Titarasaudi Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Ευχαριστώ... Μετά το root κάνουμε εγκατάσταση το SUPERSU απ το store; Να σου πω την αλήθεια, εγώ δε το έχω χρησιμοποιήσει! Ας απαντήσει κάποιος φίλος που το έκανε! Εγώ είμαι Root και με custom room's για πάνω από 1 χρόνο! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 (edited) Οχι το περναει αυτοματα,απλα εγκατεστησε ξανα τους ντριβερς του κινητου και βαλε το γνησιο καλωδιο,ολα τα κανει το προγραμα γρηγορα . http://www.droidviews.com/easily-root-lg-devices-using-the-one-click-root-script/ Edited May 24, 2015 by poison21 Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Γρήγορη ερώτηση. Για το θέμα της υπερθέρμανσης υπάρχει κάποια λύση; σίγουρα κάπου γράφτηκε κάπου αλλά η αναζήτηση δεν μου έβγαλε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Γρήγορη ερώτηση. Για το θέμα της υπερθέρμανσης υπάρχει κάποια λύση; σίγουρα κάπου γράφτηκε κάπου αλλά η αναζήτηση δεν μου έβγαλε κάτι. Ναί.. Να μήν παίζεις παιχνίδια.. :p :lol: Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Καλησπέρα στην παρέα http://blastagator.ddns.net/twrp/2-8-6-2.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 anestis1 όχι στο επίσημο αυτά... δεν τα καταλαβαίνουν... Άσε που έχει ποσταριστεί ήδη στις Τροποποιήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 anestis1 όχι στο επίσημο αυτά... δεν τα καταλαβαίνουν... Άσε που έχει ποσταριστεί ήδη στις Τροποποιήσεις... Σωστός απλά βάζω κι αυτό γιατί δεν τον προλαβαίνουμε http://blastagator.ddns.net/twrp/2-8-6-3.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Ναί.. Να μήν παίζεις παιχνίδια.. :p :lol: :D ωραιος, αλλα το κακο ειναι οτι ανεβαζει 45 46 χωρις να παιζω, μονο με κλησεις ή με wifi hot spot (με κακο δικτυο φυσικα αλλα και παλι πολυ ειναι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolatsitsi_25 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Παιδιά θέλω τα φώτα σας. Θέλω να το έχω το κινητό στο αθόρυβο και πατάω να βάλω σε προτεραιότητα μόνο το ξυπνητήρι και αυτόματα μου το γυρίζει στην δόνηση και μου βγάζει δίπλα το αστεράκι ότι το έχω ρυθμίσει σε προτεραιότητα δηλαδη. Εγώ το θέλω αθόρυβο και προτεραιότητα. Ούτε στην δόνηση ούτε στο κανονικό προφίλ. Κάτι κάνω λάθος..... Το βάζω αθόρυβο και πατάω το πίσω πλήκτρο volume down και πατάω εκεί που λέει προτεραιότητα. Και μου το γυρίζει στην δόνηση δεν γίνεται.Αναγκαστικά θα το βάζεις σε airplane mode.Ενώ γινόταν κανονικά στην κκ,τώρα στην loli (για όλες τις μάρκες τηλεφώνων απο ότι ξέρω) το άλλαξαν και δεν λειτουργει.Πάντα θα στο γυρίζει σε δόνηση ή σε κανονικό..Κάτι τόσο απλό και λειτουργικό,έπρεπε να την κάνουν την πατάτα τους. Μερικές εταιρίες όπως η samsung το διόρθωσαν ,λέει ,μέσω δικού τους update.Ας ελπίσουμε να το κάνει και η lg.Λέει οτι στην έκδοση 5.1 θα διορθωθει σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Χθες περασα την λολιποπ μεσω pc και μπορω να πω οτι δουλευει αψογα! Μαρεσει πολυ το καινουριο skin,σαν να αλλαξα κινητο ειναι! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Χθες περασα την λολιποπ μεσω pc και μπορω να πω οτι δουλευει αψογα! Μαρεσει πολυ το καινουριο skin,σαν να αλλαξα κινητο ειναι! :) Το κινητό σου είναι ελληνικό? Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 δεν γίνεται.Αναγκαστικά θα το βάζεις σε airplane mode.Ενώ γινόταν κανονικά στην κκ,τώρα στην loli (για όλες τις μάρκες τηλεφώνων απο ότι ξέρω) το άλλαξαν και δεν λειτουργει.Πάντα θα στο γυρίζει σε δόνηση ή σε κανονικό..Κάτι τόσο απλό και λειτουργικό,έπρεπε να την κάνουν την πατάτα τους. Μερικές εταιρίες όπως η samsung το διόρθωσαν ,λέει ,μέσω δικού τους update.Ας ελπίσουμε να το κάνει και η lg.Λέει οτι στην έκδοση 5.1 θα διορθωθει σίγουρα. Μόνο που είναι αμφίβολο αν θα πάρει επίσημη 5.1 το g2 Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 μα η 5.1 ειναι η μονη που αξιζει, τι να βαλω; 5.0.1 και 5.0.2. που ειναι τιγκα στα bugs; χλωμο, θα περιμενω την 5.1 προσωπικα κι αν δεν την δωσουν επισημα, θα την βαλω ανεπισημα κι αυτο οταν ληξει η εγγυηση, δεν βιαζομαι, εχουμε καιρο, κανα 1,5 χρονο ακομα :D το πολυ πολυ να βαλω 6.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 μα η 5.1 ειναι η μονη που αξιζει, τι να βαλω; 5.0.1 και 5.0.2. που ειναι τιγκα στα bugs; χλωμο, θα περιμενω την 5.1 προσωπικα κι αν δεν την δωσουν επισημα, θα την βαλω ανεπισημα κι αυτο οταν ληξει η εγγυηση, δεν βιαζομαι, εχουμε καιρο, κανα 1,5 χρονο ακομα :D το πολυ πολυ να βαλω 6.1 Bugs???… την δοκιμασες???… και είναι και τίγκα???:shock: Μέχρι στιγμής δουλεύει σαν ελβετικό ρολόι!!!:yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 χαχα αν διαβαζεις το θεμα θα ξερεις οτι δεν ειναι ολοι τοσοι ενθουσιασμενοι :D εχω διαβασει διαφορα αριστερα και δεξια, εξαλλου γιατι λες να βγηκε τοσο γρηγορα η 5.2; ε, ολο και κατι θα διορθωνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Bugs???… την δοκιμασες???… και είναι και τίγκα???:shock: Μέχρι στιγμής δουλεύει σαν ελβετικό ρολόι!!!:yahoo: Τα ελβετικα ρολογια οταν δουλευουν δε ζεματαει η πλατη τους :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 χαχα σωστος ο drakakis :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Ρε παιδιά έχω το κινητό στα χέρια μου 1 ώρα τώρα με viber Internet email κ κοιτάξτε θερμοκρασία... Γιατί παραπονιεστε δε μπορώ να καταλάβω... Η lollipop είναι μια χαρά κ εγώ έχω δει κ καλύτερη μπαταρία! Κάνατε πριν κ μετά την εγκατάσταση factory reset;;; Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 εγω απ οσα ποστ εχω διαβασει εχω καταλαβει οτι ειναι λιγο 50-50, αν σου κατσει ενα πραμα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Κι η δική μου αίσθηση είναι ότι με λόλιποπ ίσως να είναι 1-2 βαθμούς πιο ζεστό με χρήση δεδομένων/hotspot (no pun intended :P). Νομίζω ότι η φασαρία γίνεται επειδή κάποιοι φοβούνται ενδόμυχα ότι θα βγάλει και την διαβόητη κιτρινίλα. Προσωπικά ήμουν εξαρχής πολύ ευχαριστημένος με το κινητό, εμπιστεύομαι την εγγύηση, και σε τελική ανάλυση κάθε μέρα που περνάει και δουλεύει καλά, τα βγάζει τα λεφτά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 εγω απ οσα ποστ εχω διαβασει εχω καταλαβει οτι ειναι λιγο 50-50, αν σου κατσει ενα πραμα :D Δεν έχει να κάνει με το 50-50, έχει να κάνει με το τί χρήση κάνει ο καθένας.. Άλλωστε ποιό κινητό δέν ζεστένεται? Ας πούμε εγώ και το z1 όταν μπαίνω internet, youtube, Play store, επίσης ζεστένεται αλλα δέν κολλάει κάπου, όπως δεν κολλάει και το G2.. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Πάντως κι εγώ έχω τη Lollipop λίγο πάνω από βδομάδα (T-Mobile γερμανικό, περασμένο με PC Suite) χωρίς επαναφορά εργοστασιακών και έχει κάτσει μια χαρά. Θερμοκρασίες ίδιες με ΚΚ, ταχύτητα το ίδιο, μπαταρία ένα κλικ καλύτερη, ειδικά στην αναμονή. Το μόνο που μου λείπει από ΚΚ είναι η δυνατότητα πρόσβασης του αποθηκευτικού χώρου μέσω wifi. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Τελικα τωρα με την 5.0.2 ,παρατηρω το εξης... 1) βαζοντας το battery notifier -το οποιο δειχνει το ποσοστο μπαταριας στην μπαρα επανω-βλεπετε η ηλικια δεν με αφηνει να βλεπω την ενσωματωμενη ενδειξη της μπαταριας....!!!! εμφανιζει και στην notification area το μπανερακι με τα στοιχεια της μπαταριας...το οποιο ομως δεν το θέλω... 2)Το ιδιο κανει και με το ξυπνητηρι-οχι το μαμα-το οποιο φαινεται και στην lockscreen.. Αν θυμαμαι καλα στην 4.4.2 μπορουσαμε να μην φαινονται στην notification area... ειναι bug ή ετσι πεον θα ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 (edited) Η επιλογή της Rom είναι υποκειμενική, και οχι αντικειμενικη, ;) οπότε πάει με της απαιτήσεις, την χρίσει, και φυσικά τα προγράμματα που τρέχει ο κάθε χρήστης. Είναι ''αδόκιμο'' να πείσεις κάποιον για την χρίση της ΚΑΘΕ Rom. Την βάζεις και μόνο σου έχεις εικόνα για το αν σε καλύπτει η οχι, με τα παραπάνω χαρακτηριστικά...!!!! εγώ τρέχω ''μαμά'' Lollipop 5.0.2, και για την χρίση που κάνω στην συσκευή είμαι ευχαριστημένος.....!:D Edited May 26, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Η επιλογή της Rom είναι υποκειμενική, και οχι αντικειμενικη, ;) οπότε πάει με της απαιτήσεις, την χρίσει, και φυσικά τα προγράμματα που τρέχει ο κάθε χρήστης. Είναι ''αδόκιμο'' να πείσεις κάποιον για την χρίση της ΚΑΘΕ Rom. Την βάζεις και μόνο σου έχεις εικόνα για το αν σε καλύπτει η οχι, με τα παραπάνω χαρακτηριστικά...!!!! εγώ τρέχω ''μαμά'' Lollipop 5.0.2, και για την χρίση που κάνω στην συσκευή είμαι ευχαριστημένος.....!:D Κακά τα ψέματα σαν σύνολο η Lollipop δυστυχώς είναι χειρότερη από τη KitKat σε αρκετά σημεία. Και αυτό είναι αντικειμενικό γιατί μιλάμε για λειτουργίες που αφαιρέθηκαν αδικαιολόγητα. Μερικές προστέθηκαν βέβαια άλλα είναι πολύ λιγότερες. Από εκεί και πέρα το υποκειμενικό έγκειται στο UI καθαρά και μόνο. Το κινητό σαφώς και δεν κολλάει με Lollipop άλλα το ίδιo δεν έκανε και με KitKat; Η μπαταρία σε άλλους κρατάει λίγο περισσότερο, σε άλλους λίγο λιγότερο και σε άλλους, όπως εγώ, σχεδόν το ίδιο. Προβλήματα σταθερότητας νομίζω ότι μετά από ένα hard reset, αν χρειάζεται, και με το πέρας λίγων ημερών εξαφανίζονται σχεδόν σε όλους. Συμπερασματικά λοιπόν σαν αναβάθμιση δεν άξιζε τον ντόρο που δημιουργήθηκε άλλα θα την πρότεινα γιατί αλλάζει αρκετά το κινητό και δίνει μια "φρεσκάδα" ειδικά για όσους βαρέθηκαν τη KitKat και δεν ασχολούνται με κουστομίες. Για όσους είναι υπερευχαριστημένοι με την KitKat τους πληροφορώ απλά ότι και να μην την βάλουν δε χάνουν τίποτα σπουδαίο. Αυτά από μένα. Καλό είναι να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας;) Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts