Jump to content

jbrookham

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jbrookham

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 16

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

jbrookham's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα ! Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω γραμματοσειρές για να προσθέσω στις εργοστασιακές ; Σαν διαθέσιμες είναι μόνο 5. Ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα ! Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω γραμματοσειρές για να αντικαταστήσω τις εργοστασιακές ; Σαν διαθέσιμες είναι μόνο 5. Ευχαριστώ.
  3. Παιδιά καλησπέρα. Η συσκευή δεν συνδέεται σαν USB device στο PC μου. Όποτε το βάζω στη θύρα, εμφανίζεται το εικονίδιο εγκατάστασης νέας συσκευής κάτω δεξιά, κατόπιν με προτρέπει να ψάξει drivers για "CDC Serial". Το Kies είναι η έκδοση 2.6.2, έχω Windows XP SP3, Active Sync, .Net Framework 3.5 SP1. Στο Kies δεν εμφανίζεται καν, προσπαθεί ώρα να την αναγνωρίσει αλλά τίποτα. Κάποια ιδέα ;
  4. Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ, δούλεψε !
  5. Παιδιά καλησπέρα. Η συσκευή δεν συνδέεται με τίποτα σαν USB device στο PC μου. Όποια θύρα USB και να δοκιμάσω, με ό,τι καλώδιο και να έχει (αυθεντικό ή μη), στην εξερεύνηση των Windows, βγάζει ένα απλό Mobile Device, κάνω κλικ επάνω του και τίποτα. Το Kies είναι η τελευταία έκδοση, έχω Windows XP SP3, Active Sync, .Net Framework 3.5 SP1. Στο Kies δεν εμφανίζεται καν, προσπαθεί ώρα να την αναγνωρίσει αλλά τίποτα. Βοήθεια !
  6. Παιδιά καλημέρα. Έχω το κινητό εδώ και ένα μήνα περίπου και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ελπίζω για την βοήθειά σας σε δύο απορίες που έχω : 1. Όταν με καλούν ή μου στέλνουν SMS ακούγεται μία ψηφιοποιημένη φωνή η οποία προσπαθεί να εκφωνήσει το όνομα της επαφής που με καλεί ή μου στέλνει SMS. Έχω όλες τις επαφές στα ελληνικά και ακούγεται γελοίο. Ξέρετε πώς να την απενεργοποιήσω ; 2. Στη λίστα με τις επαφές, άλλες έχουν κάτω δεξιά το g της google, άλλες ένα τηλεφωνάκι και άλλες το εικονίδιο της κάρτας. Αυτό μάλλον σημαίνει ότι είναι αποθηκευμένες στο Google, είτε στο τηλέφωνο, είτε στη SIM. Ξέρετε πώς να τις μετακινήσω όλες στο τηλέφωνο ; Ευχαριστώ !
  7. Φίλε να είσαι καλά, παιδευόμουν μία ώρα μέχρι να διαβάσω τη συμβουλή σου !
  8. Παιδιά έχω δύο ερωτήσεις, απλές νομίζω : 1. Στο αρχείο των κλήσεων, πώς ορίζω να μην εμφανίζονται τα εισερχόμενα μυνήματα, παρά μόνον οι τηλεφωνικές κλήσεις ; 2. Ενώ όταν συνδέομαι σε τοπικό δίκτυο Wi-Fi η σύνδεση είναι ταχύτατη, όταν συνδέομαι στο δίκτυο internet της Vodafone, πηγαίνει απελπιστικά αργά. Έχετε να μου προτείνετε κάτι να βελτιώσω την ταχύτητα ; Μήπως παίζει ρόλο το σήμα που έχει γενικότερα η Vodafone στην περιοχή, που είναι μέτριο ; Ευχαριστώ !
  9. Παιδιά έχω δύο ερωτήσεις, απλές νομίζω : 1. Στο αρχείο των κλήσεων, πώς ορίζω να μην εμφανίζονται τα εισερχόμενα μυνήματα, παρά μόνον οι τηλεφωνικές κλήσεις ; 2. Ενώ όταν συνδέομαι σε δίκτυο Wi-Fi η σύνδεση είναι ταχύτατη, όταν συνδέομαι στο δίκτυο internet της Vodafone, πηγαίνει απελπιστικά αργά. Σημειωτέον η κάρτα της Vodafone είναι στη "γρήγορη" θέση, αυτή που υποστηρίζει 3G-4G. Παίζει ρόλο το σήμα που έχει γενικότερα η Vodafone στην περιοχή, καθώς γενικά είναι πολύ ασθενέστερο από αυτό της Cosmote (η άλλη κάρτα που είναι επάνω). Ευχαριστώ !
  10. Παιδιά καλησπέρα. Μία ερώτηση έχω, πώς μπορώ να κάνω τα εξής : 1. Απεγκατάσταση των offline recognition files του Google Voice Search 2. Απεγκατάσταση των updates για Google Search και Google Voice Search Θέλω η συσκευή να είναι "καθαρή" από τα παραπάνω για να τα εγκαταστήσω από την αρχή. Ευχαριστώ προκαταβολικά !
  11. Παιδιά καλησπέρα. Έχω το κινητό εδώ και 1 μήνα περίπου και είμαι πολύ ευχαριστημένος ! Πριν είχα το core το μονόκαρτο και αυτό εδώ είναι επίσης πολύ αξιόλογο. Μία ερώτηση : Πώς μπορώ να κάνω τα εξής : 1. Απεγκατάσταση των offline recognition files του Google Voice Search 2. Απεγκατάσταση των updates για Google Search και Google Voice Search Θέλω η συσκευή να είναι "καθαρή" από τα παραπάνω για να τα εγκαταστήσω από την αρχή. Ευχαριστώ προκαταβολικά !
  12. Ένας απλός τρόπος, χωρίς να κατεβάσεις καμία εφαρμογή, είναι να το έχεις συνδεδεμένο στο PC σου, και να αντιγράψεις στον φάκελο /storage/sdcard0/Ringtones, ό,τι αρχείο ήχου θέλεις να ακούγεται σαν ειδοποίηση. Μετά πας, στο Ρυθμίσεις, Ήχοι, Προεπιλεγμένεις ειδοποιήσεις, και σου εμφανίζει ότι υπάρχει σε αυτόν τον φάκελο. ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ένας απλός τρόπος, χωρίς να κατεβάσεις καμία εφαρμογή, είναι να το έχεις συνδεδεμένο στο PC σου, και να αντιγράψεις στον φάκελο /storage/sdcard0/Ringtones, ό,τι αρχείο ήχου θέλεις να ακούγεται σαν ειδοποίηση. Μετά πας, στο Ρυθμίσεις, Ήχοι, Προεπιλεγμένεις ειδοποιήσεις, και σου εμφανίζει ότι υπάρχει σε αυτόν τον φάκελο.
  13. Πώς δεν το σκέφτηκα ; Δούλεψε ! Απλό και έξυπνο ! Ευχαριστώ ... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όσον αφορά το 1, επικοινώνησα με τη Samsung και μου είπαν να επαναφέρω τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Επειδή βαριέμαι λίγο να κάνω backup-restore, εγκατέστησα την εφαρμογή Turn Silent και δουλεύει μιά χαρά.
  14. 1. Όταν είχα το M3510 και ήταν ήδη γυρισμένο, επειδή είχα πάντα ήχο και δόνηση μαζί, όταν με καλούσαν μόνο δονούνταν. Είμαι βέβαιος ότι κάτι δεν πάει καλά, αφού είναι ανόητο μία τόσο απλή λειτουργία να μην είναι ακριβώς όπως η παλιά. 2. Αυτό που μου λες είναι για ειδοποἰηση, δηλαδή ξυπνητήρι. Το δοκίμασα και δεν κάνει. Εγώ χρειάζομαι ήχο για εισερχόμενο SMS. Ευχαριστώ πάντως !
×
×
  • Create New...