Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 NTP_SERVER=gr.pool.ntp.org NTP_SERVER=1.gr.pool.ntp.org NTP_SERVER=1.europe.pool.ntp.org NTP_SERVER=3.europe.pool.ntp.org Αυτά τα 1-2-3 πού τα βρίσκουμε? εμένα έχει μόνο 1 "σλοτ" για να τα γράψω.... Στα advanced settings του fasterGPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
insiderGR Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 (edited) δεν μπορώ να μπω στην επιλογή Location based service... "αχνοφένεται".... (έχω στις ρυθμίσεις του google να επιτρέπεται η τοποθεσία) στην επιλογή ΥGPS μπαίνω κανονικότατα... τί παίζει ?? Ps. να σημειώσω ότι βλέπω in view 9... in use 0. ps2. παρ' όλο ότι δεν μπορούσα να μπω στο location based service έκανα την διαδικασία με τα 2 gps files (2 χρήστες που ανεβάσανε όπως διάβασα παραπάνω...) και πάλι τίποτα... περιμένω την απάντησή σας και τα φώτα σας... ! Edited March 18, 2014 by insiderGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEONISED Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 (edited) Προβληματα. Στην καρτελα EPO εγω βλεπω αυτο και οχι αυτο που λετε (screenshot) Ειμαι root αλλα δεν μπορω να κανω rename στο αρχειο. (es explorer- root explorer). Παραθετω καποια screenshots μπας και καταλαβετε απο το μενου τι παιζει. Βασικα δεν εχω καταλαβει πως θα δωσω δικαιωματα στον explorer και επισης πως αλλαζω τα permissions. Edit: Ok καταλαβα πως επρεπε να βαλω την εκδοση του Root Explorer που ειναι με πληρωμη για τις extra λειτουργιες Mount R/W κτλ, αλλα και παλι δεν αλλαξε κατι γιατι το παταω και δεν κανει τιποτα, πω πω καψιμο... Εdit2: Περασα νεα rom (marsapa) και δουλευει ο Root Explorer. Αντικατεστησα λοιπον το gps.conf τελικα. Εκανα καποιες δοκιμες και κλειδωνει σχετικα γρηγορα οταν ειμαι εξω, θα δοκιμασω navigon και runkeeper καποια στιγμη να δω πως θα παει. Edited March 20, 2014 by GEONISED Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Προβληματα. Στην καρτελα EPO εγω βλεπω αυτο και οχι αυτο που λετε (screenshot) Ειμαι root αλλα δεν μπορω να κανω rename στο αρχειο. (es explorer- root explorer). Παραθετω καποια screenshots μπας και καταλαβετε απο το μενου τι παιζει. Βασικα δεν εχω καταλαβει πως θα δωσω δικαιωματα στον explorer και επισης πως αλλαζω τα permissions. Edit: Ok καταλαβα πως επρεπε να βαλω την εκδοση του Root Explorer που ειναι με πληρωμη για τις extra λειτουργιες Mount R/W κτλ, αλλα και παλι δεν αλλαξε κατι γιατι το παταω και δεν κανει τιποτα, πω πω καψιμο... Εdit2: Περασα νεα rom (marsapa) και δουλευει ο Root Explorer. Αντικατεστησα λοιπον το gps.conf τελικα. Εκανα καποιες δοκιμες και κλειδωνει σχετικα γρηγορα οταν ειμαι εξω, θα δοκιμασω navigon και runkeeper καποια στιγμη να δω πως θα παει. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ.... ---->Στην καρτελα EPO εγω βλεπω αυτο........... Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
insiderGR Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 δεν μπορώ να μπω στην επιλογή Location based service... "αχνοφένεται".... (έχω στις ρυθμίσεις του google να επιτρέπεται η τοποθεσία) στην επιλογή ΥGPS μπαίνω κανονικότατα... τί παίζει ?? Ps. να σημειώσω ότι βλέπω in view 9... in use 0. ps2. παρ' όλο ότι δεν μπορούσα να μπω στο location based service έκανα την διαδικασία με τα 2 gps files (2 χρήστες που ανεβάσανε όπως διάβασα παραπάνω...) και πάλι τίποτα... περιμένω την απάντησή σας και τα φώτα σας... ! μπας και ξέρει κανείς... ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiss Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) καμια βοηθεια παιδια,παρελαβα ενα elephone p7 mini εχω κανει ολες τις διαδικασιες που υπαρχουν εδω μεσα για το gps το αποτελεσμα ειναι οτι τις περισσοτερες φορες το sygic δεν κλειδωνει με τιποτα και καποιες φορες οταν βρισκει δορυφορους μετα απο λιγο τους χανει και μια τους επαναφερει με μικρο ποσοστο.υπαρχει καποιος τροπος να δοκιμασω αν ειναι η κεραια η κανω εγω καποιο λαθος στις διαδικασιες? κανενας εχει αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα? Edited March 28, 2014 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 καμια βοηθεια παιδια,παρελαβα ενα elephone p7 mini εχω κανει ολες τις διαδικασιες που υπαρχουν εδω μεσα για το gps το αποτελεσμα ειναι οτι τις περισσοτερες φορες το sygic δεν κλειδωνει με τιποτα και καποιες φορες οταν βρισκει δορυφορους μετα απο λιγο τους χανει και μια τους επαναφερει με μικρο ποσοστο.υπαρχει καποιος τροπος να δοκιμασω αν ειναι η κεραια η κανω εγω καποιο λαθος στις διαδικασιες? Δοκιμασες με το gps test να δεις απο δορυφορους τι βλεπει και ποσους κλειδωνει ; η και με το gps status & toolbox μπορεις να δεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiss Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Δοκιμασες με το gps test να δεις απο δορυφορους τι βλεπει και ποσους κλειδωνει ; η και με το gps status & toolbox μπορεις να δεις εχω δοκιμασει τους βλεπει αλλα δεν ανεβαινει καμια μπαρα ουτε κλειδωνει. τους βρισκει μεσω internet για αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 εχω δοκιμασει τους βλεπει αλλα δεν ανεβαινει καμια μπαρα ουτε κλειδωνει. τους βρισκει μεσω internet για αρχη Data έχεις ανοιχτα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XtR Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) Τι πρέπει να δείχνει το gps test για να πούμε ότι δουλεύει οκ; Το δικό μου δείχνει αυτό, είναι εντάξει; http://i.imgur.com/5stsJtX.png Edited March 28, 2014 by XtR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Τι πρέπει να δείχνει το gps test για να πούμε ότι δουλεύει οκ; Το δικό μου δείχνει αυτό, είναι εντάξει; http://i.imgur.com/5stsJtX.png απο αυτο που βλεπω μια χαρα δουλευει αλλα για να δεις αν πραγματικα δουλευει οκ θα το καταλαβεις μονο σε συνθηκες πλοηγησης στον δρομο, αν ειναι σταθερο το σημα και δεν το χανει καθε τοσο, αν σε δειχνει πανω στον δρομο και οχι στα χωραφια κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XtR Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Γμτο έχω ξενερώσει άσχημα με το gps μιας και το χρησιμοποιώ συχνά. Έχω κάνει και τις ρυθμίσεις που προαναφέρθηκαν αλλά πάλι μου βγάζει κουλά, πχ στο στράβα γίνεται χαμός, ανέβηκα και κατέβηκα από το ίδιο σημείο και αυτό με βγάζει όπου να 'ναι. Δεν παίζει να υπάρχει κανένα εξωτερικό gps sensor όπως στα iphone τουλάχιστον να δουλεύει σωστά στο αυτοκίνητο; :/ http://s11.postimg.org/5s06cq9r7/Screenshot_2014_03_30_12_54_17.png http://s29.postimg.org/44smk6853/Screenshot_2014_03_30_13_20_05.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptalidis Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Εχω αγοραση ένα κινεζικο samsung κλωνο 5.7 ΜΤΚ.και εδώ και δυο μηνες προσπαθω να βρω έναν τροπο γρηγορου κλειδώματος δορυφόρων και δεν το κατορθωσα.Θελω αν είναι δυνατον να μου συστησεται μια εταιρεια η καποιον να του το δωσω και να μου το κανη rooted η να το σπαση να ησυχασω.το email μου ειναι aptalidis.1@hotmail.com. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Πάλι δεν γίνεται update στο epo...... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Πάλι δεν γίνεται update στο epo...... χτες πολύ αργά το βραδυ έκανα εγώ update (μετά από καμια 10 προσπάθειες βέβαια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptalidis Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Εχω αγοραση ένα κινεζικο samsung κλωνο 5.7 ΜΤΚ.και εδώ και δυο μηνες προσπαθω να βρω έναν τροπο γρηγορου κλειδώματος δορυφόρων και δεν το κατορθωσα.Θελω αν είναι δυνατον να μου συστησεται μια εταιρεια η καποιον να του το δωσω και να μου το κανη rooted η να το σπαση να ησυχασω.το email μου ειναι aptalidis.1@hotmail.com. Ευχαριστω Θα είμαι υποχρεοσ αν το αναλαβησ εσυ.μπορω να ελθω στον χωρο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Γμτο έχω ξενερώσει άσχημα με το gps μιας και το χρησιμοποιώ συχνά. Έχω κάνει και τις ρυθμίσεις που προαναφέρθηκαν αλλά πάλι μου βγάζει κουλά, πχ στο στράβα γίνεται χαμός, ανέβηκα και κατέβηκα από το ίδιο σημείο και αυτό με βγάζει όπου να 'ναι. Δεν παίζει να υπάρχει κανένα εξωτερικό gps sensor όπως στα iphone τουλάχιστον να δουλεύει σωστά στο αυτοκίνητο; :/ http://s11.postimg.org/5s06cq9r7/Screenshot_2014_03_30_12_54_17.png http://s29.postimg.org/44smk6853/Screenshot_2014_03_30_13_20_05.pngειναι προγραμμα για τρεξιμο/περπατημα?εαν ναι θελει να προσθεσεις μια γραμμη στο build.prop αλλιως απο οτι διαβασα το runtastic στην τελευταια του εκδοση διορθωνει το προβλημα χωρις την προσθηκη αυτη στο build.prop. αν εχω καταλαβει καλα το endomondo εχει θεμα χωρις την εξτρα εντολη ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XtR Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Ναι είναι τέτοιου είδους προγραμματάκι. Λέγεται strava. Την έχω ήδη προσθέσει και την γραμμουλα αυτή. :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Λοιπόν σε ένα κινέζικο HTM M1 με ΜΤΚ6572 , και ακολουθώντας τις οδηγίες , το GPS ( σύμφωνα με το gps test ) , βρίσκει 11 δορυφόρους και συνδέεται με 6-7 ( χωρίς χρήση data ή wi-fi ) . Στην αρχή δοκίμασα και το faster gps , αλλά μετά το παράτησα και άλλαξα το αρχείο gps.conf με αυτό που έχει δοθεί στην πρώτη σελίδα και ησύχασα :) Θα το δοκιμάσω και με κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης , και θα δούμε τι γίνεται . Αλήθεια με τους google maps , θα μπορέσω να καταλάβω ότι παίζει καλά το gps ; Η θα παίρνει σήμα από τα data μόνο και θα μου δείχνει την θέση ; Φιλικά Λευτέρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Όσοι έχετε πρόβλημα να κατεβάσε το EPO δοκιμάστε αυτή την εφαρμογή: MT GPS EPO Fix. Κατεβάζει το EPO απο εναλακτικό link της ίδιας της MediaTek και το βάζει στο /data/misc/. Απαιτεί root για να δουλέψει. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Όσοι έχετε πρόβλημα να κατεβάσε το EPO δοκιμάστε αυτή την εφαρμογή: MT GPS EPO Fix. Κατεβάζει το EPO απο εναλακτικό link της ίδιας της MediaTek και το βάζει στο /data/misc/. Απαιτεί root για να δουλέψει. Στο ZOPO ZP998 που δεν έχει επιλογή για EPO βοηθάει σε κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Στο ZOPO ZP998 που δεν έχει επιλογή για EPO βοηθάει σε κάτι; Δεν το εχω κανει αλλα μπορει να βοηθαει, και εμενα το τηλεφωνο ulefone u692 δεν εχει επιλογη για EPO αλλα πηγαινοντας στον φακελο data/misc υπαρχει ενα αρχειο EPO.dat, μαλλον αυτο αλλαζει αυτη η εφαρμογη, δες και στο δικο σου μεσα στο data/misc αν υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Δεν το εχω κανει αλλα μπορει να βοηθαει, και εμενα το τηλεφωνο ulefone u692 δεν εχει επιλογη για EPO αλλα πηγαινοντας στον φακελο data/misc υπαρχει ενα αρχειο EPO.dat, μαλλον αυτο αλλαζει αυτη η εφαρμογη, δες και στο δικο σου μεσα στο data/misc αν υπαρχει Ναι φίλε μου και σε εμένα υπάρχει. Εσένα το δικό σου που λες ότι δεν έχει επιλογή EPO,έβαλες το fix και είδες κάπου διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Ναι φίλε μου και σε εμένα υπάρχει. Εσένα το δικό σου που λες ότι δεν έχει επιλογή EPO,έβαλες το fix και είδες κάπου διαφορά; Όχι φιλε δεν εκανα το fix γιατι το gps δουλευει όχι τελεια αλλα ικανοποιητικα σε μενα, το μονο που εχω κανει ειναι να αλλαξω το gps.conf με αυτό που εχει εδώ στο thread, και ειδα μια διαφορα προς το καλυτερο 1-2 δορυφόρους παραπανω και πιο γρηγορο κλειδωμα, αλλα σκέφτομαι να κανω και αυτό με το epo να δω τι παιζει :D θα κανω ένα back up βεβαια στο υπαρχων epo.dat σε περιπτωση που παει κατι στραβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyroskonst Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 GPS setup Παρακάτω δίνω το δικό μου gps.conf λίγο πιο πειραγμένο. Τα περιεχόμενά του είναι NTP_SERVER=gr.pool.ntp.org NTP_SERVER=1.gr.pool.ntp.org NTP_SERVER=1.europe.pool.ntp.org NTP_SERVER=3.europe.pool.ntp.org XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/ xtra.bin XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/ xtra.bin XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/ xtra.bin SUPL_HOST=supl.google.com SUPL_PORT=7276 Με αυτές τις ρυθμίσεις το gps μου κλειδώνει εντός λεπτού. Φίλε μου πραγματικά δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω. Μετά απο άπειρες προσπάθειες και υποτιθέμενους "οδηγούς", το αρχείο σου πραγματικά με έσωσε και επιτέλους το νέο zoppo zp998 δουλεύει άψογα. Κλειδώνει χωρίς data σε 2 λεπτά το πολύ & με data σε λιγότερο απο 30''. Να'σαι καλά, και πάλι σε ευχαριστώ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts