Jump to content

aggelosrg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    115
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by aggelosrg

  1. Το έχω και εγώ εδώ και δύο μέρες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μία ερώτηση μόνο : Ξέρει κανείς αν γίνεται τα εικονίδια να μην έχουν το όνομα τους από κάτω; Νομίζω σε κάποια άλλη συσκευή κάπως το είχα κάνει αλλά δεν είμαι και σίγουρος.
  2. Πως ακριβώς γίνεται αυτό, δεν το ξέρω. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό; Reset your phone On Start , swipe over to the All apps list, then select Settings . Select System > About > Reset your phone. You'll receive two warnings. If you're absolutely sure you want to restore your phone to its factory settings, select Yes, and then select Yes again. It might take a little while for the process to complete. https://support.microsoft.com/en-us/help/10768/windows-10-mobile-reset-my-phone
  3. Αν εννοείς να κλείσω και να ανοίξω πάλι το κινητό, το έχω κάνει δέκα φορές και κάποιες απ' αυτές έπρεπε να βγάλω την μπαταρία γιατί το κινητό δεν έκλεινε!!
  4. Έχω ένα Lumia 730 με win10 (πριν είχε 8) και εδώ και τρεις μέρες, δεν ξέρω πως και γιατί, εξαφανίστηκαν edge, music και χάρτες από παντού. Δεν υπάρχουν ούτε στο πλαϊνό μενού. Για να μπω στον edge ανοίγω link απ' τα email. Για να ανοίξω τους χάρτες πρέπει να συνδεθώ στο store, να βρω τους χάρτες και να τους ανοίξω από εκεί!! Για να ακούσω μουσική από το πρόγραμμα της microsoft (αφού άλλο πρόγραμμα μουσικής δεν υπάρχει, αν είναι δυνατόν), πάω από τα αρχεία και επιλέγω τραγούδι. Αίσχος!!! Android και πάλι Android. Roll back στα 8 δεν κάνει με τίποτα. Δεν αναγνωρίζει την συσκευή καθόλου. Αν έχουτε καμιά ιδέα πέστε την για να το κρατήσω για δεύτερο γιατί πάω πάλι πίσω σε Android δεν το συζητώ. Τέλος με τα χάρχαλα.
  5. Το είχα σκεφτεί αλλά... Θα το πάω σε κάνα τεχνικό...
  6. Δεν ξέρω αν υπάρχει κι άλλο ίδιο θέμα. Μία φορά έπεσε το κινητό και από τότε δεν ανοίγει. Μόνο όταν το βάζω για φόρτιση δείχνει την οθόνη φόρτισης. Έχω δοκιμάσει τον συνδυασμό home button, volume up και power αλλά τίποτα. Λέτε να πέθανε; https://pasteboard.co/GGorBk9.jpg
  7. Ψηφιακή φυλακή! iPhone X και Galaxy Ultron. Ασύρματη φόρτιση παντού και μπαλόνια ίντερνετ. Πρόοδος ελάχιστη, εξέλιξη τεχνολογική πολύ.
  8. Ναι laptop. Σβήνονται ή δεν πρέπει να τα πειράξω;
  9. Στον δίσκο του λάπτοπ βλέπω την εξής εικόνα μέσα από το EaseUS. Μήπως ξέρει κανείς τι είναι όλα αυτά; http://i63.tinypic.com/2vcyuc3.png
  10. Έχω δύο πολύ ενοχλητικά προβλήματα με τον Chrome εδώ και κάμποσες μέρες. To πρώτο είναι ότι βγάζει κάτι κινέζικα στην μπάρα των bookmarks όταν συνδέομαι με συγκεκριμένο λογαριασμό και το δεύτερο -ασχέτως λογαριασμού- δεν αλλάζει με τίποτα την μηχανή αναζήτησης (έχει μπει μία ρώσικη το sputnik, χωρίς να ξέρω πως). Παραθέτω και δύο φωτογραφίες. Πρόβλημα με κινέζικα στα bookmarks http://i64.tinypic.com/9jnj2v.png πρόβλημα με μηχανή αναζήτησης που δεν μπορώ να αλλάξω http://i65.tinypic.com/a5y79.png Κατέβασα και ένα εργαλείο καθαρισμού του Chrome, αλλά δεν έγινε τίποτα. https://www.google.com/chrome/cleanup-tool/ Επίσης έτρεξα και το AntiMalware βρήκε κάτι απειλές, τις απομόνωσε αλλά πάλι τα ίδια! Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ.
  11. Καλησπέρα, έχω το MLS IQ Talk και έχω ένα πρόβλημα με root. Χρησιμοποίησα το Kingo Root και πλέον μπορώ να σβήσω και να αντιγράψω στην sd που έχω βάλει στο κινητό ΑΛΛΑ δεν μπορώ να μεταφέρω apps με το Link2SD. Επειδή δεν ξέρω τι σόι μάρκα είναι αυτό το κινητό που δίνει η MLS και δεν μπορώ να το βρω, αλλά βρήκα ότι έχει την MT6582, σκέφτηκα να κάνω root σύμφωνα με τον επεξεργαστή http://powerboard.basemark.com/device/7942/mls-iq1055#! Είναι σωστή η σκέψη μου ή θα το καταστρέψω; (εδώ ο οδηγός που βρήκα http://www.gizbeat.com/6244/root-any-china-phone-tablet-mt6592-mt6582-mt6595-mt6732-mt6752-mt6795/) Άλλη λύση δεν μπορώ να σκεφτώ. Ευχαριστώ.
  12. Τίποτα ε; Δεν υπάρχει λύση δηλαδή;
  13. Τίποτα. Πάλι βγαίνει μύνημα ότι η Συλλογή διακόπηκε. Να κάνω wipeout ή κάποιου είδους reset?
  14. Τελικά λύση καμμία ε; Υπάρχει και το πρόβλημα ότι δεν μπορώ να αλλάξω την εικόνα στην οθόνη κλειδώματος. Στην βασική την αλλάζω με τον ES explorer.
  15. Πως γίνεται; Το quickpick πάντως δουλεύει. Ειναι καλή λύση. :)
  16. Τίποτα! Συλλογή διακόπηκε γράφει όταν προσπαθώ να την ανοίξω. Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω άλλη εφαρμογή αντί γι' αυτήν;
  17. Με ποιον τρόπο; Δεν έχω ξανακάνει εκκαθάριση δεδομένων...
  18. Ερώτηση για Συλλογή : Εδώ κάποιες μέρες δεν ανοίγει η Συλλογή του κινητού και δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες. Όμως, ούτε τα βίντεο μπορώ να δω. Ξέρει κανείς πως διορθώνεται; Ακόμα και όταν βγάζω φωτογραφίες, πατάω το εικονίδιο πάνω αριστερά και ούτε τότε ανοίγει η συλλογή.
  19. Ερώτηση για double sim adapter : Θέλω να αγοράσω το S3 (μτχ) αλλά χρειάζομαι να είναι double sim. Έχω βρει αυτήν την "προέκταση" http://www.amazon.com/LOPURS-Adapter-Samsung-Galaxy-i9600/dp/B00L2Y84Y2/?tag=hhk784i-20 Αξίζει να το ρισκάρω; Ξέρει κανείς κάτι γι' αυτές τις προσθήκες; Ευχαριστώ.
  20. Αλλαγή μπαταρίας : Μήπως ξέρετε κάποια μπαταρία με πιο μεγάλη χωρητικότητα; Αυτή που έχω δεν κρατάει ουτέ μισή μέρα!
×
×
  • Create New...