Jump to content

PANOSPAT

Members
  • Δημοσιεύσεις

    68
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About PANOSPAT

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

PANOSPAT's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. PANOSPAT

    Cubot P5

    Μια ερώτηση παρατήρησα ότι στο κινητό που πήρα για την κοπέλα μου η μπαταρία γράφει cubot gt99 και παρ όλο που το φπρτίζω σωστά δεν ξεπερνάει την 1 ημέρα με κανονική χρήση . Λέτε να είναι λάθος του καταστήματος ???
  2. PANOSPAT

    Cubot P5

    ΕΛλπίζω να δοκιμάσεις κ να μας πείς . Μια ερώτηση έχεις κάνει calibration στην μπαταρία ??
  3. PANOSPAT

    Cubot P5

    Παιδια 'εχει ασχοληθεί κανεις με το flashing της συσκευής . Και επειδή αυτό που παρέλαβα δεν είναι root με ποιό πρόγραμμα εχετε κάνει καλιμπράρισμα της μπαταρίας .
  4. Παιδια ποιά η διαδικασία για να στείλω ενα κινητό πίσω (αλλαγή) το παραδίδω στα ελτά και μου δίννουν trucking number ? . Πρέπει να ανοίξω dispute στο paypal μεχρι να μου στείλουν το καινούργιο για να μην χάσω τα χρήματα μου ???
  5. Παιδια αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα . Παρήγγειλα απο minideal το CUBOT GT99 και μου έστειλαν τον p5 . Ποιά η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω για να το στείλω πίσω να μου στείλουν το κανονικό ??
  6. Αυτη που ε'ιχε το μαγαζι . Να είναι καλή ποιότητας αυτο με ενδιαφέρει .
  7. Παιδιά έχει αγοράσει κανεις screen protector σαν αυτά που είχε αρχικα το κινητό ..
  8. PANOSPAT

    ZTE V967S

    Παιδιά καλησπέρα . Θέλω να αγοράσω screen protector για το κινητο αλλα να είναι ποιότητας σαν αυτή που είχε στην αρχή γιατί κάτι άλλες που αγόρασα απο το e bay δεν ηταν καλές και μάλιστά κάποιες ενώ έλεγαν οτι είναι για v987 ειναι πολύ μικρές αν μπορεί κάποιος ας δώσει ένα link ευχαριστώ .
  9. Παιδιά καλημέρα . Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια φωτογραφική μηχανή ψηφιακή φτηνή όμως γιατί πρώτη φορα θα αγοράσω και θέλω κάτι απλό φτηνό και όσο καλό γίνεται ευχαριστώ..
×
×
  • Create New...