Jump to content

Aneroll

Members
  • Δημοσιεύσεις

    434
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Aneroll

  • Ημ. Γέννησης 20/07/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Aneroll's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έχω το κινητό 2 χρόνια σχεδόν. Έχει πάρει 2 βασικές έκδοσης Android. Δεν έχω κάνει ποτέ φορμάτ ποτέ. Πάρα πολύ χρήση ιδικά τον τελευταίο χρόνο πολλές εφαρμογές. Αισθάνομαι ότι το κινητό κάθε μήνα γίνεται πιο γρήγορο μπαταρία σχεδόν όπως όταν ήταν καινούργιο. Το καταλαβαίνω ότι είναι 2 γενιές πίσω αλλά μήπως ακόμα και για σήμερα είναι κινηταρα?
  2. Παιδιά δε ξέρω τι λέτε αλλά το αγόρασα πριν 20 μήνες με την 8 ήρθε η 9 έβαλα και την 10 δεν έχω κάνει ποτέ φορμάτ . Πολλά social app και γενικά πολλά προγράμματα έντονη χρήση . Δε κολλάει ούτε έχει θέμα με μπαταρία. Οπότε δεν είναι πάντα σίγουρο ότι δε θα μπει καλά μια καινούργια έκδοση . Σημείωση ότι πάντα στα κινητά μου έκανα clean install απλά είπα να δοκιμάσω χύμα και τελικά μια χαρά κινητό.
  3. Παιδιά έχω πρόβλημα από 20% πάει 1% . Το έχω 20 μήνες το κινητό και σχεδόν πάντα τους τελευταίους μήνες το φορτίζω οπότε να νε στο 60% ας πούμε . Θέλει βαθμονόμηση? Αλλαγή? Ή είμαι για άλλο κινητό ?
  4. στο skroutz είχε φτάσει μεχρι 459 η τιμή πλέον έχει ανέβει γιατί το έχουν ελάχιστα μαγαζιά διότι είναι παλιό μοντέλο. αν το δώσετε σε κάποιον γνωστό σας πάνω από 300 καλός. σε ξένο που ξέρει από τιμές δύσκολα πάνω από 300. για μένα δεν αξίζει να το δώσεις και εγώ κρατιέμαι με νύχια και με δόντια ας περιμένουμε την επόμενη γενιά να δούμε τι θα γίνει. και αν δεν έχουμε πολλά λεφτά για κινητό περνούμε Xiaomi με snapdragon 865. εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το επόμενο μου θα είναι one plus 8
  5. 240 με το ανώτερο 300 πρέπει να πιάνει τώρα. ήμουν έτοιμος να το πουλήσω αλλά σκέφτηκα ότι είναι καλύτερα να περιμένω να δω του 2020 τα κινητά
  6. Πήγαινε εκεί που παίρνεις τηλ πάνω δεξιά πάτα στις 3 τέλειες μετά ρυθμίσεις μετά 5η επιλογή. Παρακαλώ
  7. Γεια σας παιδιά. Έχω το s9 plus και έχω ψηθεί για το pro μόνο και μόνο για το σχεδόν στοκ Android . Βασικά και άλλα ωραία που έχει σαν την οθόνη. Αυτό που σίγουρα θα μου λείψει είναι το ip68 που πιστέψτε με πολλές φορές το χρειάζομαι αλλά οκ θα αντέξω. Τι ερώτημα μου είναι αγγίζει να περιμένω για το Τ? Ή θα βγάλει μόνο 7τ και όχι 7τ pro?
  8. 2 χρόνια δεν έχει εγγύηση?
  9. Αν κάνουμε τώρα reset μετά την αναβάθμιση ήμαστε οκ? Λαγκ βλέπω στον broswer της Samsung με τα εφέ στα 0.5 ήταν παντού λίγο πιο έντονο στο 1χ μοιάζει οκ. Γενικά στον άλλον κόσμο τι λένε? Είναι λιγότερο σμουθ από την 8?
  10. Ρε παιδιά όντως στο βίντεο δεν υπάρχει εγράφη σε 4κ? Πως γίνεται αυτό?
  11. Επιτέλους ήρθε και στα ελληνικά . Όμορφο ui φρέσκο, τα gestures τα σπάνε και εύκολα .την έβαλα χύμα χωρίς φορμάτ το έχω 8 μήνες όλα καλά και μπαταρία δείχνει αν όχι καλύτερη το ίδιο με πριν
  12. Ρε παιδιά εμένα στην έκδοση λογισμικού γράφει EUR/EUR,EUR/EUR δλδ τι χώρα είναι? Από public το αγόρασα
×
×
  • Create New...