Jump to content

euro_2004

Members
  • Δημοσιεύσεις

    161
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About euro_2004

  • Ημ. Γέννησης Φεβρουάριος 17

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

euro_2004's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Θετικές/αρνητικές εντυπώσεις να καταγράφουν παρακαλώ για να ξέρουμε πως να πράξουμε στο μέλλον όταν αποκτήσουμε συσκευή :) Ευχαριστώ!
  2. Και εγώ είμαι στο δίλημμα που συζητατε. Σκέφτομαι σε ένα 6μηνο να κάνω αγορά. Μάλλον σε ένα από τα δύο θα καληξω. Θελω ένα κινητό που να έχει πολύ καλή απόδοση, καλή μπαταρία και καλή κάμερα. Νομιζω οτι σε ένα εξάμηνο θα έχουν ίδια τιμή και τα δύο. Στα 400 και τα δύο. Πάντως σε θέματα απόδοσης είναι πολύ κοντά από ότι καταλαβαίνω. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
  3. Ευχαριστώ πολύ και τους 2! Θα προχωρήσω στην αγορά πιθανότατα.
  4. Για πες φιλε τελικα ειναι ικανοποιημενη απο το κινητο?? :) Σκεφτομαι να παρω το ιδιο στην αδερφη μου και εχουμε σαν πρωτο γνωμονα την κάμερα.
  5. Καλησπερα παιδια. :) Σκεφτομαι να παρω την συσκευη αυτη για την αδερφη μου. Εχω καταληξει στο συμπέρασμα οτι είναι η καλυτερη επιλογη στα 250€ αν εχεις σαν πρωτο γνωμονα την καμερα. Ερωτησεις: Ειναι σε καλα επιπεδα οι φωτογραφιες που δεν έχουν υψηλο φωτισμο;; ΠΧ το βραδυ στο σπιτι με το πολυφωτο ανοιχτο. Μπορει να κανει record σε 60fps ή θελει mod??
  6. Δίκιο έχεις. Θέλουν προσοχή αυτά! Εγω θα το πάρω από αγγλικό αμαζον μαζί με κάτι αλλά που θελω.
  7. Έχω παραγγείλει απο vickmall στις 20/04 και απο χθες άρχισε να παρουσιάζει κίνηση και το δικο μου! Το τελευταίο που γράφει είναι 5/5/16 10:36 - ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Τουλάχιστον υπάρχει φως στον ορίζοντα και δεν κόλλησε για πάντα. Οι απεργίες φαίνεται θα μας πάνε κι άλλο πίσω...
  8. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση! Θα κοιτάξω τιμές και θα αποφασίσω.
  9. Δυστυχώς και εγω μια από τα ίδια φαίνεται ότι αντιμετωπίζω αν και το έχω πάρει πολύ αργότερα από εσάς. RF388980691SG Βέβαια είναι σε περίοδο αργιων οπότε ελπίζω ότι θα προχωρήσει από σήμερα η διαδικασία. Πάντως παράλληλα έχω πάρει από ebay με China post και παραδόθηκε σήμερα.
  10. Σε ευχαριστώ. Αυτήν την εντύπωση είχα σχηματίσει και εγω πάνω κάτω. Υπομονή και βλέπουμε. Εγω πριν λίγο είδα ότι σύμφωνα με την sg έφτασε πριν λίγες ώρες Ελλάδα το δέμα. Τα ΕΛΤΑ ακόμα δεν συμφώνησαν σε αυτο :) Δεν θα κουρασω άλλο λοιπόν. Αναμένουμε όλοι μας.
×
×
  • Create New...