Jump to content

nikosmilos

Members
 • Δημοσιεύσεις

  462
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by nikosmilos

 1. Το έχω 3 μήνες περίπου και είναι πολύ καλό σχεδόν σε όλα του. Το συνιστώ..
 2. Εμένα η ερώτησή μου ήταν γιατί ακόμα δεν έχω πάρει αναβάθμιση. Όσο για τα άλλα συμφωνώ , δηλαδή και μένα η μπαταρία δεν πολυαντέχει αλλά αφού σε κανά 20λεπτο είναι έτοιμη , δεν υπάρχει πρόβλημα..
 3. Εμένα γιατί δεν?????
 4. Αν το προχωρήσεις στο τέλος σου λέει ότι η συσκευή σου δεν υποστηρίζει αυτά τα δεδομένα.Μία μ@λ@κι@ δηλαδή.
 5. Μετά από περίπου ένα χρόνο συμβίωσης με το pro , στο θέμα των μετρήσεων έχω να πω τα εξής. Με περπάτημα σε διάδρομο η απόκλιση που υπάρχει στα μέτρα είναι περίπου 5% ( προς τα πάνω ) ,ίσως και λιγότερο. Δεν το θεωρώ και πολύ φάουλ. Στο θέμα των παλμών πάλι σε διάδρομο , μετρώντας με οξύμετρο είναι πάλι στο κοντά , δηλαδή , οξύμετρο 120 , ρολόι 115 ή 125 , πάλι δεν το βρίσκω πολύ λάθος. Εκεί που κάτι δεν πάει καλά είναι ότι κάποιες φορές ''κολλάει'' και δεν ξεκινά καθόλου σχεδόν η μέτρηση των παλμών , ενώ δηλαδή έχω κάνει 1000 μ. και το οξύμετρο δείχνει ήδη 100 πχ παλμούς , το ρολόι δείχνει...65. Και μετά από λίγο αρχίζει να μετρά. Φυσικά αυτά τα 1000 μέτρα δεν τα λαμβάνει σαν άσκηση , ενώ δείχνει τα μέτρα που έχεις κάνει. Σε εξωτερικό χώρο θα έλεγα ότι τα μέτρα είναι σωστά σχεδόν γιατί τα έχω τσεκάρει με άλλες μεθόδους μέτρησης. Σίγουρα ένα θέμα είναι και το πόσο σωστό είναι το δέσιμο στον καρπό , γιατί με κάποια λουράκια που δεν ταιριάζουν ίσως ακριβώς στο χέρι υπάρχει θέμα.. Στο θέμα του οξυγόνου δεν το θεωρώ πολύ αξιόπιστο γιατί εκεί νομίζω ότι παίζει μεγάλο ρόλο το ''σφίξιμο'' στο χέρι. Αν είναι λίγο χαλαρό , τρία πουλάκια κάθονται , αν είναι σωστό τα πάει σχετικά καλά. Άρα αν είσαι χαλαρός , στο κρεβάτι πχ , οι μετρήσεις θεωρώ ότι είναι λάθος. Και τέλος η μπαταρία αντέχει αρκετά καλά , καθώς πιάνει 8-10 ημέρες , χρόνος νομίζω αρκετά καλός..
 6. Για να το έχει κάποιος πάνω από 2 χρόνια λίγο δύσκολο , καθώς τόσο περίπου κυκλοφορεί.Εγώ πάντως που το έχω περίπου τόσο θα έλεγα ότι η μπαταρία του έχει μία μικρή λογική απώλεια.Αυτά..
 7. Ευχαριστώ και πάλι. Δούλεψε καλά , και το ρολόι είναι το 2 pro...
 8. Και εγώ τέτοιο έχω , αλλά μόνο από το play store μπορώ να κατεβάσω την εφαρμογή . Πως γίνεται λοιπόν να το κατεβάσω από το Huawei? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση...
 9. Και αν δεν έχεις ίδια μάρκα τηλέφωνο πως το κάνεις??
 10. Mediatek έχει? Όχι , οπότε που κολλάει το σχόλιο?
 11. Πάντως εμένα παρόλο που μου έχει πέσει κάτω κάμποσες φορές δεν έχει πάθει κάτι (με τζαμάκι φυσικά) ..
 12. Απόλυτα σωστός..Για να πας στα χαρακτηριστικά του 20 θα πρέπει να σκάσεις μίνιμουμ 800.Άρα ποιος ο λόγος??
 13. Safe..Αγγλικό , αστυνομικομυστηρίου , 8 επεισόδια έχω δει τα 4 .Πολύ καλό.. Συνιστάται .Στο Netflix.
 14. Μπες από το τηλέφωνο στο ρολόι , πήγαινε στη συσκευή ,κάτω κάτω λέει για ενημερώσεις.Τσεκάρισε να δεις..
 15. Γράψαμε , πήραμε και τηλέφωνα στην εδώ αντιπροσωπεία , αλλά μόνιμα οι ίδιες χαζές απαντήσεις , βάλτε σωστά στον καρπό , κάντε επανεκκίνηση κλπ. Νομίζω αν τα στέλναμε όλοι πίσω για επισκευή ίσως κάτι να γινόταν..
 16. Εμένα με καθημερινή χρήση για μία ώρα γυμναστικής κρατά περίπου 10-11 μέρες . Στις μετρήσεις έχω πολλές αντιρρήσεις .Δηλαδή στους παλμούς και στην απόσταση..
 17. Εμένα πάλι μου βγάζει λιγότερα χλμ , δηλαδή ενώ κάνω π.χ. 6,4 μου δείχνει 5,8 .Όσο για τους παλμούς άστα να πάνε.Αυτό συμβαίνει και με το απλό 2 και με το pro.
 18. Καλημέρα. Μία ερώτηση.Πως είσαι σίγουρος ότι οι μετρήσεις είναι εντάξει? Με τι το συγκρίνεις? Με έστω παλιότερες μετρήσεις (πριν τις 20-11) ή έχεις κάτι άλλο? Διότι παντού πλέον διαμαρτύρονται για τις μετρήσεις , αν μπεις στην σελίδα τους για τους πελάτες υπάρχει ειδικό νήμα που όλοι διαμαρτύρονται πλέον για τις μετρήσεις αυτές.Και δεν είναι θέμα αισθητήρα αλλά software καθώς όλο αυτό ξεκίνησε με μία αναβάθμιση προς τα τέλη Νοέμβρη.Για κάνε δοκιμή και με κάτι άλλο.Εκτός αν φοράς παλιά έκδοση και έτσι δεν έχεις πρόβλημα..
 19. Θα υπάρξει άραγε αναβάθμιση και για το pro?
 20. Τα περισσότερα από αυτά που αναφέρεις δημιουργήθηκαν μετά από μία αναβάθμιση που πήρε το ρολόι προς το τέλος Νοεμβρίου. Μου κάνει βέβαια εντύπωση που κάποιοι δεν το έχουν πάρει είδηση. Πριν υπήρχε μία απόκλιση σε κάποια θέματα , π.χ. αποστάσεις , όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο , οι παλμοί άγγιζαν πολύ κοντά την πραγματικότητα , το Gps δούλευε κανονικά κλπ. Όμως μετά την αναβάθμιση αυτή και παρόλο που ήρθε και άλλη και παρόλο που υπάρχει και νήμα στην Huawei για το θέμα αυτό μέχρι τώρα τίποτα.Έκανα και τηλέφωνο στην εδώ αντιπροσωπεία αλλά ουδέν Ιδωμεν..Πάντως μέχρι τότε θεωρώ οτι ήταν αρκετά καλό και τίμιο ως προς το σύνολο του..
 21. Νομίζω πως όχι , γιατί το όλο θέμα ξεκίνησε απότομα με μία ''αναβάθμιση'' που δόθηκε κάπου προς το τέλος Νοεμβρίου , γεγονός που το έχει παραδεχθεί και η εταιρεία , υπάρχει σχετικό νήμα , και έχει υποσχεθεί διόρθωση εδώ και ένα μήνα , αλλά μέχρι τώρα ουδέν. Αν κάνεις διάδρομο δε , θα δεις μία διαφορά στα χλμ , της τάξης του 12-15% περίπου , ενώ πριν υπήρχε μία διαφορά περίπου 2-3% (φυσιολογικό).
 22. Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους μας. Αν κάνεις διάδρομο , που εκεί η μέτρηση από τον διάδρομο είναι ακριβής , θα δεις πόσο έξω πέφτει πλέον και στην απόσταση.Δηλαδή ενώ πριν στα 6 π.χ. χλμ , έχανε 50-60- μ. (απόλυτα λογικό) τώρα χάνει 500-600 ή και περισσότερα μέτρα. Επίσης στους παλμούς δεν μπορεί ενώ πρώτα είχα μετά από συγκεκριμένη ώρα και ταχύτητα π.χ. 145 παλμούς τώρα να μου βγάζει..100. Ούτε Κενυάτης δρομέας να ήμουνα..Αυτά και πάλι καλή χρονιά..
 23. Χειρότερο.Πλέον πάσχει σε παλμούς , αποστάσεις κλπ..
 24. Μην κάνεις τίποτα , μια χαρά είσαι εκεί...
×
×
 • Create New...