Jump to content

paravoid

Members
  • Δημοσιεύσεις

    125
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

paravoid's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Δύο διαγωνισμοί σε μία μέρα, ενδιαφέρον :)
  2. Λόγω του τρόπου που λειτουργεί το filesystem (ubifs) του rootfs (όχι του υπόλοιπου χώρου, μόνο για τα 256MB του συστήματος) , ο χώρος που σβήνεται δεν αδειάζει αμέσως. Μετά την αφαίρεση πραγμάτων (εφαρμογών, repositories κ.λπ.), καλό είναι να κάνετε ένα reboot.
  3. geia xara. sto [epishmo] n900 eipes pws evales ellhnika sto hardware plhktrologio tou n900. mhpws mporeis na e3hghseis pws to ekanes? dld poia arxeia na peira3oume gia na to kanoume. (gt ta greeklish einai ligo ekneuristika kai to eikoniko de voleuei... :P)
  4. Έχω απαντήσει παραπάνω, #1768
  5. Ξεκίνα από το μενού του N900, settings -> transfer & sync. Ούτε PC χρειάζεται ούτε PC Suite.
  6. Πας στο sync και του λες bluetooth...
  7. Το γνωστό bug με τα κεφαλαία ελληνικά δεν λύθηκε :(
  8. Δεν το άλλαξε, το πλάνο ήταν αυτό πριν ανακοινωθεί καν το N900. Είχε ειπωθεί/ανακοινωθεί στο Gran Canaria Desktop Summit (GUADEC + aKademy), τον Ιούλιο.
  9. Να στείλεις και λάβεις από φίλους σου που δεν έχουν κινητό με mail; Έχουν πει ότι θα βάλουν και MMS, κάποια στιγμή. Απλά, έχω την αίσθηση ότι βιάζονται για να προλάβουν τον ανταγωνισμό (Palm Pre, το μεγάλο κύμα των Android, νέο firmware για iPhone - και αργότερα Microsoft...) και έχουν αφήσει διάφορα "για μετά". Τουλάχιστον τα MMS, FM radio receiver (ενώ υπάρχει το hardware!), ελληνικό μενού.
  10. Αυτό είναι για την Αμερικάνικη έκδοση. Ιδού το αγγλικό για την Ευρωπαϊκή: http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_N900_UG_en.pdf καθώς και στα ελληνικά(!): http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_N900_UG_el.pdf (όχι, δεν έχω εσωτερικές πληφορορίες, απλά μάντεψα τα URL) Απ' ότι φαίνεται στο ελληνικό manual, τα menu της συσκευής θα είναι στα αγγλικά.
  11. Whoah! Η ταφόπλακα του S60, και η χρονιά του Linux στα mainstream κινητά (Android, Palm Pre/WebOS, Nokia/Maemo). Τα καλύτερα νέα εδώ και χρόνια!
  12. Είναι παλιό, πολύ βλαμμένο πρόβλημα, το χω γράψει επανειλλημένα, μια εκ των οποίων είναι η: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2596558#post2596558
  13. Το Ε71 δεν έχει το User Data Preservation (UDP) feature που έχουν τα E66 & E51 μεταξύ άλλων, συνεπώς πρέπει πάντα να κάνουμε backup πριν το upgrade μιας και κατά τη διαδικασία χάνονται τα customizations/οι επαφές/το ημερολόγιο κ.λπ. Ακόμη και στα κινητά που έχουν το εν λόγω feature, υπάρχουν major firmware upgrades με τα οποία δεν λειτουργεί και απαιτείται backup. Το PC Suite γενικά προειδοποιεί για κάτι τέτοια. Itchrist86, θα έλεγα να είσαι πιο φειδωλός σε ισχυρισμούς για θέματα που δεν γνωρίζεις τόσο καλά, ειδικά δε όταν πρόκειται για κάτι τόσο ευαίσθητο όσο η απώλεια δεδομένων...
×
×
  • Create New...