Jump to content

pankro

Members
  • Δημοσιεύσεις

    132
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pankro

  1. Έβαλα το xclusive 8 αλλά τα έβαλε ξεχωριστά μάλλον θα χαθούν. Μου ήρθε μήνυμα που λέει ότι Μόλις πήρες δώρο Extra 11 φορές το cu xclusive 8.5! Συνολικά πήρες 14400 λεπτά προς όλους,14400mb,14400 sms με μόνο 8,5€.
  2. Τελικά αν βάλουμε το xclusive 8 τα προς όλους που είχαμε από το xclusive 7 τα χάνουμε ?
  3. Το πήρα και εγώ το gt 2 Το έχω 3 μέρες τώρα . Όλα καλά αλλά εχω παρατηρήσει ότι από απόκρυψη όταν με περνούν δεν χτυπάει το ρολόι μόνο το τηλέφωνο. Όταν με πάρουν από επαφές η άλλη αριθμοί εκτός επαφών χτυπάει κανονικά. Ευχαριστώ. Και καλός σας βρήκα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?
  4. Το έβαλα να φορτίσει αλλά 100 δεν πάει με τίποτα . 99 και δείχνει με τις ώρες ότι φορτίζει. Α και λέει όταν το βάζω η θύρα φόρτισης πρέπει να είναι καθαρή. Έτσι λεει κανονικά?
  5. Το πήρα και εγώ το gt 2 Το έχω 3 μέρες τώρα . Όλα καλά αλλά εχω παρατηρήσει ότι από απόκρυψη όταν με περνούν δεν χτυπάει το ρολόι μόνο το τηλέφωνο. Όταν με πάρουν από επαφές η άλλη αριθμοί εκτός επαφών χτυπάει κανονικά. Ευχαριστώ. Και καλός σας βρήκα. ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και κάτι ακόμα φωτο σε πρόσοψη πως βάζουμε?
  6. Ξέρουμε αν μπορούμε να βάλουμε κάρτα μνήμης μεγαλύτερη από 128 gb Πού έχω τώρα? Μήπως έχει βάλει κάποιος μεγαλύτερη κάρτα? Χρόνια Πολλά Καλό Πάσχα με Υγεία.
  7. pankro

    Honor 10

    Εμένα κατέβασε εχθές το απόγευμα 9.1.0.353(C432E5R1P13) Έλεγε ότι διορθώνει πρόβλημα με την εστίαση τις κάμερας κατά την εγγραφή βίντεο
  8. pankro

    Honor 10

    Επιστρέφω στο θέμα για να πω τις εντυπώσεις μου. Πράγματι φοβερή εξυπηρέτηση. Πήρα τηλέφωνο στην procordia και μου είπαν ότι τα Huawei τα αναλαμβάνει η ίδια η εταιρία. Πήρα στο τηλέφωνο που μου έδωσαν και την επόμενη μέρα ήρθαν και το πήραν. Και την επομένη τις παραλάβεις του κινητού χωρίς να με ειδοποιήσουν μου το έφεραν έτοιμο. Όπως τα είπες φίλε μού. (με αλλαγμένη μπαταρία, οθόνη και περίβλημα.). Μπράβο εξυπηρέτηση τέλεια ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια ερώτηση αν θέλουμε μια εφαρμογή να ενεργεί απευθείας τι κάνουμε. Π.χ. Λες άνοιξε bluetooth και να ανοίγει χωρίς να σε ρωτάει αν αποδέχεσαι. Ευχαριστώ.
  9. pankro

    Honor 10

    Μόνο 2 μέρες μπράβο στην procordia. Πιστεύω να μην έχουμε τα ίδια μετά από λίγο καιρό. Εγώ δεν έχω αλλά προβλήματα προς το παρών
  10. pankro

    Honor 10

    Ναι έχεις δίκιο να περάσουν και η ζεστές και μετά. Αν και διάβασα ότι σε μερικού ξανά εμφανίστηκε και σύντομα. Έχω μια γκαντεμιά το lg g4 που είχα πήγε άδοξα από bootloop Και τώρα αυτό.
  11. pankro

    Honor 10

    Δεν έχω κλείσει χρόνο με το honor και άρχισε να κιτρινιζει η οθόνη στην πάνω αριστερή γωνία. Τώρα το πρόβλημα είναι μικρό αλλά στον γερμανό που πήγα για κάποια άλλη δουλειά το είδαν και μου είπαν ότι θα εξαπλωθεί σε όλη την οθόνη. Λέει ότι θερμαίνεται πολύ η οθόνη γι'αυτό. Παντός εγώ δεν είχα παρατηρήσει να ζεστάνετε πάρα πολύ. Το καλύπτει η εγγύηση αλλά τώρα είναι να φύγω για διακοπές μετά βλέπουμε. Αν δεν κάνω λάθος η εγγύηση 2 χρόνια δεν ειναι? Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον και ξέρει ποιό πολλά να μας πει?
  12. pankro

    Honor 10

    Νέα ενημέρωση ασφαλείας εχθές 9.0.0.207(C432E4R1P12) 255MB
  13. Ευχάριστο Πολύ για την βοήθεια. Δεν το είχα καθόλου το θέμα.
  14. Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 πιο να πάρω για honor 10 Huawei AP38 & Type-C Cable Xiaomi Mi Quick Charge 3.0 Όλες η γνώμες δεκτές ευχαριστώ.
  15. pankro

    Honor 10

    Έχουμε κανένα φορτιστή αυτοκινήτου δοκιμασμένο που να έχει και quick charge Και ας μην έχει αρκεί να είναι καλός.
  16. pankro

    Honor 10

    Εχτές βράδυ 9.0.0.203(C432E4R1P12).
  17. pankro

    Honor 10

    Όχι μόνο το 3D πανόραμα. Δεν έχω δει κάποια αλλαγή ακόμα.
  18. pankro

    Honor 10

    Σήμερα 9.0.179(C432E4R1P12).
  19. Μου ήρθε αυτό το mail. (Έβγαλα το όνομα μήπως θεωρηθεί διαφήμιση). ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΣΑ ΣΟΥ; ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ! Κάνε follow το Instagram account της Κάνε challenge 3 φίλους σου να κάνουν κι εκείνοι follow. Κερδίστε μαζί πίτσα και Netflix για έναν ολόκληρο χρόνο! KANE FOLLOW EΔΩ Copyright © 2019 Pizza Greece, All rights reserved. Λαμβάνετε αυτό το e-mail επειδή είστε εγγεγραμμένος χρήστης του site μας http://www..gr
  20. Το καλύτερο και χωρίς να κανείς κάτι Καμία διαφήμιση πουθενά ούτε σε εφαρμογές.
  21. pankro

    Honor 10

    Εμένα είναι COL-L29 (C432E4R1P9patch01). Ούτε σε μένα δείχνει θερμίδες. Σε σας δείχνει την ονομασία από τα δίκτυα πάνω στην μπάρα σε μενα μόνο όταν κλείνω το Wi-Fi Ενώ πριν την έβγαζε.
  22. pankro

    Honor 10

    Με μία πρώτη ματιά βλέπω ότι η εικόνα τις επαφής που σε καλεί ή καλείς είναι πια μικρή.(μου άρεσε καλύτερα πρίν). Δεν υπάρχει το 3D creator που υπήρχε στην κάμερα (λίγο το κακό). Και υπάρχει στην κάμερα η μετάφραση αλλά δεν βλέπω πουθενά ελληνικά.
  23. pankro

    Honor 10

    Σήμερα και σε μένα.
  24. pankro

    Honor 10

    Από το IMEI Δες το 7ο και 8ο ψηφίο, εδώ βλέπουμε τη τοποθεσία του εργοστασίου παραγωγής της συσκευής. Αν το έβδομο και το όγδοο ψηφίο είναι 00 αυτό δείχνει το κινητό σας έχει κατασκευαστεί στο αρχικό εργοστάσιο που εξασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα. Αν το έβδομο και το όγδοο ψηφίο είναι 01 ή 10 αυτό σημαίνει το κινητό σας έχει κατασκευαστεί στη Φινλανδία που είναι υψηλής ποιότητας. Αν το έβδομο και το όγδοο ψηφίο είναι 13 αυτό δείχνει το κινητό σας συναρμολογείται στο Αζερμπαϊτζάν που είναι πολύ κακή. Και είναι επίσης επικίνδυνα για την υγεία ! Αν το έβδομο και το όγδοο ψηφίο είναι 02 ή 20 αυτό σημαίνει το κινητό σας συναρμολογείται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που είναι πολύ κακή ποιότητα. Αν το έβδομο και το όγδοο ψηφίο είναι είτε 30 / 03 ή 04 / 40 , αυτό δείχνει το τηλέφωνό σας γίνεται στην Κίνα, αλλά η ποιότητά του είναι καλή. Αλλά δεν είναι καλό σαν τα 00, 01 ή 10. Αν το έβδομο και το όγδοο ψηφίο είναι 05 ή 50 αυτό σημαίνει το κινητό σας έχει κατασκευαστεί είτε στη Βραζιλία, τις ΗΠΑ ή τη Φινλανδία. Αν το έβδομο και το όγδοο ψηφίο είναι 06 ή 60 αυτό σημαίνει το κινητό σας έχει κατασκευαστεί είτε στο Χονγκ Κονγκ,την Κίνα ή το Μεξικό. Αν το έβδομο και το όγδοο ψηφίο είναι 08 ή 80 αυτό σημαίνει το κινητό σας έχει κατασκευαστεί στη Γερμανία που είναι μέτριας ποιότητας. Στη παρακάτω ιστοσελίδα με το ΙΜΕΙ του κινητού μας μπορούμε να μάθουμε χρήσιμες πληροφορίες για τη συσκευή μας: http://www.imei.info/
×
×
  • Create New...