Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1020 Μέρος Ι

impreza_sti
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παρελαβα και εγω σημερα από την προσφορα της vodafone. συσκευασια χωρις ζελατινα, με ταινια/ασφαλειας της νοκια διάφανη (σαν σελοτέιπ), λογοτυπο vodafone στην εκκινηση τηλεφωνου, (κόκκινο θέμα μενού χεχε) μέτρια (προς χαμηλα, δλδ το φυσιλογικά αναμενόμενο) φορτισμένο, με lumia amber λογισμικό. (καμία σχέση δηλαδη με μια παρομοια Αυγουστιατικη προσφορα του eshop για το lumia 920 με 299 ευρω εκείνο (παραεισαγωγής με αρκετά παρατράγουδα οι συσκευές)). στην αναζητηση για αναβαθμισεις εβγαλε error.

απιστευτο φαίνεται και απιστευτο αυτο το ενημερωτικο φυλλαδιο για το φυσιολογικό "κροταλισμα" αν κουνησει καποιος το τηλεφωνο , λογω του μηχανισμού κάμερας. respect ΝΟΚΙΑ !

καλομίλητα σε όσους τυχερους το πάρουν στην συμφέρουσα τιμή.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παρελαβα και εγω σημερα από την προσφορα της vodafone. συσκευασια χωρις ζελατινα, με ταινια/ασφαλειας της νοκια διάφανη (σαν σελοτέιπ), λογοτυπο vodafone στην εκκινηση τηλεφωνου, (κόκκινο θέμα μενού χεχε) μέτρια (προς χαμηλα, δλδ το φυσιλογικά αναμενόμενο) φορτισμένο, με lumia amber λογισμικό. (καμία σχέση δηλαδη με μια παρομοια Αυγουστιατικη προσφορα του eshop για το lumia 920 με 299 ευρω εκείνο (παραεισαγωγής με αρκετά παρατράγουδα οι συσκευές)). στην αναζητηση για αναβαθμισεις εβγαλε error.

απιστευτο φαίνεται και απιστευτο αυτο το ενημερωτικο φυλλαδιο για το φυσιολογικό "κροταλισμα" αν κουνησει καποιος το τηλεφωνο , λογω του μηχανισμού κάμερας. respect ΝΟΚΙΑ !

καλομίλητα σε όσους τυχερους το πάρουν στην συμφέρουσα τιμή.

Παντως η black φαινεται διαθεσιμη στο site της nokia για 1020 της vodafone gr...

Να ρωτησω μηπως ξερετε.

Η συσκευη κλειστηκε για μενα απο φιλο στην ελλαδα(εγω μενω εξωτερικο).

Επιλεχθηκε η παραλαβη απο καταστημα. Δε ζητηθηκαν στοιχεια καρτας για να πληρωθει. Ειναι φυσιολογικο; Ετσι απλα κλεινει ο καθενας συσκευη χωρις να δεσμευθει οικονομικα..;

Επισης, ξερετε ποσο παιρνει να ειναι διαθεσιμη για παραλαβη απο το καταστημα..;

Ευχαριστω

Αυτο που δεν φαινεται να εχεις καταλαβει ειναι πως οι φωτο των 5mp βγαινουν απο αυτες των 38mp (ή 34mp) μικραινοντας τες ... και δεν ειναι το ιδιο σαν να τις εχει τραβηξει με μια καμερα που εχει 5mp αισθητηρα .. για αυτο ειναι και εξαιρετικες ποιοτικα αλλωστε ;)

Συμφωνώ.

Αν παλι θες να εχεις τεραστια αρχεια και φωτογραφιες σε μεγεθος αφισας εκει ειναι και οι φωτο των 38mp αν θες να τις χρησιμοποιεις .... απλα θα πρεπει να τις επεξεργαστεις απο καποιο pc. Τα 38mp περιεχουν σχεδον 20 φορες περισσοτερη πληροφορια απο μια fullhd 1080p εικονα. Η (σοβαρη) επεξεργασια τετοιων αρχειων/φωτο απαιτει και μεγαλη οθονη και δυνατους επεξεργαστες.

Διαφωνώ. Μη δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα. Στο μονοπύρηνο 808 μου μια χαρά λειτουργεί η (απλών διαστάσεων) επεξεργασία των 34-38-41mp. Είναι θέμα χρόνου να δώσουν update που να γίνεται και στο 1020 και να κάνεις τη φωτογραφία ότι θέλεις. Αν θες να γεμίσεις τα 32gb με τέτοιες φωτογραφίες ας το κάνεις. Αν θες να τις στέλνεις, ας το κάνεις. Αλλιώς να το χαίρονται.

Παντως η black φαινεται διαθεσιμη στο site της nokia για 1020 της vodafone gr...

Να ρωτησω μηπως ξερετε.

Η συσκευη κλειστηκε για μενα απο φιλο στην ελλαδα(εγω μενω εξωτερικο).

Επιλεχθηκε η παραλαβη απο καταστημα. Δε ζητηθηκαν στοιχεια καρτας για να πληρωθει. Ειναι φυσιολογικο; Ετσι απλα κλεινει ο καθενας συσκευη χωρις να δεσμευθει οικονομικα..;

Επισης, ξερετε ποσο παιρνει να ειναι διαθεσιμη για παραλαβη απο το καταστημα..;

Ευχαριστω

Ναι αν βάλει παραλαβή από κατάστημα δεν είναι αναγκασμένος να πληρώσει ή να δώσει στοιχεία κάποιας κάρτας. Κράτηση κάνει βασικά.

Με βάση το τι συνέβη με την αντίστοιχη προσφορά για το Optimus G ο χρόνος ποικίλλει, αλλά σε γενικές γράμμες είναι γύρω στις 3-4 ημέρες το πολύ.

@moralas: Ναι δεν διαφωνώ πως κάθε παραπάνω επιλογή είναι ευπρόσδεκτη. Ένα γρήγορο crop ας πούμε μπορεί να χρειαστεί και στην μεγάλη φωτο.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

όταν φορτίσει 100% με ενεργοποιημενη την εξοικονομηση μπαταριας ποσο σας βγάζει εκτιμώμενο χρόνο λειτουργιας?

Καλημέρα αργισα και το παράγγελλα με ότι έχει μήνη άσπρο θα ήθελα να ρωτήσω μπορώ να αλλάξω θέμα δεν είναι τίποτα κλειδωμένο Vodafone και τέλος αν αλλάξω την μπαταρία πάει μαζί με το κάλυμμα για να αλλάξω το χρώμα με κίτρινο που μού αρέσει ?
Κώστας :cool:

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ και πάλι στα 349 από VODA ..., όποιος το θέλει σβέλτα---> http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Nokia-Lumia-1020

Παιδια οσοι το πηρατε απο voda,ειναι και κλειδωμενο στην voda?Δηλαδη να παιρνει μονο δικες της sim?Να με συχγωρειται για την ερωτηση αλλα δεν τα κατεχω και πολυ αυτα!Εχω wind γιαυτο ρωταω,μην βρεθω προ εκπληξεως!

Παιδια οσοι το πηρατε απο voda,ειναι και κλειδωμενο στην voda?Δηλαδη να παιρνει μονο δικες της sim?Να με συχγωρειται για την ερωτηση αλλα δεν τα κατεχω και πολυ αυτα!Εχω wind γιαυτο ρωταω,μην βρεθω προ εκπληξεως!

ειναι vodafone branded αλλα οχι κλειδωμενο.δλδ μπορεις να βαλλεις την καρτα σου.

ειναι vodafone branded αλλα οχι κλειδωμενο.δλδ μπορεις να βαλλεις την καρτα σου.

Έτσι ακριβώς... Πάντως αν και η πρώτη μου συσκευή με win είμαι εντυπωσιασμένος με την συσκευή.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ και πάλι στα 349 από VODA ..., όποιος το θέλει σβέλτα---> http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Nokia-Lumia-1020

Ευχαριστούμε για την ειδοποίηση

Δεν το έβλεπα το πρωί και είχα σκάσει

Το χτύπησα !:):)

Σήμερα παρέλαβα και εγώ. Εντάξει το κινητό είναι φοβερό και παρατήρησα οτι φορτίζει γρήγορα!! Μπορεί να είναι λόγω πρώτης φόρτισης αλλά θα δείξει. Για απορίες θα επανέλθω

Σήμερα παρέλαβα και εγώ. Εντάξει το κινητό είναι φοβερό και παρατήρησα οτι φορτίζει γρήγορα!! Μπορεί να είναι λόγω πρώτης φόρτισης αλλά θα δείξει. Για απορίες θα επανέλθω

Guys καλημέρα. Χτες το χτύπησα και εγώ και αύριο μου το φέρνουν στη δουλειά. Ξέρετε καμιά αξιοπρεπή θήκη για να μην έχουμε ατυχήματα;

Έτσι ακριβώς... Πάντως αν και η πρώτη μου συσκευή με win είμαι εντυπωσιασμένος με την συσκευή.

Νίκο δωστους λίγο χρόνο και θα δεις ότι θα σε κερδίσει, όχι για κατανάλωση περιεχομένου στο ίντερνετ όπως το νότε 3 που έχεις π.χ. Αλλά σαν τηλέφωνο ποιοτικό, με άψογες φωτογραφίες ΚΑΙ video και με ένα λειτουργικό αγχολυτικό και τελείως απροβληματιστο!

Εγώ πλέον θα έχω το 1020 στη τσέπη και το νότε 3 πάντα στο τσαντάκι κ σα mini tablet φίλε και πιστεύω θα είμαι καλυμμένος!

Α, και η οθόνη του είναι απ αυτές τις amoled που φαίνονται έξω στον ήλιο, και το λέω γιατί κάποτε θυμάμαι όλοι κατηγορούσαν αυτή τη τεχνολογία γιατί είχαν φάει ήττα με το S3 και εγώ φώναζα στα νήματα ότι δε φταίει η τεχνολογία amoled αλλά η μάπα υλοποίηση που είχε γίνει απ τη Samsung τότε.

Ευτυχώς έβαλε μυαλό και αυτή και το S4 είναι μια χαρά και ειδικά το νότε 3 άψογο!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Μετά απο σχεδόν 2 μήνες μαζί του το κινητό είναι φοβερό και μάλιστα σήμερα έκανα και παραγγελεία στη Vodafon και για τη σύζηγο

ενα γιατί η τιμή είναι απίθανη.

ΝΟΚΙΑ Ν95 -ΝΟΚΙΑ Ν8 - NEXUS 4- HTC M8 -NOKIA 1020 -XPERIA Ζ5-Lumia 950xl

Νίκο δωστους λίγο χρόνο και θα δεις ότι θα σε κερδίσει, όχι για κατανάλωση περιεχομένου στο ίντερνετ όπως το νότε 3 που έχεις π.χ. Αλλά σαν τηλέφωνο ποιοτικό, με άψογες φωτογραφίες ΚΑΙ video και με ένα λειτουργικό αγχολυτικό και τελείως απροβληματιστο!

Εγώ πλέον θα έχω το 1020 στη τσέπη και το νότε 3 πάντα στο τσαντάκι κ σα mini tablet φίλε και πιστεύω θα είμαι καλυμμένος!

Α, και η οθόνη του είναι απ αυτές τις amoled που φαίνονται έξω στον ήλιο, και το λέω γιατί κάποτε θυμάμαι όλοι κατηγορούσαν αυτή τη τεχνολογία γιατί είχαν φάει ήττα με το S3 και εγώ φώναζα στα νήματα ότι δε φταίει η τεχνολογία amoled αλλά η μάπα υλοποίηση που είχε γίνει απ τη Samsung τότε.

Ευτυχώς έβαλε μυαλό και αυτή και το S4 είναι μια χαρά και ειδικά το νότε 3 άψογο!

Γουστάρω που ακούω την γνώμη σου γιατί είσαι σαν εμένα... Πρωτίστως Noteli και σαν δεύτερη συσκευή κάτι διαφορετικό στα μέχρι τώρα στάνταρ μου (1020).

Μια ερώτηση προς όλους όσων αφορά τις φωτογραφίες...

Κάθε φορά που τραβάμε μια φωτογραφία το τηλέφωνο αποθηκεύει 2???(5-34)

Και αν ναι που είναι αποθηκευμενες γιατί εγώ βλέπω μόνο μία

Υπάρχει εφαρμογή αντίστοιχη του kies for Android για να συνδέουμε το τηλέφωνο με το κομπιούτερ???

Δεν χρειάζεται καμία εφαρμογη.

Plug n play απλα,αφου υποστηρίζει USB mass storage και το βλέπει σαν σκληρο δισκο.;)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Παιδιά η μπαταρία πόσο σας κρατάει ;
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Πρώτη πλήρη φόρτιση και μπορώ να πω ικανοποιητικά τα βλέπω τα πράγματα...

Βέβαια τα παιδιά που το έχουν καιρό μπορούν να μας πουν καλύτερα...

σε όλους τους κατόχους , σας κανει ενα ανεπαισθητο θόρυβο γραναζιών το κινητο σε κατασταση αναμονής εαν το ανακινήσετε, σωστά? εξ'ού και το σχετικό συνοδευτικο φυλλάδιο για το "κροτάλισμα".

ΥΓ.επισης, γιατι λετε να βγαζει μηνυμα "(80072f8f) δεν εναι δυνατος ο έλεγχος για ενημερωσεις αυτή τη στιγμή" ? το εχω χωρις καρτα σιμ και με χαμηλη καπως μπαταρια (όπως το παρελαβα). ελληνικό vodafone χθεσινό.

Επεξεργασία: ήταν θέμα μη σωστής ώρας/ημερομηνίας.

φανταζομαι πρώτες πλήρεις φορτίσεις /αποφορτίσεις όχι μονο δεν ενδείκνυνται, αλλά καλο ειναι να αποφευγονται κιόλας, σωστά ?

Edited by Thou_Bou

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

επειδη αυριο θα το εχω και εγω στα χερια μου θελω να ρωτησω τα παρακατω

1. ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος να περασω επαφες εφαρμογες και αν γινεται και μυνηματα απο το παλιο 820

2. στο lumia 820 πως διαγραφω τα παντα απο επαφες , λογαριασμους mail κτλ

3. εχετε να προτεινετε καμια θηκουλα καλη ;

ευχαριστω

1. Επαφές και μηνύματα συγχρονίζονται με το hotmail σου. Αν έχεις ανοικτό το sync στο 820 έχει κρατήσει backup και με το που θα το βάλεις στο 1020 θα συγχρονίσει άμεσα. Εμένα τις εφαρμογές για κάποιο λόγο δεν τις συγχρόνισε και τις έβαλα manual.

2. Settings>About>reset your phone

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...