Jump to content

pikoka

Members
  • Δημοσιεύσεις

    88
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

1 Follower

About pikoka

  • Ημ. Γέννησης 04/09/1965

pikoka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Επιστρεφω με εικόνες ;) που φαίνεται ποιό εικονίδιο ΔΕΝ θέλω και οι ρυθμίσεις που υπάρχουν στο ξυπνητήρι. https://ibb.co/2WbhTkW https://ibb.co/WkqSznL και κάτι άσχετο που παρατήρησα. Υποθέτω πως στην επιλογή "Απενεργοποίηση ξυπνητηριού" αν είναι ενεργοποιημένη και απενεργοποιήσουμε το τηλέφωνο τότε δεν θα χτυπήσει το ξυπνητήρι. Χωρίς την επιλογή αυτή, υποθέτω πάλι, θα ενεργοποιηθεί το τηλέφωνο και θα έχουμε ξυπνητήρι και ίσως αυτό να λύνει το θέμα κάποιων που έχουν με το κλειστό τηλέφωνο και το ξυπνητήρι.
  2. Δεν βρήκα αυτό που λες όσο και αν έψαξα. Ούτε λύση στο "πρόβλημα" βρήκα :)
  3. Ακριβώς αυτό.
  4. Στην μπάρα ειδοποιήσεων, αριστερά, δίπλα από την ώρα, εμφανίζει το εικονίδιο του ξυπνητηριού, γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να αφαιρέσω την ειδοποίηση αυτή; Ευχαριστώ.
  5. Δεν με ενδιαφέρει να είναι τελευταίο μοντέλο, αλλά να το βγάζω στο τραπέζι και να πέφτουν σαγώνια. Γι'αυτό το τρίμηνο επέλεξα ένα ταπεινό iphone 4s. To iphone 4s elite gold edition. Φυσικά δεν έχω βγάλει το ταμπελάκι της τιμής του απο πάνω. Το τρίμηνο αλλάζει 1/7 και ψάχνομαι. Παρακαλώ προτείνετε μου κάποιο. 30/6 θα το δωρίσω στην ανηψιά μου που θα το κάνει δώρω στην barbie της.
  6. Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Αν δεν σου δημιουργεί πρόβλημα και έχεις τον χρόνο δοκιμάζεις κάποια από τις textra, chomp sms ή οποιαδήποτε άλλη θελήσεις εσύ και μου αναφέρεις τις διαπιστώσεις σου.
  7. Έχω και εγώ την 17s του Grossoshop. Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι με εφαρμογή τρίτων για sms δεν τα λαμβάνω πάντα, κάτι που δεν συμβαίνει με την stock εφαρμογή. Στην 20s, είτε Grossoshop είτε ΒΒ72 υπάρχει αυτό το θέμα; Κάτι ακόμα, αν βάλω την 20s θα χρειαστεί να στήσω ξανά τις οθόνες και τα widget που έχω σε αυτές; Ευχαριστώ.
  8. Με την stock δεν έχω θέμα, όλα έρχονται κανονικά. Είχα δοκιμάσει 3-4 διαφορετικές. Μπορείς να κλείνεις το κινητό, να καλείς στον αριθμό του κινητού σου απο άλλο τηλέφωνο και να βλέπεις, ανοίγοντας το, αν σου έρχονται ειδοποιήσεις για αναπάντητες. Φυσικά αν έχεις ενεργοποιημένη αυτή την δυνατότητα απο τον πάροχο σου.
  9. Με rom 5.8.017s αναγκάστηκα να χρησιμοποιώ την stock εφαρμογή, αφού ψιλο-τσακώθηκα με την Πειραιώς που "δεν μου έστελνε μηνύματα" για τραπεζική συναλλαγή.
  10. Tο Titanium backup είναι μια εφαρμογή από τις πολλές που το κάνουν.
  11. Η εφαρμογή είναι πολύ καλή. Ωραίο και απλό interface, γρήγορη εφαρμογή, διακριτικές διαφημίσεις. Οι προτάσεις μου, για την ώρα, περιορίζονται στην πρόσθεση ιστορικών στοιχείων στις βάσεις των σχολών, όσες περισσότερες χρονιές τόσο καλύτερα, περισσότερες επιλογές στις αναζητήσεις π.χ. αναζήτηση σχολής με όνομα.
  12. - Η οθόνη μια χαρά μου φαίνεται - Για θήκες, άψογες και οι 2. 1. http://www.aliexpress.com/item/TPU-Silicone-Rubber-Skin-Gel-Case-for-lenovo-a8-50-a5500-8-Tablet-case/32328559614.html 2. http://www.aliexpress.com/item/Folio-Leather-Case-Cover-for-Lenovo-IdeaTab-A8-50-A5500-8-Inch-Tablet/32278310591.html ο πωλητής του συνδέσμου αυτού, δεν είχε καθόλου καλή συσκευασία στο δέμα του.
  13. Αν έλεγες και τον τρόπο... Έχω το a7-10f
×
×
  • Create New...