΕΕ.

Καλό είναι όταν δεν γνωρίζουμε κάτι με σιγουριά να μη γράφουμε ανακρίβειες.

Το ίδιο ισχύει και για το Nexus 5.

مفاجأة

Μια χαρά μπορεί να κάνει και για εκτός ΕΕ.

Καλό είναι όταν δεν γνωρίζουμε κάτι με σιγουριά να μη γράφουμε ανακρίβειες.

Το ίδιο ισχύει και για το Nexus 5.

Δεν γράφω ανακρίβειες φίλε μου, αλλά ότι έχει μεταφερθεί τηλεφωνικά από το κέντρο υποστήριξης της LG Hellas, το οποίο δεν είναι το μόνο που έχει αυτή την πολιτική (και λογική πολιτική) ούτε μόνο σε εμένα έχει δοθεί αυτή η απάντηση. Κάνε τους ένα τηλέφωνο να διευκρινίσεις ποιό play store ακριβώς εννοούν "εξωτερικού" και θα δεις τι απάντηση θα λάβεις ;)

Μακάρι βέβαια να έχουν αλλάξει την πολιτική τους ειδικά για τα Nexus! Ολους μας οφελεί αυτό!

What u take is what u give...

Δεν γράφω ανακρίβειες φίλε μου, αλλά ότι έχει μεταφερθεί τηλεφωνικά από το κέντρο υποστήριξης της LG Hellas, το οποίο δεν είναι το μόνο που έχει αυτή την πολιτική (και λογική πολιτική) ούτε μόνο σε εμένα έχει δοθεί αυτή η απάντηση. Κάνε τους ένα τηλέφωνο να διευκρινίσεις ποιό play store ακριβώς εννοούν "εξωτερικού" και θα δεις τι απάντηση θα λάβεις ;)

Μακάρι βέβαια να έχουν αλλάξει την πολιτική τους ειδικά για τα Nexus! Ολους μας οφελεί αυτό!

Δυστυχώς δε διάβασες καν το email. Στο κάτω μέρος υπάρχει η ερώτησή μου, που αναφέρω ξεκάθαρα το US Play Store.

Παρόμοιο screenshot έχει postάρει και κάποιος στο thelab για το Nexus 5.

Επίσης δε χρειάζεται να αλλάξουν καμία πολιτική. Ευτυχώς η LG φαίνεται να έχει το καλύτερο service στην Ελλάδα (μαζί με τη Dell φυσικά). Στο θέμα του Optimus G αρκετά άτομα έχουν αναφέρει ότι η LG τους απάντησε ότι καλύπτει την εγγύηση ακόμη και για Ασιατικό κινητό.

Edited by djuan1988
مفاجأة

Δυστυχώς δε διάβασες καν το email. Στο κάτω μέρος υπάρχει η ερώτησή μου, που αναφέρω ξεκάθαρα το US Play Store.

Παρόμοιο screenshot έχει postάρει και κάποιος στο thelab για το Nexus 5.

Επίσης δε χρειάζεται να αλλάξουν καμία πολιτική. Ευτυχώς η LG φαίνεται να έχει το καλύτερο service στην Ελλάδα (μαζί με τη Dell φυσικά). Στο θέμα του Optimus G αρκετά άτομα έχουν αναφέρει ότι η LG τους απάντησε ότι καλύπτει την εγγύηση ακόμη και για Ασιατικό κινητό.

Μακαρι και προς οφελος των καταναλωτων.Στη πραξη (εκτος απο μια περιπτωση φιλου που ειχε παρει το n4 απο playstore US) εχουμε αποδειξεις οτι το αντιμετωπιζουν ετσι;

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Σε όσους το παρήγγειλαν απο UK play store, ήρθε αμέσως το μέιλ επιβεβαίωσης?

Απο προχθές το μεσημέρι που ολοκλήρωσα την διαδικασία δεν μου έχει έρθει μέιλ, αν και φαίνεται οτι όλα πήγαν καλά.

Στις παραγγελείες του play store, στην κατάσταση, γράφει "προπαραγγελία".

(Χρόνο παράδοσης είχε 2-3 εβδομάδες)

Αυτά όντως είναι πολύ ευχάριστα νέα. Αν ισχύει πιστεύω καλά έκανα και το πήρα από Αμέρικα και γλύτωσα 50€ τουλάχιστον.

Το LTE όμως δε θα δουλεύει Ελλάδα σωστα; μπορείς να παραγγειλεις ευρωπαϊκό μοντέλο; δε λέω ότι θα χρησιμοποίησω άμεσα το LTE άλλα στο μέλλον μπορεί να πέσουν οι τιμές.

Σε όσους το παρήγγειλαν απο UK play store, ήρθε αμέσως το μέιλ επιβεβαίωσης?

Απο προχθές το μεσημέρι που ολοκλήρωσα την διαδικασία δεν μου έχει έρθει μέιλ, αν και φαίνεται οτι όλα πήγαν καλά.

Στις παραγγελείες του play store, στην κατάσταση, γράφει "προπαραγγελία".

(Χρόνο παράδοσης είχε 2-3 εβδομάδες)

Το αγόρασα από το γερμανικό playstore,μέσω συγγενή,και ενώ έλεγε διαθεσιμότητα 1-3 εβδομάδες,όταν πλήρωσε έγραφε:Αποστολή σε 1 ως 3 εργάσιμες ημέρες.

Σκέφτηκα ότι θα περάσει το διάστημα 1 ως 3 βδομάδες μέχρι να είναι διαθέσιμο και μετά θα χρειαστούν 1-3 εργασιμες ημέρες για να πάει Γερμανία.

Τελικά,έκανα λάθος κ στην 3 εργάσιμη ημέρα,έφτασε Γερμανία.Το παράξενο είναι ότι στάλθηκε από Ολλανδία!!!

Πλέον από χθες ξεκίνησε για Ελλάδα.

Κάτι ανάλογο θα συμβαίνει και με εσένα.

Sharing is caring/Spread the knowledge

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...