Jump to content

sdoe21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    400
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by sdoe21

  1. Τα λεπτά ομιλίας και το ίντερνετ που έχουμε ως υπόλοιπο σε cu special (& φοιτητικό, για να μην το γράφω και στο άλλο τόπικ), ισχύει κανονικά στο UK;
  2. sdoe21

    iPhone 11

    Πήγαινε Ρυθμίσεις, Γενικά, χώρος αποθήκευσης και απενεργοποίησε αν θες το απεγκατάσταση εφαρμογών που δεν χρησιμοποιούνται. (Ίσως δεν το λέει έτσι ακριβώς, εγώ το έχω στα αγγλικά...) Είναι ρύθμιση για να ελευθερώνει χώρο αποθήκευσης σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιείς κάποια εφαρμογή. Κρατάει όμως τις ρυθμίσεις, δεν τις σβήνει τελείως..)
  3. sdoe21

    iPhone 11

    Το ίδιο πρόβλημα έχει και το Spotify και το Booking για κάποιο λόγο...
  4. sdoe21

    iPhone 11

    Το ίδιο και σε εμένα. Ενώ στο iphone 7plus της συζύγου δουλεύει κανονικά...
  5. sdoe21

    iPhone 11

    Οκ. Σε ευχαριστώ πολύ!!
  6. sdoe21

    iPhone 11

    Κάνουν update τα airpods;; Δεν το ήξερα αυτό! Πως τσεκάρεις αν έχει γίνει;;
  7. Μετά από αναβάθμιση της εφαρμογής εξαφανίστηκαν όλοι οι κρύσταλλο, ενώ είχα 31.000. Έγινε σε κανέναν άλλο? Update: Μετά από λίγο επανήλθαν.
  8. sdoe21

    iPhone 11 Pro

    Παιδιά ξέρετε κάποιο δοκιμασμένο τζαμάκι που να μην δημιουργεί τέτοια προβλήματα; Κάποιο που σου περνάνε με μηχάνημα σε κάποιο κατάστημα ίσως? Το πήρε ο πατέρας μου και χρειάζεται κάτι άμεσα...και ας κοστίζει και κάτι παραπάνω.
  9. sdoe21

    iPhone XR

    Γιατί να πάρει κάποιος το XR από τη στιγμή που σε λίγες μέρες θα μπορεί να πάρει το 11 με σχεδόν τα ίδια χρήματα?
  10. 2GB ΔΩPEAN ΓIA 4 MEPEΣ ΓIA NA KANEIΣ TIΣ BAΣEIΣ TH NEA ΣOY APXH! ΣTEIΛE 22 ΣTO 1355 MEXPI 31/08. TO MEΛΛON EINAI ΔIKO ΣOY. OPEN ROADS.
  11. Παιδια μήπως έχει κάποιος κωδικό CU για blue star σε ισχύ που να του ξέμεινε και να μην τον χρειάζεται? Αν ναι, μήπως θα μπορούσε να μου τον στείλει σε προσωπικό μήνυμα?
  12. sdoe21

    iPhone 7

    Υπάρχει αντίστοιχη επιλογή στο οικοσύστημα της Apple όπου σου επιτρέπει να έχεις απεριόριστο χώρο στο cloud συμπιέζοντας λίγο τις φωτογραφίες, όπως μπορείς να κάνεις στις Google Photos? Αν όχι, αργά ή γρήγορα (αν κάποιος βγάζει αρκετές φωτογραφίες και βίντεο) τα 2,99 το μήνα για το icloud δεν θα φτάνουν...
  13. Έκανες επανεκκίνηση της συσκευής?
  14. Όχι, παραμένει η ημερομηνία πραγματικής ανανέωσης του κινητού που δέχεται τη μεταφορά.
  15. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Δεν ξέρω αν πρόσεξε κάνεις τους όρους. Λέει : Μπορείς να ενεργοποιήσεις δωρεάν ένα από τα διαθέσιμα δώρα: 600MB/30 μέρες (προσφορά διαθέσιμη μέχρι 31/3) ή 1GB/7 μέρες Οπότε έτσι όπως το καταλαβαίνω εγώ, από 1/4 η μόνη επιλογή στο shake θα είναι mb για μια εβδομάδα. Κάνω λάθος?
  16. Που ακριβώς το λέει αυτό, επειδή στη δική μου εφαρμογή δείχνει 2πλο shake μόνο στα 20 και 30 ευρώ...
  17. Παιδιά αν υπάρχει κανένας κωδικός Blue Star 1+1 που δεν χρειάζεστε στείλτε ένα μήνυμα σας παρακαλώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)
  18. Ακόμα λείπει ένα καλό μηνιαίο πακέτο data...:X
  19. Από τον υπολογιστή μπαίνεις στις google photos, πας Ρυθμίσεις -> Ανάκτηση αποθηκευτικού χώρου.
  20. Η αλήθεια είναι ότι στο CU λείπει ένα καλό εβδομαδιαίο ή μηνιαίο πακέτο με data...
  21. Σε μια ώρα είναι έτοιμο. Προτείνουν να γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά αν δεν θες δεν στο κάνουν.
  22. Που υπάρχει τελικά άμεσα διαθέσιμη (genuine) μπαταρία για αλλαγή χωρίς να ρισκάρουμε να μας βάλουν καμία κινεζιά? Επίσης πόσο πάει το κόστος? Όποιος έχει φρέσκια πληροφόρηση ας βοηθήσει αν θέλει.
  23. Ευχαριστώ παιδιά. Μιας και θα το πάω για μπαταρία θα τους πω να το φτιάξουν και αυτό...
  24. Προφανώς ναι...δεν έχω πειράξει τίποτα. Στους 14 μήνες που το έχω (αγορά καινούργιο) έχω κάνει μια φορά επαναφορά εργοστασιακών. Στοκ εντελώς, δεν ασχολούμαι με πειράγματα...
  25. Παιδιά έχει βγάλει σε κανένα αυτή την προειδοποίηση? https://lh3.googleusercontent.com/iGv9RPFbDSLec-4-cvsQNOh46pt5RhEvPy7EKKZXmbtjJ16P7d5EXOJHCIsR=w300 Χθες μου έκλεισε ξαφνικά από μπαταρία (στο 14-13%) και καθώς το άνοιγα μου εμφάνισε αυτό το μήνυμα πριν μπουτάρει. Είμαι εντελώς στοκ. Δεν έχω πειράξει το παραμικρό και όλες οι εφαρμογές που έχω είναι οι κλασικές από το play store... Τι κάνουμε???:X:X
×
×
  • Create New...