Jump to content

fordakia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About fordakia

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

fordakia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σε μένα εδώ και δύο μέρες που προσπαθώ να κάνω ανάκτηση μου γράφει "Σφάλμα προσπαθήστε αργότερα". Τι μπορώ να κάνω? Έχεις κάποιος το πρόβλημα αυτό?
  2. Καλησπέρα, Στο κινητό, το φορτίζω πλήρως και το βγάζω από την πρίζα, το αφήνω μερικές ώρες σε λειτουργία χωρίς όμως να πέσει η το ποσοστό της μπαταρίας κάτω από 90%. Όταν του κάνω επανεκκίνηση το review της μπαταρίας μηδενίζει και αρχίζει να μετράει από το μηδέν λες και έβγαλες τότε τον φορτιστή. Εάν το Restart γίνει κάτω από το 90% δεν έχει τέτοιο θέμα. Ξέρετε τι παίζει? Το έχω προσέξει και σε ένα πιο παλιό android κινητό.
  3. Επισυνάπτω ένα screenshot. Σχετικά καλά πάει σήμερα. 8 ώρες και έχει πέσει στα 59%. Δεν νομίζω οτι είναι και τόσο λογικό. Εκτός εάν κάνω λάθος. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, το κινητό κολλάει. Άλλες φορές γράφω μία χαρά σε κάποιο chat ή πλοηγούμε στο Internet και άλλες κολλάει. Τέλος η οθόνη αλλοιώνει τα χρώματα. Εκεί που είναι οκ, μετά από ξεκλείδωμα βλέπεις τα χρώματα να θαμπώνουν. :mad:
  4. Παιδιά συγνώμη που γράφω δύο απανωτά ποστ αλλά το κινητό μου έχει σπάσει τα νεύρα. Και η μπαταρία του φεύγει με την μία αλλά και το κινητό κολλάει αρκετά. Του έκανα επαναφορά στις εργοστασιάκες ρυθμίσεις και του έβαλα λίγες εφαρμογές και πάλι τα ίδια. Τα νεύρα μου! Η αδελφή μου και μια φίλη μου έχει το ίδιο το μονό καρτο και παιδιά πάνε σφαίρα σε σχέση με το δικό μου. Τι γίνεται? Μπορώ να κάνω κάπως απο μόνος μου έναν πρώτο έλεγχο πριν το πάω για Service? Στο Service εάν και καλά βγάλουν την συσκευή οκ ξέρετε εάν θα υπάρχει χρέωση?
  5. Γειά σας και πάλι, Είχα ξανά αναφέρει το πρόβλημα και πιο παλιά, το οποίο νόμιζα ότι είχε λυθεί αλλά μάλλον όχι. Έχω παρατηρήσει πως όταν το κινητό δεν το βάλω σε "Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας" την μπαταρία την ρουφάει με το καλαμάκι. Έχεις και άλλος αυτό το πρόβλημα? Για ποιό λόγο γίνεται αυτό. Σε "Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας" κρατάει σχεδόν 1.5 μέρα. Επίσεις έχει παρατηρήσει πως όταν γράφει π.χ. στο fb ή στο Hangout το πληκτρολόγιο κολλάει. Έχω δοκιμάσει και το δικό του, και το Swype αλλά και το Kii Keyboard settings. Έχεις κανείς κάποια ιδέα για να βοηθήσει?
  6. Καλησπέρα. Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Του έκανα επανεκκίνηση χθες και έστρωσε. Μάλλον είχε κολλήσει κάποια εφαρμογή και χρησιμοποιούσε συνέχεια τον CPU. Όταν πάταγα "Λειτουργικό Σύστημα" μου έδειχνε λειτουργία επεξεργαστή 7 ώρες από της 11 που ήταν σε λειτουργία αποφόρτισης. Μετά απο την επανεκκίνηση έστρωσε.
  7. Καλησπέρα παιδιά, Έχω το εν λόγο κινητό εδώ και κανένα μήνα. Τις τελευταίες μέρες όμως έχω μία ανεξήγητη πτώση της μπαταρίας. Δηλαδή σε 11 ώρες αναμονής. Το βγάζω από την πρίζα 9.00 το βράδυ με full φορτισμένο και το βάζω στην τσέπη για να βγω. Χωρίς να το χρησιμοποιώ όλο το βράδυ με κλειστό 3g και wifi την επόμενη μέρα το πρωί κατά τις 8 με 9 έχει φτάσει στο 20%. Είναι λογικό? Τι μπορεί να φταίει? Η μπαταρία εξαφανίζεται και το ποσοστό της πέφτει πάρα πολύ γρήγορα. Η εγγύηση καλύπτει την μπαταρία μία και σχεδόν μόλις τώρα το πήρα?
  8. Γνωρίζει κανείς εάν το κινητό υποστηρίζει "USB On-The-Go"?
  9. Παιδιά να κάνω μία ερώτηση? Προσπαθησα να κάνω reset στο κινητό μου όπως δείχνει στο αλλά δεν μου εμφανίζει την οθόνη για να επιλέξω. Απλά ανοίγει κανονικά το κινητό. Για ποιό λόγο μπορεί να γίνεται αυτό? Κάνω κάτι λάθος?
  10. Πρόβλημα με το κινητό λόγο του μαγνήτη που θα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με αυτό.
  11. Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να διατυπώσω μία απορία. Σήμερα αγόρασα απο το ebay μία θήκη για το κινητό μου με μαγνήτη. Θα ήθελα να ρωτήσω, εάν την χρησιμοποιήσω λέτε να έχω πρόβλημα με το κινητό?
  12. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση, ως άσχετος με το θέμα. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν για να παίξουμε παιχνίδια σε ένα κινητό με Android θα πρέπει να κοιτάμε τα χαρακτηριστικά του κινητού (CPU, RAM...) ή μόνο την συμβατότητα του λειτουργικού (Android 2.1 , Android 2.2 ...) ?
  13. Καλησπέρα παιδιά. Διαθέτω το Κ750ι και το τελευταίο καιρό μου κάνει κάτι κουλό στην κάμερα. Βλέπω μέσα από την κάμερα σαν να υπάρχουν κύκλοι στην εικόνα και επίσης όταν πατάω το κουμπί για να βγάλω φωτογραφία κάνει αυτόματο focus, ακούγετε ο ήχος ότι βγάζει φωτογραφία αλλά με πετάει αμέσως μετά στην κεντρική οθόνη και η φωτογραφία πουθενά δεν αποθηκεύεται. Του έκανα αναβάθμιση αλλά τίποτα. Τι λέτε να έχει? Λέτε να έχει χαλάσει αυτο ή η κάμερα?
×
×
  • Create New...