Alex_tz Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Κ εγω το μοντελο Tim/wind εχω απο Ιταλια, ελεος αυτη η Τιμ... Πότε περιμένει να την δώσει; Πάει καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Κατεβάζω μια ενημέρωση, για να δούμε αν είναι η Lumia Cyan. EDIT: Άκυρο :( Κάνει 2 ενημερώσεις ξαναπατά ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crusader-21- Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Ενας φιλος πηρε το 625 και αντιμετωπιζει το εξης θεμα. ολες οι επαφες του ειναι περασμενες με προθεμα μπροστα το 0030. οταν λοιπον παει να κανει κληση, απο μονο του το τηλεφωνο αποφασιζει να βαλει μπροστα το "σκετο" το 0 με αποτελεσμα να ακουσει συνεχεια το μνμ ο "αριθμος που καλεσατε δεν ειναι σωστος". Εχω δει οτι λυνεται, μετατρεπτωντας το 0030 σε +30, αλλα σε 600 επαφες δεν γντ ευκολα ενα προς ενα. Υπαρχει καποια λυση για ειτε μαζικη επεξεργασια, ειτε για επιλυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Ο ίδιος δηλαδή περνούσε τις επαφές του με το 0030 ή έγινε κατά την μεταφορά έτσι?? Εννοώ ήταν από πριν οι πεαφές έτσι...? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Κάνει 2 ενημερώσεις ξαναπατά ενημέρωση - Εμένα μια ενημέρωση έκανε πριν λίγο και την εγκατέστησε.... Πλέον Lumia 625 cyan official ,από dev preview 8.1 που είχα πρώτα !! :) Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MLlumia625 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Για όσους δεν είχαν περάσει την preview έκδοση, η αναβάθμιση γίνεται σε 2 στάδια: Η πρώτη ενημέρωση περιλαμβάνει ρυθμίσεις οι οποιες προετοιμάζουν το έδαφος για τη cyan 8.1. Aφού περαστούν, ξανακάνεις ενημέρωση κινητού όπου πλέον κατεβάζει και εγκαθιστά το επίσημο update. Την πέρασα χθες κι εγώ σε lumia 625 και μπορώ να πω ότι οι αλλαγές δεν ήταν και τόσο εντυπωσιακές σε σχέση με το 8. Ωστόσο κάνουν τη διαφορά, αφού πλέον καλύπτονται τα όποια κενά είχε. Τώρα νομίζω ότι έχουμε στα χέρια μας ένα λειτουργικό ισάξιο με android και ios. Απομένει μόνο να αρχίζουν να βγαίνουν και ανάλογες εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Ξέρουμε κάτι για WIND/TIM IT? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanfot Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Περιμένοντας την αναβάθμιση σε cyan έψαξα στην λίστα που αναφέρθηκε προηγούμενα και είδα ότι το firmware του δικού μου 625 (αγορασμένο απο Γερμανό, πρίν 10 ημέρες) που είναι το 3056.40000.1349.2002, αντιστοιχεί σε nokia 520. Πώς γίνεται αυτό ??? και τι σημαίνει αυτό σχετικά με την αναμενόμενη αναβάθμιση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 (edited) Delete please :) Edited July 17, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Πως μπορώ να βλέπω ποιες εφαρμογές αναβαθμίζονται??....τώρα μου βγάζει πχ 2 εφαρμογές αναβαθμίστηκαν αλλά δεν ξέρω ποιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Πως μπορώ να βλέπω ποιες εφαρμογές αναβαθμίζονται??....τώρα μου βγάζει πχ 2 εφαρμογές αναβαθμίστηκαν αλλά δεν ξέρω ποιες - Πάτα πάνω στο κείμενο που διαβάζεις στις ειδοποιήσεις και θα σου δείξει ποιες είναι. Θα σε πάει στις λήψεις εφαρμογών. Αλλιώς μπαίνεις στο store ,πατάς τις τελείες κάτω δεξιά και επιλέγεις λήψεις. Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Ευχαριστώ πολύ!!! ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κανένα νέο για τη cyan για εμάς με Italian wind?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Ευχαριστώ πολύ!!! ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κανένα νέο για τη cyan για εμάς με Italian wind?? - Δεν έχω νέα αλλά ως συνήθως τα branded τρώνε το παλτό!! Σου εύχομαι να τακτοποιηθείς σύντομα και να μην χρειαστεί να έρθουν τα πρωτοβρόχια :p Φιλικά για να ευθυμήσουμε. Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 - Δεν έχω νέα αλλά ως συνήθως τα branded τρώνε το παλτό!! Σου εύχομαι να τακτοποιηθείς σύντομα και να μην χρειαστεί να έρθουν τα πρωτοβρόχια :p Φιλικά για να ευθυμήσουμε. Μπορώ κάπως ν απεμπλακω από τη wind?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Μπορώ κάπως ν απεμπλακω από τη wind?? - Απευθύνεσαι σε νοκια care για αλλαγή σε unbranded firmware ή περνάς μόνος σου ένα ( δεν έχω ασχοληθεί και δεν γνωρίζω πώς) , δεν ξέρω επίσης αν το upgrade κοιτα και το manufacturer name καθώς και το mobile operator ( βρίσκονται στο πρόσθετα και πληροφορίες >περισσότερες πληροφορίες,στις ρυθμίσεις) τα οποία δεν γνωρίζω αν αλλάζουν με πέρασμα άλλου firmware. Έτσι αν το upgrade κοιτά αυτές τις ενδείξεις της συσκευής και αυτές δεν αλλάζουν με αλλαγή firmware ... δύσκολα τα πράγματα . Αλλά μπορεί να μας διαφωτίσει κάποιος γνώστης. Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Μπορείς να ακολουθήσεις τον οδηγό που έχουμε φτιάξει στο φόρουμ, αν διαθέτεις κάποια σχετική εμπειρία αλλά να γνωρίζεις ότι πιθανόν χάνεις την εγγύηση εφόσον επεμβαίνεις στη συσκεύη σου. Τα 2 nokia care στα Γιάννενα κλείσανε και άνοιξαν με γενικό service κινητών και όχι μόνο της nokia οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να πληρώσεις για να σου το κάνουν unbranded. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Δυστυχώς δεν έχω εμπειρία....ας ελπισω να μην αργήσει η cyan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raiden5 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Τσουρεκια θα μας τα κανει η Tim μεχρι να δωσει την αναβάθμιση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Μπορείς να ακολουθήσεις τον οδηγό που έχουμε φτιάξει στο φόρουμ, αν διαθέτεις κάποια σχετική εμπειρία αλλά να γνωρίζεις ότι πιθανόν χάνεις την εγγύηση εφόσον επεμβαίνεις στη συσκεύη σου. Τα 2 nokia care στα Γιάννενα κλείσανε και άνοιξαν με γενικό service κινητών και όχι μόνο της nokia οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να πληρώσεις για να σου το κάνουν unbranded. Εγώ δεν έχω εμπειρία και δεν μπορώ να το κάνω εγώ debrand. Στο Nokia Care στη Ζάκυνθο μου είπαν ότι δε γίνεται:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Τσουρεκια θα μας τα κανει η Tim μεχρι να δωσει την αναβάθμιση.... Αν της στείλουμε email παραπόνων λέτε να κάνει κάτι; Και εγώ με WIND IT είμαι και μου έχει σπάσει τα νεύρα:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raiden5 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Αν της στείλουμε email παραπόνων λέτε να κάνει κάτι; Και εγώ με WIND IT είμαι και μου έχει σπάσει τα νεύρα:mad: Μπα σημασία δεν θα δωσουν, ειδικα αν δουν οτι στελνουμε κ απο αλλη χωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Μπα σημασία δεν θα δωσουν, ειδικα αν δουν οτι στελνουμε κ απο αλλη χωρα. Οπότε, περιμένουμε να μας δώσει την 8.1 η WIND IT. Μέχρι το 2067 θα την έχουμε πάρει:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Αλήθεια μπορεί να προβλέψει στο περίπου καποιος το πότε θα την έχουμε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Αλήθεια μπορεί να προβλέψει στο περίπου καποιος το πότε θα την έχουμε?? Στη σελίδα της ΝΟΚΙΑ λέει under testing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Χαχαχα.....που σημαίνει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts