chrisk Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Χρόνια πολλά παιδιά!Εύχομαι η παρέα να συνεχίζει να απλώνεται, να μας ενημερώνει και να μας διασκεδάζει!!Αναπολώ τις ημέρες της εγγραφής μου..πέρασε πολύ γρήγορα ο καιρός.. Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GΚOOL Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 (edited) Σπάω εδώ και ώρα το κεφάλι μου να θυμηθώ πώς λεγόταν το forum πριν γίνει myphone. Είμαι τόσο παλιός και πιστός αναγνώστης που έφτασα να κάνω format όταν το pc αρνούνταν να ανοίξει τη σελίδα. Τό forum με έχει βοηθήσει άπειρες φορές. Πλέον ως forum έχει απλωθει πολύ και η γνώση έχει διαχυθεί περισσότερο στην κοινότητα των χρηστών. Από forum ενημέρωσης και αλληλοβοήθειας το myphone εξελίχθηκε σε forum ανταλλαγής απόψεων. Αυτό έχει και τα καλά και τα κακά του. Ίσως οι νεοι χρηστες να αποθαρρύνονται βλέποντας τις πιο δημοφιλείς συζητήσεις. Εξακολουθώ να μπαίνω κάθε μέρα και να το χαίρομαι γιατί ενημερώνομαι για το χόμπι μου και με χαλαρώνει. Σας εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια. Edited July 16, 2013 by GΚOOL ορθογραφικό λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 10 ε; Μου φαινόταν οτι είναι περισσότερα αλλά ήμουν πριν και στο unwired και δεν θυμάμαι πότε έγινε η μετάβαση. Καλά να είμαστε να συνεχίσουμε να μπαίνουμε στο site και να γράφουμε στο forum, και εσείς να μας φέρνετε τις ειδήσεις της κινητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GΚOOL Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 10 ε; Μου φαινόταν οτι είναι περισσότερα αλλά ήμουν πριν και στο unwired και δεν θυμάμαι πότε έγινε η μετάβαση. Καλά να είμαστε να συνεχίσουμε να μπαίνουμε στο site και να γράφουμε στο forum, και εσείς να μας φέρνετε τις ειδήσεις της κινητής. Αι γεια σου. Unwired λεγόταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esentis13 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Χρονια πολλα και παντα τετοια παιδια!!! Παρακολουθω παρα πολλα χρονια το Forum, ασχετο οτι δεν ειχα κανει εγγραφη. Γιατι θυμαμαι οτι για μια περιοδο ηταν ενεργο και το myphone και το unwired; Δεν εγινε απο τη μια μερα στην αλλη η μετονομασια δηλαδη. Παράθεση MY ANDROID DEVICES HISTORY HTC Desire HD > HTC Evo 3D > Samsung Galaxy Nexus > Samsung Galaxy Note II > LG G2 > LG G Flex 2 > Samsung Galaxy Note Edge > Meizu MX4 Pro > LG G4 > Xiaomi Mi 5 > Samsung Galaxy S8+ > Huawei P20 Pro > Huawei Mate 20 Pro > Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirus Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Χρόνια πολλά και καλή συνέχεια!!!!!!! Παράθεση Pigs have flown! http://olivia.canal13.cl/medios/data/entretencion/musica/0703_live8_m_l.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Radiofighter Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Με το καλό να τα εκατοστήσει το φόρουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djs Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Χρόνια πολλά και να γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερο το forum γιατί το αξίζει! :D Παράθεση "Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paravoid Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Χρόνια σας πολλά. Time flies. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Ενα μεγαλο ευχαριστω !!! Μετα το unwired πρεπει να ημουν απο τα πρωτα μελη μιας και βρηκα διθεσιμο το ονομα μου για username !!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Χρόνια πολλά παιδιά!! Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά σας,σας ευχαριστούμε για όλα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Χρόνια μας πολλά, να σε χαιρόμαστε myphone.gr!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys31 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 παιδια τα τα χιλιασεται τα χρονια σας ..και παντα να υπαρχουν ανθρωποι σαν και εσας που πριν 10 χρονια τολμησατε και προτοπορησατε ....εμεις οι χρηστες σας ευχαριστουμε ....και σας ευχομαστε με υγεια σε εσας οσο και στην οικογενεια σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopas Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 5 Σεπτεμβριου 2004 εκανα register στο myphone....και ακολουθησαν ατελειωτα βραδια με ξενυχτι σε ατελειωτα αρθρα....γιναμε μια παρεα ολοι μας...συμφωνησαμε...διαφωνησαμε...banaristikame...(ναι ναι συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες...οπως και στη δικη μου!) αλλα μια ειναι η μεγαλη αληθεια...μακρια απο το myphone ΔΕΝ μπορουμε! Τι αλλο να πω....μακαρι σε αυτους τους δυσκολους καιρους παντα να υπαρχουν ατομα τρελαμενα με την τεχνολογια (η οποια παρεπιπτωντος ειναι ΠΟΛΥ ακριβο spor) και να συνεχισουν να μας ενημερωνουν! Βεβαια κραταω λιγα μουτρα γιατι σε τοσους πολλους διαγωνισμους πηρα μερος αλλα ΔΕΝ...ολο αλλοι πανε και κερδιζουν τα φανταστικα δωρακια.... Εγω δεν θα ευχηθω το κλασικο :συνεχιστε ετσι...αλλα θα πω ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ! :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JGroovy Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Χρόνια Πολλά και ... ψηφιακά τόσο στο myphone όσο και στα μέλη ! Παράθεση jg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpan Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Χρόνια πολλά παιδιά. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλη την ομάδα. :) Παράθεση Tech evangelist, python apologist, tog enthusiast. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Χρόνια καλών αναμνήσεων για το myphone, που σταδιακά εξελίχθηκε και έγινε ακόμη καλύτερο από ποτέ. Χαίρομαι ιδιαίτερα που από το 2006 συμβάλω και εγώ σε όλη αυτή την προσπάθεια της Ομάδας διαχείρισης/Ομάδα συνακτών, καθώς οι κόποι όλων μας ανταμείβονται από εσάς τους ίδιους. :) Χρόνια πολλά myphone σε σένα και στους πιστούς αναγνώστες σου, που σε δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους, στην διάρκεια όλης αυτής την μακρόχρονης περιόδου! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Ντροπαλό αμούστακο αγόρι ο Μάνος..... :lol::lol::p Πάρτε και μια εικόνα απο τότε: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=368754 Χρόνια πολλά, να είμαστε όλοι καλά να γιορτάσουμε και τα επόμενα 10 χρόνια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Χρόνια Πολλά και καλά στην καλύτερη Ελληνική κοινότητα του διαδικτύου. :) http://www.partynet.co.za/images/products/looney-tunes-birthday-foil-balloons-p3473.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Ήμουν 16 όταν έκανα την εγγραφή μου εδώ κι έψαχνα πληροφορίες για τα S.E. W810 και Nokia 3300 απ'όσο θυμάμαι. Πλέον πέρασα τα 25 και και ακόμη, όπως είπε και κάποιος φίλος πιο πάνω, όταν δε ξέρω τι να κάνω στο pc τα δάχτυλα γράφουν μόνα τους myph και πατάνε enter! Χρόνια πολλά παιδιά! Να τα εκατοστήσετε! Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergios_K Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Ξεκίνησα να σας παρακολουθώ σχετικά αργά, από τότε που μπήκα στον κόσμο του android. Τα θερμά μου συγχαρητήρια, οι εντυπώσεις μου από το συγκεκριμένο ιστότοπο είναι οι καλύτερες!:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mensa Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Χρονια πολλααααααα....ααα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Χρόνια πολλά κι από μένα! Χρόνια τώρα χρησιμοποιώ το myphone για να μαθαίνω τα τελευταία τεχνολογικά νέα, να επικοινωνώ με συμφορουμίτες και να μοιράζομαι την τρέλα μου για τα κινητά τηλέφωνα και την τεχνολογία γενικότερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Και δε το ονομάζατε iphone? Τώρα θα ήσασταν εκατομμυριουχοι! Χρόνια πολλά! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Ντροπαλό αμούστακο αγόρι ο Μάνος..... :lol::lol::p Πάρτε και μια εικόνα απο τότε: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=368754 Χρόνια πολλά, να είμαστε όλοι καλά να γιορτάσουμε και τα επόμενα 10 χρόνια.... Πραγματικά συγκινήθηκα με το παραπάνω! Χρόνια πολλά στο myphone, το forum που μου έδειξε τι πάει να πει forum, στα πρώτα μου βήματα στο διαδίκτυο. Είναι πάντα (τουλάχιστον) ένα tab στον browser μου εδώ και 10 ολόκληρα χρόνια. (:X πότε ήμουν γυμνάσιο....) Πραγματικα συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ για όλη την καταπληκτική δουλειά που έχει γίνει όλο αυτό το καιρό. ΥΓ: Είναι από τότε, το 1ο site που θα πληκτρολογήσω για να δω αν έχει ίντερνετ το PC που χρησιμοποιώ!! :respect: Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts