Jump to content

ntragas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    352
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ntragas

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

ntragas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Φταίει σίγουρα η nougat ή η Lineageos 7.1. Με την μαμά ρομ δεν το έπαθα ποτέ ούτε με τις παλιές Custom. Πολύ περίεργο προς το παρών θα απενεργοποιήσω το day pass. Ευχαριστώ guys!
  2. 4 μέρες τώρα που μου τελείωσαν τα πακέτα με τα δεδομένα παρατηρώ κάτι υπερβολικά σπαστικό. Έχω κοσμοτέ καρτοκινητό και την πρώτη φορά που θα μπω στο ιντερνετ κάθε μέρα με χρεώνει 1 ευρώ για τα πρώτα 20 mb. Το θέμα είναι ότι ενώ εχω κλειστά τα δεδομένα κάτι από πίσω κάτι κάνει, και κάθε μέρα με χρεώνει η κοσμοτε 1 ευρώ. Το δοκίμασα και με Crdroid 2.2 και με XenonHd. Ξέρει κανείς αν υπάρχει πουθενά κάποια ρύθμιση στην nougat?
  3. Απίστευτη η crdroid. Τρομαζω κάθε φορά που αλλαζω apps με την ταχύτητα πραγματικά φοβερή!
  4. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι εγώ που το έκανα πριν κανα μήνα έβαλα πρώτα 5 και μετά ρουτ. Πάνε πίσω δύο σελίδες θα βρεις και λινκ . Είναι σχετικά πολύ απλή διαδικασία!
  5. Μπορώ να περάσω οποιαδήποτε rom θέλω πάνω από την Cm 14 (7.1) ,με απλό wipe και install από twrp? Η cm είναι πολύ γρήγορη και τα σχετικά αλλά σήμερα έκανε δύο φορές restart το κινητό από μόνο του και ξενερωσα :lol: . Λέω να δοκιμάσω την Xenonhd πρωτού βάλω την Fullmics ή κάποια στοκ ξανά.
  6. Από την στιγμή που στο Play store κατεβάζω ότι έξτρα θέλω τι ακριβώς σημαίνει το ότι είναι άδεια? Το ότι δεν έχω δηλαδή το widget για τον καιρό της Lg, το τηλεκοντρόλ κτλ και πρέπει να κατεβάσω τα δικά μου? Ναι η κάμερα είναι λίγο χειρότερη στο σκοτάδι την μέρα δεν καταλαβαίνω διαφορά, έχει βέβαια ένα κάρο παραπάνω ρυθμίσεις από την στοκ που δεν σε αφήνει να κάνεις τίποτα. Όσο για την ανάλυση κατέβασα το Nomone resolution changer αλλά δεν μπορώ να την αλλάξω... καμία άλλη ιδέα?
  7. Έβαλα την Fullmics, εντάξει όμορφη και τα σχετικά αλλά μου φάνηκε βαριά σαν την στοκ. Οκ, ήταν πιο γρήγορη αλλά είμαι σίγουρος ότι αν την κρατούσα κάνα μήνα θα άρχιζε να κολλάει όπως πάντα. Τελικά πέρασα την Cm 14 το τελευταίο nightly build και το κινητό έχει πραγματικά άλλο αέρα, αν εξαιρέσω κάτι περίεργα force close που μου έβγαλε στην αρχή τώρα σταθεροποιήθηκε. Ίσως να αξίζει να πειραματιστώ λίγο παραπάνω γιατί ακόμα πιστεύω πως το κινητό μπορεί να γίνει πολύ πιο γρήγορο, με τόσο δυνατό hardware δεν είναι λογικό να κάνει τόσα κολλήματα. Είχα διαβάσει κάποτε ότι αν αλλάξεις την ανάλυση σε 1080 το κινητό πάει πολύ καλύτερα και δεν ζεσταίνεται όπως πριν. Καμιά ιδέα πάνω στο θέμα?
  8. Οκ thanks. Δεν ξέρω μπορεί να δοκιμάσω πρώτα την fullmics. Δεν με ενδιαφέρει να είναι όμορφο το UI ή απλό. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μπορώ να έχω το Sygic και την κάμερα ας πούμε ανοιχτή και να μην κολλάει το σύμπαν.
  9. Καλησπέρα, αυτή τη στιγμή κατεβάζω τα απαραίτητα αρχεία για να περάσω Cyanogenmod στο κινητό μου γιατί τώρα τελευταία ζορίζεται πολύ, ειδικά με το Sygic υποφέρει. Είμαι σε στοκ 30n-eur και βρήκα αυτόν τον οδηγό http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-how-to-root-twrp-lg-g3-d855-v30n-t3507306 . 3 ερωτήσεις : 1) αυτός είναι ο σωστός τρόπος που περιγράφει ο τύπος? 2) πάει καλύτερα το κινητό με CM ή τσάμπα θα μπω στην διαδικασία? 3) μήπως η fullmics είναι καλύτερη?
  10. Το κινητο απο την στιγμη που ειναι απο skroutz δεν εχει την ιδια αντιμετωπιση με τα ελληνικα οπως γραφει ο φιλος πιο πανω. Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να στο αντικαταστησουν. Θα περιμενεις μεχρι να ερθει ανταλακτικο οσες πλακετες και να αλλαξεις . Σκεψου στην δικια μου περιπτωση πλεον μετα απο 4 καμενες οθονες και ενω ξερουν οτι ειναι προβλημα στην μητρικη αρνουνται να μου την αλλαξουν. Μου ξεκαθαρισαν οτι καθε φορα που θα χαλαει η οθονη θα μου την αντικαταστουν ,αλλα μητρικη δεν μου αλλαζουν, ποσο μαλλον συσκευη.
  11. Το κινητακι μου δεν το εχει δει το φως της μερας. Εχει κιτρινίσει ομως 3 φορες η οθονη. Κανετε λαθος για την χρηση αν ειναι να βγαλει προβλημα η συσκευη θα το βγαλει , πιστεψτε με λογο δουλειας δεν το ακουμπαω καν το κινητο μονο τηλεφωνα email μηνυματα ειμαι ΟΥΤΕ μια εφαρμογη απο το play store δεν εχω ουτε καμερα δεν ανοιγω ΦΑΝΤΑΣΟΥ. Το g3 ειναι ενα μετριο κατασκευαστηκα τηλεφωνο. Ειναι λογικο εδω μεσα να ακουτε περισσοτερα προβληματα αν εμπαινε οποιος εχει το g3 και ελεγε "τι καλο τηλεφωνο εχω δεν χαλαει παει σφαιρα κλπ" δεν θα υπηρχε και λογος υπαρξης του νηματος... ο κοσμος τρεχει στα φορουμ για να βρει λυσεις αν εχει προβληματα...
×
×
  • Create New...