Jump to content

hitech

Members
  • Δημοσιεύσεις

    887
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by hitech

  1. hitech

    Huawei P30

    Με το που άνοιξα το Hicare πριν μια ώρα, υπήρχε η ενημέρωση συστήματος 4,6GB/10.0.0.168. Την εγκατέστησα και εξερευνώ. Πρώτη εντύπωση που νιώθω, είναι πιο smooth και άμεση η απόκριση!!! Αυτά είναι... Και στα δικά σας! Καρτοκινητό Vodafone
  2. hitech

    Huawei P30

    Εγώ έλαβα ειδοποίηση ΟΤΑ στην αρχή της εβδομάδας 800 και κάτι mb. 240 με ενημέρωση ασφαλείας 6 Οκτωβρίου. Παρεμπιπτόντως, το εργαλείο σπέρνει!!! Φωτογραφικά βρήκα την υγειά μου. Αντε και με Android 10 προσεχώς!!
  3. Τα ίδια προσπαθούσε να μου πει τις προάλλες κι εμένα μια κυρία στο τηλέφωνο με μεγάλη επιμονή!! αλλά....αφού αγριεψα,... εννοουσε ότι μπορώ να το αποπληρωνω έως και ενάμιση μήνα μετά... Όμως ουσιαστικά και πραγματικά η χρέωση είναι μηνιαία. Φιλικά
  4. Δεν βρήκα αν φεύγει, όμως πατώντας πάνω στο Google ανοίγει η σελίδα της και από το μενού κάτω δεξιά "περισσότερα" ,κανείς παιχνίδι με την εμφάνιση της "προσαρμογή γραφικού στοιχείου" Μπορεί να σου αρέσει!!!
  5. Αν φοράς διάφανη θήκη που διαχωρίζει τον φακό από το φλας, εκεί δημιουργείται διάθλαση του φλας και θαμπώνει τον φακό της κάμερας. Είχα για αρκετο διάστημα την συσκευή και στην αρχή είχα το ίδιο πρόβλημα αλλά το έψαξα και κατάλαβα από πού προερχόταν. Έτσι έκοψα με ένα ψαλίδι το διαχωριστικό και βουαλα!!! Έπειτα βρήκα άλλη θήκη με ενιαία τρύπα για κάμερα και φλας , αλλά και η επέμβαση που έκανα στην αρχική ήταν οκ!! Εύχομαι να είναι το ίδιο πρόβλημα και σε εσένα.
  6. Καλές γιορτές με υγεία και αγάπη σε όλους! Μετά από 3 χρόνια σιωπηλής παρακολούθησης του φόρουμ εξαναγκαζομαι να ποσταρω για αυτό το εξαίσιο μηχάνημα!! Με την αναβάθμιση που πήρε πριν μια ώρα και όπως δείχνει το πράγμα .... Δεν έχω λόγια
  7. - Poland, France unbranded έχουν παρει την αναβάθμιση 5.0.2. Πριν λίγο που κοίταξα έχουν προστεθεί Baltic, Austria open. - Μιλάω για μοντέλο SM-A500FU http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-A500FU/
  8. Καλημέρα. ..... lollipop για τις γαλλικές unbranded συσκευες!! 853mb download στη συσκευή!
  9. - Κι όμως αδερφέ ,εχθες το βράδυ στις 22:00 μπήκε σε φόρτιση με 18% υπόλοιπο !!!! Συνολική διαρκεια ;;; με 2 ώρες οθόνη .... 131 ωρες :X Πόσες μέρες είναι αυτές συνεχόμενης λειτουργίας;;;; :cool: - Λυπάμαι που χρειάζεται να επαναλαμβάνω τα ιδια και τα ιδια ,αλλά όπως έγραψα σε προηγούμενα μηνύματά μου ,η επισήμανση γίνεται για να αναδείξω την καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας στην 20h, η οποία είναι παρατηρησημη σε σύγκριση με την 20f ,για την χρηση που κάνω εγώ !!! - Προφανώς αν δεν έχω κάτι αλλο να κάνω και όλη μέρα είμαι με την συσκευή στο χέρι :ninja: .... θα χρειαστεί υποκειμενικά Χ αριθμος φορτίσεων!!!! Επίσης αν κατεβάσω εκατόν τετρακόσιες ογδόντα εφαρμογές του καθε τυχαίου ... και αρχίσω το σκάλισμα ως επίδοξος developer και δεν ξέρω πραγματικά τι μου γίνεται με το ανδροιντ , θα μου φταίει η μπαταρίας ,η LG και της κυρά Φρόσως ο γιός !!! Φιλικά * Την συσκευή την ειχα πρωτοπάρει τον περασμένο Σεπτέμβριο 406 παραγωγη ,η οποία δουλευε άψογα και ειχα προσέξει την αριστη διαχείριση της μπαταρίας σε κατάσταση αναμονής. - Στην τωρινή συσκευή 411 παραγωγη ,με την νέα αναβάθμιση ,αυτο βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο!!! Δεδομένου ότι έχω σωστές εφαρμογές εγκατεστημένες και αφαιρέσει-απενεργοποιήσει ότι εφαρμογή δεν χρησιμοποιείται ,με μέτρια χρήση έβγαζα 3 με 4 μέρες ,.... αυτή η διαρκεια πλέον επιμηκυνθηκε!!!! Θα το παρακολουθήσω και θα επανέλθω. - Επισημαίνω ότι έχω πάντα όλα ανοιχτά εκτός του Bluetooth που δεν μου χρειάζεται και της τοποθεσίας. ** Κατά την διαρκεια συγγραφής του μηνύματος μου αναρτήθηκαν και μηνυματα άλλων φιλων!!! Χαίρομαι που γενικώς συντάσσονται με τις απόψεις μου και δείχνουν ότι αντιλαμβάνονται τι προσπαθώ να πω!! *** Επειδή δεν ειχα αντιληφθεί την ύπαρξη του τοπικ για την μπαταρία της συσκευης ,αν θελει κάποιος διαχειριστής ας μεταφέρει το μήνυμα μου εκεί ,οπου είναι πιο κατάλληλο.
  10. - Επισημαίνω την διάφορα που παρατηρώ στην συσκευή μου μετά την αναβάθμιση σε 20h. Οι συνθήκες που λειτουργεί είναι ακριβώς οι ίδιες με πριν! - Ο φίλος παραπάνω ανέφερε πως αν μείνει η συσκευή με τα δεδομένα ανοιχτά για ενα βράδυ ,το πρωί θα είναι στο 60%!! Ε!! Εμένα με τα δεδομένα πάντα ανοιχτά το γουαιφαι και τους συγχρονισμους είναι 4 μέρες ανοιχτή, με 102 ωρες υπόλοιπο!!!! Οθόνη 45 λεπτά. Φωτεινότητα μόνιμα 50% αυτόματη. - Ειπα πως χρησιμοποιώ την συσκευή όσο μου χρειάζεται χωρίς καρμιριες! Δεν κάθομαι να ανοιγοκλείνω συγχρονισμούς και δεδομένα κατά περιπτωση! Το σπίτι είναι γεμάτο ταμπλετς !!! Φιλικά πάντα!
  11. - Δεν προσεξες τι έγραψα. ΟΛΑ ανοιχτά ,αυτοματη επιλογή 4G,3G,E,... ότι κάτσει και με δεδομένο την κακή κάλυψη στην περιοχη μου ,που παίζει από 1-3 γραμμές σήμα!, WiFi always on, και συγχρονισμοι (3 λογαριασμοί) + καιρός ... ,μονο το GPS έχω εκτός. Τώρα που γράφω είναι στο 55% με 95 ώρες συνεχόμενη λειτουργία... ειπα ότι δεν κάνω τρελή χρήση, όχι από οικονομία ,απλα τόσο μου χρειάζεται. Από την ωρα που έβγαλα την συσκευή από το κουτι δεν έχει σβήσει ποτέ!! Τα βράδια που δεν μου χρειάζεται(σπανια), από τις 1:00 και μετά μπαίνει σε flight mode ,το βράδυ που περασε ήταν ονλαιν! - Έχω απενεργοποιήσει ότι εφαρμογή δεν μου χρειάζεται ή και απεγκαταστησει! - Όλα τα παραπάνω συμβαίνουν μετά την αναβάθμιση σε 20h από 20f και παρατηρώ αρκετή βελτίωση στο χρονο αναμονής της συσκευής και αυτο επισημαίνω !! - Έχει φτάσει την διαρκεια του Ζ2 που ειχα πριν κι έχω εκπλαγεί!!! γι' αυτο ποσταρω προς ενημέρωση! - Αυτή την στιγμή είναι σε λειτουργια 4 μέρες εκ των οποιων 2 νύχτες σε flight mode, όλα ανοιχτά πλην GPS και έχει υπόλοιπο 55% !!!!!!!! Τι αλλο να πω;;;;:blink: Φιλικά.
  12. - Κι όμως φίλτατε αυτή την στιγμή είμαι στις 83 ώρες με 60% υπόλοιπο !!! Δεν κάνω τρελή χρήση ούτε απενεργοποιώ την συσκευή ,όλα ανοιχτά πλην GPS . Είναι στοκ χωρίς περιττά apps και συγκρίνοντας με την 20f , βλέπω ότι η 20h κανει καλύτερη διαχείριση, με την πρώτη φόρτιση μετά το update! Φιλικά
  13. - Πρώτη φόρτιση μετα το update σε v20h και είμαι μετά από 48 ωρες στο 86% !!!!!!!! Τελευταιες 3 ωρες 0% σε flight mode. Το βραδυ όταν είμαι σπιτι μπαινει σε flight mode ,αλλά πάντα είχε τις 3 τελευταίες ώρες 1% κατανάλωση! - Ενδεικτικά να πω πως έμεινε στο 100% από τις 11:00 το πρωί που το έβγαλα από τον φορτιστή ,έως τις 22:00 περίπου το βράδυ !!!!!!! Και στο σημείο που βρίσκομαι δεν έχω καλή λήψη ,παιζει από μια μέχρι 3 γραμμές !! Επιλεγμένο 4G!! - Δεν αλλαξα κατι στην χρήση που κάνω ,όλα ανοιχτά πάντα, εκτός gps ..... Να κόλλησε ο μετρητής ;;;; :X :blink: Δεν κάνω δυνατή χρήση ανέκαθεν ,αλλα μετά από 2 μέρες είχα περίπου 55-60% υπόλοιπο !!! Αν δεν συμβαίνει κάτι άλλο, γίνεται απίστευτη διαχείριση !!! - Επίσης παρατηρώ πιο απαλή κίνηση στην κύλιση !!!
  14. - Απ' ότι φάνηκε σήμερα στα ελβετικής προέλευσης 16αρια όπως το δικό μου, το lg tool είχε στη βάση του την ενημέρωση 20h ,ενώ η ΟΤΑ ήταν ανύπαρκτη !! Ή είναι τυχαίο ή το lg support tool είναι το πρώτο που ενημερώνεται και έπεται η ΟΤΑ! Θα δούμε τις αναφορές φίλων με ελβετικά πότε θα πάρουν την ΟΤΑ. - Οποιος άλλος δεν έχει λάβει ΟΤΑ, ας κανει τον κόπο να ελεγξει μέσω του lg support tool! Ούτως ή άλλως και αυτο, το αρχείο patch της v20h κατεβάζει ,όπως ακριβώς και η ΟΤΑ. Δεν διαγραφεται τιποτα από την συσκευή !! - Το PC suite δεν το έχω εγκαταστήσει και δεν γνωρίζω τι είδους αρχείο κατεβάζει. Π.χ στα Sony που ειχα κατεβαζε ολη την ρομ!!! 1,2gb περίπου!!
  15. Όχι . - Τουλάχιστον εγώ όσες φορές εκανα ενημερωση ΟΤΑ σε οποιαδήποτε συσκευή που θυμάμαι ,μενουν όλα όπως τα έχω. Πριν λίγο εκανα αναβάθμιση σε v20h με το lg mobile support tool μέσω υπολογιστή και ενώ περίμενα να γίνει καθαρη εγκατάσταση ,απλως πατσάρισε την νέα έκδοση και έκανε μόνο ενημέρωση των υπαρχόντων εφαρμογων. Μετά την Επανεκκίνηση όλα ήταν όπως τα ειχα! - Καποιος φίλος παραπάνω ψάχνει την ενημέρωση μέσω lg PC suite, δεν ξέρω αν είναι το ίδιο αλλά γιατί δεν κατεβάζει το lg mobile support tool και να δει μέσα από αυτο αν υπάρχει το patch, όπως εκανα εγώ. Έχω την εντύπωση πως αυτο το πρόγραμμα είναι πιο εξειδικευμένο για ενημερώσεις.
  16. - Το έχω και κατεβάζει.... δηλαδή αυτο που κατεβάζει είναι το patch? ... γιατί έχω την εντύπωση ότι θα κατεβει το φουλ λογισμικο και θα κανει καθαρη εγκατάσταση!!! Για να δούμε .... είναι στο 80% τώρα! Edit: V20h done! ... σε 16αρι ελβετικό - Βελτιστοποιεί τις εφαρμογές τώρα!! Όλη η διαδικασία διήρκεσε 26 λεπτά ... για να δούμε είναι φουλ εγκατάσταση ή patch!! - Τελικά ήταν το patch όπως σε ΟΤΑ!!!
  17. - Ή λογικά το επιστρέφεις στο κατάστημα που το αγορασες και εκείνοι το στέλνουν στην χώρα προέλευσης και γίνεται αντικατάσταση. Το φυσιολογικο!! @takaros31 - Το lg update tool δεν έχει την δυνατότητα να σου κατεβάσει το patch (90mb περίπου) της ενημέρωσης λογισμικού v20h ,παρα μόνο το πλήρη λογισμικο που απ' ότι θυμάμαι είναι γύρω στο 1,2 γίγα. Ή κανω λάθος;; - Το δίλημμα μου είναι να περιμένω την ενημερωση ή να φορτσάρω με καθάρισμα και φουλ εγκατάσταση από lg tool?
  18. Καλησπέρα. - Έχω 16αρι ελβετικό με την 20f και περιμένω την 20h OTA. Μέχρι στιγμής όμως τιποτα!! Πριν λίγο το συνδεσα στον υπολογιστή κι ετρεξα το lg update tool και με σενιαρε!!! - Υπάρχει νέα έκδοση λογισμικού!!!! Όμως βαριέμαι να περιμένω κανα 1,2 GB download!! ... μήπως όμως είναι καλυτερα να το υποστώ ,μιας και έχω πάρει από 4.4.2 ,ολες της αναβαθμισεις ΟΤΑ ? .... για να κάτσει σωστά το λειτουργικο σε περίπτωση που κάτι μέχρι τωρα δεν έχει πάει καλα? Αν και η συσκευή λειτουργεί άψογα μέχρι στιγμής!!! - Τι λέτε ;
  19. Συγγρού. - Μου φάνηκε στενομακρο !!!.... (139*70) καρα16*9 φορματ ! - Προτιμώ το 16*10 του 625 (133*72), είναι πιο αρμονικό και λειτουργικο κατ'εμε σε portrait. Το 930 με 137*71 ,παροτι δείχνει στενομακρο είναι πιο αποδεκτο! Προσωπικές απόψεις.
  20. - Πέρασα σήμερα από mediamarkt και το έχει στημένο!!!! Πρώτη εντύπωση αρκετά μικρότερο πάχος από το 930, αλλά και βαρος! - Δίπλα διπλα με το 930, είναι μισό πόντο πιο κοντο περίπου !! Με μια ματια η διάφορα της ανάλυσης δεν είναι παρατηρήσιμη ,όμως στο 930 είναι πιο έντονα τα χρώματα και το μαύρο πιο βαθύ! - Θα το ξαναδώ για πιο ασφαλή συμπέρασμα !!
  21. Καλησπέρα σας. - Μετά από 3 βδομάδες χρήσης έχουμε και λέμε: > Η καλύτερη αναλογια σε κάδρο συσκευής προς ενεργή οθόνη στις 5,5" ,κρατώντας το μέγεθος σε διαστάσεις 5ιντσου!! > Πρώτη φορά σε επαναφορτιζόμενη συσκευή ,φορτιζει η συσκευή χωρίς να ζεσταίνεται η πλάτη ... ΟΥΤΕ ΚΑΝ χλιαρό !!!!!!! :X αυτά δεν γίνονται .... ούτε με σκηνοθεσία Σπίλμπεργκ !!! Εντάξει, φορτιζω με universal φορτιστή 1Ah, (3 με 3,5 περίπου ώρες από 15% μπαταρία σε 100%). > Η συσκευή ,μου δίνει τη εντύπωση ότι μαθαίνει με την χρηση!! - Σήμερα το πρωί την φόρτισα στα 13% με 55 ώρες λειτουργίας ( ενεργοποιημένη συνέχεια με δικτυο,δεδομενα,wifi, συγχρονισμοι πάντα on και φωτεινότητα στο 55% αυτοματη!! Συν κάθε μέρα από 40 λεπτά έως μια ωρα,LG health με gps+cellular ενεργά !!! - Κάποια φορά εφτασα κοντά 6 ώρες οθόνη και φόρτισα σε λιγοτερο από 24 ώρες! - Η χρηση είναι τελείως υποκειμενική. Σχεδόν όλη η χρηση μου ειναι στο νετ με WiFi και λιγοτερο με δεδομένα ,πολύ λίγα τηλέφωνα. > Πολύ καλός και δυνατος ήχος στο μεγάφωνο (είμαι βαρυκοος) !!!! - Πολύ καλός ο ήχος στο ακουστικο (δεν έχω ακούσει μέχρι σήμερα το τσιτσίρισμα που γράφετε ορισμένοι). - Πολύ καλή η κάμερα για τα γούστα μου !! - Δυνατο WiFi !!! (είμαι έναν οροφο πάνω από τον ρουτερ και σπάνια χανει το σήμα !!!, την στιγμή που σχεδόν όσες συσκευές ειχα/έχω το έχαναν/χάνουν συχνά ). - Γρήγορο φόρτωμα των ιστοσελίδων ,είμαι ενθουσιασμένος από την απόδοση !!! - Πολύ καλή (Αριστη θα έλεγα ) διαχειριση ενεργειας σε stand by !!!!! - Πολύ καλή κατασκευή για συσκευή με αφαιρούμενη πλάτη!! - Πολύ καλή ανάλυση οθόνης με ρεαλιστική απόδοση των χρωμάτων!! Με λουπα 4Χ ωρολογοποιου δεν διακρίνεται πιξελ!!!! (Σε οθόνη 1080 διακρίνονται) > Είναι η πληρέστερη συσκευή τελευταίας τεχνολογίας που κυκλοφορεί!!!! Και εξηγώ: - Δυνατος επεξεργαστής 2,5ghz snapdragon 4core - Τελευταίας τεχνολογίας οθόνη 2Κ - Πλήρη συνδεσιμότητα WiFi ,Bluetooth, NFC, infrared, microSD slot έως 128gb!!!!! - Ράδιο fm RDS την στιγμή που οι άλλοι σχεδόν το κατήργησαν !!!!! - Κάμερα με OIS, φλας και λεντ εστίασης πολύ καλής απόδοσης!! - Αποσπώμενη μπαταρία ώστε όταν σου χαλάσει αυτή και όχι η συσκευή ,να μπορείς απλά να την αλλάξεις και να συνεχίσεις την χρηση της, ... ή να πάρεις κανα δυο να έχεις backup μαζί σου σε ενα βουνο πχ. για κανα τριημερο .... :cool: - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΖΙ ... τις έψαξα όλες!!!! Θα έχουν όλα τα παραπάνω εκτός card slot!! Ή θα έχουν card slot το ΠΟΛΥ μέχρι 64gb και δεν θα έχουν ράδιο FM ή NFC... Τέλος!!! :X - Και με όλα τα παραπάνω είναι από τις φθηνότερες της κατηγορίας αυτης !!!!! :blink: - Τι δεν μου αρέσει ;;; - Το σχήμα του, καθαρά υποκειμενικο ,... θα ήθελα την πλάτη του επίπεδη και γύρω στα 8χιλ. πάχος. - Τα μικροκολληματακια του UI τα οποία ευελπιστώ να μειωθούν ή και εξαλειφθούν με επερχόμενες αναβαθμίσεις!! - Το λευκο της συσκευής μου ,έχω την αίσθηση ότι γριζαρει λίγο. Η διάφορα εντοπίζεται μόνο συγκριτικά με καποιο αλλο δίπλα του με εντονο λευκο, αλλιως δεν υπάρχει πρόβλημα, άλλωστε κι αυτο είναι υποκειμενικό. Χωρίς να θέλω να το δικαιολογήσω ,ενδεχομένως να είναι μια τεχνοτροπία της LG για να περιορίζει την κατανάλωση της μπαταρίας. Το βράδυ πχ. το βρίσκω πιο ξεκούραστο στην ανάγνωση κειμένου σε σχέση με το xzultra που ήταν έντονα φωτεινο θερμό και ψιλοκουραζε τα ματια (έπρεπε να κατεβάζω φωτεινότητα). - Πάντως όπως ειπε ο φίλος v@ggelis ,του πλαισίου το δείγμα που τα έβαλα δίπλα δίπλα, ήταν πιο λευκό συγκριτικά !! Αλλά το λευκο στις συσκευές είναι μια πονεμένη ιστορία. - Αν εξαιρεσω τα μικροκολληματακια που έχουν να κάνουν με την γραφη του λογισμικού της LG ,είναι μια υπέροχη συσκευή ... - Χωρίς ενδοιασμούς, η πιο πληρης σε ενσωμάτωση δυνατοτήτων αυτή την εποχή αλλά και για την συνέχεια ,μιας και όλοι οι κατασκευαστές έχουν επιδοθεί σε μια κόντρα προσθαφαίρεσης (ή δεν θα έχει NFC, ή δεν θα έχει card slot, ... το ράδιο είδη σιγά σιγά καταργείται καθώς και η αποσπώμενη μπαταρία), με παράλληλη δυσανάλογα αύξηση της τιμής!! - Ευελπιστώ στη συνεχή υποστήριξή της ώστε να γίνει τέλεια. - Έχω Ρουμανική συσκευή 6RO unbranded EU παραγωγής 406 ,αγορασμενη από kaisershop η οποία με το που ενεργοποιήθηκε έκανε τρεις αναβαθμίσεις και είναι τώρα σε V10h. - Μετά από τρεις εβδομάδες συνεχούς χρήσης δεν έχει παρουσιάσει κανενα απ' τα προβλήματα που αναφέρουν κάποιοι χρήστες εδώ. Φιλικά
  22. -Όπου το βρεις φθηνότερα και με πολλές αξιολογήσεις. - Διαβασε αυτα που εγραψα στο προηγουμενο μήνυμα μου (δυο τρεις σελιδες πίσω) ,για τις ιδιαιτερότητες του μοντέλου και για να είσαι 100% σίγουρος ,ανοιξε το και έλεγξε το μπροστά στον πωλητή. Καλή αγορά Φιλικά
  23. - Λοιπόν! ... Έχουμε και λέμε! Μετά από έρευνα και ψάξιμο αποκαλύπτω για τους φίλους που δεν γνωρίζουν : - Μπαίνουμε σε ένα μαγαζί και περνουμε στα χέρια μας το σφραγισμένο κουτί της συσκευής. - Το πρώτο που κοιτάμε είναι το S/N που βρίσκεται στην ετικέτα εξωτερικά του κουτιού, μαζί με τον imei , το μοντέλο της συσκευής (D855), το χρώμα (titan titan) και την χώρα προορισμού (6GR) (παράδειγμα το παραπάνω) - Ο serial number μας μαρτυρά τον χρόνο και τον μήνα κατασκευής της συσκευής καθώς και την χώρα στην οποία κατασκευαστηκε. Ο εξαψηφιος αριθμός στο τέλος υποδηλώνει τον αριθμό της κατασκευασμενης συσκευής που βγήκε από την γραμμή παραγωγής και είναι ίδιος με τον προτελευταίο εξαψηφιο του imei! Πχ. S/N: 406Kxxx500xxx ερμηνεύεται ως εξής : > πρώτο ψηφίο μαρτυρά τον χρόνο / 4= 2014 > τα δύο επόμενα ψηφία μαρτυρούν τον μήνα / 06= Ιούνιος - 07 Ιούλιος κοκ. > το πρώτο γράμμα μετά τον τριψήφιο αριθμό μαρτυρά χώρα κατασκευής / Κ= Korea, C= China > για τα τρια επόμενα γράμματα δεν βρήκα πληροφορίες > ο εξαψήφιος αριθμός είναι ο αριθμός της συσκευής που έφυγε από την γραμμή παραγωγής. - Η επόμενη σημαντική πληροφορία που βρίσκεται πάνω στο ταμπελάκι είναι η χώρα προορισμού ή το δίκτυο στο οποίο θα λειτουργεί η συσκευή!!! - Αυτή η πληροφορία βρίσκεται πάνω από το χρώμα της συσκευής. Πχ. 6GR > αφορά unbranded συσκευή που εισάγεται στην Ελλάδα. 6RO > unbranded συσκευή που εισάγεται στην Ρουμανία. 6FR > unbranded συσκευή που εισάγεται στην Γαλλία 6GB > unbranded συσκευή που εισάγεται στην Αγγλία ... Οι οποίες είναι ουσιαστικά ίδιες συσκευές, unbranded!! Όμως!!! 6CS > branded cosmote Greece 6CO > branded cosmote Romania 6D2 > branded vodafone Germany ... Είναι branded συσκευές που προορίζονται για τους συγκεκριμενους παροχους, και ναι μεν θα λειτουργούν με άλλες σιμ, αλλά θα έχουν λογότυπα έναρξης και στις αναβαθμίσεις θα έχει περίμενε!!! - Το 6 μπροστά από τα γράμματα υποδηλώνει την έκδοση 16GB - Περισσότερα στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.mylgphones.com/lg-g3-firmware-checking-the-software-version-and-update-history - Κάτοχος εδώ και τρεις μέρες ενός 16Gb titan unbranded /6RO - Έκανε τρεις ενημερώσεις και έφτασε στην 10h. Είμαι στην τρίτη φόρτιση και η μπαταρία του δείχνει καλά σημάδια. Στη δεύτερη φόρτιση έφτασε της 33 ώρες στο 5%,... Θα δείξει στην πορεία! - Δυσκολεύομαι να συνηθίσω το μέγεθος!!!.. Δίπλα στο z ultra... δείχνει πολύ μικρό!! Με τέτοια bezels θα μπορούσε να βγει 6ιντσο και να γουστάρουμε, χωρίς να δείχνει τεράστιο. Φιλικά
  24. - Αναβάθμιση του Xbox video, εμφανίζεται στο live tile το video που παίζει. Δεν το είχα προσέξει πριν!! Dp8.1.1 έχω. - Επίσης αναβάθμιση του money wallet.
  25. - Μιας και το έχω παιδέψει αρκετά το θέμα με το browsing, μάλλον έχει να κάνει με την τεχνολογία των σαιτς. - Όσα δεν είναι κατασκευασμενα με τα νέα πρότυπα, δεν εμφανίζονται σωστά οι σελίδες τους σε desktop version, έτσι για να δεις τις ψείρες γραμματοσειρες θα πρέπει να κάνεις pinch To zoom και να σέρνεις δεξια-αριστερα για να διαβάσεις σε μια μικρή οθόνη..... Κοινώς δεν αναδιπλωνεται το κείμενο και δεν λειτουργεί η ρύθμιση "διευκόλυνση πρόσβασης ", όπου μπορείς να μεγαλώσεις το κείμενο κατά το δοκούν. - Αυτό συμβαίνει με το myphone και γι' αυτό έχω γκρινιάξει. Σε άλλο π.χ. ελληνικό τεχνολογικό σαιτ, ο ie 11 δουλεύει άψογα.... αναδιπλωνει το κείμενο, λειτουργεί το double tap και μεγεθύνει τη γραμματοσειρα από την ρύθμιση "διευκόλυνση πρόσβασης " κανονικότατα!! - Οπότε καταλήγω (με επιφύλαξη, αν κάνω λάθος διορθώστε με) ότι το πρόβλημα δεν το έχει ο browser αλλά ο μηχανισμός του σαιτ μας, που δεν υποστηρίζει τις νέες τεχνολογίες που φέρει ο αναβαθμισμενος ie11 :( - Το ίδιο θα συμβαίνει φυσικά και σε άλλα, παλιάς τεχνολογίας σαιτς. - Έτσι, .... αντιλαμβανομαι πια γιατί κάνουν οι σχετικοί..... τα κουνέλια :X - Πέρα όμως από τα παραπάνω, ο browser έχει τα σκαλωματακια του στην dp8.1 Update. (lumia 625) Φιλικά
×
×
  • Create New...