Jump to content

theodwroz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    276
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by theodwroz

  1. Έτσι το κανα αδερφέ, χθες το βραδυ το βρήκα. Ευχαριστώ ;-)
  2. Παίζει κάποιος ασφαλής οδηγός ή οτι βρω στο tube και στο νετ γενικά ?
  3. Και πως τα περνας αυτα αδερφέ ?
  4. Και τι σημαίνει ρε αδερφέ αυτό ? Πρέπει να κάνω κάτι ? Έχει play? Δε θα αναγνωρίζει τις ελληνικές σιμ? Ειδα ενα βιντεακι στο YouTube που το φλασαρει με επίσημο unlock της xiaomi?
  5. Φτιάξε με... Και τι παίζει αν ειναι Chinese version??
  6. Καλησπέρα σας από μένα, εψαξα 4-5 σελιδες πισω αλλα δε βρήκα κάτι. Παρήγγειλα και περιμένω το κινητακι προς αντικατάσταση του z ultra που το καημενο το κραταω με νυχια και με δοντια πολυ καιρο αλλα... Παραδίδει. Το περιμενω λοιπόν απο banggood και εχω τις εξεις απορίες μιας και ψωνιζω πρώτη φορα απο κει και το max εδω εκτοξεύτηκε στα ηψη προφανώς λόγω έλλειψης: 1ον: έχει Google play? Και 2ον είναι global η πρεπει να τρεχω κλπ? Το 6/128 πηρα :-)
  7. Παίζει σοβαρά. Αφενός θα δοκιμασω την 128άρα μιας και νεο κινητό να παρω θα την αξιοποιησω και αφ ετερου ενα καλο Bluetooth θα περασει και αυτό στο νεο κινητό. Θα περιμένω να ανακοινωθούν και τα νεα κινητά στο wmc και στο άλλο πως το λένε που λογικά θα ρίξουν κι αλλο τις τιμες στα παλαιότερα. Οπως η σειρα m της Samsung. Το lg v30 πάντως είναι πολυ φαβορί μιας και διαβάζω πολυ θετικά και για την καμερα του αλλα και την επισκευασιμοτητα.
  8. Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα το onkyo greanbeat https://www.amazon.com/smartphone-function-GRANBEAT-DP-CMX1-domestic/dp/B01N6ZH6PB αλλά που να το βρεις... Και κάνει και ενα σκασμό λεφτά...
  9. Χαίρετε και καλή χρονιά. Είμαι σε δίλημμα μιας και το ultra μου εχει αρχίσει να μου τη δίνει στα νεύρα με απλά πράγματα όπως lagggg στο gps... Βέβαια το εχω τιγκαρισμενο στην εξωτερική μνήμη 91% full σε 64άρα, την εσωτερική την εχω στο 70% περιπου. Έχω λοιπόν τις εξεις σκέψεις με κριτήριο όπως αναφέρω στον τιτλο τον ήχο κυρίως απο τα ακουστικά μεσω Bluetooth αλλά και wired: 1ον να κρατήσω το ultra μπας και του βαλω μια 128άρα να τσουλάει καλύτερα και του αναβάθμισω το Bluetooth streaming με ενα fiio Bluetooth headphone amplifier που έχει και dac μιας και το ultra υποστηρίζει aptx και εχει και μεγάλη οθόνη... 2ον, lg v30/v30+ που εχει πέσει και έχει οσα θέλω.. 3ον, lg q7+ που δε βρισκω review αλλα εχει quad dac και η γυναίκα μου που εχει το απλο q7 παιζει τέλεια στα ηχεία wired... 4ον το pocophone που εχει aptx και dolby και πλην του nfc που του λείπει έχει μακροβιοτερο chipset 845 6gb ram vs 835 4gb. Ακουω γνώμες.
  10. Καλημέρα, αυτά τα mbs αν δε τα τελειώσεις τελος του μήνα, μεταφέρονται και αθροίζονται?
  11. Παιδια καλημέρα, εχω ακούσει οτι στη βονταφον τα δωρεάν μεγαμπαιτ αν οχι ολα, κάποια, μεταφέρονται στον επόμενο μήνα με αποτέλεσμα να μαζεύεις σε βάθος χρόνου. Ξέρετε αν ισχύει κάτι τέτοιο στη κοσμοτε?
  12. Παιδιά εχω το ultra και ψάχνω το εν λόγω Bluetooth hands free, μονο στο Γερμανό το εχω βρει αλλα μονο και μονο που πηγε να μου το πουλησει ως καινούριο και τελευταίο μοντέλο και ενω του ειπα οτι είναι τριών ετών, κοψε κατι και μου απάντησε ο παικτης οτι το μικρότερο είναι το παλιο ( εννοουσε το sbh 50) εκοψα πέρα. Ε ναι δε θελω να δωσω 85 για αξεσουαρ 4 ετων τωρα μη τρελαθούμε οσο καλο και να είναι...
  13. Είναι τόσο μανίκι όσο φαίνεται στα βιντεάκια? Πρέπει δλδ να το λύσεις όλο από πίσω προς τα μπρος?
  14. Τα είδα και γώ αυτά αλλά έχω τις εξείς σκέψεις: α) Όταν το πήραμε το κινητό είχε triluminus display, αυτό είναι software ή hardware? Και αν είναι hardware, αυτού του είδους τα ανταλλακτικά, ebay, θα την έχουν? Ή θα πάρω μια υποδεέστερης ποιότητας οθόνη για να κάνω τη δουλειά μου? β) Έψαξα για βιντεάκι για να το κάνω μόνος μου και μου φάνηκε πολύ ριψοκίνδυνο μιας και έχει αμέτρητα βήματα, βασικά ανοίγεις όλα τα εξαρτήμτα από πίσω προς τα μπροστά...
  15. Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Εχθές με βρήκε η κατάρα... μου έπεσε και έσπασε η οθόνη ( ναι και το touch ). Η καλύτερη τιμή που έχω βρει ψάχνοντας είναι στα 125€. Παίζει κάτι καλύτερο? Πολύ θα ήθελα καλύτερη τιμή μιας και δεν παίζει σάλιο και άξιος αντικαταστάτης δεν υπάρχει...
  16. Καλησπέρα παιδιά, καλή ανάσταση να έχουμε! Επιτέλους απέκτησα τηλεόραση μετά από πολλά έτη ( από το 1998... μη ρωτάτε γιατί... ) και θέλω να συνδέσω ενσύρματα το θηρίο με την εν λόγω μέσω HDMI ώστε να απολαμβάνω ταινίες και παιχνίδια ( σε αντίθεση με το chromecast κτλ. που δεν κάνουν για gaming ) χρησιμοποιώντας και αυτό http://www.daisat.gr/index.php?act=viewProd&productId=2954 που βρήκα σε σχετικές αναζητήσεις στο φόρουμ μας. Προτείνετέ μου μία λύση καλή και οικονομική, συμβατή πάντα με το θηρίο. EDIT: Δεν είναι BRAVIA η τηλεόραση, παλιά samsung plasma με hdmi χωρίς usb είναι.
  17. Δεν ξέρω αν ανέβηκαν οι φώτο, πρώτη φορά το κάνω. Είναι 2 θήκες σε μια, το έξω, είναι από καλή δερμάτινη από πακ μαν μαγαζί η οποία είχε μέσα το χαρακτηριστικό σκληρό πλαστικό που αυτοδιαλυεται με το χρόνο το οποίο και ξηλωσα και κόλλησα με βενζινοκολλα μια gell θήκη που πήρα 3,5 ευρα, και έχει θύρα για μαγνητική φόρτιση. Μια χαρά έχει κάτσει, χρειάστηκε να "φάω" λίγο το gell στο σημείο που κάθετα το κινητό στη μαγνητική βάση φόρτισης γιατί δεν ακουμπουσαν τα πινακια. Το αρχείο φωτογραφίας που ανεβάζω είναι 800 kb jpg και λέει ότι μέχρι 1 mb ανεβάζει και πάλι δε το ανεβάζει, γιατιιι???
  18. Με το ραδιόφωνο καμία.ιδεα.μπα ε? Εγώ το έχω με tempered glass μπρος πίσω και θήκη που έφτιαξα μόνος μου.
  19. Γειά σας παιδιά, πήρα πρόσφατα ένα turbo x hive VI ΑΠΟ πλαίσιο στη γυναίκα μου. Κατεβάζω από apdoite το Facebook, δεν ανοίγει, και από το 1 το ίδιο. να σημειώσω ότι όταν το άνοιξε της ζήτησε mail λογαριασμού, πάτησε αργότερα και τώρα δεν δέχεται υπάρχον λογαριασμό από άλλο android κινητό ούτε δημιουργία νέου. Σκέφτηκα το Google play να κατεβάσω και το φοβάμαι λίγο μιας κα πριν 3 χρόνια έκανα ρουτ σε κινητό και δεν έχω backup τη ρομ. Ίσως το δοκιμάσω με τον εύκολο τρόπο. Ιδέες?
  20. Θέλουν ρουτ αυτές.. Χαζή ερώτηση ? Δε με βολεύει που Στο landscape mode δεν έχει μπρος πίσω με βέλη.
  21. Γειά σας παίδες έχω το xperia z ultra και ψάχνω άλλη εφαρμογή για ραδιόφωνο πλην της στοκ και δε βρίσκω! Τι παίζει? Δεν υπάρχουν ? Μόνο με ίντερνετ ? Υ.γ. Είμαι σε στοκ. Και δε θέλω να αγοράσω, ψάχνω free.
  22. Καλημέρα παίδες, προχθές ανέβηκα σε 5.1.1. και δε μπορώ να βρω όσο και αν έψαξα, πως μπορώ να βάλω περισσότερα quick settings στην κουρτίνα, επιπλέον αυτών που δίνει.. Επίσης δε βρίσκω τα widget Xperia style για ήχο κτλ. Θέλω να μπορώ να ριθμιζω τον ήχο του τηλεφώνου από την κουρτίνα χωρίς να πατάω τα πλαϊνά, ή έστω να μπαίνω γρήγορα σε silent mode με το παραδοσιακό widget της σονυ.Πάει αυτό??
  23. Και εγώ απο μίντια.. Είναι το ίδιο η αναβάθμιση από το flashtool και από την αντιπροσωπία?
  24. Ναι στο pc companion εννοώ. Stock είμαι.
×
×
  • Create New...