Jump to content

spyroskonst

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by spyroskonst

  1. Την βοήθειά σας! Έχω βάλει την 7.1.3 stable rom (γιατί ήρθε με κινέζικη). Όλα καλά δουλεύουν αλλά δεν μπορώ με τίποτα να ενεργοποιήσω την κάρτα sim! Συνέχεια έχω το μήνυμα "activating sim card". Έχω κάνει register/activation τον αριθμό της sim, αλλά και πάλι τίποτα... Έχετε καμία πρόταση? :worry::worry::worry:
  2. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου. Την πήρα ήδη :)
  3. τι εννοείς "μαμα θήκη" ? Γιατί απο Aliexpress που το αγόρασα, δεν περιλάμβανε θήκη.
  4. Ξέρετε αν υπάρχει θήκη όπως αυτή? Περιμένω να μου έρθει το κινητό, αλλά βρίσκω μόνο θήκες με αυτοκόλλητο απο πίσω & όχι όπως η εικόνα.http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v1/1802398296_4/Original-New-5-Coolpad-f1-8297-8297w-Flip-PU-Leather-Case-White-in-Stock-Free-Shipping.jpg
  5. Είχα έτοιμο το κλικ για παραγγελία, και είπα να κοιτάξω στο myphone μήπως υπάρχουν εντυπώσεις. Αφού βεβαιώθηκα ότι ήταν καλό, απλά έκανα το κλικ παραγγελίας. Στο άλλο site δεν είμαι γραμμένος και δεν ήμουν σε διάθεση να κάνω εγγραφή. Ναι, ξέρω, τεμπελιές... :p
  6. Δεν άντεξα και με τόσα που διάβασα έκανα χτες παραγγελία απο Gearbest σε τιμή 74,66€. Εξαιρετικό vfm κινητό απο αυτά που γράφετε, και σίγουρα η τέλεια επιλογή για δωράκι. Εν αναμονή λοιπόν! :D
  7. Λοιπόν μετά από λίγο πειραματικό έχω να πω τα εξής Στα θετικα: Εξαιρετική οθόνη, δυνατό ηχείο, καλή κάμερα και βίντεο σε φωτεινός χώρους, γρήγορο κινητό. Στα αρνητικα: Λιγάκι βαρύ στο χέρι, το φλας είναι άχρηστο άρα η κάμερα θέλει καλό φωτισμό για να αποδώσει, δεν υπάρχει Led, δεν φωτιζονται τα κάτω κουμπιά, όπως έρχεται δεν λειτουργεί το GPS αλλά με ροοτ δεν ξέρω αν φτιάχνει, ο default launcher έχει bugs και καλό είναι να μπει άλλος, πχ Nova launcher. Μπορεί να φαίνονται πολλά μειονεκτηματα αλλά μη φανταστείτε κάτι τραγικό. Ακόμη λέω πως είναι εξαιρετικό vfm κινητό, και αν δωθει σε άτομο χωρίς super duper tech freak απαιτήσεις, θα ικανοποιηθει πλήρως από την συσκευή. Για οτιδήποτε άλλο, ρωτήστε με και αν ξέρω θα σας απαντήσω ☺
  8. Παιδιά σας παρακαλώ οποίος παραλάβει ας πει την γνώμη του για το GPS. Πέρασε μια συσκευή από τα χέρια μου και δυστυχώς δεν λειτουργεί καθόλου. Ακόμη κι έτσι, ως vfm κινητό μόνο τα καλύτερα έχω να πω. Να μην ξεχάσω επίσης, δεν ρουταρεται με framaroot προς το παρών, και καλύτερα βάλτε ως default άλλον launcher γιατί φαίνεται πως ο προ εγκατεστημενος έχει θέματακια. Αυτά προς το παρόν από εμένα ☺
  9. Κι εγώ με jonzalvo 4.4.2 δεν έχω πρόβλημα με το tethering. Είναι δοκιμασμένο και δουλεύει άψογα.
  10. όχι, σωστά το έχω γράψει. Με το sdtools τσεκάρεις την read/write ταχύτητα της κάρτας μνήμης. Άρα για πρώτο βήμα με το sdbooster αλλάζεις την τιμή, και δεύτερο βήμα με το sdtools τσεκάρεις αν η τιμή που έβαλες αυξάνει ή μειώνει την ταχύτητα read/write της κάρτας μνήμης. Κατεβάζουμε λοιπόν 2 προγράμματα (sdbooster & sdtools). Σχετικά με υποστήριξη nfc, δυστυχώς φίλε μου δεν γίνεται τίποτα. Είναι hardware related κατάσταση, δηλαδή αν δεν είναι έτσι κατασκευασμένο, δεν μπορεί να υποστηριχτεί μέσω προγράμματος.
  11. Μπορείς σε παρακαλώ να πεις τι ακριβώς έχεις επιλέξει στο πρόγραμμα? Το κατέβασα, αλλά έχω δυο ερωτήσεις: 1. Αλλάζω μόνο την cache της εξωτερικής κάρτας μνήμης ή και της εσωτερικής του τηλεφώνου? 2. Πρέπει τα τικάρω κάτι απο τις επιλογές, όπως πχ "Set all devices on system start"? Edit: Εντάξει, το πρόγραμμα τα σπάει. Όποιος θέλει να ασχοληθεί και να αυξήσει την εσωτερική και εξωτερική sd μνήμη του κάνει το εξής: 1. Κατεβάστε απο Playstore το SDtools. 2. Ανοίξτε το και αρχίστε να τεστάρετε την ταχύτητα της μνήμης που θέλετε. Για επιλογή εσωτερικής μνήμης τηλεφώνου πηγαίντε στο "custom path/storage/sdcard0". 3. Γράψτε σε ένα χαρτί τα αποτελέσματα read & write με διαφορετικές ρυθμίσεις cache, τις οποίες θα αλλάζετε απο το SDBooster. Δοκιμάστε 128 (default σε εμένα), 512, 1024, 2048, 4096. Μην ξεχάσετε σε κάθε αλλαγή να τικάρετε το πράσσινο βελάκι για να σώσει τις αλλαγές στην cache. 4. Μόλις βρείτε την καλύτερη ταχύτητα read & write, πηγαίνετε στο SDBooster και επιλέξτε μόνιμα την αλλαγή σε κάθε εκκίνηση. Επειδή σε εμένα η καλύτερη ρύθμιση ήταν 2048, επέλεξα "Cache for all devices" και το άλλαξα σε 2048, και "Set all devices on system start". Τικάρετε το πράσσινο βελάκι, και όλα τέλεια :) Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, εξαιρετικό πρόγραμμα & το καλύτερο είναι πως δεν τρέχει το background, απλώς κάνει την αλλαγή στην cache με κάθε εκκίνηση του κινητού. Για επιπλέον βοήθεια μπορείτε να ανατρέξετε εδώ
  12. Φίλε μου έχω την Jonzalvo 4.4.2 και είναι το μοναδικό θέμα που έχω με τις επανεκινήσεις, όπως κι εσύ. Μετά απο reboot το κινητό θα κάνει 2-3 φορές reboot/freeze και μετά ξεκινάει κανονικά. Νόμιζα πως ήταν δικό μου λάθος, αλλά μάλλον θα είναι θέμα των Jonzalvo rom γενικά. Το ίδιο ακριβώς κάνει με την επιλογή shutdown. Δεν το βρίσκω ιδιαίτερο πρόβλημα, αφού οι περιπτώσεις shutdown/reboot είναι μηδαμινές σε σχέση με την χρήση της συσκευής.
  13. όχι, είναι κρίμα τα λεφτά. Μιλάμε για διαδικασία 30 δευτερολέπτων και πολύ λέω. Πρόσεξε όμως και μην μπερδεύεσε, άλλο root & άλλο διαφορετική rom έτσι?
  14. Όχι, δυστυχώς. Δικό μου λάθος, ναι μεν είχα βάλει 4 χρώματα, αλλά δεν είχα παρατηρήσει ότι στην ουσία έχω μόνο κόκκινο/πράσσινο. Τώρα πειραματίστηκα περισσότερο και το έλεγξα ανά λειτουργία & χρώμα, για να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες για την λειτουργία, και την πάτησα :X
  15. Δοκίμασε να κάνεις restart την εφαρμογή μέσα απο το μενού της, είναι η 2η επιλογή νομίζω. Μετά κάνε αναπάντητη στο κινητό να δεις τι θα γίνει. Αν δεν λειτουργήσει κάνε ένα reboot της συσκευής, δοκίμασε πάλι και πόσταρε ξανά να δούμε. EDIT: αγνόησε αυτά που έγραψα για το led, και χίλια συγνώμη για την ταλαιπωρία που σε έβαλα! Έχετε δίκιο παιδιά, μόνο πράσσινο/κόκκινο λειτουργεί ως χρώμα led. Αν απο το light manager επιλέξεις άλλο χρώμα, ή θα εμφανιστεί κόκκινο ή καθόλου. Και πάλι συγνώμη.
  16. Διάβασες την περιγραφή στο playstore? "On Android 4.1 and 4.2, ROOT is required for those mark with asterisk *. After grant the ROOT permission, you need to restart Light Manager for changes to take effect. However ROOT is not required anymore from Android 4.3 onwards. You need to enable the Notification Access for Light Manager at Setting > Security > Notification Access > Light Manager. There are two operating modes: 1) Normal Mode - Only LED color for the first notification will be flashing 2) Alternating Mode - A few LED colors will be flashing alternately when multiple notifications are received" Αν έχεις 4.2 θέλει root. Εγώ έχω την 4.4.2 και δεν χρειάζεται. Επίσης πρέπει να το ενεργοποιήσεις ως υπηρεσία μέσα απο το μενού Security.
  17. Με το Light Manager βάζεις ό,τι χρώμα θέλεις. Έχει επιλογή για ό,τιδήποτε μπορείς να φανταστείς, ακόμη και για προφίλ μπορείς να βάλεις ενημερωτικό led! Και ναι, τουλάχιστον σε εμένα, δουλεύει άψογα και έχω βάλει 4 διαφορετικά χρώματα led, ανάλογα με το μήνυμα που θα έρθει (fb, viber, sms, email), χωρίς να αναφέρω άλλα χρώματα σε φόρτιση, χαμηλή μπαταρία, αναπάντητες κλήσεις, κλπ. Απλά μην κάνετε την ίδια εξυπνάδα με εμένα και το βάλετε σε hibernate mode με το greenify! LOL! Εδώ συμφωνώ με τον φίλο μας. Και σε εμένα δείχνει την sim 1 μόνο με 2 γράμμες (σχεδόν) πάντα, αλλά πάντοτε έχω άψογο σήμα. Άρα, δεν έχουν σημασία οι ενδείξεις, αλλά η πρακτικότητα, και στην πράξη το σήμα είναι άψογο.
  18. Για τα led πέρασα το Light Manager . Πολύ ευχαριστημένος και κάνει ακριβώς αυτό που λέει. Έχει πλέον επιλογές χρωμάτων led για ό,τι πρόγραμμα θέλετε (messenger, viber, email, κλπ). Έχω την rom 4.4.2. jonzalvo. Ενημερωτικά επίσης η συγκεκριμένη rom έχει τους ήχους κλήσης & media στο max value 255. Έχει αναφερθεί σε προηγούμενα ποστ ότι είναι ριψοκίνδυνο για το ηχείο αυτές οι τιμές. Καλό είναι να τις χαμηλώσετε σε 252/253 για παν ενεδόμενο.
  19. Φίλε μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου, γιατί προσπαθούσα σχεδόν μια βδομάδα τώρα σε διάφορα pc, και νόμιζα πως έκανα κάτι λάθος. Κάτι άλλο, επειδή η AOSP lite 4.4.2 δεν με έχει ενθουσιάσει ιδιαίτερα, να δοκιμάσω την rom των Ισπανών? Αν μπω στην διαδικασία, με έναν titanium backup pro, θα επαναφέρω το backup στην νέα rom ή πάμε πάλι απο την αρχή?
  20. Καλησπέρα παιδιά. Ευτυχής κι εγώ κάτοχος του coolpad F1. Καταρχήν να ευχαριστήσω τα παιδιά του forum για τους εξαιρετικούς οδηγούς, χάρη στους οποίους έβαλα την AOSP LITE 4.4.2. Μια βοήθεια χρειάζομαι μόνο που δεν μπορώ με τίποτα να βγάλω άκρη. Το κινητό όταν συνδέεται με υπολογιστή υπάρχουν τα εξής παράξενα: Με την επιλογή:usb storage, εμφανίζεται απλά ένα εικονικό cd drive που δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Με τα πολλά και με διάφορους drivers κατάφερα να κάνω να δει την εξωτερική sd card, αλλά δεν μπορώ να επέμβω γιατί λέει ότι είναι read only! Με την επιλογή: virtual cd drive, εμφανίζεται πάλι εικονικό cd drive με αρχεία εγκατάστασης drivers (?) Με την επιλογή: portable media device, τότε ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ εμφανίζεται η εξωτερική sd card για να βάλω αρχεία μέσα. Με πολύ αργή ταχύτητα όμως. Α, και για εμφάνιση εσωτερικής μνήμης τηλεφώνου ούτε λόγος! Με απλά λόγια: υπάρχει τρόπος ο υπολογιστής να δει το κινητό ως σκληρό δίσκο (internal & external storage) για απλή μεταφορά αρχείων? Να σημειώσω ότι προσπάθησα με απλή σύνδεση usb & ως usb debugging.
  21. Φίλε μου πραγματικά δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω. Μετά απο άπειρες προσπάθειες και υποτιθέμενους "οδηγούς", το αρχείο σου πραγματικά με έσωσε και επιτέλους το νέο zoppo zp998 δουλεύει άψογα. Κλειδώνει χωρίς data σε 2 λεπτά το πολύ & με data σε λιγότερο απο 30''. Να'σαι καλά, και πάλι σε ευχαριστώ!!!!
  22. Εμένα μου το έκανε απο την πρώτη στιγμή που το αγόρασα και είναι το μοναδικό "πρόβλημα" που έχω με το κινητό. Το παράδοξο είναι πως ακριβώς το ίδιο μου κάνει και το K800i της Sony Ericsson! Οπότε ξυπνητήρι μεν, ανοιχτό το κινητό δε! :cry:
×
×
  • Create New...