Aneroll Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Αυτό λες.....??? http://s11.postimg.org/5usnfbjbn/Screenshot_2015_04_01_22_22_45.png forum image hosting αυτο ναι απλα εμενα ειναι λιγο πιο αριστερα και εχει και το εικονιδιο της σιμ μοθ χαλαει τιν λοκ σκρην Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 αυτο ναι απλα εμενα ειναι λιγο πιο αριστερα και εχει και το εικονιδιο της σιμ μοθ χαλαει τιν λοκ σκρην αυτο που λεει ο marios ειναι του παροχου της sim,αν εχεις cosmote θα γραφει cosmote και οχι voda, εσυ ποιον παροχο εχεις και ποια rom?? για δωσε ενα screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Χτύπα το IMEI ΕΔΩ και θα δεις...!!!;) General information Made in: Korea Year: 2004 Month: October Age: 10 years and 6 months εμένα μου βγάζει αυτό, τι διάολο??? που είναι το λάθος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 αυτο που λεει ο marios ειναι του παροχου της sim,αν εχεις cosmote θα γραφει cosmote και οχι voda, εσυ ποιον παροχο εχεις και ποια rom?? για δωσε ενα screenshot vodafone εχω και vodafone λεει, απλα δε μαρεσει που ειναι εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 (edited) αυτο ναι απλα εμενα ειναι λιγο πιο αριστερα και εχει και το εικονιδιο της σιμ μοθ χαλαει τιν λοκ σκρην Ανάλογα τον τύπο κλειδώματος της οθόνης το έχει κ σε διαφορετικό σημείο κάθε φορά!! Σε μένα που έχω κλείδωμα με κωδικό προσβασης το έχει στο κέντρο τέρμα της οθόνης αριστερά κ έχει κ ένα σηματακι Σαν καρτα σιμ. Δεν βγαίνει όμως αυτο. Όπως και να το κάνουμε.... κάπου πρέπει να σου δείχνει η συσκευή και τον πάροχο!!!!! Δεν γίνεται αλλιώς... Τον πάροχο σου τον δείχνει σε 2 σημεία! Εκεί στην λοκ σκριν Και κάτω κάτω όταν κατεβάζεις την επάνω μπάρα στις αρχικές οθονες. Ακόμα και εντελώς να βγάλεις την.σιμ Από το κινητό αυτό θα συνεχίσει να υπάρχει λέγοντάς αντί για cosmote ""Δεν υπάρχει καρτα σιμ"" Η "μη διαθέσιμο Δίκτυο " Επαναλαμβάνω πως δεν ξέρω αν σε ROOT συσκευή μπορεί να βγει εντέλος αυτο!! Edited April 1, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 [ATTACH]58936[/ATTACH] Έτσι δεν σου ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Τελικα ακυρο η διαδικασια δεν ειχε ξεκινησει καν γιατι το κινητο δεν ειχε μπει σε download mode.Παταω volume Up και συνδεω το USB συνεχιζω να το παταω αλλα μονο φορτιζει δεν κανει κατι αλλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 (edited) Μια ερώτηση σε αυτούς που έχουν λολιποπ! Υπάρχει δυνατοτητα σε αυτή την έκδοση που android να φτιάξεις δικά σου ηχητικά Προφίλ (εκτός του θορύβου, δόνηση και κανονικό.που έχει τωρα) όπως σε κάτι παλιά nokia? Γιατί ας πούμε εγώ θέλω να είναι αθόρυβο και χωρίς δόνηση σε εισερχόμενες κλήσεις και sms, Αλλά να Μου χτυπαει ήχος σε εισερχόμενα μυνήματα viber Η στην εφαρμογη γουατσαππ μονο! Αυτό με την κιτκατ Δεν γίνεται. Η αθόρυβο θα είναι η ήχος σε όλα η δόνηση σε όλα! και για μένα είναι αρκετά μεγάλο μειων.... Edited April 2, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d802 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Μια ερώτηση σε αυτούς που έχουν λολιποπ! Υπάρχει δυνατοτητα σε αυτή την έκδοση που android να φτιάξεις δικά σου ηχητικά Προφίλ (εκτός του θορύβου, δόνηση και κανονικό.που έχει τωρα) όπως σε κάτι παλιά nokia? Γιατί ας πούμε εγώ θέλω να είναι αθόρυβο και χωρίς δόνηση σε εισερχόμενες κλήσεις και sms, Αλλά να Μου χτυπαει ήχος σε εισερχόμενα μυνήματα viber Η στην εφαρμογη γουατσαππ μονο! Αυτό με την κιτκατ Δεν γίνεται. Η αθόρυβο θα είναι η ήχος σε όλα η δόνηση σε όλα! και για μένα είναι αρκετά μεγάλο μειων.... Αν κατάλαβα καλά αυτό που λες δε γίνεται στην 5.0.2. Έχει default profiles. Νομίζω το είχα δει σε custom rom. Σίγουρα σε cm 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 βγηκανε και οι open , αντε παμε για φλασαρισμα, 30Α η εκδοση τους Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Μια ερώτηση σε αυτούς που έχουν λολιποπ! Υπάρχει δυνατοτητα σε αυτή την έκδοση που android να φτιάξεις δικά σου ηχητικά Προφίλ (εκτός του θορύβου, δόνηση και κανονικό.που έχει τωρα) όπως σε κάτι παλιά nokia? Γιατί ας πούμε εγώ θέλω να είναι αθόρυβο και χωρίς δόνηση σε εισερχόμενες κλήσεις και sms, Αλλά να Μου χτυπαει ήχος σε εισερχόμενα μυνήματα viber Η στην εφαρμογη γουατσαππ μονο! Αυτό με την κιτκατ Δεν γίνεται. Η αθόρυβο θα είναι η ήχος σε όλα η δόνηση σε όλα! και για μένα είναι αρκετά μεγάλο μειων.... Αυτο που θελεις νομιζω γινεται στην 5.1 που αγνωστο το αν θα την παρουμε. Ειχαν γινει πολλα παραπονα στην γκουγκλ για το ζητημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok1980 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Έχουμε λινκ για τις open?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 έχει έρθει ΟΤΑ σε κανέναν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 (edited) Έχουμε λινκ για τις open?? http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 Και flashable zip Edited April 2, 2015 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Για το δικό μου βγήκε η αναβάθμιση, 6ES SPAIN :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Ιταλικο και σημερα ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ηρθε ΕΠΙΣΗΜΑ απο LG SUITE!!!! Απλα ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Ιταλικο και σημερα ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ηρθε ΕΠΙΣΗΜΑ απο LG SUITE!!!! Απλα ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ!!! Πες μας εντυπώσεις άπο μπαταρία. Επίσης την πέρασες απευθείας η έκανες clean install με hard reset; Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Για το δικό μου βγήκε η αναβάθμιση, 6ES SPAIN :) 32 ή 16gb έχεις;;; Για το δικό μου βγήκε η αναβάθμιση, 6ES SPAIN :) Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 παιδιά. πέρασα την stock lollipop της vodafone της ισπανίας, αλλά από ό,τι βλέπω δεν γράφει 16G, οπότε είναι για 32άρι. εγώ έχω 16άρι. παίζει κανονικά, αλλά γενικά θα έχω κανένα πρόβλημα; αν είναι να την αφήσω γιατί βαριέμαι να ξαναστήνω το κινητό. κάνω ένα bump γιατί χάθηκε το μήνυμα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 32 ή 16gb έχεις;;; 16αρι έχω φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 κάνω ένα bump γιατί χάθηκε το μήνυμα :p Σήμερα βγήκε η open. Οπότε φλασαρε αυτήν Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Παιδία αυτή την θήκη την έχει κανείς, λέει τίποτα? Lg G2 D802 Θήκη Smart Cover book by nillkin Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 εδω φιλε για θηκες: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=379813 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Παιδιά γεια χαρά έχει αγοράσει κανεις το κινητό απο Αμαζον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 16αρι έχω φίλε Κ εγώ 16αρι ισπανικό αλλά τίποτα ακόμα... Έκανες update ΟΤΑ;;; Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts