Jump to content

b744pilot

Members
 • Δημοσιεύσεις

  1.476
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

3 Followers

About b744pilot

 • Ημ. Γέννησης 30/09/1987

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Wind - Ελλάδα

b744pilot's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

 1. Πες μας τώρα evris2013 ότι τα έβαλες και στο κινητό σου να μας τρελάνεις!!! :p
 2. b744pilot

  LG G6

  Το πρόβλημα εντοπίζεται στον user agent του chrome. Η σελίδα της eurobank λανθασμένα εντοπίζει Opera 0.17. Η ανάλυση 360x720 είναι σωστή. Κάνοντας αναζήτηση τη φράση my user agent στο google θα σου εμφανίσει τον πραγματικό browser που χρησιμοποιείς (Chrome 66 σε μένα). Το πρόβλημα είναι της τράπεζας. Ανέφερε το στην τεχνική τους υποστήριξη, καλύτερα γραπτά.
 3. b744pilot

  LG G6

  Σε συσκευή vodafone smart speed 6 με android & chrome μπαίνω κανονικά. Στο LG G6 με chrome μου βγάζει το μήνυμα που βγάζει και σένα. Πριν την αναβάθμιση σε oreo φόρτωνε κανονικά δηλαδή; Πάντως αν πατήσεις στον chrome να δεις την desktop έκδοση φορτώνει κανονικά.
 4. b744pilot

  LG G6

  Η πραγματική ανάλυση της συσκευής δεν ανταποκρίνεται στην ανάλυση που χρησιμοποιεί ο chrome για να εμφανίσει τις σελίδες. Οι ιστοσελίδες στο iphone X για παράδειγμα εμφανίζονται σε ανάλυση 375 x 812 pixels, άσχετα αν η πραγματική ανάλυση της οθόνης είναι πολύ μεγαλύτερη. Επίσης η ανάλυση που χρησιμοποιεί το ipad και όλα τα tablets για την προβολή των σελίδων είναι μόλις 768 x 1024. Με εξαίρεση το ipad pro και τα surface ή άλλα tablet με windows. Οι ίδιες αναλογίες ισχύουν και για το LG G6.
 5. b744pilot

  LG G6

  Το ίδιο μήνυμα φαίνεται και σε μένα. Είναι πρόβλημα του web application της τράπεζας. Ανέφερέ το στην τράπεζα και προς το παρόν μπες από κάποια άλλη συσκευή ή κατέβασε το επίσημο app από το google play (αν υπάρχει).
 6. b744pilot

  LG G6

  Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Τελικά προχώρησα σε επαναφορά και το σέτταρα από την αρχή και πλέον είναι σαν καινούργιο. Ευτυχώς η όλη διαδικασία ήταν πολύ γρήγορη. Κατάφερα να το φέρω στην προηγούμενη κατάσταση πολύ γρήγορα. Χρησιμοποίησα το backup της LG για τα μηνύματα, τις σημειώσεις και τα call logs και έκανα χειροκίνητο backup τα multimedia αρχεία. Οι επαφές συγχρονίστηκαν άμεσα με το google account και οι εφαρμογές εγκαταστάθηκαν ταχύτατα. Προς το παρόν βέβαια η μόνη βελτίωση που αισθάνομαι πως έχει είναι τα πιθανά κενά ασφαλείας που κάλυψε η ενημέρωση. Κάποια άλλη βελτίωση δεν είδα ακόμη. Επίσης κάτι σημαντικό, με το reset είδα πως έχουν συμμορφωθεί και με τον GDPR. Πολλά ερωτήματα σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα. Περισσότερος έλεγχος πλέον. Και φυσικά δεν αποδέχτηκα πολλά από αυτά που πριν δεν μας ρωτούσε καν...
 7. b744pilot

  LG G6

  Το τι βρισιά έχει ακούσει το G6 και ολόκληρη η LG δεν λέγεται. Χάσιμο χρόνου το update και η επαναφορά (backup, εκ νέου ρυθμίσεις κτλ). Την τεχνολογία μου μέσα.
 8. b744pilot

  LG G6

  Διάβασα καλά σχόλια και προχώρησα στο Update σε Oreo. Αλλά απογοητεύτηκα πλήρως. Η εμπειρία δεν μου φαίνεται πλέον καθόλου smooth. Εφαρμογές όπως το facebook αργούν υπερβολικά να ανοίξουν. Το κινητό το είχα και το έχω με βασικές επίσημες εφαρμογές χωρίς περιττά πράγματα. Ήταν φοβερό και κατέληξε απαράδεκτο. ΠΡΟΣΟΧΗ! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει τρόπος να πάω πίσω στο 7 επίσημα; Χωρίς custom roms; Απογοήτευση
 9. b744pilot

  LG G6

  Συν την ταλαιπωρία και την αναμονή μέχρι να στο φτιάξουν!
 10. b744pilot

  LG G6

  Από εδώ από ένα μαγαζί στο Skroutz! Διάβασα καλά σχόλια και είπα να δοκιμάσω. Μέχρι τώρα το έχω γυμνό χωρίς προστασία. Και αυτό που φοβάμαι δεν είναι οι γρατσουνιές αλλά το σπάσιμο της οθόνης από πτώση.
 11. b744pilot

  LG G6

  Της Nillkin, το Amazing H
 12. b744pilot

  LG G6

  Έχω πολύ άσχημο παρελθόν, δεν μ αγαπάνε καθόλου οι ζελατίνες. Γι αυτό το λέω
 13. b744pilot

  LG G6

  Παιδιά έχω tempered glass στη συσκευασία. Που προτείνετε να το πάω να το περάσουν;
 14. b744pilot

  LG G6

  Παιδιά δεν άντεξα και παρήγγειλα ξανά tempered glass για την οθόνη του. Την Nillkin πήρα και την περιμένω. Αλλά αυτή τη φορά δεν θα κάνω το λάθος να την περάσω μόνος και να την χαλάσω πάλι. Θα το πάω σε κατάστημα.
 15. b744pilot

  LG G6

  Η αλήθεια είναι ότι όσες φορές προσπάθησα και παλαιότερα σε παλιά κινητά ποτέ δεν τα κατάφερα. Δεν το χω δυστυχώς. Αλλά παρόλα αυτά ποτέ δεν μου έσπασε οθόνη σε κινητό και τα είχα ρίξει πολλές φορές. Πιστεύω μια καλή θήκη με απορρόφηση ενέργειας στις γωνίες και ψηλότερη μπροστινή περιμετρική επιφάνεια γύρω από την οθόνη σε προστατεύει καλά. Απ όσο έχω δει μέχρι τώρα δηλαδή σε άλλα κινητά...
×
×
 • Create New...