pankro Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Και τα 2 που μου ειπες ειναι τικαρισμενα.Τι αλλο να φταιει; Εγω δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. Αλλα νομιζω πως ενα τηλεφωνο στον παροχο τις τηλεφωνιας σου θα βοηθουσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karvelino Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Εγω δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. Αλλα νομιζω πως ενα τηλεφωνο στον παροχο τις τηλεφωνιας σου θα βοηθουσε. Χμμμμ μάλλλον αύτο θα κάνω.Ευχαριστώ πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxen Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Ευχαριστω Pankro και kostas47y για τις απαντησεις,για την μετακινηση των φωτο ολα καλα,για το ιντερνετ kostas47y εκανα αυτο που μου ειπες και δεν γινετε συνδεση,μου λεει [[Δενυπαρχει συνδεση δικτυου.δεν βρεθηκε σημα για δικτυα κινητης τηλεφωνιας]]. Εχω κανει την ρυθμιση που μου εγραψες ενεργοποιησα τα δεδομενα κινητου και δεν συνδεεται,οταν το γυρισω στην προηγουμενη ρυθμιση και ενεργοποιω τα δεδομενα κινητου συνδεεται κανονικα μεσω της sim1 wind. Μηπως θελει εγκατασταση ρυθμισεων internet απο την cosmote? για την wind δεν εκανα καμια ρυθμιση συνδεθηκε με την ενεργοποιηση των δεδομενων. Μου έχουν πει ότι για δεδομένα καλό είναι να χρησιμοποιείς την SIM1. Δεν το έχω δοκιμάσει στην SIM2, οπότε δεν ξέρω αν δουλεύει από κει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fordakia Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Γειά σας και πάλι, Είχα ξανά αναφέρει το πρόβλημα και πιο παλιά, το οποίο νόμιζα ότι είχε λυθεί αλλά μάλλον όχι. Έχω παρατηρήσει πως όταν το κινητό δεν το βάλω σε "Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας" την μπαταρία την ρουφάει με το καλαμάκι. Έχεις και άλλος αυτό το πρόβλημα? Για ποιό λόγο γίνεται αυτό. Σε "Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας" κρατάει σχεδόν 1.5 μέρα. Επίσεις έχει παρατηρήσει πως όταν γράφει π.χ. στο fb ή στο Hangout το πληκτρολόγιο κολλάει. Έχω δοκιμάσει και το δικό του, και το Swype αλλά και το Kii Keyboard settings. Έχεις κανείς κάποια ιδέα για να βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fordakia Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Παιδιά συγνώμη που γράφω δύο απανωτά ποστ αλλά το κινητό μου έχει σπάσει τα νεύρα. Και η μπαταρία του φεύγει με την μία αλλά και το κινητό κολλάει αρκετά. Του έκανα επαναφορά στις εργοστασιάκες ρυθμίσεις και του έβαλα λίγες εφαρμογές και πάλι τα ίδια. Τα νεύρα μου! Η αδελφή μου και μια φίλη μου έχει το ίδιο το μονό καρτο και παιδιά πάνε σφαίρα σε σχέση με το δικό μου. Τι γίνεται? Μπορώ να κάνω κάπως απο μόνος μου έναν πρώτο έλεγχο πριν το πάω για Service? Στο Service εάν και καλά βγάλουν την συσκευή οκ ξέρετε εάν θα υπάρχει χρέωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Για ανεβασε μας ενα screen capture της μπαταρίας. . . Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fordakia Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Επισυνάπτω ένα screenshot. Σχετικά καλά πάει σήμερα. 8 ώρες και έχει πέσει στα 59%. Δεν νομίζω οτι είναι και τόσο λογικό. Εκτός εάν κάνω λάθος. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, το κινητό κολλάει. Άλλες φορές γράφω μία χαρά σε κάποιο chat ή πλοηγούμε στο Internet και άλλες κολλάει. Τέλος η οθόνη αλλοιώνει τα χρώματα. Εκεί που είναι οκ, μετά από ξεκλείδωμα βλέπεις τα χρώματα να θαμπώνουν. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaplani Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Παιδια καλησπερα...μολις αγορασα το Duos και εκατσα να το ψαξω...ξερει καπιος να μου πει πως ενεργοπιω την δευτερη σιμ ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Ρυθμίσεις, Διαχείριση καρτων sim Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaplani Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Ρυθμίσεις, Διαχείριση καρτων sim Βαζω στην υποδοχη sim2 την καρτα μου και δεν μου την διαβαζει...δλδ στην sim1 ειναι κενο και στην sim2 ειναι η καρτα μου...και δεν κανει τπτ! Πρεπει απαρετητα να ειναι τοποθετιμενη η sim1 για να δουλεψει και η 2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Οχι... Τη διαβάζει στην υποδοχή της sim 1; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavromania Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 πρεπει να υπαρχει καρτα sim στην θεση 1 για να δουλεψει,ειχα καποιες αποριες τους πηρα τηλ.και μου το ειπαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 και μενα μου φαινεται οτι μου τρωει πολυ μπαταρια.μια μερα μου βγαζει και δε του κανω και καμια τρελη χρηση. βεβαια κολλημα δεν εχει φαει ποτε να ρωτησω κατι αλλο εχει βρει κανεις μαγαζι (ιντερνετικο) που να πουλαει τη ΣΩΣΤΗ μπαταρια? γιατι και εγω και αλλοι την πατησαμε αγορασαμε μια αλλη μεγαλυτερη σε μεγεθος και ας γραφει 8262 :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Σωστή μόνο η γνήσια (την οποια κράτησα μετα τη πώληση του core).... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankro Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Εχει εγκαταστησει κανεις το gps sygic 13.4.1 ? Το βρηκα σπασμενο και το εγκατεστησα, το δοκιμασα βγαινοντας στο μπαλκονι ολα καλα, αλλα οταν κατεβαινω στον δρομο δεν μιλαει. Ολα τα αλλα ειναι μια χαρα. Αυτο ειναι θεμα κεραιας (σηματος) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavromania Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 (edited) 1. καλημερα παιδια,υπαρχει δυνατοτητα μεταφορας καποιων εφαρμογων στην micro cd,αν ναι ποια τα βηματα? 2.υπαρχει wifi hotspots στο κινητο?αν ναι σε ποιο σημειο? ευχαριστω!!! Edited May 22, 2014 by gavromania Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_i8262 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Καλησπερα παιδια και απο μενα.Ψαχνω να αγορασω καποιο δικαρτο κινητο και επεσα πανω σε αυτο...διαβασα ολα τα μηνυματα σας και απο οτι καταλαβα ειστε αρκετα ευχαριστημενοι.Να προχωρησω στην αγορα του ή υπάρχει κάποιο καλύτερο σε αυτά τα λεφτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxas87 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 samsung s duos 2 7582............το χεις δει?πανω κατω τα ιδια.με μειονεκτημα η πλεονεκτημα(οπως το βλεπεις εσυ)το core να ειναι πιο μεγαλο σε διαστασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 (edited) samsung s duos 2 7582............το χεις δει?πανω κατω τα ιδια.με μειονεκτημα η πλεονεκτημα(οπως το βλεπεις εσυ)το core να ειναι πιο μεγαλο σε διαστασεις. και με λιγοτερη εσωτερικη μνημη .......το s duos2.....1.7 GB περιπου..... το core 5 GB ...για τον χρειστη Edited May 23, 2014 by kostas47y Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 εχω πετυχει αυτη τη μπαταρια αλλα δεν ξερω αν κανει για το κινητακι μας :( ειναι αυτη http://www.ebay.com/itm/2450mAh-High-Capacity-Gold-Replacement-Battery-for-Samsung-Galaxy-Core-i8260-/221443303403?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item338f0ca7eb και εχω βρει και αυτη που λογικα κανει σιγουρα http://www.ebay.com/itm/1800-mAh-B150AC-Internal-Battery-for-Samsung-Galaxy-Core-i8260-i8262-G3502-/221428384956?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item338e2904bc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 εχω πετυχει αυτη τη μπαταρια αλλα δεν ξερω αν κανει για το κινητακι μας :( ειναι αυτη http://www.ebay.com/itm/2450mAh-High-Capacity-Gold-Replacement-Battery-for-Samsung-Galaxy-Core-i8260-/221443303403?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item338f0ca7eb και εχω βρει και αυτη που λογικα κανει σιγουρα http://www.ebay.com/itm/1800-mAh-B150AC-Internal-Battery-for-Samsung-Galaxy-Core-i8260-i8262-G3502-/221428384956?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item338e2904bc Τι να πω ..απο το μεγεθος φαινετε ιδια ..αλλα θα ειναι ιδια ???? η γνησια παλη εχει πολυ καλη τιμη απο οτι βλεπω ....αν την παρει καποιος την πρωτη ας μας πει αν κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 (edited) αν καποιος ξερει αγγλικα (γιατι εγω δεν) και εχει e bay ας κανει μια ερωτηση στον πωλητη για την πρωτη μπαταρια σημερα την παρηγγειλα την πρωτη με τα πολλα mAh τωρα θα δειξει Edited May 27, 2014 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_i8262 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Παιδια μια βοηθεια!Δε ξερω τι χρωμα να το παρω...προτιμουσα το ασπρο αλλα ειδα σε μερικα ατομα μετα καποιο χροικο διαστημα το ασπρο να χανει τη ''γυαλαδα'' του και να γινεται καπως προς το μπεζ σαν να ειναι βρωμικο.Σας εχει συμβει και εσας αυτο;ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 εγω ειχα το ασπρο και μολις ειδα το μπλε πουλησα το ασπρο και το πηρα σε μπλε :lol: μου αρεσε πιο πολυ. τωρα αν ξεβαφει δεν το ξερω γιατι 3μηνες το ειχα κ μεσα σε θηκη σιλικονης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankro Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Εγω πηρα το μπλε μου αρεσε καλυτερα. Το εχω βαλει σε θηκη σιλικονης διαφανη, αλλα οποιος το δει νομιζει οτι ειναι μαυρο. Και παλι ειναι ωραιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts