Jump to content

crusader-21-

Members
  • Δημοσιεύσεις

    208
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by crusader-21-

  1. Και εγω στην ιδια φαση, τελικα ειμαστε αρκετοι που κρατησαμε το P30 για αρκετα χρονια. Δυσκολευομαι αρκετα να βρω καμερα του επιπεδου του και να μην χρειαστει να δωσω 800+ ευρω. Επισης απεχθανομαι τις παντοφλες και θελω να αποφυγω κινητο πανω απο 6.5 ιντσες. Δεν παιζω παιχνιδια και δεν ασχολουμαι πλεον (ουτε και θελω να ασχοληθω) με custom roms κλπ. Τα Xiaomi δεν τα απορριπτω τελειως αλλα η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα να τα αποφυγω. Προς το παρον η λιστα μου περιλαμβανει Pixel 7 (γνωριζοντας ομως οτι για να παιξει full 5G, Volte, Vowifi, το κινητο χρειαζεται να ασχοληθεις) και Edge 30 Fusion. Υπαρχει καποια αλλη προταση απο κανεναν?
  2. crusader-21-

    ZTE Axon 7

    ειχα το ιδιο θεμα 3 μερες. Ξαφνικα σημερα, εφτιαξε μονο του. Δεν θυμαμαι να εκανα κατι συγκεκριμενο, απλα εφτιαξε. :!:
  3. crusader-21-

    ZTE Axon 7

    ερχεται και η nougat 7.1.1. Ηδη το roll-out ξεκινησε για Κινα, λογικα θα ακολουθησει η Ευρωπαικη εκδοση οπου θα παει κατευθειαν (?) εκει.
  4. crusader-21-

    ZTE Axon 7

    giannhsdimitriou επειδη για καποιο λογο δεν μπορω να σου απαντησω στο πμ: Τελικη τιμη 394, με την εξτρα διαφορα ΦΠΑ + ταχυδρομικα. Ηρθε πολυ γρηγορα, σε 4 εργασιμες μερες. Εγγυηση κομπλε 3 χρονια και ολα τα manual κλπ στα αγγλικα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχθες παρελαβα. Κατευθειαν το ανοιξα και μου βρηκε το update. Την Β08 απο οτι διαβαζω ειναι localization για Ισπανια και αν την φορεσεις δεν ερχεται η Β10. Ακριβως τα ιδια στοιχεια εχουμε, δεν αλλαζει κατι. Μηπως να εκανες ενα factory reset?
  5. crusader-21-

    ZTE Axon 7

    παρελαβα και εγω απο Amazon Italy. Οσον αφορα αυτο που λεει ο φιλος παραπανω, εμενα μου ηρθε κανονκα ενημερωση για Β10.
  6. σε ευχαριστω πολυ
  7. παιδια μια ερωτηση. επειδη το εχει η κοπελα μου το κινητο και βρισκεται στην εκδοση Β200 και μεσω update δεν βγαζει καποια ενημερωση. διαβασα οτι μπορει να βγαλει ενημερωση για android 6 μεσω hisuite με την τελευταια να ειναι η Β380. επειδη διαβαζα ομως για θεματα μπαταριας και ενημερωσεων, αξιζει η αναβαθμιση τελικα η οχι?
  8. crusader-21-

    ZTE Axon 7

    Σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες, κυριως για το κομματι της μπαταριας το οποιο και με απασχολει ιδιαιτερα. 5 ωρες SOT ειναι αρκετα καλα και θελω να πιστευω πως με τη χρηση που θα του κανω δεν θα εχω θεμα. Δυστυχως ομως κατω απο 480 ευρω δεν το βρισκω απο Ευρωπη για να παω στην "καλη" εκδοση. Χρηματα που δεν θα εδινα για κανενα κινητο, οποτε θα παω στην λυση της Ασιατικης επιλογης (4/128GB) με περιπου 350 ευρω. Απο οτι καταλαβαινω χανω την 800αρα μπαντα το οποιο δεν με πολυκαιει και φυσικα την εγγυηση.
  9. crusader-21-

    ZTE Axon 7

    aloialone μετα το το p780 συναντιομαστε παλι εδω. :p Θελω να κατεβω σε footprint απο το Z2 PRO (K920), το οποιο δυστυχως κολλησε στην ΚΚ και ερχει αρχισει να μην βγαζει η μπαταρια πλεον την ημερα. Ειμαι λοιπον μεταξυ του ΟP3t & Axon 7. Mε οσα διαβασα εδω μεσα τα πλεονεκτηματα εναντι του ΟP3t ειναι ο ηχος και η οθονη, ενω αντιθετα υστερει σε μπαταρια, καμερα ισως και software. Σε ενα teardown που βρηκα στο νετ, ειδα οτι η μπαταρια ειναι στην πραγματικοτητα 3140mAh αντι για 3250. Τι SOT εχετε τωρα που εχουν περασει και μερικοι μηνες συνυπαρξης με το κινητο? Σε επιπεδο software, ειναι τοσο χαλι η υλοποιηση της ZTE? Τρωει πολυ χωρο σε επιπεδo μνημης και χωρητικοτητας? Τελος σε επιπεδο καμερας η κατασταση απο οτι καταλαβα ειναι κυριως στις νυχτερινες ληψεις. Με ρυθμισεις ISO, ταχυτητα κλειστρου & σταθερο χερι μπορει να παραγει καλο αποτελεσμα?
  10. crusader-21-

    OnePlus 3T

    επειδη με ενδιαφερει να το αγορασω και βλεπω πως απο Κινα ειναι και φθηνοτερο (389 ευρω) θελω να ρωτησω αν περαν της 800αρας μπαντας που απουσιαζει υπαρχει καποια αλλη διαφορα. Επισης, ειναι ευκολο να του περασω την Ευρωπαικη ROM?
  11. Drivers του κινητου, σωστα περασμενοι στο pc. Restart pc. Root (κατεβασμα και εγκατασταση, restart pc) με KingoRoot (καλυτερα απο το pc οχι με το android-app) ή iRoot. Κατεβασμα και περασμα TWRP recovery. Επειτα κατεβαζεις GAPPS (της εκδοσης σου) και τα περνας μεσω recovery (αφου κανεις ενα wipe πρωτα). Ψαξε τα παραπανω λιγο στο net, γιατι δεν εχω ευκαιρα τα link και αν κολλησεις εδω ειμαστε. Edit: Root εδω
  12. Παιζει, αλλα θελει περασμα μοντεμ ευρωπαΙκο καθε φορα μετα το φλασαρισμα για να εχεις σημα. Επισης, πρεπει να ξεκινησεις απο μια συγκεκριμενη ROW ROM και οχι να βαλεις κατευθειαν την τελευταια. Συμβουλη μου? Αστο Κινεζικο, ρουταρε και αφαιρεσε σαβουρα οπως και εγω. Μαλιστα, μεχρι να βγει stable lolipop εμεινα με την Kitkat που ειναι μια χαρα.
  13. Μπορει λοιπον καποιος να μου δωσει ενα εργαλειο που γνωριζει οτι δουλευει σε KK εστω? Edit: Tα καταφερα τελικα με iRoot.
  14. Προσπαθησα να κανω root με towelroot αλλα μου βγαζει απλα το μηνυμα "please ensure you are connected to the internet" που φυσικα ειμαι. Καμια βοηθεια?
  15. H πιο γρηγορη παραδοση που ειχα ποτε απο Κινα, Vickmall με Singapore Post: Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 26-05-2015 10:55 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 02-06-2015 06:42 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 02-06-2015 17:16 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 02-06-2015 23:34 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΔΑΦΝΗΣ 03-06-2015 06:40 Μ.Δ. ΔΑΦΝΗΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 03-06-2015 08:04 Μ.Δ. ΔΑΦΝΗΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 03-06-2015 12:57 Μ.Δ. ΔΑΦΝΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Μ.Δ. ΔΑΦΝΗΣ 03-06-2015 13:12 Μ.Δ. ΔΑΦΝΗΣ 9 μερες παραδοση απο την παραγγελια, εκ των οποιων οι 2 ηταν σ/κ.
  16. Ενδιαφερεται να το αγορασει φιλος. Διαβαζοντας το τοπικ ειδα δυνατα και αδυνατα σημεια του κινητου και πιστευω οτι αξιζει η αγορα του. Βεβαια προβληματιστηκα λιγο με την διαδικασια αναβαθμισης σε περιπτωση που το κινητο που παραλαβει ειναι με παλαιοτερη (πριν 1.64) εκδοση για να φτασει στην τελευταια. Στην παραγγελια θεωρω σκοπιμο να ζητησω απο τους Κινεζους να το αναβαθμισουν στην τελευταια εκδοση πριν το στειλουν. Σε περιπτωση που ειτε αρνηθουν, ειτε απλα δεν το κανουν πιστευω να του το κανω εγω με λιγο προσοχη. Μια ερωτηση, μεταξυ της lolipop εκδοσης και της τελευταιας kitkat, εσεις πια προτεινετε? Ποια τα μειονεκτηματα/πλεονεκτηματα σε θεματα σταθεροτητας/κολληματων, ποιοτητας φωτογραφιας και μπαταριας μεταξυ των 2 εκδοσεων? Ευχαριστω, εκ των προτερων.
  17. Δες τι εγραψα παραπανω, φυσικα και δεν ειπα αυτο.
  18. Αν αγορασες απο link που ελεγε οτι το κινητο ειναι TD-LTE (οπως βλεπω οτι τα εχει χωρισμενα) τοτε το λαθος φυσικα και δεν ειναι δικο τους. Τωρα αν εσυ ψωνισες απο το σωστο link και αυτοι σου εστειλαν οτι ηθελαν αυτο ειναι αλλη ιστορια..
  19. https://www.fastcardtech.com/HUAWEI-Honor-6-Octa-Core-WCDMA-Phone.html Στις μπαντες αναφερει: Connectivity Technology: GSM + WCDMA + TD-LTE(Dual Micro Simcards) Αφου εχει WCDMA και ειναι δικαρτο, δεν γινεται να μην εχει περαν του TD-LTE & FD-LTE. To λεω διοτι βασει μοντελων που κυκλοφορουν οσα ειναι δικαρτα μοντελα εχουν ενεργοποιημενα και τα 2. Ισως να τους ξεφυγε, ισως να μην ειναι δικαρτο (αμφιβαλλω). http://www.gsmarena.com/huawei_honor_6-6461.php Available versions: - H60-L01 TDD LTE (Single SIM) - H60-L02 FDD&TDD LTE, HSDPA - H60-L04 FDD&TDD LTE, HSDPA (Single SIM) - H60-L12 FDD LTE, HSDPA, NFC - H60-L12 FDD LTE, NFC Δεν χανεις τιποτα να τους ρωτησεις, μην σε παρω στο λαιμο μου. Με fastcardtech δεν ειχα ποτε θεμα στο τι παρελαβα μεχρι τωρα. Support δεν γνωριζω, διοτι δεν ειχα ποτε θεμα.
  20. To playstore εγω το περασα κατευθειαν μονος μου. Για λεπτομερειες διαβασε το νημα, ειναι πολυ ευκολο. Ελληνικα κανονικα.
  21. Εχω αγορασει και απο vickmall & fastcardtech, αξιοπιστα και τα 2. Ξαναβαζω τις τιμες γιατι ισως μπερδευτηκες, (fastcardtech) 280$ για huawei και 219$ meizu με κουπονι (ILOVEFCT2015) & 199$ jiayu s3 (3GB - απο vickmall). Το meizu το εχω στο λευκο και οχι δεν ειναι καθολου ασχημη η διχρωμια. Αν σκεφτεις οτι με σβηστη οθονη, παλι μαυρο θα ειχες μπροστα θεωρω οτι ειναι πιο ομοιομορφο. Εξαλλου, εχεισ παντα την επιλογη της θηκης που την περνεις σε μαυρο χρωμα.
  22. Συγκρινεις μηλα με πορτοκαλια. Αποφασισε ποσες ιντσες θες κινητο, 5 ή 5.5? Μετα πες μας προτεραιοτητες διοτι η καθε συσκευη εχει καλα και κακα στοιχεια. Οι τιμες που ειδα (fastcardtech) λενε 280$ για huawei και 219$ meizu με κουπονι (ILOVEFCT2015) & 199$ jiayu s3 (3GB - απο vickmall). Θα σου πω μειονεκτηματα. Το honor το παρακολουθησα στο νημα του και ολοι ειναι αρκετα ευχαριστημενοι απο αυτο, αλλα δεν το αγορασα ποτε γιατι μου την εσπασαν τα on screen buttons. Εκει παιζει η λυση με τη μεμβρανη που τα ενεργοποιει στο μπεζελ, αλλα προσθετεις αλλα 25 δολλαρια και την βρισκεις δυσκολα (b2cbuying). Το jiayu S3 το εχω δωσει στον αδερφο. Καλο κινητο για τα λεφτα του. Εχει θεμα με το video (pixelιαζει πολυ) που λογικα δεν ειναι hardware και γενικα ακομα το software εχει μικροχαζομαρες που θα φτιαξουν πιστευω αργοτερα. Επισης, αν και ακομα δεν εχει παρατηρησει ο bro κατι, αρκετα reviews ανααφερουν οτι η υπαρξη γοριλα ελεγχεται... Το meizu (που εχω στα χερια μου) δεν εχει κανενα μεινοκετημα στα ματια μου. Οκ εχει 1GB λιγοτερο που ισως στο μελλον μετρησει, τωρα δεν με απασχολει. Επισης το οτι δεν παιρνει SD, ισως του μετρηθει σαν δευτερο μειονεκτημα, αλλα στα 32GB δυσκολα θα εχεις θεμα. Καποιοι στο νημα αναφερουν οτι τα λεντακια του κεντρικου κουμπιου δεν αναβουν ομοιομορφα, αλλα πρωτον εγω δεν εχω τετοιο θεμα και δευτερον οσοι το εχουν αναφεραν οτι λυθηκε με λιγες ωρες παραμονη στον.. ηλιο! Δες το νημα για περισσοτερες λεπτομερειες. Ξαναλεω, πες προτεραιοτητες και αποφασισες τι ιντσες θες. Καλη επιλογη ειναι και το ZTE nubia Z9 mini, που ειναι φρεσκο ακομα και αδοκιμαστο, επισης στις 5 ιντσες και με καλα χαρακτηριστικα.
  23. Δεν μας κανεις και ενα review?
  24. Παιδια σας το ξαναλεω, κυκλοφορει μοντελο στην Κινα με 4/32 και τον Ζ3560 στα 1.6Ghz και δεν ειναι τυπογραφικο το λαθος.
  25. Επειδη και εγω ειχα σκαλωσει με αυτο το θεμα, στο ειπα και παραπανω οτι μαλλον δεν ισχυει αυτο που λες, διοτι η Asus βγαζει τα μοντελα της country specific. Αν πας στο Κινεζικο λοιπον site θα δεις ξεκαθαρα οτι στο μοντελο 551ML αναφερει και τις 2 χωρητικοτητες μνημης RAM(2-4GB) & 3 της ROM (16-32-64GB) αλλα και τα 2 μοντελα επεξεργαστων (3560 & 3580). Αρα δεν σου ειπαν κατι λαθος οι Κινεζοι. Για του λογου το αληθες: http://www.asus.com.cn/Phones/ZenFone_2_ZE551ML/specifications/ Μεχρι στιγμης στα Κινεζομαγαζα εχω δει τις εξης παραλλαγες του 551ML: 2/16GB - Z3560 (clocked at 1.8GHz) 2/32GB - Z3560 (clocked at 1.8GHz) 4/16GB - Z3560 (clocked at 1.8GHz) (το ειδα σε καποιο κινεζομαγαζο, δεν θυμαμαι ποιο ηταν) 4/32GB - Z3560 (clocked at 1.8GHz) 4/32GB - Z3580 (clocked at 2.3GHz)
×
×
  • Create New...