Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανένα καλό κινητακι μέχρι 100$ υπάρχει? Για χαρακτηριστικά όσο το δυνατόν καλύτερα. Έχω δει προσφορά στο gearbest το mlais mx base καλό φαίνεται. Επισεις είχε το cubot h1 στα 100 κάτι αλλά πλέον το έχει ανεβάσει στα 120+.

DOOGEE X5 Pro $84.99

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια ποια η γνωμη σας σε budget γυρω στα 200e να παω σε Oneplus One-Letv X500-Redmi Note 3 ή καποια αλλη επιλογη;

Πάρε οποίο σου αρέσει και τα τρία είναι πολύ καλά κινητά. Μόνο στο One plus να ξέρεις ότι είναι μονοκαρτο.

Εντομεταξη τώρα κοίταξα στο bangood το Rome στις 650 νομίζω προπαραγγειλιες. Βλέπω να γίνεται ότι και με το doogee f5

Φιλε adversus, βλεπω και editor. Μετα το απολυτο φιασκο με το umi zero, ειναι δυνατον στο φορουμ να προτεινουμε umi και μαλιστα presell. + για το doogee εκτος απο την καμερα του.

P papadis. Δες αν προλαβεις zte blade s6 στο geekbuying με κουπονι CNTMONBN 119 $.

Εάν ψάξεις στο ίντερνετ, θα δείς ότι τα καινούρια UMI έχουν πολύ καλές κριτικες, οπότε καλύτερα να μην κολλάμε στο ΖΕΡΟ, όσο δε γιά το ROME, με την τιμή που έχει και τα χαρακτηριστικά του μάλλον θα κάνει ρεκόρ πωλήσεων και είμαι περίεργος πόσο θα ανεβεί η τιμή όταν δεν θα είναι σε προπώληση .... :)

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Εάν ψάξεις στο ίντερνετ, θα δείς ότι τα καινούρια UMI έχουν πολύ καλές κριτικες, οπότε καλύτερα να μην κολλάμε στο ΖΕΡΟ, όσο δε γιά το ROME, με την τιμή που έχει και τα χαρακτηριστικά του μάλλον θα κάνει ρεκόρ πωλήσεων και είμαι περίεργος πόσο θα ανεβεί η τιμή όταν δεν θα είναι σε προπώληση .... :)

Παντως δυο zero εφερα και χαλασαν ακουστικα μικροφωνα και η οθονη και στα δυο αλλου πατας και αλλου παει. Το touch ηταν για τα πανηγυρια. Τζαμπα 400 ευρω ρεζιλι εγινα σ αυτους που τα εδωσα. Ευτυχως ηταν πολυ κολλητοι. Ποτε ξανα umi και ας ειναι 20πυρηνα.

Κανένα καλό κινητακι μέχρι 100$ υπάρχει? Για χαρακτηριστικά όσο το δυνατόν καλύτερα. Έχω δει προσφορά στο gearbest το mlais mx base καλό φαίνεται. Επισεις είχε το cubot h1 στα 100 κάτι αλλά πλέον το έχει ανεβάσει στα 120+.

ZTE blade 6 από το geekbuying. Με το κουπόνι CNTMONBN βγαίνει 119$. http://www.geekbuying.com/item/ZTE-Blade-S6-5-0--IPS-HD-Android-5-0-4G-Phone-Qualcomm-Octa-Core-1-5Ghz-2GB-RAM-16GB-ROM-13-0MP-Camera-Dual-SIM--Silver-341742.html

The day is my enemy, the night my friend

Φιλε adversus, βλεπω και editor. Μετα το απολυτο φιασκο με το umi zero, ειναι δυνατον στο φορουμ να προτεινουμε umi και μαλιστα presell. + για το doogee εκτος απο την καμερα του.

Δεν έχω μάθει να κρίνω μόνο απο το παρελθόν τα κινητά, αλλά απο το τι βλέπω κάθε φορά σαν υλοποίηση.

Αλλιώς θα έμενα να δοκιμάζω μόνο 1-2 εταιρείες και τις άλλες στην μπούκα.

Αν δεν κρινουμε απο την προιστορια μιας μαρκας με τι θα το κρινουμε?Καταλαβαινω οτι πολλοι εδω μεσα ειμαστε "χομπιστες" αλλα για τους περισσοτερους ανθρωπους το κινητο ειναι απλα το ... κινητο και θελουν να δουλευει σωστα και να αντεξει για 1-2 χρονια.

UMI & elephone ειναι απλα για τα πανηγύρια ,αν μετα απο 2-3 χρονια δουμε οτι εχουν στρωσει εδω ειμαστε να την ξαναδοκιμασουμε ,εως τοτε μακρια και αγαπημενοι.Ας γινουν αλλοι beta tester δεν χρειαζεται να ειμαστε εμεις.

Αν δεν κρινουμε απο την προιστορια μιας μαρκας με τι θα το κρινουμε?Καταλαβαινω οτι πολλοι εδω μεσα ειμαστε "χομπιστες" αλλα για τους περισσοτερους ανθρωπους το κινητο ειναι απλα το ... κινητο και θελουν να δουλευει σωστα και να αντεξει για 1-2 χρονια.

UMI & elephone ειναι απλα για τα πανηγύρια ,αν μετα απο 2-3 χρονια δουμε οτι εχουν στρωσει εδω ειμαστε να την ξαναδοκιμασουμε ,εως τοτε μακρια και αγαπημενοι.Ας γινουν αλλοι beta tester δεν χρειαζεται να ειμαστε εμεις.

+1 για τις δυο αυτες εταιριες με τιποτα. Εγω θα προσθετα και τη zopo ειδικα στις φθηνες συσκευες που ολες χαλασαν. Καλο θα ειναι να γινει και μια ερευνα για την αξιοπιστια και να μην κρινουμε μονο τον επεξεργαστη την καμερα και την ram των τηλεφωνων.

...

Κι εγώ αν ξαναδώ να προτείνουν UMI, θα κάνω report το post για ανήθικη συμπεριφορά! :lol:

:respect: Άγγελε, υποκλίνομαι!! :lol::lol::lol:

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s

.

Δεν είναι θέμα χόμπυ, είναι λάθος να κρίνεις απόλυτα μόνο απο το παρελθόν της εταιρείας.

Μια χαρά vfm ήταν το elephone p6000 π.χ και πολύ βολεύτηκαν με αυτό για κύρια συσκευή κι ας είχε τότε( και έχει ) η elephone κακό παρελθόν.

Σαφώς θα κρίνεις και απο την ιστορία της εταιρείας, αλλά η κάθε υλοποίηση είναι ξεχωριστή.

Ομαδα που κερδιζει δεν την αλλαζεις, ομαδα που τρωει γκολ απο τα αποδυτηρια οπως Umi-genito και λιγοτερο rele- giatapanigiria- phone, της αλλαζεις μηπως και στρωσουν με το περας του χρονου.

Γιαυτο καθε μηνα γινεται της μουρλης απο νεα μοντελα ιδιατερα με κραχτες για προπαραγγελιες, λες και θα αγορασουμε το κβαντικο υπερτηλεφωνο.

Υπαρχουν εταιριες που δουλευουν και σεβονται τον καταναλωτη, προσφεροντας εργο, και οχι φανφαρισμους. Μεταξυ αυτων ξεχωρισα την Blackview kai Oukitel που αν και νεοσυστατες, εχουν κερδισει τον σεβασμο μου σε σχεση με τις υποφαινομενες

λιιιγο off topic αλλα δεν ηξερα που να ρωτησω αλλου

ψαχνω φορτιστη πριζας usb αλλα να φορτιζει ταυτοχρονα (να εχει δηλαδη 2 usv θυρες)εαν χρειαστει ΚΑΙ κινητο ΚΑΙ ενα ταμπλετ.αρα θα πρεπει να ειναι καπως δυνατος.καμια προταση.και απο κινα μερια η ebay δεν με πειραζει!

Edited by ilka71

ψαχνω φορτιστη πριζας usb αλλα να φορτιζει ταυτοχρονα (να εχει δηλαδη 2 usv θυρες)εαν χρειαστει ΚΑΙ κινητο ΚΑΙ ενα ταμπλετ.αρα θα πρεπει να ειναι καπως δυνατος.καμια προταση.και απο κινα μερια η ebay δεν με πειραζει!

αυτον εδω http://www.e-shop.gr/osio-otu-385w-dual-usb-charger-1a-21a-white-p-TEL.017767 πηρα εγω οταν η τιμη ηταν 8 ευρω περιπου, πολυ καλος

αυτον εδω http://www.e-shop.gr/osio-otu-385w-dual-usb-charger-1a-21a-white-p-TEL.017767 πηρα εγω οταν η τιμη ηταν 8 ευρω περιπου, πολυ καλος

καλος φαινεται αλλα γιατι ανεβηκε η τιμη του δεν καταλαβαινω!

καλος φαινεται αλλα γιατι ανεβηκε η τιμη του δεν καταλαβαινω!

Κοίταξε εδώ: (Γιά να δείς τι δούλεμα πέφτει .... ):lol:

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2060353.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XOSIO+OTU-385W+DUAL+USB+CHARGER+1A%2F2.1A.TRS0&_nkw=OSIO+OTU-385W+DUAL+USB+CHARGER+1A%2F2.1A&_sacat=0

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

εγώ πήρα αυτόν και είναι μια χαρά http://www.banggood.com/REMAX-RMt7188-Dual-USB-Port-2_1A-White-EU-Or-UK-Charger-Adapter-For-Cellphone-p-992378.html

Χονδρικά ο κανόνας είναι ότι περισσότερο ρεύμα = ταχύτερη φόρτιση.

Από την άλλη όμως, ο ταχύτερος ρυθμός φόρτισης καταπονεί την μπαταρία,

οπότε ενδέχεται να μειώνει τη διάρκεια ζωής και την απόδοσή της...

Με τις μεγαλύτερες μπαταρίες των tablet, τα "πολλά" amperes είναι μονόδρομος, αλλιώς θα... γερνάγαμε περιμένοντας να φορτίσουν.

Με τα κινητά, προσωπικά τουλάχιστον είμαι υπέρ της πιο... συντηρητικής προσέγγισης.

Γι' αυτό και με ανησυχούν ολίγον όλες αυτές οι τεχνολογίες ταχείας φόρτισης που παρουσιάζουν όλο και περισσότεροι κατασκευαστές στα καινούρια κινητά τους...

Είμαι ανάμεσα σε letv x600 και στο meizu mx4 PRO παιδιά. Λίγο τη βοήθεια σας. Την meizu την ξέρω και σαν εταιρεία και τη θεωρώ αξιόπιστη. Με το letv τι γίνεται;

Είμαι ανάμεσα σε letv x600 και στο meizu mx4 PRO παιδιά. Λίγο τη βοήθεια σας. Την meizu την ξέρω και σαν εταιρεία και τη θεωρώ αξιόπιστη. Με το letv τι γίνεται;

Θα σου μιλήσω σαν ουδέτερος , γιατί δεν έχω καμία συσκευή από τις δύο που αναφέρεις , απλά ότι παρακολουθώ από το φόρουμ για τη κάθε συσκευή .. Και τα δύο κινητά είναι αξιοσέβαστα για τα χαραχτηριστικά τους και την τιμή που έχουν .. Αν ζητάς συσκευή dual sim πας στο x600 , άμα ο παράγοντας αγοράς ενός κινητού είναι η κάμερα του πας στο mx4 pro ...Απλά βάλε κάτω τι ζητάς από το μελλοντικό σου κινητό , κάνε μια σούμα και διάλεξε..(εγώ πάντως έτσι λειτουργώ στις αγορές μου όταν βρίσκομαι σε δίλημμα) Μπες στα δύο νήματα των συγκεκριμένων συσκευών και βρες τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε συσκευής που αναφέρουν τα παιδιά ..

Οποίος έχει μια συσκευή από τις δύο που αναφέρεις(στην πλειοψηφία) θα σου προτείνει σίγουρα αυτήν που έχει :p .. η πιο αντικειμενική βοήθεια είναι να βρεις ένα παιδί που να κατέχει και τις 2 συσκευές.. αλλιώς όπως σου ανέφερα και από πάνω ,η καλύτερη λύση είναι , να πας με γνώμονα τα δικά σου κριτήρια ;)

Edited by vagosvts7

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Θα σου μιλήσω σαν ουδέτερος , γιατί δεν έχω καμία συσκευή από τις δύο που αναφέρεις , απλά ότι παρακολουθώ από το φόρουμ για τη κάθε συσκευή .. Και τα δύο κινητά είναι αξιοσέβαστα για τα χαραχτηριστικά τους και την τιμή που έχουν .. Αν ζητάς συσκευή dual sim πας στο x600 , άμα ο παράγοντας αγοράς ενός κινητού είναι η κάμερα του πας στο mx4 pro ...Απλά βάλε κάτω τι ζητάς από το μελλοντικό σου κινητό , κάνε μια σούμα και διάλεξε..(εγώ πάντως έτσι λειτουργώ στις αγορές μου όταν βρίσκομαι σε δίλημμα) Μπες στα δύο νήματα των συγκεκριμένων συσκευών και βρες τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε συσκευής που αναφέρουν τα παιδιά ..

Οποίος έχει μια συσκευή από τις δύο που αναφέρεις(στην πλειοψηφία) θα σου προτείνει σίγουρα αυτήν που έχει :p .. η πιο αντικειμενική βοήθεια είναι να βρεις ένα παιδί που να κατέχει και τις 2 συσκευές.. αλλιώς όπως σου ανέφερα και από πάνω ,η καλύτερη λύση είναι , να πας με γνώμονα τα δικά σου κριτήρια ;)

Επειδή η αγορά θα γίνει εντός ολίγου ήθελα μια γρήγορη απάντηση και σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση σου. Η αλήθεια είναι ότι με ενδιαφέρει η κάμερα. Το letv βλέπω σε βίντεο είναι πολύ γρήγορο. Το dual sim αυτή τη στιγμή που μιλάμε δε με ενδιαφέρει. Δεν ξέρω στο μέλλον. Εσύ ποια θα έπαιρνες; οποία και να πάρω πιστεύω θα είναι πολύ καλή αγορά. Για τα λεφτά τους πάντα.

Ρωταω γιατι για τα Elephone ας πουμε ακουγεται οτι χαλανε ευκολα διχως αιτια... τα LeTV ειναι αξιοπιστα ? δε βγαζουν προβληματα ?

Επειδή η αγορά θα γίνει εντός ολίγου ήθελα μια γρήγορη απάντηση και σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση σου. Η αλήθεια είναι ότι με ενδιαφέρει η κάμερα. Το letv βλέπω σε βίντεο είναι πολύ γρήγορο. Το dual sim αυτή τη στιγμή που μιλάμε δε με ενδιαφέρει. Δεν ξέρω στο μέλλον. Εσύ ποια θα έπαιρνες; οποία και να πάρω πιστεύω θα είναι πολύ καλή αγορά. Για τα λεφτά τους πάντα.

Σίγουρα όποιο και να πάρεις φίλε μου από τα δύο , τα χρήματα σου θα πιάσουν τόπο , γιατί είναι αξιόλογες συσκευές..Είσαι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές συσκευές ..

Εγώ θα πήγαινα στο meizu λόγου κάμερας και μόνο, αλλά όχι στην έκδοση με τα 16GB γιατί δεν έχει επέκταση sdcard η συσκευή..

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974