Jump to content

vortex78

Members
  • Δημοσιεύσεις

    640
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vortex78

  1. Σήμερα ήρθε ενημέρωση σε EU 12.1.6.0. Το widevine L1 επανήλθε, αλλά όχι αυτόματα. Παρακολουθήστε το βίντεο και κάντε το ιδιο. Μέσω του DRM Info είδα ότι έχω πάλι widevine L1 και HDR. Αλλά το νετφλιξ δεν το έβλεπε. Έκανα απεγκατασταση και εγκατάσταση του νετφλιξ και όλα καλά.
  2. Καλησπέρα! Αυτό που έχω παρατηρήσει με την 12 είναι ότι έχουν αλλοιωθεί τα χρώματα της οθόνης. Φυσικά αυτό είναι εντονότερο στην σκοτεινή λειτουργία. Πχ με διπλό πάτημα ώστε να εμφανιστεί η οθόνη κλειδώματος, κάνει μία σταδιακή σκιά από μαύρο σε πιο ανοιχτό. Ενώ είμαι στις ρυθμίσεις και κατεβάζω την μπάρα ειδοποιήσεων και toggles,το μαύρο background είναι ξεπλυμένο και παραμορφωμένο. Στο Netflix,σε ταινία HDR, ενώ έπαιζε άριστα στην 11, τώρα σε σκοτεινές σκηνές κάνει κάτι σαν πιξέλιασμα. Τα 2 πρώτα στην φωτεινή λειτουργία,δεν είναι τόσο εμφανή. Αλλά όσο αφορά το Netflix, παραμένει. Έχω δοκιμάσει όλες τις επιλογές, ενεργοποίηση και απενεργοποίηση των επιλογών στην σκοτεινή λειτουργία, στο σχέδιο χρώματος. Έχω απενεργοποιήσει το dynamic colour gamut στον Chrome. Τίποτα δεν δούλεψε. Κάποια στιγμή φλάσαρα την 11 και τίποτα από αυτά δεν υπήρχαν. Αλλά έκανα και πάλι όλες τις αναβαθμίσεις και όσο αφορά την οθόνη, το μετάνιωσα. Με βλέπω να επιστρέφω στην 11. Εσείς, έχετε παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο; ΥΓ: Τώρα παρατήρησα, μέσω των ρυθμίσεων του Netflix, ότι έπεσε το widevine από L1 σε L3.Και δεν βλέπει την δυνατότητα HDR που έχει η συσκευή. Τελικά,η 12 είναι ένα μάτσο χάλια.
  3. Καλησπέρα! Τελικά έδωσε την ενημέρωση η Vodafone; Μια χαρά! Εγώ πάλι το ξεκλειδωσα, πέρασα την EU και το ξανακλειδωσα!
  4. Πιστεύω ότι κι εσύ, όπως εγώ, έχεις ρομ της Vodafone. Έλεγξε αν η έκδοση είναι 11.0.4.0 QFNEUVF. Εγώ ήδη έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα για να περάσω μια Global. Δε νομίζω να πάρουμε αναβάθμιση.
  5. Δεν ανοίγει η φωτό.
  6. Καλημέρα. Τι σφάλμα γράφει ακριβώς; Μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφία με το σφάλμα;
  7. Το τηλέφωνο είναι Dual Sim/Dual Standby. Αυτό σημαίνει ότι όταν θα μιλάς πχ στην Sim1,η sim2 θα φαίνεται κατειλημμένη και θα σου έρχεται μήνυμα ότι είχες κλήση. Αυτό που λες το πετυχαίνουν τηλέφωνα που είναι Dual Sim/Dual Active.
  8. Προς ενημέρωση σας. Μόλις έκανα έλεγχο και είναι διαθέσιμη η 10.2.2.0 με λεπτομέρειες ενημέρωσης Android 9.0 update.Την κατεβάζω. @compass Ναι, έχει.Μονο λευκό όμως.Στο πάνω μέρος,στο κέντρο της οθόνης.Πανω από το ακουστικό.
  9. Σίγουρα είναι 10.2.2; Εμένα λέει 10.2.2.0 και είναι oreo.
  10. Για να επιλέξεις μαζικά εφαρμογές για μετακίνηση το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις σε κενό σημείο της αρχικής οθόνης και θα δεις ότι όλες οι εφαρμογές θα έχουν έναν κύκλο πάνω δεξιά και αυτές που είναι σε φακέλους.Επιλεγεις αυτές που θες και όταν επιλέξεις μια θα επιλεχθούν για μετακίνηση όλες.Επιπλεον από κάτω θα έχεις επιλογή σε ποια οθόνη να τις μετακινήσεις. Για την αλφαβητική σειρά νομίζω ότι δε γίνεται.Μονο αν εγκαταστήσεις άλλο launcher από το playstore.
  11. +1 Αξίζει της Nillkin το full tempered glass .Το πήρα σήμερα και αν το προσέξεις κατά την τοποθέτηση είναι άριστο.Το θετικό είναι ότι έχει κόλλα σε όλη την επιφάνεια του,σε αντίθεση με άλλα που έχουν κόλλα μόνο περιμετρικά.Αρα δεν νομίζω να υπάρξει το rainbow effect.Το πακέτο είχε και προστατευτικό για τις πίσω κάμερες.Οχι tempered glass.
  12. Αυτά βρήκα... https://www.google.com/search?client=ms-android-xiaomi-rev1&ei=ojhDXNS_F4TfkgXbj6a4AQ&q=γερμανος+αθηνα&oq=germanos+αθη&gs_l=mobile-gws-wiz-serp.1.0.0i10j0i22i30l4.67040.74090..74973...0.0..0.157.1274.0j9......0....1.........0i71j41j0j0i67j0i131.1uDdrSlxNdc#aq=γερμανος%20αθηνα&istate=lrl:xpd&rltbs=lrf:!1m4!1u3!3m2!3m1!1e1!2m1!1e3!3sIAE,lf:1,lf_ui:4 Έβαλα φίλτρο ποια είναι τώρα ανοιχτά.Παρε κανένα τηλέφωνο.
  13. Υποθέτω γιατί είναι εφαρμογή πληρωμών και σου ζητάει προσωπικά στοιχεία, κάρτες κλπ ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πήγαινε mibi.mi.com. Εγώ την άνοιξα από το κινητό μέσω chrome.Πατησα τις 3 τελείες πάνω δεξιά και επέλεξα "Για υπολογιστή". Μετά έκανε από μόνο του μετάφραση από κινέζικα σε Αγγλικά. Δοκίμασε το. Να διευκρινίσω ότι δεν έκανα καμία αγορά.Δεν το χρειάζομαι.Το έψαξα απλά για να σε βοηθήσω.
  14. Εφαρμογή πληρωμών της Xiaomi. Μπορείς να φορτώσεις με κάποια μέθοδο λεφτά και να αγοράσεις mi credits για να κάνεις αγορές θεμάτων ή και έξτρα αποθηκευτικό χώρο στο cloud της xiaomi. Edit: Επίσης,mi credits παίρνεις δωρεάν αν είσαι και ενεργός στο mi forum.Αν συμμετέχεις σε διάφορα θέματα, διαγωνισμούς κλπ. Edit 2: Άκυρο για τα credits από το φόρουμ.Ειναι διαφορετικά.Αυτα χρησιμοποιούνται για να ανέβεις ως μέλος στο φόρουμ.Πχ από diamond member σε platinum member.Ηθελα να το διευκρινίσω μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.
  15. Αυτοί που πήραν τις αναβαθμίσεις, αλλάξανε το region από Ελλάδα σε Ρωσία ή Ινδία.Αν το κάνεις αυτό θα πάρεις και τις αναβαθμίσεις και θα έχεις διαθέσιμα τα θέματα και το face unlock.
  16. Σε ευχαριστώ! Αντε να δούμε πότε θα προχωρήσουν τα δικά μου.
  17. Καλησπέρα στην παρέα. Ξεκόλλησε κανενός πακέτο από 3/11 & 5/11 από το Ελλάδα - Αερολιμένας Αθηνών. Εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο; Ξέρω ότι υπάρχουν και προγενέστερα. Αλλά από ότι βλέπω δεν υπάρχει σειρά στο πως θα ανοιχθούν οι σακοι. Βλέπε ημερομηνία άφιξης.
  18. Κοίτα, για να είναι 1.3GB θα είναι μάλλον η 9. Πάντως στον updater μου την βγάζει miui8 7.9.7 Το σίγουρο είναι ότι θα είναι βασισμένη σε marshmallow και όχι nougat.
  19. Έχω την 7.6.8.global beta rom και σήμερα μου ήρθε αναβάθμιση 1.3GB σε 7.9.7 εβδομαδιαία αλλά λέει miui8 και όχι 9.Δεν την έκανα ακόμα.
  20. Πάρε την original original Ενδεικτικά έβαλα το link. Κάνε αυτή την αναζήτηση στο ebay και θα βρεις κι άλλους πωλητές.
  21. Να καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου με root και nova go. Έχω το alfawise s92. Ήρθε ρουταρισμένο. Το είχα αρκετό καιρό έτσι γιατί διάβαζα ότι με root δεν παίζει το nova go. Τι έκανα λοιπόν; Εγκατέστησα το superSU και μέσα από τις ρυθμίσεις του έκανα πλήρη απεγκατασταση root. Αφού τελείωσε η διαδικασία απεγκαταστάθηκε από μόνη της η εφαρμογή superSU. Έκανα επανεκκίνηση, εγκατέστησα το root checker και το αποτέλεσμα ήταν ότι η συσκευή δεν είναι πλέον root. Εγκατέστησα το nova go και παίζει άριστα. Υπ όψιν το έχω με etheenet. Ελπίζω να βοήθησα.
  22. Η ρομ είναι εντάξει. Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να παίζει και δεν εστιάζει η κάμερα.
×
×
  • Create New...