Jump to content

MLlumia625

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by MLlumia625

  1. MS/Nokia. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, γρήγορο και πλήρες λειτουργικό το 8.1, ωραίο design και πολύ καλές τιμές. Δεν βρίσκω τον λόγο να μην ξαναπάρω ms/nokia. Διαφορετικά η δεύτερη επιλογή μου θα ήταν LG. Το g3 π.χ θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια.
  2. Ναι. Σ' εμένα έχει γίνει το update από τέλη Ιουλίου. Από windows 8 το έκανα απευθείας σε cyan.
  3. Aκριβώς. Κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν. Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι το iphone σε καμία περίπτωση δε σου δίνει πίσω αυτά που πλήρωσες. Και εξακολουθεί να το κάνει! Για παράδειγμα θεωρώ αστείο να δίνεις 700+ ευρώ για να πάρεις ένα κινητό με μπροστινή κάμερα 1,2mp και με δυνατότητες browsing μικρότερες από πολύ φθηνότερα κινητά. Anyway, ό,τι νομίζει ο καθένας για την τσέπη του... Από μένα πάντως δεν έχει ούτε cent για την apple!
  4. Nokia lumia 625. Σε χρήση με αρκετό browsing και 3g ενεργοποιημένο μου βγάζει περίπου 1,5 μέρα. Σε απλή χρήση, δηλ. μόνο κλήσεις και sms, μου βγάζει εύκολα 3 μέρες. Αν δεν κάνω λάθος στα 2000 mah.
  5. Mα αν δεν σταθείς στα specs, τότε που πρέπει να σταθείς? Υποτίθεται ότι αυτά είναι που πληρώνεις παραπάνω. Αν είναι μόνο για το λειτουργικό, καλύτερα να πας σε wp, που είναι εξίσου βολικό και αλαγκάριστο και να σου μείνουν στην τσέπη πολλά χρήματα! Το θέμα όμως είναι ότι το iphone έχει καθιερωθεί σαν trend, σαν status symbol και θα πουλάει σαν ζεστό ψωμί όσο μάπα και να καταντήσει.
  6. Για μένα η apple είναι ο ορισμός του "πουλάω φύκια για μεταξωτές κορδέλες" ! Λες και έχει κάνει μάγια στον κόσμο και τα αγοράζουν σαν υπνωτισμένοι! Τα specs ΚΑΙ του iphone 6 είναι κατώτερα από πολλές συσκευές εκεί έξω! Δεν βρίσκω το λόγο, κάποιος που διαθέτει τα χρήματα, να μην αγοράσει π.χ lg g3! Ανώτερο σε όλα! Και θα του μείνουν και ρέστα! Από μενα πάντως αυτή η απατεωνοεταιρία δεν πρόκειται να δει ούτε ευρώ!
  7. Ωραίο κινητάκι! Να το χαρεί όποιος το κερδίσει. ;-)
  8. Ενας τρόπος για να αποφύγεις τα ads είναι να κατεβάσεις το UC browser το οποίο έχει την επιλογή να βάλεις adblock. Για player της προκοπής πολύ φοβάμαι ότι θα πρέπει να το πληρώσεις. Το VLC π.χ είναι εγγύηση. Διαφορετικά θα πρέπει να βολευτείς με αυτό που έχει ήδη το κινητό. Το οποίο βέβαια εμένα δεν μου φαίνεται καθόλου άσχημο. Για το 3ο δεν ξέρω να σου απαντήσω. Υ.Γ Τι φίλους έχετε ρε παιδιά που σας κάνουν δώρο smartphones? :p
  9. Tα nokia care έχουν καπάκια και νομίζω ότι πάει 5 ευρώ το κομμάτι. Σκέφτομαι κι εγώ να τσιμπίσω ένα πράσινο για εφεδρικό ή να το εναλλάσω με το μαύρο.
  10. Για όσους δεν είχαν περάσει την preview έκδοση, η αναβάθμιση γίνεται σε 2 στάδια: Η πρώτη ενημέρωση περιλαμβάνει ρυθμίσεις οι οποιες προετοιμάζουν το έδαφος για τη cyan 8.1. Aφού περαστούν, ξανακάνεις ενημέρωση κινητού όπου πλέον κατεβάζει και εγκαθιστά το επίσημο update. Την πέρασα χθες κι εγώ σε lumia 625 και μπορώ να πω ότι οι αλλαγές δεν ήταν και τόσο εντυπωσιακές σε σχέση με το 8. Ωστόσο κάνουν τη διαφορά, αφού πλέον καλύπτονται τα όποια κενά είχε. Τώρα νομίζω ότι έχουμε στα χέρια μας ένα λειτουργικό ισάξιο με android και ios. Απομένει μόνο να αρχίζουν να βγαίνουν και ανάλογες εφαρμογές.
  11. Συνήθως είναι γύρω στις 2 εργάσιμες μέρες, αν είναι άμεσα διαθέσιμο το προϊόν. Διαφορετικά, εξαρτάται από το κατάστημα.
  12. Το branded από το κανονικό δεν νομίζω ότι θα έχει διαφορές ως προς τη λειτουργία του. Η διαφορά είναι π.χ ότι στο branded θα μπορείς να αγοράζεις εφαρμογές και παιχνίδια μέσω wind. Aν θες το πας σε nokia care και στο κάνουν debranded. Νομίζω είναι δωρεάν. Η ανάλυση και τα χρώματα του, εμένα προσωπικά μου φαίνονται μια χαρά. Η έλλειψη clearblack είναι μειονέκτημα, αλλά αντισταθμίζεται κάπως αν βάλεις από τις ρυθμίσεις οθόνης λευκό φόντο. Οσο για τα 512, λογω του ότι το 625 έχει καλό επεξεργαστή δεν πιστευω ότι θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τις αναβαθμίσεις. Ουτε με τις εφαρμογές, ούτε με τα παιχνίδια. Θα προτιμούσα βέβαια να έχει 1Gb ram αλλά κι έτσι λειτουργεί ικανοποιητικά. Γενικά είναι πολύ καλό κινητό. Και για 130 ευρώ που κοστίζει, μην το σκέφτεσαι καν. Τα αξίζει και με το παραπάνω!
  13. Και βέβαια μπορείς. Εξαρτάται όμως από την τηλεόραση που έχεις. Αν είναι π.χ smart tv ή έχει θύρες usb, άνετα μπορείς να συνδεθείς και να προβάλεις υλικό από το κινητό.
  14. Lumia 625, μου βγάζει γύρω στις 3 μέρες. Με χρήση κυρίως κλήσεις, μηνύματα και λίγο browsing. Το μετράω βέβαια με βάση το πότε το ξαναφορτίζω και όχι με τον καθαρό χρόνο λειτουργίας. Τη νύχτα το κλείνω και το ανοίγω πάλι το επόμενο πρωί.
  15. Αν και κινέζικο, δεν θα με χάλαγε. Καλή επιτυχία!
  16. Για 20 Ιουνιου λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει. Για να δουμε...
  17. Aπ΄ ό,τι ξέρω κυκλοφόρησαν πρόσφατα 2 updates για την preview εκδοση. Δοκίμασε να τις περάσεις μήπως και βελτιωθεί το θέμα. Διαφορετικά περίμενε μέχρι να βγεί η επίσημη έκδοση. Για το you tube εφόσον έχεις την εφαρμογή τρέχε το από κει. Δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνεις μέσω browser.
  18. Mάλλον κάποιος λογαριασμός σου κολλάει και συγχρονίζει συνέχεια. Γι' αυτό ζεσταίνεται και ξεφορτίζεται γρήγορα. Το ίδιο προβλημα είχα κι εγώ γιατί κολλούσε το google mail. Μπήκα στις ρυθμίσεις, έβαλα μη αυτόματο συγχρονισμό και από τότε όλα οκ. Γενικά πάντως, είναι λογικό να ζεσταίνεται αν σερφάρεις για αρκετή ώρα ή αν παίζεις κάποιο παιχνίδι.
  19. Aυτό με το lock screen πάντως,εμένα δεν μου δημιουργεί κανένα πρόβλημα. Πήγαινε ρυθμίσεις---> εφαρμογές--->εργασίες στο παρασκήνιο. Δες ποιες και πόσες τρέχουν και απενεργοποίησε αυτές που δεν χρειάζεσαι. Θα δεις αρκετή διαφορά στη διάρκεια της μπαταρίας. Εμένα μου κρατάει εύκολα 2 μερες με νορμάλ χρήση.
  20. Για θήκη φίλε μου μην περιμένεις από τα καταστήματα. Μπες στα internetoμάγαζα. Εχει πολύ μεγάλη γκάμα για το 625. Εγώ τσίμπισα αυτήν εδώ http://www.e-shop.gr/rock-side-flip-case-elegant-series-for-nokia-625-black-p-TEL.014452 Και είναι άψογη!
  21. Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις! Κατι ακομα: Ποτε βγαινει η 8.1 version; και πώς θα τη βρω να την κατεβασω;
  22. Γεια και χαρά σε όλους. :) Προσφατα απέκτησα κι εγώ το lumia 625 και θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: Πώς γίνεται να αποθηκεύω εφαρμογές και παιχνίδια κατευθείαν στην κάρτα μνήμης? Το έψαξα αλλά δεν βρήκα κάποιον τρόπο. Επίσης υπάρχει δυνατότητα να μπορούν να μεταφέρονται από την μνήμη του τηλεφώνου στην κάρτα μνήμης εκ των υστέρων? Γενικά πάντως οι εντυπώσεις μου είναι άριστες από το lumia. Μακράν το πιο value for money smartphone που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Και δεν βλέπω και τεράστιες διαφορές σε σχέση με το iphone 4s των 500+ ευρώ.
×
×
  • Create New...