Jump to content

b744pilot

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.478
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by b744pilot

  1. Το οργανώσατε πάρα πολύ ωραία! Και το μαγαζί πολύ ωραίο! Περάσαμε όμορφα!
  2. Καλημέρα σας! Πιθανότατα να παρευρεθώ και εγώ με τον φίλο μου evris2013. Θα σας ενημερώσουμε για σίγουρα την Πέμπτη!
  3. Πες μας τώρα evris2013 ότι τα έβαλες και στο κινητό σου να μας τρελάνεις!!! :p
  4. b744pilot

    LG G6

    Το πρόβλημα εντοπίζεται στον user agent του chrome. Η σελίδα της eurobank λανθασμένα εντοπίζει Opera 0.17. Η ανάλυση 360x720 είναι σωστή. Κάνοντας αναζήτηση τη φράση my user agent στο google θα σου εμφανίσει τον πραγματικό browser που χρησιμοποιείς (Chrome 66 σε μένα). Το πρόβλημα είναι της τράπεζας. Ανέφερε το στην τεχνική τους υποστήριξη, καλύτερα γραπτά.
  5. b744pilot

    LG G6

    Σε συσκευή vodafone smart speed 6 με android & chrome μπαίνω κανονικά. Στο LG G6 με chrome μου βγάζει το μήνυμα που βγάζει και σένα. Πριν την αναβάθμιση σε oreo φόρτωνε κανονικά δηλαδή; Πάντως αν πατήσεις στον chrome να δεις την desktop έκδοση φορτώνει κανονικά.
  6. b744pilot

    LG G6

    Η πραγματική ανάλυση της συσκευής δεν ανταποκρίνεται στην ανάλυση που χρησιμοποιεί ο chrome για να εμφανίσει τις σελίδες. Οι ιστοσελίδες στο iphone X για παράδειγμα εμφανίζονται σε ανάλυση 375 x 812 pixels, άσχετα αν η πραγματική ανάλυση της οθόνης είναι πολύ μεγαλύτερη. Επίσης η ανάλυση που χρησιμοποιεί το ipad και όλα τα tablets για την προβολή των σελίδων είναι μόλις 768 x 1024. Με εξαίρεση το ipad pro και τα surface ή άλλα tablet με windows. Οι ίδιες αναλογίες ισχύουν και για το LG G6.
  7. b744pilot

    LG G6

    Το ίδιο μήνυμα φαίνεται και σε μένα. Είναι πρόβλημα του web application της τράπεζας. Ανέφερέ το στην τράπεζα και προς το παρόν μπες από κάποια άλλη συσκευή ή κατέβασε το επίσημο app από το google play (αν υπάρχει).
  8. b744pilot

    LG G6

    Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Τελικά προχώρησα σε επαναφορά και το σέτταρα από την αρχή και πλέον είναι σαν καινούργιο. Ευτυχώς η όλη διαδικασία ήταν πολύ γρήγορη. Κατάφερα να το φέρω στην προηγούμενη κατάσταση πολύ γρήγορα. Χρησιμοποίησα το backup της LG για τα μηνύματα, τις σημειώσεις και τα call logs και έκανα χειροκίνητο backup τα multimedia αρχεία. Οι επαφές συγχρονίστηκαν άμεσα με το google account και οι εφαρμογές εγκαταστάθηκαν ταχύτατα. Προς το παρόν βέβαια η μόνη βελτίωση που αισθάνομαι πως έχει είναι τα πιθανά κενά ασφαλείας που κάλυψε η ενημέρωση. Κάποια άλλη βελτίωση δεν είδα ακόμη. Επίσης κάτι σημαντικό, με το reset είδα πως έχουν συμμορφωθεί και με τον GDPR. Πολλά ερωτήματα σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα. Περισσότερος έλεγχος πλέον. Και φυσικά δεν αποδέχτηκα πολλά από αυτά που πριν δεν μας ρωτούσε καν...
  9. b744pilot

    LG G6

    Το τι βρισιά έχει ακούσει το G6 και ολόκληρη η LG δεν λέγεται. Χάσιμο χρόνου το update και η επαναφορά (backup, εκ νέου ρυθμίσεις κτλ). Την τεχνολογία μου μέσα.
  10. b744pilot

    LG G6

    Διάβασα καλά σχόλια και προχώρησα στο Update σε Oreo. Αλλά απογοητεύτηκα πλήρως. Η εμπειρία δεν μου φαίνεται πλέον καθόλου smooth. Εφαρμογές όπως το facebook αργούν υπερβολικά να ανοίξουν. Το κινητό το είχα και το έχω με βασικές επίσημες εφαρμογές χωρίς περιττά πράγματα. Ήταν φοβερό και κατέληξε απαράδεκτο. ΠΡΟΣΟΧΗ! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει τρόπος να πάω πίσω στο 7 επίσημα; Χωρίς custom roms; Απογοήτευση
  11. b744pilot

    LG G6

    Συν την ταλαιπωρία και την αναμονή μέχρι να στο φτιάξουν!
  12. b744pilot

    LG G6

    Από εδώ από ένα μαγαζί στο Skroutz! Διάβασα καλά σχόλια και είπα να δοκιμάσω. Μέχρι τώρα το έχω γυμνό χωρίς προστασία. Και αυτό που φοβάμαι δεν είναι οι γρατσουνιές αλλά το σπάσιμο της οθόνης από πτώση.
  13. b744pilot

    LG G6

    Της Nillkin, το Amazing H
  14. b744pilot

    LG G6

    Έχω πολύ άσχημο παρελθόν, δεν μ αγαπάνε καθόλου οι ζελατίνες. Γι αυτό το λέω
  15. b744pilot

    LG G6

    Παιδιά έχω tempered glass στη συσκευασία. Που προτείνετε να το πάω να το περάσουν;
  16. b744pilot

    LG G6

    Παιδιά δεν άντεξα και παρήγγειλα ξανά tempered glass για την οθόνη του. Την Nillkin πήρα και την περιμένω. Αλλά αυτή τη φορά δεν θα κάνω το λάθος να την περάσω μόνος και να την χαλάσω πάλι. Θα το πάω σε κατάστημα.
  17. b744pilot

    LG G6

    Η αλήθεια είναι ότι όσες φορές προσπάθησα και παλαιότερα σε παλιά κινητά ποτέ δεν τα κατάφερα. Δεν το χω δυστυχώς. Αλλά παρόλα αυτά ποτέ δεν μου έσπασε οθόνη σε κινητό και τα είχα ρίξει πολλές φορές. Πιστεύω μια καλή θήκη με απορρόφηση ενέργειας στις γωνίες και ψηλότερη μπροστινή περιμετρική επιφάνεια γύρω από την οθόνη σε προστατεύει καλά. Απ όσο έχω δει μέχρι τώρα δηλαδή σε άλλα κινητά...
  18. b744pilot

    LG G6

    Αγόρασα tempered glass της spigen και ενώ το κόλλησα ολόισια και το καθάριζα μισή ώρα για να μην έχει σκόνες τελικά εγκλωβίστηκαν σκόνες. Επειδή είμαι ψείρας και δεν μπορώ να το βλέπω με σκόνες το ξεκόλλησα για να το καθαρίσω αλλά το έκανα χειρότερο. Το έπλυνα αλλά έγινε ακόμη χειρότερο. Κατάφερα να το κολλήσω χωρίς σκόνες αλλά άφησε φούσκες γύρω γύρω... Εν τέλει το έβγαλα και το πέταξα. Θα το χαρώ έτσι χωρίς μεμβράνες και τζαμάκια. Gorilla glass έχει εξάλλου. Του φόρεσα και μια καλή θήκη με προστασία MIL-STD 810G για απορρόφηση των shock και όλα καλά. Άμα πια! :p
  19. b744pilot

    LG G6

    Καλημέρα. Με όλα αυτά που περιγράφεις σε ακατάπαυστη χρήση νομίζω και το 12ωρο του G3 είναι μια χαρά! Το G6 χωρίς να το χρησιμοποιώ ακατάπαυστα, με νορμάλ χρήση, κρατάει 50 ώρες!
  20. b744pilot

    LG G6

    Παιδιά το κινητό είναι τέλειο. Όσο το χρησιμοποιώ μέρα με τη μέρα τόσο περισσότερο μου αρέσει. Με κάλυψε 100%. Απίστευτη ταχύτητα και αξιοπιστία μέχρι στιγμής, με την μπαταρία να κρατάει περισσότερο από 2 μέρες με νορμάλ χρήση. Λατρεύω επίσης τις αυτοματοποιήσεις που έχει όπως η Google Assistant. Του φόρεσα θήκη από την πρώτη μέρα και δεν αφαίρεσα την screen protector που είχε από το κουτί του. Η θήκη: https://obliqproduct.com/products/lg-g6-case-flex-pro Πιστεύετε πως είμαι καλυμμένος; Είναι απαραίτητο και tempered glass; Το κινητό και η θήκη έρχονται με πιστοποίηση απορρόφησης κραδασμών MIL-STD-810G.
  21. b744pilot

    LG G6

    Αξιολόγησή μου, όπως την έγραψα και στο skroutz. Έψαχνα ένα καλό και ποιοτικό κινητό για να αντικαταστήσω το παλιό μου Nokia Lumia 925. Είμαι άνθρωπος που τα ψάχνω όλα αναλυτικά και κατέληξα στο G6. Πρώτη φορά με LG συσκευή και παραθέτω αναλυτικά τους λόγους που με κέρδισε: 1. Η κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Με γυαλί gorilla μπροστά και πίσω και πραγματικό μέταλλο περιμετρικά η ποιότητα κατασκευής δείχνει στιβαρή και κορυφαία. Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά είναι τα επίσης μεταλλικά πλήκτρα έντασης, το μεταλλικό ακουστικό και το γυαλί προστασίας στις κάμερες. Ο JerryRigEverything στο youtube τα δείχνει όλα αναλυτικά και το G6 περνάει με επιτυχία όλα τα crash test χωρίς καν να λυγίσει. 2. Η φανταστική οθόνη. Υψηλή ανάλυση χωρίς ίχνος pixel με ζωντανά χρώματα και άριστη αφή. Επίσης μου αρέσουν πάρα μα πάρα πολύ οι curved γωνίες της οθόνης με τα μικρά bezel. Απλά εντυπωσιακή. 3. Ο επεξεργαστής του και τα 4GB μνήμης RAM. Δεν με ενδιαφέρει το σκορ στα benchmarks. Με ενδιαφέρει η γρήγορη καθημερινή χρήση χωρίς κολλήματα και καθυστερήσεις. Το G6 είναι γρήγορο σε όλα, η εμπειρία είναι απόλυτα smooth και το web browsing με τον chrome σφαιράτο. 4. Η τελευταία έκδοση android 7 με επίσημη υποστήριξη του android 8. Το G6 θα πάρει και την έκδοση 8 του android. Ενημερωμένο και ασφαλές και στο μέλλον λοιπόν. 5. Η Πιστοποίηση IP68 με shockproof προστασία χωρίς να θυσιάσει θύρες όπως η υποδοχή 3,5 ακουστικών. 6. Η ύπαρξη ραδιοφώνου με RDS. 7. Οι πολύ ποιοτικές πίσω κάμερες με ευρυγώνιο φακό και διπλό φλας. 8. Τα 32 GB χωρητικότητας που για μένα είναι υπεραρκετά. 9. Ο χαμηλός δείκτης SAR στο κεφάλι (0.39) και σε νορμάλ επίπεδα στο σώμα (1.12). 10. Τα 2 χρόνια εγγύηση. Στη σφραγισμένη συσκευασία βρήκα γρήγορο φορτιστή με καλώδιο USB type C και premium ακουστικά της LG με υφασμάτινο καλώδιο! Το κινητό είναι Made in Korea και έρχεται με μαντηλάκι καθαρισμού και προ εγκατεστημένο screen protector (!!). Όχι tempered glass αλλά μία ζελατίνα τέλεια τοποθετημένη. Το μόνο που δεν με εντυπωσίασε είναι η selfie κάμερα του κινητού. Οι selfie φωτογραφίες είναι τυπικές αλλά η LG δίνει τη δυνατότητα να βγάλεις φωτογραφία λέγοντας cheese ή smile ή απλά πατώντας ένα volume key. Το αναγνωρίζει σαν πλήκτρο κλείστρου. Έτσι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τη βασική ευρυγώνια κάμερα για selfie. Ήμουν επιφυλακτικός απέναντι στην LG. Είχα συνηθίσει σε άλλες μάρκες. Το κινητό το έχω λίγες μέρες και με έχει εντυπωσιάσει σε όλους τους τομείς. Μπράβο στην LG που κατάφερε να βγάλει ένα τέτοιο κινητό στη high end κατηγορία χωρίς να παραμερίσει το ραδιόφωνο και την 3,5 υποδοχή ακουστικών. Μπράβο της επίσης που κατάφερε να κρατήσει το SAR σε χαμηλά επίπεδα και δίνει 2 χρόνια εγγύηση. Και όλα αυτά σε νορμάλ τιμή. Πράγματα που δείχνουν πως σέβεται τους πελάτες της.
  22. Πολλά χρόνια τώρα όλες τις συσκευές μου τις καθαρίζω με λευκό καθαρό οινόπνευμα και πανάκι ή χαρτί κουζίνας. Καμία γρατζουνιά, κανένα πρόβλημα και 100% απολύμανση.
  23. Είναι καταπληκτικό παιδιά! Μόλις πριν λίγες μέρες το αγόρασα καθώς έψαχνα ένα ποιοτικό τάμπλετ pc για διασκέδαση και δουλειά. Είναι μακράν η ποιοτικότερη και πιο στιβαρή συσκευή που έχω κρατήσει. Από άποψη υλικών, δεσίματος, αίσθησης στο χέρι είναι άψογο. Η οθόνη, η ποιότητα των χρωμάτων, η ανάλυση, η ευαισθησία στην αφή όλα τέλεια. Τα δυνατά ηχεία, η ευχρηστία των Windows 10 Professional, η θύρα USB 3, η μεγάλη μπαταρία, τι να πρωτοπώ; Και από ταχύτητα είναι σούπερ, δεν το περίμενα να είναι τόσο καλό με atom και intel hd graphics. Και σηκώνει τα πάντα, ακόμη και photoshop. Συν το τεράστιο θετικό πως δεν έρχεται με προεγκατεστημένο άχρηστο Bloatware. Τα απαραίτητα από τη Microsoft και τίποτα παραπάνω. Στην ταχύτητα σκίζει χωρίς υπερβολές! Το αγόρασα από το You.gr μαζί με το μαύρο cover πληκτρολόγιο και ασημί pen και όλο το πακέτο είναι έρωτας!!! Στα 579 €. Έκδοση 64GB με 4GB RAM.
  24. Ωραίο κινητό! Να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός!
×
×
  • Create New...