Guest maklovinsam Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Από όσο το έψαξα έχω την εντύπωση ότι έχουν έρθει περισσότερα μαύρα (space grey) iPhone 5S και πολύ λιγότερα silver και gold, τουλάχιστον για την πρώτη μέρα διάθεσης στην Ελλάδα. Πχ η Wind την πρώτη μέρα θα έχει μόνο space grey και φυσικά γενικά η διαθεσιμότητα την πρώτη μέρα είναι πάρα πάρα πολύ μικρή. Έχω κάνει κράτηση ένα Silver και θα το τσιμπήσω αύριο πρωί πρωί :) Μεγειες σε όλους! πιστευω να μην εχουμε θεμα με τα χρωματα φιλε μου,εγω περιμενο το χρυσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 4 χρυσα βρηκα ενω θελω ασπρο... τι γινεται; Δεν υπαρχει ασπρο; :lol: Λετε να το παιξω "φλωρινιωτης" και να το παρω το χρυσο; :p:p:lol: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 4 χρυσα βρηκα ενω θελω ασπρο... τι γινεται; Δεν υπαρχει ασπρο; :lol: Λετε να το παιξω "φλωρινιωτης" και να το παρω το χρυσο; :p:p:lol: Γιατί τι πρόβλημα έχει ο Φλωρινιώτης:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 μολις με πηραν τηλ κ εφεραν ενα κομματι χρωματος χρυσο η vodafone,Μενω επαρχια,να το παρω αφοβα ε?δεν πιστευω να φευγει το χρωμα οπως περυσι σε μερικα μαυρα. Θα φευγει, αν το κοπανας εδω και εκει. Επισης, θα κανει θορυβο η καμερα, αν το κουνας, το ξερεις ετσι? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 καλημερα! οποιος παρει 5s σημερα να μας πει με ποια εκδοση ηρθε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Θα φευγει, αν το κοπανας εδω και εκει. Επισης, θα κανει θορυβο η καμερα, αν το κουνας, το ξερεις ετσι?δηλαδη το χρυσο θα εχει θεμα οπως το περσινο 5αρι μαυρο?σε κανονικη χρηση δεν νομιζω να παθαινει κατι το χρωμα,ολα λογικα οταν τα κοπανας θα φυγει το χρωμα,ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 (edited) δηλαδη το χρυσο θα εχει θεμα οπως το περσινο 5αρι μαυρο?σε κανονικη χρηση δεν νομιζω να παθαινει κατι το χρωμα,ολα λογικα οταν τα κοπανας θα φυγει το χρωμα,ευχαριστω. Αυτο ισχυει και για το μαυρο 5αρι. (Αλλο αν μερικα ερχονταν με στιγμστα μεσα απο το κουτι, αυτο ηταν προβλημα της παραγωγης, οχι του χρωματος). Τελος παντων, δεν θα εχεις προβλημα. Edited October 25, 2013 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Δεν υπάρχει πουθενά... Ωραία διαθεσιμότητα :p Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Δεν υπάρχει πουθενά... Ωραία διαθεσιμότητα :p χαμος γινεται φιλε μου με το μηλαρακι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Δεν υπάρχει πουθενά... Ωραία διαθεσιμότητα :p Και έλεγα ότι τώρα που είναι μπανάλ τα μήλα και δεν πουλάνε καθόλου, δεν θα υπάρχουν προβλήματα στη διαθεσιμότητα. :p:p Κουράγιο, πρώτη μέρα είναι. :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TZOYRIS Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 παω Public περιστερι εχεις?? εχω αλλα το δινω μονο με συνδεση.....επιτρεπεται ρε παιδια κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 παω Public περιστερι εχεις?? εχω αλλα το δινω μονο με συνδεση.....επιτρεπεται ρε παιδια κατι τετοιο? Πάγια τακτική τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας των νέων Iphone. Κάθε χρόνο έτσι κάνουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 (edited) παω Public περιστερι εχεις?? εχω αλλα το δινω μονο με συνδεση.....επιτρεπεται ρε παιδια κατι τετοιο? Στη μπανανία που ζούμε όλα επιτρέπονται. Του χρόνου μπορεί να το δίνουν μόνο με σύνδεση αλλά σε platinum συμβόλαιο μόνο, με 100 ευρώ πάγιο και 3 χρόνια δέσμευση. :):) Ερώτηση σε όσους το έχουν γιατί δεν το έχω δει από κοντά ακόμα, το home button αλλάζεται εξίσου εύκολα με τα παλιά ή λόγω του αισθητήρα για το αποτύπωμα δεν θα μπορείς?? Το λέω γιατί τα iphone τα κρατάω χρόνια αλλάζοντας καπάκια, οθόνες και πολλά home button αφού βγουν εκτός εγγυήσης. Edited October 25, 2013 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Ερώτηση σε όσους το έχουν γιατί δεν το έχω δει από κοντά ακόμα, το home button αλλάζεται εξίσου εύκολα με τα παλιά ή λόγω του αισθητήρα για το αποτύπωμα δεν θα μπορείς?? Το λέω γιατί τα iphone τα κρατάω χρόνια αλλάζοντας καπάκια, οθόνες και πολλά home button αφού βγουν εκτός εγγυήσης. Το οτι το έχουν κάποιοι δεν σημαίνει ότι γνωρίζουν κιόλας. Επειδή ξέρω λίγα πραγματα για το εσωτερικό μεχρι του iphone 5 θα σου πω εύκολα αν είναι σαν το 5άρι. Δώσε μου λίγο χρόνο να το διασταυρώσω όμως και θα σου πω σίγουρα αύριο. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 καλησπερα φιλοι μου κ καλο σ/κ,το πηρα το τερατακι σημερα,οντως το τηλεφωνανι πεταει κ σαν αποχρωση ειναι πανεμορφο,τελικα οταν το κουνας ακουγεται μονο το Power button,οταν κρατας το κουμπακι δεν ακους τπτ εσωτερικα, οπως το 5 που ειχα ακουγες την καμερα,οποτε μια χαρα.αντε μεγια σε ολους μας.με εκτιμηση Γιωργος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 με γεια στους κατοχους... ασπρο μου αρεσει πιο πολυ απο ολα... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Kαλημερα κι απο μενα. Κατοχος 5s space grey 16 gb απο χθες. το τηλεφωνο πραγματικα πεταει, αλλα αντιμετωπισω κιολας προβληματακι. δεν εχω ηχο κλειδωματος-ξεκλειδωματος και πληκτρολογιου. στη φορτιση δονειται απλα παλι χωρις ηχο. εννοειται πως στο μενου των ηχων ειναι ενεργοποιημενα. εκανα επαναφορα 2 φορες αλλα τιποτα. ολοι οι αλλοι ηχοι ειναι οκ. ξερετε τι μπορει να συμβαινει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Kαλημερα κι απο μενα. Κατοχος 5s space grey 16 gb απο χθες. το τηλεφωνο πραγματικα πεταει, αλλα αντιμετωπισω κιολας προβληματακι. δεν εχω ηχο κλειδωματος-ξεκλειδωματος και πληκτρολογιου. στη φορτιση δονειται απλα παλι χωρις ηχο. εννοειται πως στο μενου των ηχων ειναι ενεργοποιημενα. εκανα επαναφορα 2 φορες αλλα τιποτα. ολοι οι αλλοι ηχοι ειναι οκ. ξερετε τι μπορει να συμβαινει?? Ήχος ξεκλειδωματος δεν υπάρχει. Μόνο κλειδωματος. Δοκίμασε να μπεις στην μουσική και να βάλεις την ένταση τέρμα και μετά να κλειδωσεις την συσκευή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 στη μουσικη εννοεις παιζοντας καποιο τραγουδι η απλα μπαινοντας στο app της μουσικης?? στα πληλκτρα γιατι δεν εχω ηχο ?? στη φορτιση γιατι απλα δονειται χωρις ηχο?? παω να σκασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 στη μουσικη εννοεις παιζοντας καποιο τραγουδι η απλα μπαινοντας στο app της μουσικης?? στα πληλκτρα γιατι δεν εχω ηχο ?? στη φορτιση γιατι απλα δονειται χωρις ηχο?? παω να σκασω Μήπως το έχεις αθόρυβο από το διακόπτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Μήπως το έχεις αθόρυβο από το διακόπτη; Nτρεπομαι πολυ...μολις γυρισα απο βολτα του σκυλου. κατα τη διαρκεια της βολτας εστελνα sms στη βοντα για υπολοιπο χρονου για να τσεκαρω ηχο μηνυματος και δε χτυπουσε. γυριζω και βαζω τη γυναικα μου να με παρει τηλ παλι μονο δονηση ειχα. Κοιταζω το διακοπτακι------------κοκκινο. Η τραγικη ειρωνια οτι εχω δουλεψει σαν τεχνικος. Καλη του ωρα του τοτε προισταμενου μου : '' Θα ξεκινατε επιλυση προβληματος απο την πιο χαζη αιτια''. Μπραβο βλακα Μπαμπη. Καλημερες:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Nτρεπομαι πολυ...μολις γυρισα απο βολτα του σκυλου. κατα τη διαρκεια της βολτας εστελνα sms στη βοντα για υπολοιπο χρονου για να τσεκαρω ηχο μηνυματος και δε χτυπουσε. γυριζω και βαζω τη γυναικα μου να με παρει τηλ παλι μονο δονηση ειχα. Κοιταζω το διακοπτακι------------κοκκινο. Η τραγικη ειρωνια οτι εχω δουλεψει σαν τεχνικος. Καλη του ωρα του τοτε προισταμενου μου : '' Θα ξεκινατε επιλυση προβληματος απο την πιο χαζη αιτια''. Μπραβο βλακα Μπαμπη. Καλημερες:D Επι τη ευκαιρια να πω οτι ναι μεν εκει πηγε και εμενα το μυαλο μου, ΟΜΩΣ κατι πρεπει να κανουν εκει στη απλ με αυτο το διακοπτακι. Θα επρεπε να υπαρχει πανω στην μπαρα ενα σημαδακι οτι εχει μπει η δονηση. Πολλες φορες, ρυθμιζω απο τα κουμπια την ενταση του ηχου, ενω το εχω ξεχασει στη δονηση. Ειναι λαθος τους και απορω τοσα χρονια πως το εχουν αφησει ετσι. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 σκεφτομαι για το ασπρο μια και μου αρεσει πιο πολυ ....εχει ακομα την ευαισθη σια στο φινιρισμα το ασημι γυρω γυρω η το εφτιαξαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 27, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να περιμένουμε λίγο για να το διαπιστώσουμε στην πράξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Επι τη ευκαιρια να πω οτι ναι μεν εκει πηγε και εμενα το μυαλο μου, ΟΜΩΣ κατι πρεπει να κανουν εκει στη απλ με αυτο το διακοπτακι. Θα επρεπε να υπαρχει πανω στην μπαρα ενα σημαδακι οτι εχει μπει η δονηση. Πολλες φορες, ρυθμιζω απο τα κουμπια την ενταση του ηχου, ενω το εχω ξεχασει στη δονηση. Ειναι λαθος τους και απορω τοσα χρονια πως το εχουν αφησει ετσι. Είναι πολύ γνωστή αυτή η έλλειψη του εικονιδιου γιατί όλοι το ξεχνάμε στο αθόρυβο επειδή δεν φαίνεται το διακοπτακι και θα έπρεπε να βάλουν ένα εικονίδιο όπως υπάρχει αν κανείς jailbreak ένα παρόμοιο tweak που είναι απίστευτα βολικό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts