Jump to content

PANOSPAT

Members
  • Δημοσιεύσεις

    68
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by PANOSPAT

  1. PANOSPAT

    Cubot P5

    Μια ερώτηση παρατήρησα ότι στο κινητό που πήρα για την κοπέλα μου η μπαταρία γράφει cubot gt99 και παρ όλο που το φπρτίζω σωστά δεν ξεπερνάει την 1 ημέρα με κανονική χρήση . Λέτε να είναι λάθος του καταστήματος ???
  2. PANOSPAT

    Cubot P5

    ΕΛλπίζω να δοκιμάσεις κ να μας πείς . Μια ερώτηση έχεις κάνει calibration στην μπαταρία ??
  3. PANOSPAT

    Cubot P5

    Παιδια 'εχει ασχοληθεί κανεις με το flashing της συσκευής . Και επειδή αυτό που παρέλαβα δεν είναι root με ποιό πρόγραμμα εχετε κάνει καλιμπράρισμα της μπαταρίας .
  4. Παιδια ποιά η διαδικασία για να στείλω ενα κινητό πίσω (αλλαγή) το παραδίδω στα ελτά και μου δίννουν trucking number ? . Πρέπει να ανοίξω dispute στο paypal μεχρι να μου στείλουν το καινούργιο για να μην χάσω τα χρήματα μου ???
  5. Παιδια αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα . Παρήγγειλα απο minideal το CUBOT GT99 και μου έστειλαν τον p5 . Ποιά η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω για να το στείλω πίσω να μου στείλουν το κανονικό ??
  6. Αυτη που ε'ιχε το μαγαζι . Να είναι καλή ποιότητας αυτο με ενδιαφέρει .
  7. Παιδιά έχει αγοράσει κανεις screen protector σαν αυτά που είχε αρχικα το κινητό ..
  8. PANOSPAT

    ZTE V967S

    Παιδιά καλησπέρα . Θέλω να αγοράσω screen protector για το κινητο αλλα να είναι ποιότητας σαν αυτή που είχε στην αρχή γιατί κάτι άλλες που αγόρασα απο το e bay δεν ηταν καλές και μάλιστά κάποιες ενώ έλεγαν οτι είναι για v987 ειναι πολύ μικρές αν μπορεί κάποιος ας δώσει ένα link ευχαριστώ .
  9. Παιδιά καλημέρα . Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια φωτογραφική μηχανή ψηφιακή φτηνή όμως γιατί πρώτη φορα θα αγοράσω και θέλω κάτι απλό φτηνό και όσο καλό γίνεται ευχαριστώ..
  10. PANOSPAT

    ZTE V967S

    Eχεις κάποιο link να την ξανα κατεβάσω???
  11. PANOSPAT

    ZTE V967S

    Δοκίμασα και εγω την lenovo δεν μπρεσα όμως να αλλαξω το που αποθηκευει τα αρχεια της , γιατί ενώ επέλεγα την κάρτα sd αυτή αποθήκευε στην εσωτερική καρτα sd του τηλεφώνου . Έχει τύχει σε κανέναν και αν ναι πώς το έλυσε ????
  12. να ρωτησω κάτι. Υπάρχει να ααγοράσουμε κάποια θήκη για το κινητό;;;
  13. Zητω συγνώμη δεν το είχα προσέξει , σε ευχαριστώ πολύ .
  14. Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το τηλεφωνο για την κοπέλα μου . Διαπίστωσα όμως ότι σε κανένα απο τα σαιτ (minideal & to2c ) δεν έχει την επιλογή για root ξέρει κανείς γιατί , και θέλω να ρωτήσω αν είναι εύκολο να το rootaro απο μονος μου .
  15. Παιδιά καλησπέρα . Ψάχνω ένα φτηνο κινητάκι μέχρι 70E 4,5 οθόνη και καλή μπαταρία για την κοπέλα μου , πρώτη φορά επαφή με τέτοια κινητά . Όποιος θέλει ας κάνει καμια καλή και αξιόπιστη πρόταση . Ευχαριστώ
  16. PANOSPAT

    ZTE V967S

    Παιδιά καλησπέρα . έχω περάσει την lenovo camera αλλά όταν επιλέγω σαν χώρο αποθήκευσης την κάρτα sd αυτό αποθηκεύει στην κάρτα sd του τηλεφώνου . υπάρχει κάποια λύση ;;;
  17. PANOSPAT

    ZTE V967S

    Έχω περάσει την max flavour γγίνεται σε αυτή ;;
  18. PANOSPAT

    ZTE V967S

    Το έχω που υπάρχει αυτή η επιλογή ;;;
  19. PANOSPAT

    ZTE V967S

    Παιδιά πως προσθέτουμε widget στην οθόνη κλειδώματος ξέρει κανείς ;;;
×
×
  • Create New...