kwstas193 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 http://kinitomania.com/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=1478&Itemid=0 τι σημαινει το vodafone διπλα?εχω whats up θα εχω θεμα? κανεις ρε παιδια?σορρυ αλλα βιαζομαι να παρω κινητο εχω διαβασει το σχετικο αρθρο το θεμα ειναι πως θα ξερω αν ειναι sim unlockled? Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Και γιατί δεν στέλνεις ενα email στο ίδιο το shop?:confused: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Και γιατί δεν στέλνεις ενα email στο ίδιο το shop?:confused: εχω στειλει ..περιμενω ..οποτε ειπα να ρωησω και εδω μηπως το εχει αρει κανεις σας..σορρυ αν δημιουργο σπαμ Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 εχω στειλει ..περιμενω ..οποτε ειπα να ρωησω και εδω μηπως το εχει αρει κανεις σας..σορρυ αν δημιουργο σπαμ Λογικα ειναι branded της vodafone δηλαδη φοραει καποια ρομ της voda με καποιες δικες της εφαρμογες δικες της μεσα και δικα της boot animation...Αν ειναι τοσο καλη η τιμη tου δεν ειναι δυσκολο να περασεις καποια ρομ unbranded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 259 λέει το λινκ που έβαλε. Εχει και λίγο πιο φτηνά και το σημαντικότερο unbranded. http://www.skroutz.gr/s/3690169/LG-G2-16GB.html Εχει ανέβει πάντως η τιμή του. Το λευκό 32αρι μου το πήρα πριν 2 μήνες στα 268€ δηλ μόλις 9€ παραπάνω από το 16αρι. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Λογικα ειναι branded της vodafone δηλαδη φοραει καποια ρομ της voda με καποιες δικες της εφαρμογες δικες της μεσα και δικα της boot animation...Αν ειναι τοσο καλη η τιμη tου δεν ειναι δυσκολο να περασεις καποια ρομ unbranded 259 λέει το λινκ που έβαλε. Εχει και λίγο πιο φτηνά και το σημαντικότερο unbranded. http://www.skroutz.gr/s/3690169/LG-G2-16GB.html Εχει ανέβει πάντως η τιμή του. Το λευκό 32αρι μου το πήρα πριν 2 μήνες στα 268€ δηλ μόλις 9€ παραπάνω από το 16αρι. δεν με απασχολει αν ειναι branded η οχι ..θα παρει αμεσως ρουτ και custom rom xaxaxax.. το θεμα ειναι μην εχω θεμα με την σιμ τα αλα δεν το εχουν αμεσα διαθεσιμο γι αυτο Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 δεν με απασχολει αν ειναι branded η οχι ..θα παρει αμεσως ρουτ και custom rom xaxaxax.. το θεμα ειναι μην εχω θεμα με την σιμ τα αλα δεν το εχουν αμεσα διαθεσιμο γι αυτο Aπλα τους εχει τελειωσει το στοκ και ανεβασαν τιμες...Νομιζω πως δεν σε επηρεαζει στη sim αλλα ρωτησες τους για να εισαι και 100% σιγουρος...Το σημαντικο ειναι να ειναι ευρωπαϊκο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Λοιπόν παιδιά σε περίπτωση βλάβης procordia και πάλι procordia είχε ένα πρόβλημα η οθόνη μου με μία κιτρινίλα και σήμερα το παρέλαβα το τηλέφωνο στην κυριολεξία καινούργιο μαζί με το μπροστινό μέρος αλλάξανε και το πίσω καπάκι το οποίο είχε κάποιες φθορές, χωρίς να πληρώσω μια. Μετά από ενάμιση χρόνο έχω πάλι το τηλέφωνο καινούργιο και με δύο χρόνια εγγύηση στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 [ATTACH]62138[/ATTACH] εχει εμφανιστεί σε κανέναν κατι παρόμοιο; Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 [ATTACH]62138[/ATTACH] εχει εμφανιστεί σε κανέναν κατι παρόμοιο; Είναι γρατζουνιά η σπάσιμο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Για service Θεσσαλονίκη, το έχει στείλει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Είναι γρατζουνιά η σπάσιμο ? Καλημερα :) Σαν σπάσιμο μου φαίνεται γιατί το νιώθεις με το χερι ... Σκέφτομαι για service αλλα δεν ξερω αμα καλύπτεται μια τέτοιου είδους βλάβη να την πω , και κατι ακομα στην οθόνη ανάλογα τον το background μου εμφανίζεται μια άσπρη γραμμή που εχει αρχίσει να γίνεται ενοχλητική τωρα τελευταία , οποιος γνωρίζει κατι παρακαλώ να με διαφωτίσει ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Οποιοδήποτε σπάσιμο δεν καλύπτετε από εγγύηση... Πως έγινε αυτό , το έβαλες σε τσέπη ή κάπου που πιέστηκε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 (edited) Οποιοδήποτε σπάσιμο δεν καλύπτετε από εγγύηση... Πως έγινε αυτό , το έβαλες σε τσέπη ή κάπου που πιέστηκε? δεν ξερω προχθες το ειδα καταλαθος, παντως σε ενα g3 ενος φιλου που ειχε κατι αντιστοιχο στο κατω μερος του κινητου εγινε επισκευη, παντως αμα ηταν σπασιμο σπασιμο απο πεσιμο δεν θα ειχε σημαδι και το καπακι? η και η οθονη ? αυτο ειναι ακριβως στο πλαι μπορει και να εχει γινει απο μενα απλα να μην το καταλαβα εκεινη την στιγμη, πιο πολυ με καιει η οθονη που βλεπω οτι αυτο το ασπρο που εμφνιζεσαι αναλογα τα χρωματα γινεται πιο εντονο Edited June 16, 2015 by mrliakoss Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 [ATTACH]62138[/ATTACH] εχει εμφανιστεί σε κανέναν κατι παρόμοιο; Ναι σε εμενα....Μαλιστα σε δυο σημεια....Λιγο πιο κατω απο το δικο σου και αλλο ενα στην απεναντι πλευρα....Χωρις πεσιμο χωρις σφηξιμο....Εντελως ξαφνικα....Εμενα ειναι και ασπρο και φαινεται λιγο παραπανω...Εγω επειδη εχω το κορεατικο που ειναι με πισω καπακι το ανοιξα...Δεν ειδα κατι το περιεργο η' να εχει κανα ραγισμα πιο μεσα...Γιαυτο πιστευω οτι ισως να ειναι η ενωση για την βαση της οθονης.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 (edited) Οταν κλειδώσει και δεν έχεις εφεδρικό Pin , εκτός από το Hard reset το οποίο δεν μου''πιάνει'' υπάρχει άλλη λύση??? Ευχαριστώ....μήπως υπάρχει προκαθορισμένο εφεδρικο pin; Γιατί δεν ξερω απο flash tol κλπ. Edited June 17, 2015 by nikosmilos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Οταν κλειδώσει και δεν έχεις εφεδρικό Pin , εκτός από το Hard reset το οποίο δεν μου''πιάνει'' υπάρχει άλλη λύση??? Ευχαριστώ.... να βαλεις με lg flash tool 2014 ενα KDZ ? λογικα θα δουλεψει γιατι διαγραφονται ολα Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Έχετε παρατηρήσει βελτίωση στην κάμερα με την 5.0.2 από την 4.4? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Έχετε παρατηρήσει βελτίωση στην κάμερα με την 5.0.2 από την 4.4? Προσωπικα πιστευω πως ειναι καλυτερα τα πραγματα,αν και παλι μερικες φορες ψιλοαργει να κανει φοκους. Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Η εγγύηση είναι η απόδειξη αγοράς δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην στο δεχτούν εκτός και αν είναι από δική σου υπαιτιοτητα η ζημιά ή η αν συσκευή προοριζόταν για ευρωπαϊκή χώρα. Αν έχουν ανταλλακτικό σε κανένα δυοωρο θα είσαι κομπλέ. Αν δεν το έχουν θα στο κρατήσουν. Πάρε αύριο και ρώτα αν υπάρχει διαθέσιμο το ανταλλακτικό πρώτα και μετά πήγαινε από εκεί! Επίσης μπορεί να ζητήσεις κινητό αντικατάστασης σε περίπτωση που πρέπει να στο κρατήσουν και σου δίνουν εκείνοι g2 ή g3 Σοβαρά ισχύει αυτό με την αντικατάσταση; Εμένα μου το είχαν κρατήσει μια βδομάδα και δεν μου είχαν πει τίποτα. Έχει κανένας εμπειρία από αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Καλησπέρα παιδιά.ήθελα να ρωτήσω μόλις σήμερα ολοκληρώθηκε η φορητότητα μου απο Wind σε Cosmote και μου στείλανε μια 4g sim.Στις ρυθμίσεις δικτύου έχω επιλεγμένο το Gsm/Wcdma/Lte αλλά συνεχώς όταν έχω ενεργοποιημένα τα δεδομένα έχω μόνο H σήμα.Υπάρχει περίπτωση να μη μπορώ να πιάσω 4G σήμα λόγο του παρόχου?Δηλαδή να μην συμπεριλαμβάνετε στο πακέτο μου 4G? Να πω ότι έχω το πρόγραμμα Cosmote προς όλους 35 και οτι στο σπίτι μου ένας φίλος μου με Iphone 6 πιάνει 4G ενώ εγώ αντίστοιχα μονο H. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 έχει και ο φίλος σου κοσμοτέ; αν όχι ,τότε πιθανόν ,να μην έχει κάλυψη το δίκτυο 4g εκεί. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Καλησπέρα παιδιά.ήθελα να ρωτήσω μόλις σήμερα ολοκληρώθηκε η φορητότητα μου απο Wind σε Cosmote και μου στείλανε μια 4g sim.Στις ρυθμίσεις δικτύου έχω επιλεγμένο το Gsm/Wcdma/Lte αλλά συνεχώς όταν έχω ενεργοποιημένα τα δεδομένα έχω μόνο H σήμα.Υπάρχει περίπτωση να μη μπορώ να πιάσω 4G σήμα λόγο του παρόχου?Δηλαδή να μην συμπεριλαμβάνετε στο πακέτο μου 4G? Να πω ότι έχω το πρόγραμμα Cosmote προς όλους 35 και οτι στο σπίτι μου ένας φίλος μου με Iphone 6 πιάνει 4G ενώ εγώ αντίστοιχα μονο H. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Το έχεις ενεργοποίηση το 4g? Από την COSMOTE ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 (edited) Ναί έχει και ο φίλος μου Cosmote.Θα πρέπει και γω ξεχωριστά να ενεργοποιήσω το 4G απο την κοσμοτε?Στις ρυθμίσεις έχω Lte αλλά κάτι έξτρα δεν έχω κάνει.Αν και να σου πώ όταν έβαλα πρώτη φορά την κάρτα μου έγραψε οτι "Δεν έγινε αποστολή ρυθμίσεων Internet".Λες να είναι αυτο?? Kαι κάτι ακόμη.Εγώ έχοντας 300 ΜΒ είτε κάνω χρήση 4G είτε H δεν ισχύει κάποια εξτρά χρέωση έτσι δεν είναι? Edited June 17, 2015 by miselakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_27 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 περασα λαθος κερνελ μαλον και κολαι στην εναρξη"fast mode strarter τι κανω για να το επαναφερο στοκ βαζω σε downlond mode το συνδεω και δεν βγαζει com στο κινιτο δεν ξεκηναει το flash help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts