gerstavros2 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Κατάφερα και έκανα την επαύξηση της RAM στο Lenovo A830 που διαθέτω. Χρησιμοποίησα την επιλογή 2.5 GB και έτσι τώρα έχω Συνολική RAM 2.46 GB και Εσωτερική Κάρτα SD τα 273 MB που περίσσεψαν. Το μόνο περίεργο που μου συνέβη είναι ότι μετά την επαναφορά των δεδομένων μου, μέσω Recovery και μετά την πρώτη επανεκκίνηση, μου έδωσε μήνυμα "Σφάλμα Εσωτερικής Κάρτας SD" με προτροπή για format αυτής. Πράγματι το έκανα και όλα ΟΚ! Α! στο τηλέφωνο έκανα στη συνέχεια και Link2SD (όπως είχα και πριν την επαύξηση της RAM) με επιτυχία επίσης! Το παράξενο είναι ότι στις <Ρυθμίσεις>, <Αποθηκευτικός Χώρος> αναφέρει, μετά το Link2SD, Συνολικό Χώρο RAM 3.32 GB! Μέσα από την εφαρμογή Link2SD όμως φαίνεται η σωστή συνολική RAM των 2,46 GB. Όλα καλά λοιπόν! Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες όλους τους φίλους του forum και ιδιαίτερα τον φίλο Karthan7! :) 1. Δεν αυξάνεις καμιά ραμ, το /data στη rom αύξησες, απορώ που είδες τη λέξη RAM :blink: 2. Το link2SD σου είναι εντελώς περιττό από τη στιγμή που έχεις 2.5GB /data για τις εφαρμογές στην εσωτερική μνημη του τηλεφώνου Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 το έκανες σε Lenovo και δούλεψε;;:wacko::wacko: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill Mathioudaki Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 (edited) 1. Δεν αυξάνεις καμιά ραμ, το /data στη rom αύξησες, απορώ που είδες τη λέξη RAM :blink: 2. Το link2SD σου είναι εντελώς περιττό από τη στιγμή που έχεις 2.5GB /data για τις εφαρμογές στην εσωτερική μνημη του τηλεφώνου 1. Έχεις δίκιο! Χρησιμοποίησα λανθασμένη ορολογία! Έχω ήδη διορθώσει το προηγούμενό μου μήνυμα. Πάντως θα μπορούσες να μου το πεις αποφεύγοντας το ειρωνικό ύφος! :) 2. Δεν νομίζω! Ο αποθηκευτικό χώρος που χρειάζεται κανείς εξαρτάται από τον συνολικό αριθμό εφαρμογών που θέλει να έχει στο τηλέφωνό του. Εγώ για παράδειγμα έχω ήδη εγκατεστημένες 222 εφαρμογές! Από αυτές οι 220 είναι Linked to SD Card και οι 2 βρίσκονται στην εσωτερική μνήμη. Στο δεύτερο partition της κάρτας SD έχω σε χρήση 2.02 GB επί συνόλου 3.90 GB. Στην εσωτερική μνήμη έχω σε χρήση 646 MB επί συνόλου 2.46 GB. Όπως βλέπεις ο συνολικός χώρος που καταλαμβάνουν οι εφαρμογές μου είναι περισσότερος από τα 2.46 GB της εσωτερικής μνήμης του τηλεφώνου μου! το έκανες σε Lenovo και δούλεψε;;:wacko::wacko: Αφού δούλεψε στο A830 πιστεύω ότι θα δουλέψει και στο Α850 που έχεις! Μπορείς να το δοκιμάσεις. ;) Edited January 6, 2014 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck: Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 1. Έχεις δίκιο! Χρησιμοποίησα λανθασμένη ορολογία! Έχω ήδη διορθώσει το προηγούμενό μου μήνυμα. Πάντως θα μπορούσες να μου το πεις αποφεύγοντας το ειρωνικό ύφος! :) 2. Δεν νομίζω! Ο αποθηκευτικό χώρος που χρειάζεται κανείς εξαρτάται από τον συνολικό αριθμό εφαρμογών που θέλει να έχει στο τηλέφωνό του. Εγώ για παράδειγμα έχω ήδη εγκατεστημένες 222 εφαρμογές! Από αυτές οι 220 είναι Linked to SD Card και οι 2 βρίσκονται στην εσωτερική μνήμη. Στο δεύτερο partition της κάρτας SD έχω σε χρήση 2.02 GB επί συνόλου 3.90 GB. Στην εσωτερική μνήμη έχω σε χρήση 646 MB επί συνόλου 2.46 GB. Όπως βλέπεις ο συνολικός χώρος που καταλαμβάνουν οι εφαρμογές μου είναι περισσότερος από τα 2.46 GB της εσωτερικής μνήμης του τηλεφώνου μου! 1. Δεν το πα ειρωνικα, απλά μου φάνηκε πολύ περίεργο που χρησιμοποίησες τη λέξη RAM, χωρίς να αναφέρεται ούτε στο εργαλείο ούτε στον παρών οδηγό 2. Και πάλι, είναι καλύτερο κι ασφαλέστερο όσες εφαρμογές χωράνε, να τις αφήσεις στην εσωτερική μνήμη. Όσες δε χωράνε, τις μεταφέρεις είτε με την εγγενή λειτουργεία του android, είτε με το Link2sd. Αφού δούλεψε στο A830 πιστεύω ότι θα δουλέψει και στο Α850 που έχεις! Μπορείς να το δοκιμάσεις. ;)Δεν δουλεύει σε MTK6582 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill Mathioudaki Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 1. Δεν το πα ειρωνικα, απλά μου φάνηκε πολύ περίεργο που χρησιμοποίησες τη λέξη RAM, χωρίς να αναφέρεται ούτε στο εργαλείο ούτε στον παρών οδηγό ... 1. Εντάξει δεν υπάρχει πρόβλημα! Να είσαι καλά! :) Παράθεση Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck: Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jessegize Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 γινεται και σε mtk6582?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 γινεται και σε mtk6582?? για δες 2 ποστ πιο πάνω,δεν είναι μακριά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jessegize Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 για δες 2 ποστ πιο πάνω,δεν είναι μακριά. oop σορρυ, δε το δα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trig28 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Σε amoi n828 ολα ενταξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikoka Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Doogee DG500 όλα πήγαν μια χαρά. Έχω πλέον 2,46 από 0,98 εσωτερικό χώρο και 302ΜΒ από 1,79GB αποθηκευτικό χώρο τηλεφώνου. Ευχαριστώ για τον οδηγό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEL11 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Το 1ο βήμα του οδηγού πως υλοποιείται; πως ξέρω εαν έχω cwm recovery; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSPAT Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Παιδια το εχει δοκιμάσει κάποιος σε lenovo A820 ??? Ξέρει κανεις αν γίνεται σε αυτό το κινητό και αν υπάρχουν οδηγίες κάπου ? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill Mathioudaki Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Παιδια το εχει δοκιμάσει κάποιος σε lenovo A820 ??? Ξέρει κανεις αν γίνεται σε αυτό το κινητό και αν υπάρχουν οδηγίες κάπου ? ευχαριστώ Επειδή έχει ίδιον επεξεργαστή με το Lenovo Α830 που ήδη το έκανα, πιστεύω ότι γίνεται. Οδηγός υπάρχει στο πρώτο post! Παράθεση Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck: Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Προσθέστε και το Lenovo P780 στην λίστα. Το έχω κάνει με επιτυχία εδώ και καιρό,αλλά τώρα πήρα χαμπάρι αυτο το νήμα. Φοράω την s125 (root-multilanguage-gapps) Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Αφού δούλεψε στο A830 πιστεύω ότι θα δουλέψει και στο Α850 που έχεις! Μπορείς να το δοκιμάσεις. ;) Σε amoi n828 ολα ενταξει Doogee DG500 όλα πήγαν μια χαρά. Έχω πλέον 2,46 από 0,98 εσωτερικό χώρο και 302ΜΒ από 1,79GB αποθηκευτικό χώρο τηλεφώνου. Ευχαριστώ για τον οδηγό. Προσθέστε και το Lenovo P780 στην λίστα. Το έχω κάνει με επιτυχία εδώ και καιρό,αλλά τώρα πήρα χαμπάρι αυτο το νήμα. Φοράω την s125 (root-multilanguage-gapps) Ανανεωθηκε με τα ποιο πανω τηλεφωνα το πρωτο ποστ :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Ανανεωθηκε με τα ποιο πανω τηλεφωνα το πρωτο ποστ :) και iNEW i6000 ..... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKO9 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 γεια σας παιδιά αν μπορείτε να με βοηθήσετε γιατί έχω μπλοκάρει, αγόρασα ένα ΜΤΚ6589 σχετικά καλό αλλά δεν μου δουλευει το gps και όταν ανηξα το τηλ μου εμφανίσε κανονικά το λογότυπο της samsung και όταν το εκλησα και το ξανά ανηξα γράφει android μπορεί κάποιος να μου πει πως θα το επαναφέρω.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος με σιγουριά αν δουλεύει και σε THL W100S με MTK6582M;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος με σιγουριά αν δουλεύει και σε THL W100S με MTK6582M;;;; Όχι δεν δουλεύει, το δοκίμασε κάποιος σε αυτό το τηλέφωνο και δεν δούλεψε . Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Όχι δεν δουλεύει, το δοκίμασε κάποιος σε αυτό το τηλέφωνο και δεν δούλεψε . Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monaxitis Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 παιδια ξερει καποιος αν δουλευει στο neo n003 1g/4g ??? ευχαριστω!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Λογικα θα δουλεψει, ακολουθησε πιστα τον οδηγο Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sensei_timos Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 σε amoi a862w δουλεύει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 σε amoi a862w δουλεύει?? Από τη στιγμή που δεν φοράει mediatek επεξεργαστή... μη το τολμήσεις καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sensei_timos Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Από τη στιγμή που δεν φοράει mediatek επεξεργαστή... μη το τολμήσεις καν. thanks!!δε το πειραζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts