Jump to content

KostasChristakis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    52
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About KostasChristakis

  • Ημ. Γέννησης 24/03/1996

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

KostasChristakis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Εξαιρετικο κινητο, εντυπωσιακες επιδοσεις στην καμερα <3 Καλη επιτυχια σε ολους!!
  2. Λοιπον. Προσφατα εγκατεστησα μια ρομ στο κινητο αυτο που προοριζοταν για αλλη συσκευη. Αφου ειδα οτι δε λειτουργει αποφασισα να φλασαρω την κανονικη του μεσω φλαστουλ. Ολα κανονικα και ωραια, μεχρι που αρχισαν τα random reboots. Ξανα φλασαρα την ρομ παλι μεσω φλαστουλ, και το κινητο απλα στην αρχη εκανε πολλα reboot, μετα δεν ανοιγε καν, και τωρα δεν το αναγνωριζει ο φορτιστης, ενω εαν το συνδεσω στον υπολογιστη δειχνει οτι κατι συνδεεται ( κανει τον χαρακτηριστικο ηχο οταν συνδεεται μια συσκευη) Τι να κανω ????????????????????
  3. Φίλε μου άκυρο το παραπάνω μήνυμα..το φλάσαρα με τα tools και τα εκανα όλα από την αρχή!Ευχαριστώ για το χρόνο σου όπως και να 'χει!
  4. Καλησπέρα!Αγόρασα και γω το CUBOT GT99 και ξεκίνησα να ακολουθώ όλες τις οδηγίες που είχες βάλει στη σελίδα με τα unboxing και review.Όλα καλά με το root, το cwm και το resize του αποθηκευτικού χώρου.(δεν έβαλα το cannibal καθώς νόμιζα ότι είναι απλά ένα διαφορετικό recovery από το cwm,οπότε δεν ξέρω αν έπραξα ορθά).Για να μην στα πολυλογώ μπήκα στο recovery κ πάτησα 2 φορές το κουμπί που ανοίγει το κινητό και τώρα έχω ξεμείνει στην αρχική οθόνη που γράφει cubot και δεν προχωράει παρακάτω.(όπως εδώ
    ). Ό,τι βοήθεια μπορείς να μου προσφέρεις είναι ευπρόσδεκτη..θα χρειαστεί να φλασάρω κάτι ή έκανα πατάτα και το κινητό είναι για πέταμα???(έχω και το ZTE Blade και του έχω αλλάξει τα φώτα από όλες τις απόψεις,οπότε δεν έχω πρόβλημα να βρω ό,τι και αν μου πεις οτι χρειάζεται).Ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σου και ελπίζω να μπορέσεις να με κατατοπίσεις έστω και προς μία κατεύθυνση!
  5. Το εχω κανει εγω ηδη 3 φορες.Προσωπικα την ζεστανα με πιστολακι μαλλιων :p και μετα απλα την εβγαλα καλο ειναι ομως να αγορασεις adhesive strips apo ebay γτ η κολλα απο κατω μετα την αντικατασταση ειναι αχρηστη
  6. Δοκιμασε το smart keyboard απο το play store φιλε.....για μενα μια χαρα δουλευει...
  7. Υπαρχει καμια ελπιδα για android 4.4 συντομα ?????
  8. Σε αυτη την εικονα εγω θα διαφωνισω.Ειναι σαφες οτι η πρωτη οθονη ειναι amoled , τυπος διαφορετικος της δεξιας που ειναι IPS LCD2.Οι amoled εχουν διαφορετικο pixel arrangement απο τις lcd.Οποτε θα ηταν λιγοτερο εμφανης η διαφορα στην αναλυση αν συγκρινες lcd 960*540 με lcd 1280*720.
  9. Λοιπον.τις προαλλες εμαθα οτι ακομα και η sony εχει βγαλει κινητο με τον μτ6589 και αναρωτιωμουν αν ειναι εφικτο να κανουμε port την rom του xperia c στο κινητο μας, και γενικα σε κινητα με τον μτ6589....Τι λετε??? Θελει πολυ δουλεια κατι τετοιο???
  10. Παιδια μπορει να φτιαξει καποιος xperia bootanimation?
  11. http://www.youtube.com/user/ninokiller1996 Το κανάλι μου για το κινητό μας.καμια ιδέα για μελλοντικά βίντεο??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  12. ναι και συνεχιζει να μου λεει damaged sd card
×
×
  • Create New...