geovass Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 25 Οκτωβρίου στην Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Το touch id δεν έχει θέματα. Τώρα εάν μια στις 100 δεν διαβάσει με την πρώτη το δάχτυλο - το βρίσκω ΟΚ. Έχει η γυναίκα μου το 5c και σου λέω με σιγουριά ότι το 5S είναι ελάχιστα πιο γρήγορο. Εγώ το καταλαβαίνω... αν εισαι ιδρωμενος ή εχεις πλυνει χερια και δεν στο παρει με την μια...μετα ζηταει κωδικο και θελει να ξανακανεις την διαδικασια... το ιδιο αν φορας γαντια και στο κρυο πας να ανοιξεις το κινητο αφου βγαλεις τα γαντια.Παλι ζηταει απο την αρχη κωδικους και setting. επισης σε τι καταλαβαινεις που ειναι πιο γρηγορο.ανοιγμα καμερας;Ποια διαδικασια. Οταν μιλας με μενα θα εισαι συγκεκριμενος.. :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Αμα είσαι ιδρωμένος η έχεις πλύνει τα χέρια σου ...δεν πιάνεις sensitive matterial! Σκουπίζεις καλά και πατάς για να ανοίξει.:) Εαν δεν τα καταφέρεις ζητάει κωδικό για να σε αφήσει να μπεις - αλλά δεν νομίζω ότι σε ξαναβάζει στη διαδικασία setup. (δεν το έχω φτάσει μέχρι εκεί). Οι καταστάσεις που αναφέρεις δεν αντιπροσωπευουν την καθημερινότητα (γάντια και κρύο, ιδρώτες και πλυμένα χέρια κλπ). Στην χρίση για κάθε μέρα ποτέ δεν έχω δει πρόβλημα του Touch id. Μιας και θες συγκεκριμένα παραδείγματα - ναι άνοιξε της φωτογραφίες και την κάμερα. Επίσης η ταχύτητα που τραβάει την φωτογραφία (και τη σώζει) είναι πολύ πιο γρήγορη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Αμα είσαι ιδρωμένος η έχεις πλύνει τα χέρια σου ...δεν πιάνεις sensitive matterial! Σκουπίζεις καλά και πατάς για να ανοίξει.:) Εαν δεν τα καταφέρεις ζητάει κωδικό για να σε αφήσει να μπεις - αλλά δεν νομίζω ότι σε ξαναβάζει στη διαδικασία setup. (δεν το έχω φτάσει μέχρι εκεί). Οι καταστάσεις που αναφέρεις δεν αντιπροσωπευουν την καθημερινότητα (γάντια και κρύο, ιδρώτες και πλυμένα χέρια κλπ). Στην χρίση για κάθε μέρα ποτέ δεν έχω δει πρόβλημα του Touch id. Μιας και θες συγκεκριμένα παραδείγματα - ναι άνοιξε της φωτογραφίες και την κάμερα. Επίσης η ταχύτητα που τραβάει την φωτογραφία (και τη σώζει) είναι πολύ πιο γρήγορη. ειδες...;Στο ειπα εγω πρωτος.. :p Ti κερδιζω; Ασχετο το εχεις σε LTE? σου βγαζει πανω απο 6 ωρες χρηση; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Δεν έχω ενεργοποιημενο το LTE... εδώ που είμαι έχει παντού 3G+ και WiFi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkos Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Κάτοχος λευκου 5s από Αγγλία όντως δεν αξίζει η μετάβαση από το 5 λόγω των ελαχίστων διαφορών χωρίς να σημαίνει ότι το τηλέφωνο δεν είναι καλό. Το μόνο αρνητικό είναι η μειωμένη φωτεινοτητα της οθόνης σε σχέση με το 5, το έχει παρατηρήσει κάποιος αλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Ναι η οθονη δεν ειναι τοσο φωτεινη, οπως δειχνουν και μερικα τεστ. Κανε και εσυ κανενα τεστ να δεις εαν το κινητο σου "γερνει" :p Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkos Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Όταν είναι όρθιο δεν γέρνει στο πλάι δυστυχώς γέρνει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Κάτοχος λευκου 5s από Αγγλία όντως δεν αξίζει η μετάβαση από το 5 λόγω των ελαχίστων διαφορών χωρίς να σημαίνει ότι το τηλέφωνο δεν είναι καλό. Το μόνο αρνητικό είναι η μειωμένη φωτεινοτητα της οθόνης σε σχέση με το 5, το έχει παρατηρήσει κάποιος αλλος;για την καμερα πως σου φανηκε; γιατι ακουσα πως η ποιοτητα δε διαφερει απ αυτην των 5 Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Ξαναδοκιμάσα την πυξίδα... Χάνει τελικά 3-4 μοίρες η συσκευή. Διαβάζω ότι "όλα" τα 5S έχουν αυτό το πρόβλημα και κανείς δεν ξέρει ακόμα εάν είναι sw η hw το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Ξαναδοκιμάσα την πυξίδα... Χάνει τελικά 3-4 μοίρες η συσκευή. Διαβάζω ότι "όλα" τα 5S έχουν αυτό το πρόβλημα και κανείς δεν ξέρει ακόμα εάν είναι sw η hw το πρόβλημα. Κακό αυτό. Μια φορά να βρει χωρίς πρόβλημα τΟ iPhone... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 για την καμερα πως σου φανηκε; γιατι ακουσα πως η ποιοτητα δε διαφερει απ αυτην των 5 εχει διαφορά!!! το 5s πχ http://img580.imageshack.us/img580/9223/npjj.jpg http://img823.imageshack.us/img823/1066/zqdk.jpg http://img824.imageshack.us/img824/4369/5fqe.jpg αν και δεν ειναι ενδεικτικες γιατι ειναι εξωτερικες....εχει ανωτερες φωτογραφιες ειδικα σε εσωτερικους χωρους και με λιγο φωτισμο. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 (edited) Δεν ξερω αν το εχει ανεβασει αλλος αλλα οριστε ενα τεστ για την καμερα: http://www.phonearena.com/reviews/Camera-Comparison-iPhone-5s-vs-LG-G2-Samsung-Galaxy-Note-3-Galaxy-S4-HTC-One-Motorola-Moto-X-DROID-Ultra_id3447/page/8 Edit. Και εδω οι οθονες: http://www.phonearena.com/reviews/Screen-comparison-Galaxy-Note-3-vs-iPhone-5s-and-other-flagships_id3449 Edited October 9, 2013 by Leon_G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
das Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Ξαναδοκιμάσα την πυξίδα... Χάνει τελικά 3-4 μοίρες η συσκευή. Διαβάζω ότι "όλα" τα 5S έχουν αυτό το πρόβλημα και κανείς δεν ξέρει ακόμα εάν είναι sw η hw το πρόβλημα. Οι καινούριες φουρνιές δεν το έχουν το πρόβλημα! Παρέλαβε ένας φίλος το δικό του τη Δευτέρα και είναι "ίσιο". :D Παράθεση http://d2ffutrenqvap3.cloudfront.net/items/0H2C0G0e1g3S2M3s2C3Z/iphones9web3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 10, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Ξαναδοκιμάσα την πυξίδα... Χάνει τελικά 3-4 μοίρες η συσκευή. Διαβάζω ότι "όλα" τα 5S έχουν αυτό το πρόβλημα και κανείς δεν ξέρει ακόμα εάν είναι sw η hw το πρόβλημα. Από που το αγόρασες; Στις χώρες που κυκλοφόρησε επίσημα έχουν προβεί σε αντικατάσταση των "προβληματικων" συσκευών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Από που το αγόρασες; Στις χώρες που κυκλοφόρησε επίσημα έχουν προβεί σε αντικατάσταση των "προβληματικων" συσκευών. Που το διάβαζες αυτό για αντικατάσταση; Από UK το πήρα. Και μάλιστα είναι "νέα" συσκευή μιας και παρέλαβα την Δευτέρα από Κίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 10, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Στους πρώτους που το παρατήρησαν και τα πήγαν πίσω στα Apple stores, έγινε αντικατάσταση συσκευής και μετά άλλοι είχαν πρόβλημα και άλλοι πάλι όχι. Σύμφωνα με αναφορές σε διάφορα site όλα αυτά. Τώρα που το θέμα έχει επεκταθεί όμως δε νομίζω να αποτελεί λύση για την εταιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) Στους πρώτους που το παρατήρησαν και τα πήγαν πίσω στα Apple stores, έγινε αντικατάσταση συσκευής και μετά άλλοι είχαν πρόβλημα και άλλοι πάλι όχι. Σύμφωνα με αναφορές σε διάφορα site όλα αυτά. Τώρα που το θέμα έχει επεκταθεί όμως δε νομίζω να αποτελεί λύση για την εταιρία. Θα πάρω τηλ στο support αργότερα. Το κακό είναι οτι δεν υπάρχουν συσκευές για αντικατάσταση. Μίλησα με το Support (UK) και μου είπαν οτι υπάρχουν κάποια 5S και 5c με το συγκεκριμένο πρόβλημα (SW). Υπάρχει FIX το οποίο και έχω εφαρμόσει... και περιμένω! 1. Restore 2. Setup as new 3. Do not Distrub 4. Lock 5. Connect to power 6. Do not touch for 90 min Αυτό λέει, συνδέεται με τους server της apple και φτιάχνει το γυροσκόπιο και την πυξίδα. Ίδωμεν! (ενδεχομένως να μη κάνει τίποτα όλο το παραπάνω και να περάσω από ένα Apple Store για αντικατασταση το απόγευμα) Edited October 10, 2013 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 10, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Θα έχει ενδιαφέρον να το δοκιμάσεις και να μας πεις τι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Το δοκίμασα... δεν έφτιαξε! Έκλεισα ραντεβού σε Apple Store να το δουν... και μάλλον θα μου δώσουν καινούριο. Τα υπόλοιπα στο Σάββατο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Η μαγεια να χεις apple store διπλα σου. Ελπιζουμε στις 25/10 να μην εχουν τετοια προβληματα τα "ελληνικα" τηλεφωνα Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Το δοκίμασα... δεν έφτιαξε! Έκλεισα ραντεβού σε Apple Store να το δουν... και μάλλον θα μου δώσουν καινούριο. Τα υπόλοιπα στο Σάββατο! αν εισαι στις πρωτες 15 μερες μπορεις να ζητησεις να γινει refund αλλιως να παρεις ενα ολοκληρωτικα καινουριο και οχι απο το genius bar. στο service απλα δεν παιζονται οι τυποι. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 αν εισαι στις πρωτες 15 μερες μπορεις να ζητησεις να γινει refund αλλιως να παρεις ενα ολοκληρωτικα καινουριο και οχι απο το genius bar. στο service απλα δεν παιζονται οι τυποι. Θα ειμαι στις 6 ημέρες ακριβώς! lol... Εαν δεν το φτιάξουν (που δεν...) παω για σφραγισμένο καινούριο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Θα ειμαι στις 6 ημέρες ακριβώς! lol... Εαν δεν το φτιάξουν (που δεν...) παω για σφραγισμένο καινούριο! για μενα παρε με την μια καινουριο και απαιτησε αντικατασταση με αλλο νεο κουτι. Να πετυχεις νεα φουρνια. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Θεωρείτε για κάποιον με 4S που κρατάει τις συσκευές του 2 χρόνια ότι αξίζει η μετάβαση σε 5S? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts