ippotis Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 2. Αυτό που μου λες είναι για ειδοποἰηση, δηλαδή ξυπνητήρι. Το δοκίμασα και δεν κάνει. Εγώ χρειάζομαι ήχο για εισερχόμενο SMS. Ευχαριστώ πάντως ! Επειδή έχω το S4 μήπως γίνεται με το ίδιο τρόπο και στο CORE. Το συνδέεις με τον υπολογιστή ή/και βάζεις τον ήχο που θέλεις μέσα στον φάκελο Ringtones. Δες αν δουλέψει έτσι και ενημέρωσε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 μια ερωτηση να κανω αν ξερει καποιος να απαντησει ? εχω συνδεση forthnet και στο χωλ μου εχω βαλει ενα wifi repeater το οποιο ενω ολες οι συσκευες συνδεονται απροβληματισα το core μου πολλες φορες κανει αποσυνδεσεις και πρεπει να κλεισω το wifi του κινητου και να το ξανανοιξω για να συνδεθει με το repeater.Ξερει κανεις που μπορει να οφειλετε αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbrookham Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Πώς δεν το σκέφτηκα ; Δούλεψε ! Απλό και έξυπνο ! Ευχαριστώ ... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όσον αφορά το 1, επικοινώνησα με τη Samsung και μου είπαν να επαναφέρω τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Επειδή βαριέμαι λίγο να κάνω backup-restore, εγκατέστησα την εφαρμογή Turn Silent και δουλεύει μιά χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natgar Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 καλησπερα στη παρεα!!! Μπορω να βαλω καποια αναβαθμιση στο galaxy core.??Βεβαια η εταιαρια δε δινει αλλες για εμας αλλα ταιριαζει καποια να εφαρμωσουμε.??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgemessa Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Καλησπερα σας προσφατα εκανα root στο τηλεφωνο μου Samsung Galaxy Core GT-I8260 και κατεβασα το minecraft PE το ανοιγω για να παιξω,παω να μπω στον κοσμο μου και την ωρα που φωρτωνει μου πεταει το μυνημα shell ελαβε δικαιωματα superuser επειτα μου κλεινει το παιχνιδι απο μονο του. Εχω κοιταξει για updates του superuser και και μου βγαζει αποτυχια μετα παταω να δοκιμασει ξανα, μου παγωνει το τηλεφωνο και πρεπει να του κανω επανεκινηση. Σας παρακαλω βοηθηστε με. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 να ρωτησω παιδακια...πηρα μια θηκη που λεει οτι ειναι smart,δλδ κλεινεις την οθονη και μπαινει σε αλλο mood.δε γινεται ομως με τη μια..χρειαζεται να επιλεξω κατι απο το τηλεφωνο? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 το δικο μου ξαφνικα εχασε τη δονηση του απο παντου του εκανα και factory reset μπας και ειχε φαει κολλημα αλλα τιποτα τι αλλο παιζει να ναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris776 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 (edited) Περνα καινουρια rom μεσω kies Edited July 17, 2014 by lefteris776 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixail_1 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Καλημερα μια ερωτηση..Πως μπορω να δημηουργησω φακελους ειτε στην συλλογη ειτε στην καρτα μνημης και να αποθηκευω τις φωτογραφιες μου πιο ταξινομημενες? Τωρα ολες πανε στην συλλογη και ολες μαζι..Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos1611 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 καλησπερα παιδια!! εχω παρει ενα galaxy core το οποιο στις αρχες ηταν μια χαρα αλα μετα απο κανα μηνα αρχισε να μου παρουσιαζει πρβληματα στη συνδεση του wi-fi λεγοντας πως υπαρχει προβλημα πιστοποιησης,το θεμα ειναι πως μετα απο λιγο ξανασυνδεοτανε αλλα υπηρχαν κ περιπτωσεις που περιμενα ωρες εως κ την επομενη μερα να ξανασυνδεθει...ειχε σταματισει αυτο για λιγο καιρο κ ολα ηταν καλα ,αλλα την τελευταια εβδομαδα αρχισε να το ξανακανει και μου χει σπασει τα νευρα...το θεμα ειναι πως πηρε κ ο αδερφος μου ενα galaxy s3 mini αλλα ποτε δεν του εχει βγαλει το συγκεκριμενο προβλημα ...επισης για τελειωμα εχω δοκιμασει καθε λυση οπως επανακινιση της συσκευης,διαγραφη δικτυου της hol και νεα επανασυνδεση απ τις ρυθμισεις οπως και ρεσταρτ ακομα και ρεσετ του ρουτερ ...παιζει να χει θεμα το ασυρματο του κινιτου μου γτ κατι αλλο δεν μπορω να συμπαιρανω...εχω κοιταξει για νεα εκδοση λογισμικου απο κινητο αλλα και μεσω Kies ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Αν βρεις την ευκαιρία, δοκίμασε το σε κάποιο άλλο ρούτερ (άλλη μάρκα). Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω εχει καποιος καποια εμπειρια απο την smartec?ευχαρηστωεγω.γιατι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 απλα θα ηθελα να ρωτησω πως ειναι η εξηπηρετηση γτ σκεφτομαι να παω το δικο μου κινητο διοτι μου βγαζει ενα προβλημα στις κλησεις πολλεσ φορες δεν μπορω να παρω τηλ.θα το εχω ετοιμο συντομα η θα περιμενω βδομαδες? έχεις κάνει πρώτα ένα hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mageirix Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Καλησπερες στην παρεα.... μια ερωτηση θελω να κανω... Εμεις στο Galaxy core gt i8262 για unbrick τι Firmeware πρεπει να επιλεξω απο αυτη την λιστα? http://samsung-updates.com/device/?id=gt-i8262 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 απλα θα ηθελα να ρωτησω πως ειναι η εξηπηρετηση γτ σκεφτομαι να παω το δικο μου κινητο διοτι μου βγαζει ενα προβλημα στις κλησεις πολλεσ φορες δεν μπορω να παρω τηλ.θα το εχω ετοιμο συντομα η θα περιμενω βδομαδες?Kαι γω ειχα το ιδιο προβλημα πριν καιρο και τελικα δεν ηταν θεμα συσκευης αλλα θεμα παροχου και συγκεκριμενα cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 a ok τοτε σε ευχαριστω...οποτε μαλλον δεν θα χρειαστει να κανω κατιδοκιμασε το με αλλο παροχο να δεις αν σου κανει τα ιδια εγω εκανα φασαρια με τη samsung για το ιδιο θεμα μου αλλαξανε συσκευη και παλι εκανε τα ιδια οποτε εβαλα μεσα vodafone και ειναι υπερκοπλε απο τοτε απλα αν σου δειχνει οτι εχεις φουλ σημα και δε σου ανοιγει γραμμη το σημα σου ειναι εικονικο.παρε και δωσε βλαβη και χωσ τους τα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis81 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 http://www.ebay.com/itm/2450mAh-High-Capacity-Gold-Replacement-Battery-for-Samsung-Galaxy-Core-i8260-/221494036273?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item339212c731 να το τολμήσω; έχει βάλει κανένας μεγαλύτερη μπαταρία το κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mageirix Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Kαλησπερες θα ηθελα να ρωτησω εχω θεμα με τo touch του κινητου αλλα δεν ξερω μηπως ειναι και θεμα λειτουργικου ... το touch μου υπερβολικα συχνα παγωνει και πρεπει ν πατησω το κουμπι πλαγια δεξια του κλειδωματος και να το ξεκλειδωσω παλι για να ανταποκριθει....δεν ξερω αν φταινε τα applications που κατεβαζα( ουκ ολιγα...περισσοτερο παιχνιδια) του εχω κανει 3 hard reset αλλα παλι το ιδιο προβλημα δεν ξερω αν φταιει η εκδοση λογισμικου 4.1.2 οταν το πρωτο πηρα βεβαια δεν ειχε θεμα .. μπορειτε μηπως να βοηθησετε παρακαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Kαλησπερες θα ηθελα να ρωτησω εχω θεμα με τo touch του κινητου αλλα δεν ξερω μηπως ειναι και θεμα λειτουργικου ... το touch μου υπερβολικα συχνα παγωνει και πρεπει ν πατησω το κουμπι πλαγια δεξια του κλειδωματος και να το ξεκλειδωσω παλι για να ανταποκριθει....δεν ξερω αν φταινε τα applications που κατεβαζα( ουκ ολιγα...περισσοτερο παιχνιδια) του εχω κανει 3 hard reset αλλα παλι το ιδιο προβλημα δεν ξερω αν φταιει η εκδοση λογισμικου 4.1.2 οταν το πρωτο πηρα βεβαια δεν ειχε θεμα .. μπορειτε μηπως να βοηθησετε παρακαλω? Κάποιο παιχνίδι/εφαρμογή το προκαλεί, αν ήταν hardware δεν θα ξεκολλούσε. Δοκίμασε το startup manager και δες ποιές εφαρμογές ξεκινάνε αυτόματα. Συνήθως τα παιχνίδια προκαλούν πρόβλημα λόγω ram. Αν το έχεις κάνει root απλά όρισε τη να μην ξεκινάει, αν όχι απεγκατέστησε τη και πιθανότατα θα στρώσει. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Να υποθέσω ότι δεν έχει ασχοληθεί κανείς να βάλει custom rom, σωστά ? Δεν έχει αναφερθεί, εκτός κι αν έχω χάσει κάποιο ποστ... Επίσης αν ενδιαφέρεται κανείς, υπάρχει ένα petition που άνοιξε από κάποιον ιταλό για να αναβαθμιστεί το κινητό σε 4.2.2 επίσημα από τη Samsung....δεν θα ήταν άσχημο να ψηφίσετε όσοι ενδιαφέρεστε.. το λινκ είναι εδώ Χθές που ψήφισα είχε 250 ακόμη.... Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosrg Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Καλησπέρα. Σήμερα πήρα πρώτη μέρα το Galaxy Core :) και βρήκα αυτόν τον οδηγό για root http://dottech.org/148596/how-to-root-samsung-galaxy-core-gt-i8260-gt-i8262-on-androud-4-1-2-jelly-bean-guide/ όμως στην επανεκκίνηση δεν μου έβγαλε το εικονίδιο SuperSU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Για πάμε με το petition... έχουν μείνει 237.... @aggelosrg ακολούθησες όλα τα βήματα κανονικά ? Στο home screen δεν στο βγάζει ή στο app list ? Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok85 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Σε καινούρια συσκευή δεν αναγνωρίζει τα ακουστικα,ξερουμε μήπως τι μπορει να φταίει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Η συζήτηση για "σπασμένες" εφαρμογές δεν επιτρέπεται στο myphone γι'αυτό και διαγράφτηκαν τα μηνύματα που σχετίζονταν με αυτό . Επίσης για απορίες σχετικά με apps απευθυνόμαστε εδώ. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panchristo Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Με κατι τετοια το favicon του myphone μπορει κάλλιστα να δειχνει μια στρουθοκάμηλο με το κεφάλι μέσα στην άμμο. Δε ζήτησα από κάποιον να μου βρει κάτι παράνομο, για να μου τη λες έτσι. Άλλωστε έχω δει άπειρες ερωτήσεις -περισσότερο ή λιγοτερο συγκαλυμμένες -σαν κι αυτή που ανέφερες να απαντώνται. Ή κάνω λάθος? Τεσπα, καλή καρδιά. .. Παράθεση Acer X960 Windows Mobile 6.1 --> Samsung Galaxy Core Duos i8262 --> Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts