Jump to content

kaplani

Members
  • Δημοσιεύσεις

    75
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kaplani

  • Ημ. Γέννησης 19/11/1992

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

kaplani's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. kaplani

    OnePlus 6

    Καλησπερα...εγω θέλω να ρωτήσω αν υπαρχει τρόπος να κανουμε ROOT χωρίς να γίνει επαναφορα στο κινιτο?!
  2. Λοιπόν φίλε μου...σου εχω αρκετες λυσεις! 1)Να πάρεις τηλ. στην Vero-oktabit (211 888 8000) και να τους ρωτήσεις αν εχουνε να σου δοσουνε φορτιστη για το μοντέλο που θες. (Αν παλι είναι πολυ ακριβό η δεν εχουνε κλπ κλπ δες παρακατω!) 2)Εγω μέτρισα το δικο μου βύσμα στο φορτιστη με παχύμετρο και το βγάζω (2,3mm χ 9mm). 2,3mm δεν βρηκα ακριβός αλλα βρήκα 2,5mm που εχω την εντύπωση οτι κάνει! LINK 1 - DC 9V 2A AC Converter Adapter Charger Power Supply for 2.5mm*5.5mm (στις 2 επιλογές που εχει βαλε "EU Plug" & "9V 2A") LINK 2 - 5.5x2.1mm Female Jack to 2.5x0.7mm (Και αυτο για να κάνεις την μετατροπή για το Tablet γιατι δεν βρηκα απευθειας 2,5mm) 3)LINK 1 - 2.5x0.7mm US Adapter DC 9V 2.0A (Φυσικά με αυτο τον φορτιστή θα χρειαστείς και τον παρακάτω αντάπτορα) LINK 2 - US USA to Euro EU Europe Adapter 4)Και τέλος εαν δεν θες να μπλέξεις με "Japan" κλπ βρήκα και αυτο. LINK 1 - Φορτιστής 9V 2.0A 2.5mm Ελπίζω να βγάλεις καποια άκρη με ολα αυτα!
  3. Κοιτα να δεις...ισος και να ταιριαζει το βύσμα! Παρολαυτα απ'οτι καταλαβαινω θές να το συνδέσεις σε PC ή κάποιο φορτιστή τα οποια και τα δυο είναι 5Volt ενω ο φορτιστής του Vero ειναι 9Volt ! Δεν θα σου κανει κάποια βλάβη αλλα δεν θα φορτίζει ουτε σε μια εβδομαδα! :)
  4. Στο Google εχω ψάξει τα πάντα και δεν βρισκω τπτ ;);)
  5. Ναι θα παρω με την πρωτη ευκαιρια απλα το ειχα εδω και πολυ καιρο χωρις Driver για την περιστροφη και το δούλευα οριζοντια! Τωρα χρειάστηκε να το γυρισω και κάθετα και βρέθηκα με αυτο το πρόβλημα...εε ειπα μηπως ξέρει καποιος κάποια άμεση λύση!
  6. Παιδια αν ξέρει καποιος εχω και εγω το VERO W10i και εχω περασει τα windows 10 και ειναι ολα καλα εκτος απο το γυροσκόπιο...καταφερα και βρικα τους Driver και οντος γυριζει...το θεμα ειναι οτι γυριζει αναποδα οταν το κραταω ορθιο η οθόνη ειναι ανάποδα και παει λεγοντας ! Αν ξέρει καποιος τι μπορω να κανω ?
  7. kaplani

    Sony Xperia Z2

    Ποσο λετε να παει σχεδον μολις βγει και το Ζ3 ?
  8. Τελικα ρε παιδια πιο σετακι απο rom,kernel, κλπ κλπ ειναι το καταληλοτερο για το neo v ? Το εχω root και unlock bootloader οποτε προτινετε μου τι να βαλω...! ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βλεπω το (moPROJECT42 KitKat 4.4) να το βαλω ειναι καλο ?
  9. kaplani

    Sony Xperia Z1

    Οκ με πισατε παιδια θα το παρω ισος τον αλλο μινα!!! πειτε μου κατι αλλο...το tempered glass ειναι η σκλιρη πλαστικη προστασια οθονης και το screen protector ειναι η απλη ζελατινα?
  10. kaplani

    Sony Xperia Z1

    Ειναι ομορφο το G3 αλλα ειναι και 5,5" και οσο και να πεσει σε ενα μινα τα 330 euro δεν θα τα φτασει!!! Ευχαριστω παντος με διαφωτισες πληρος :)
  11. kaplani

    Sony Xperia Z1

    Τωρα με ανχοσατε ομος με ολη αυτη την κουβεντα με τις "κακες" οθονες! Απο'τι διαβαζω το Ζ1 ειχε βγει κοριφεο στο 2013 ετσι? Αξιζει ακομα λετε για εμενα που εχω σκοπο να το κρατισω 2 +/- χρωνια ? Η να κιταξω για κανενα αλλο τιπου S4 ?
  12. kaplani

    Sony Xperia Z1

    Ακουστικα ειχε μεσα? Σας επριξα αλλα 333 Euro θα δοσω :P Να ξερω τι περνω...!!! Πιρα και σε ενα καταστιμα αλλα δεν ξερανε ουτε αυτοι!
  13. kaplani

    Sony Xperia Z1

    Για τα NFC δεν με πολυνιαζει...ακουστικα εχει ομος ετσι? και μια ακομη εροτιση...ποσο πανε οι ζελατινες αυθεντικες ξερουμε? (παιζει να το παρω απο το kinitomania.com μπας και πετιχω το καλο :) )
  14. kaplani

    Sony Xperia Z1

    ολο και καπιος θα πηρε απο καπιο μαγαζι κινιτο με καλη οθονη και καλα παρελκομενα... (ακουστικα-φορτιστη-ζελατινες)
  15. kaplani

    Sony Xperia Z1

    Παιδια καλησπερα....σκευτομε πολυ σοβαρα να παρω το Ζ1...τωρα...μιας και διαβασα αρκετες σελιδες απο το θεμα αυτο και για να προσπαθισω να αποφιγω να παρω καμια σαβουρα, θα ζιτισω την γνομη σας!!! Αν κσερετε καποιο καλο μαγαζι να με στιλετε εντως Αττικης απο το οποιο να εχετε παρει το Ζ1 με καλη οθονη , ζελατινες και ολλα τα απαρετητα θα με ευχαριστουσε πολυ να μου το στιλετε σε πμ η και εδω ! Ευχαριστω!!!
×
×
  • Create New...