Jump to content

valsami4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    130
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

valsami4's Achievements

  1. Για δείτε και αυτό: https://www.myq.gr/gr/paketa/countdown/ Τα λεπτά ομιλίας, SMS, ή ΜΒ των πακέτων δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν προς υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας και σε καθεστώς περιαγωγής. Το αστείο είναι ότι η q είναι μόνιμα σε περιαγωγή οπότε τα καουνταουν είναι εξ ορισμού άκυρα.
  2. Με την Q τίποτα δεν είναι σίγουρο. Και εγώ νόμιζα οτι θα ίσχυε αλλά τελικά μου εφαγε όλο το υπόλοιπο και το κατάλαβα στο τέλος. Διαμαρτυρήθηκα και μου επέστρεψαν το υπόλοιπο αλλά γεγονός είναι ότι οταν το χρειάστηκα δεν το είχα. Αυτό έγινε στην Ιταλία ενω στην Αγγλία δεν υπήρξε πρόβλημα. Σχετικά με το q fee σε εμένα και τη σύζυγό το απενεργοποιησαν ενώ για τα παιδιά η απάντηση ήταν ότι δεν γίνεται και να ανανεώνουμε 9 ευρώ για να μη χρεώνονται.
  3. Μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο. Απο countdown την άνοιξη πέρισυ είχα αγοράσει 3gb που υποτίθεται ίσχυαν στην Ευρώπη . Όταν βρέθηκα εκεί μου έφαγαν το υπόλοιπο της κάρτας και τα gb άθικτα. Δεν το πήρα χαμπάρι επειδή στην αρχή είχα υπόλοιπο από άλλο πακέτο που δούλεψε. Και σίγουρα είχαν πει στο facebook οτι ίσχυαν στην Ευρώπη γιατί το είχα ελέξει. Πάντως όταν γύρισα και διαμαρτυρήθηκα μου επέστρεψαν το υπόλοιπο που μου είχαν φάει. Οπότε στενη πλέον παρακολούθηση όταν βρίσκομαι έκτός Ελλάδας των υπολοίπων.
  4. Η οθόνη είναι κολλημένη πάνω στη μητρική και όλο μαζί κουμπώνει και κολλάει πάνω στο πλαίσιο. Οι ανοχές είναι μικρές και χρειάζονται ενδεχομένως ειδικά εργαλεία και αρκετή επιδεξιότητα για σωστό αποτέλεσμα. Οχι οτι δεν γίνεται με ένα πιστολάκι θερμού αέρα αλλά εγώ που το δοκίμασα δεν κατάφερα να εφαρμόσω σωστά οθόνη με πλαίσιο. Αλλά έχοντας σπάσει 4-5 οθόνες προτίμησα να το δοκιμάσω από το να συνεχίσω να πληρώνω 100-150 ευρώ για αλλαγή οθόνης. Οι φθηνές κινέζικες έχουν 35 -45 ευρώ , δεν είναι amoled, και θέλει προσοχή ώστε να είναι μαζί με το φιλμ του spen ήδη κολημένο στην οθόνη. Μου έχουν έρθει : σκέτη οθόνη, οθόνη με χωριστό φιλμ για spen που είχε και πρόβλημα το φιλμ και οθόνη πλήρης που τελικα ήταν και αυτή που έβαλα με σχετική επιτυχία. Σχετικά με την αλλαγή μητρικής, θεωρώ οτι για πρώτη φορά να καταφέρει κάποιος να αποκολλήσει την οθόνη χωρίς να την σπάσει είναι εξαιρετικά απίθανο. Πάντως έχω αγοράσει και μητρική απο aliexpres η οποία δούλεψε χωρίς προβλήματα.
  5. Εχω μια μητρική αλλά είσαι σίγουρος οτι μπορείς να την αλλάξεις;
  6. Ενας τρόπος για να μη σου φάνε το υπόλοιπο είναι να στείλεις μήνυμα δωρεάς στο χαμόγελο του παιδιού. Τουλάχιστον έτσι το υπόλοιπο θα πάει για καλό σκοπό.
  7. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν να κολλήσω την οθόνη όπως έπρεπε. Αν και αγόρασα το διπλής όψης αυτοκόλλητο, η οθόνη δεν κόλλησε καλά στο πλαίσιο και άφησε κενά. Με την αντικατάση της μητρικής δεν είχα πρόβλημα-δούλεψε κατευθείαν. Τελικά με 155 ευρώ άλλαξα για δεύτερη φορά οθόνη στο επίσημο σέρβις στη θεσσαλονικη. Η μητρική που χρησιμοποίησα ήταν με exynos.
  8. Το δοκίμασα, δούλεψε μιά χαρά αλλά μετά μου έσπασε η οθόνη και μου έμεινε η μεταχειρισμενη μητρική. Η αλλαγή πάντως δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα. Αν δεν έχεις εμπειρία δεν το συνιστώ γιατί το να ξανακολήσεις τη συσκευή όπως πρέπει είναι μάλλον δύσκολο για ερασιτέχνη.
  9. https://goo.gl/images/Xbxyo1 Αυτό είναι από άλλη θήκη αλλά περίπου αυτό είναι που βγάζεις από την αυθεντική και το μεταφέρεις στήν έπόμενη. Προσοχή και η άλλη να έχει την αντίστοιχη κενή υποδοχή.
  10. Ακριβά τα tempered glass; Τα κινέζικα έχουν 1 ευρώ και μέχρι τώρα έχω σπάσει 3 και αντίστοιχα έχω γλυτώσει οθόνη. Και το έχω και σε θήκη σαν αυτή που λες αλλά όταν πέφτει όλα πετάγονται. Τουλάχιστον μέχρι τώρα την έχουν πληρώσει τα τζάμια. Σχετικά με τη θήκη χρειάζεσαι μία γνήσια και πολλές μαιμούδες. Η γνήσια έχει ένα τσιπάκι απαραίτητο για να δουλέψουν οι συντομεύσεις αλλά και το άνοιγμα- κλείσιμο με το που ανοίγεις-κλείνεις το καπάκι. Οπότε παίρνεις μια γνήσια και στη συνέχεια μεταμοσχεύεις το τσιπάκι. Προσοχή γιατί άλλο θέλει η θήκη που καλύπτει όλη την πρόσοψη και άλλο αυτή με το παράθυρο. Με τους μαγήτες που έχουν οι θήκες ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Ακόμα πάρε και ένα πενάκι για note8. Εγώ είδα πολύ μεγάλη διαφορά σε σχέση με το δικό του. Είναι λίγο πιο λεπτό αλλά με λιγη κόλα παχαίνει αρκετά ώστε δεν γλιστράει από την υποδοχή του note4.
×
×
  • Create New...