Jump to content

Sony Xperia Z Ultra

vezyro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλει ρυθμίσεις από Vodafone?

Έχω την εντύπωση ότι βάζοντας αρχικά την σιμ σου έρχονται ρυθμίσεις, πάντως στο πρώτο ultra που είχα είχα καλέσει την εξυπηρέτηση για ενεργοποίηση 4G.

Είχα λάβει sms για εγκατάσταση ρυθμίσεων.

Edited by Arxontas71

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Ωραία :) έχω κατεβάσει και την εφαρμογή της βοντα από το play store και με εξυπηρετεί αρκετά έχοντας ενημέρωση.

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Καλη θηκη book case & Magnetic USB charger απο Eλλαδα εχει να παρω χωρις να μας ''πιασουν τον κ@λ@''? Edited by tigerdaytona
smartphone madness:)

Μετά τις πρώτες ώρες χρήσης οι εντυπώσεις μου είναι κάτι παραπάνω από θετικές. Βέβαια ερχόμενος από το Ζ ήξερα τι να περιμένω αλλά το Ultra για κάποιο λόγο μου φαίνεται απλά καλύτερο σε όλα εκτός της κάμερας. Παράλληλα πήρα και το SBH52 αλλά ακόμα δεν το έχω χρησιμοποιήσει διεξοδικά. Πάντως είτε το ένα έχω στο αυτί μου είτε το άλλο δεν βλέπω να γλυτώνω τις ερωτήσεις :)!

Ναι εμένα έχει μια καλή γρατζουνιά... Θα δοκιμάσω με πιστολάκι. Πόση ώρα ζέσταμα?

Ξεκίνα από κάτω μεριά - δεν θέλει πολύ. Ισα ίσα να ξεκολήσει ένα κομμάτι να μπορείς να το πιάσεις και μετά ζεσταίνεις και το υπόλοιπο όσο σε παίρνει γιά να βγεί ομαλά. Αν δεις τα διάφορα βίντεο στο you tube θα δεις ότι αφαιρείται δύσκολα μαζί με το λογότυπο της SONY. Στη δικία μου περίπτωση πάντως όταν ζέστανα το asf το λογότυπο έμεινε στην οθόνη.

Ξεκίνα από κάτω μεριά - δεν θέλει πολύ. Ισα ίσα να ξεκολήσει ένα κομμάτι να μπορείς να το πιάσεις και μετά ζεσταίνεις και το υπόλοιπο όσο σε παίρνει γιά να βγεί ομαλά. Αν δεις τα διάφορα βίντεο στο you tube θα δεις ότι αφαιρείται δύσκολα μαζί με το λογότυπο της SONY. Στη δικία μου περίπτωση πάντως όταν ζέστανα το asf το λογότυπο έμεινε στην οθόνη.

Ψψψψ.. Με κάλυψες πλήρως! Ναι τα έχω δει τα βίντεο αλλά όσο και να έψαξα δεν βρήκα τίποτα για "Ομαλή " αφαίρεση να μένει το λογότυπο... Έχω παραγγείλει tempered glass μπρος πίσω οπότε μόλις έρθουν θα τα περασωοπως μου είπες προσπαθώντας να κρατησω το λογότυπο. Ξέρουμε αν βγαίνει και το πίσω? Λογικά το ίδιο δεν είναι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lars Magnus Ericsson

An Empire was born...

πατσακι που αυξάνει τον ήχο μονο για στοκ ΚιτΚατ

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το κανουμε εγκατασταση μεσω custom recovery

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

πατσακι που αυξάνει τον ήχο μονο για στοκ ΚιτΚατ

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το κανουμε εγκατασταση μεσω custom recovery

Όσες φορές προσπάθησα η λήψη ήταν ανεπιτυχής λέει.

Όσες φορές προσπάθησα η λήψη ήταν ανεπιτυχής λέει.

μηπως φταιει τπτ το antivirus σου ή προσπαθεις απο κινητο??? αν μπορει καποιος ας επιβεβαιωσει αν το λινκ μου δουλευει η οχι

Σε μενα λειτουργει κανονικα

Edited by ziaba

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Ψψψψ.. Με κάλυψες πλήρως! Ναι τα έχω δει τα βίντεο αλλά όσο και να έψαξα δεν βρήκα τίποτα για "Ομαλή " αφαίρεση να μένει το λογότυπο... Έχω παραγγείλει tempered glass μπρος πίσω οπότε μόλις έρθουν θα τα περασωοπως μου είπες προσπαθώντας να κρατησω το λογότυπο. Ξέρουμε αν βγαίνει και το πίσω? Λογικά το ίδιο δεν είναι?

Για το πίσω δεν ξέρω. Ηξερα ότι αφαιρώντας το asf φεύγει και το λογότυπο. Μου φάνηκε παράξενο που ενώ έβγαλα το asf το λογότυπο παρέμεινε στην οθόνη. Όταν όμως άρχισα να αφαιρώ την κόλα , έφυγε και το λογότυπο.

μηπως φταιει τπτ το antivirus σου ή προσπαθεις απο κινητο??? αν μπορει καποιος ας επιβεβαιωσει αν το λινκ μου δουλευει η οχι

Σε μενα λειτουργει κανονικα

Απο κινητό. Το είχα κάνει κ παλιότερα απλά τώρα δεν γίνεται

ναι με την 4.4.4 δεν γινεται γενικα να κατεβασεις zip files ετσι προσπαθησε να περασεις καποιο προγραμμα απο store που να αναγνωριζει τα zip και κανε μια προσπαθεια ακομα αλλιως μονο απο τον υπολογιστη και περασε το στη συσκευη μετα

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Για το πίσω δεν ξέρω. Ηξερα ότι αφαιρώντας το asf φεύγει και το λογότυπο. Μου φάνηκε παράξενο που ενώ έβγαλα το asf το λογότυπο παρέμεινε στην οθόνη. Όταν όμως άρχισα να αφαιρώ την κόλα , έφυγε και το λογότυπο.

Με την κόλα + λογότυπο μπορείς να βάλεις από πάνω άλλο protection ή θα φενεται άσχημο λες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lars Magnus Ericsson

An Empire was born...

Δεν ξέρω,δεν το δοκίμασα. Σε ένα βίντεο όμως αφαιρούν το φιλμ και βάζουν άλλο χωρίς να βγάλουν την κόλα.

ναι με την 4.4.4 δεν γινεται γενικα να κατεβασεις zip files ετσι προσπαθησε να περασεις καποιο προγραμμα απο store που να αναγνωριζει τα zip και κανε μια προσπαθεια ακομα αλλιως μονο απο τον υπολογιστη και περασε το στη συσκευη μετα

ok ολα καλα ευχαριστω :cool:

ok ολα καλα ευχαριστω :cool:

Για βοηθάτε λίγο γιατί υπάρχουν και άσχετοι. Το περνάμε στο κινητό… που στο κινητό η στην κάρτα σε την μορφή το έχουμε.αποσυμπιεση πρώτα στο pc η το περνάμε όπως είναι και του κάνουμε αποσυμπιεση στο κινητό. μετά τι το τρέχουμε η το αφήνουμε όπως έχει

Δεν ξέρω,δεν το δοκίμασα. Σε ένα βίντεο όμως αφαιρούν το φιλμ και βάζουν άλλο χωρίς να βγάλουν την κόλα.

Μπορείς να στείλεις το link inbox?

Για βοηθάτε λίγο γιατί υπάρχουν και άσχετοι. Το περνάμε στο κινητό… που στο κινητό η στην κάρτα σε την μορφή το έχουμε.αποσυμπιεση πρώτα στο pc η το περνάμε όπως είναι και του κάνουμε αποσυμπιεση στο κινητό. μετά τι το τρέχουμε η το αφήνουμε όπως έχει

Ναι παίδες πείτε και σε εμάς το πως γίνεται ?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lars Magnus Ericsson

An Empire was born...

ευκολο ειναι περναμε custom recovery και κανουμε εγκατασταση το zipακι (οπως ειναι χωρις αποσυμπιεση) απο κει κ ετοιμοι ουτε καν ροοτ δε χρειαζεται

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Μια ερώτηση παιδιά για θα με τρελάνει. Αυτή την ρημάδα την δόνηση δεν μπορούμε να την απενεργοποιησουμε από κάπου κεντρικά; Και δεν μιλάω για το haptic feedback και την δόνηση κατά την πληκτρολόγηση αλλά για την δόνηση των διαφόρων notification ανά εφαρμογή που πρέπει να μπαίνω σε κάθε εφαρμογή και να την απενεργοποιω ξεχωριστά.

Και σε κάποιες εφαρμογές υπάρχει η επιλογή αλλά πχ στον CM Browser δεν την βρίσκω και σε κάθε long press δονειται ελαφρά! Και το κάνει μόνο στο Ultra και όχι πχ στο εταιρικό κινητό μου.

ευκολο ειναι περναμε custom recovery και κανουμε εγκατασταση το zipακι (οπως ειναι χωρις αποσυμπιεση) απο κει κ ετοιμοι ουτε καν ροοτ δε χρειαζεται

Τι είναι το custom recovery ρε παιδιά ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lars Magnus Ericsson

An Empire was born...

Μπορούμε να βάλουμε δεύτερο λειτουργικό στο κινητο που να τρέχει όταν θελουμε όπως το νέο tizen so?

Δε νομίζω ότι σε τιμάει η απάντηση σου αυτή.

Sorry αλλα το περασα για τρολαρισμα οταν ειπες οτι γνωριζεις τι ειναι custom recovery :X + μια αναζητηση στο google δε βλαπτει

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

περνα αυτον τον πυρηνα κ ετσι θα χεις 2πλο recovery http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2799388 την .108 δεν εχεις?

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Sorry αλλα το περασα για τρολαρισμα οταν ειπες οτι γνωριζεις τι ειναι custom recovery :X + μια αναζητηση στο google δε βλαπτει

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

περνα αυτον τον πυρηνα κ ετσι θα χεις 2πλο recovery http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2799388 την .108 δεν εχεις?

Έκανα αναζήτηση και στο google και στο store μπας και είναι κάποια εφαρμογή και στο YouTube να βρω κάποιο καθογητικο βίντεο. Το μόνο που βρήκα περιφέρεται γύρω από custom rom και rooting.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lars Magnus Ericsson

An Empire was born...

• The title was changed to Sony Xperia Z Ultra