Jump to content

g1orgos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.017
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by g1orgos

  1. Αν εισαι Αθηνα στο Πλαισιο Στουρναρη παιζει να υπαρχει Mate 10 Pro στα 400€.
  2. Από την στιγμή που θέτεις σαν πρώτη προτεραιότητα την ταχύτητα κατά την γνώμη μου πρέπει να ξεκινησεις με βάση το Poco που είναι εντός budget σου και έχει το πιο γρήγορο cpu που κυκλοφορεί. Το αν θα πας στο Mi 8 εξαρτάται (κυρίως) από το πόσο βαρύτητα δίνεις σε camera και οθόνη.
  3. Το Honor 8x είναι ανώτερο του P20 lite ... ... και έχει πάρα πολλές ομοιότητες με το Mate 20 lite (λίγο μεγαλύτερη οθόνη, λίγο χειρότερη σελφοκαμερα, κατά τα άλλα δείχνουν ίδια).
  4. Κι εγώ σε παρόμοια κατάσταση είμαι (απο Redmi Note 3 σε συσκευή μέσω επιδότησης cosmote) και μάλλον θα καταλήξω στο Honor 8X λόγω μεγέθους οθόνης (αν και η τιμή του είναι λίγο τσιμπημένη ακόμη). Νομίζω την επιδότηση μπορείς να την πάρεις κι από Γερμανό οπότε τσέκαρε και το Honor 10 (ειναι στα 380€ μαζί με smartband). Λίγο εκτός budget σου, αλλά νομίζω αρκετά πιο δυνατή συσκευή από τα προαναφερόμενα.
  5. Δεν το ειχα στο "push". Τωρα που το δοκιμασα, απο οτι βλεπω δεν ερχονται αμεσως.
  6. Αυτη που περναει το vickmall με τα ελληνικα.
  7. Εμενα δουλευει μια χαρα η εργοστασιακη εφαρμογη με το hotmail μου με την προυποθεση πως εχει επιλεχθει το πρωτοκολλο IMAP κατα το σεταρισμα. Αν θυμαμαι καλα την πρωτη φορα που αφησα το προεπιλεγμενο πρωτοκολλο Exchange ειχα το προβλημα που αναφερεις. Για δοκιμασε να περασεις απο την αρχη τον λογαριασμο να δεις αν δουλευει ετσι.
  8. Ανήκω σε αυτούς που παρήγγειλαν από vickmall και το tracking δείχνει πως το πακέτο είναι ακόμα κολλημένο Αγγλία. Μόλις με ενημέρωσαν πως πήγε σπίτι ένα πακέτο από Σιγκαπούρη και δεν περιμένω κατι άλλο από εκεί αυτή την περίοδο, οπότε μάλλον είναι το τηλέφωνο. Θα ξέρω σίγουρα το μεσημέρι που θα πάω σπίτι.
  9. Εμενα δείχνει πως έφυγε με προορισμό Ηνωμένο Βασίλειο , είναι φυσιολογικό αυτό ή να επικοινωνήσω με το κατάστημα ; Από vickmall η παραγγελία με Singapore Post.
  10. Καλύτερο smartphone 2015: LG G4 Καλύτερο ταμπλετ 2015: Microsoft Surface Pro 4 Καλύτερο value for money: Xiaomi Redmi Note 3 Μεγαλύτερη απογοήτευση: Microsoft Lumia 950
  11. Η γλωσσα μας το χαλαγε. Ολα ΟΚ πλεον :up: Περασα να πω ενα γεια. Ειμαι χωρις WP για την ωρα, αλλα εχω δωσει σε δικα μου ατομα το 820 και το 925 και με αναγκαζουν να θυμηθω τα παλια :)
  12. Τι πρέπει να κανει κάποιος για να έχει την πλήρη έκδοση του mix radio ; Αλλάξαμε την χωρα στην συσκευή σε UK και την χωρα στο live account σε UK, αλλά δεν δίνει επιλογή για mixes κλπ. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορούμε να κάνουμε ;
  13. Σε γενικες γραμμες πιστευω πως την καλυτερη υποστηριξη την εχει η LG. Προσωπικα ειχα πολυ καλη αντιμετωπιση και απο την Pasanonic. H Sharp ειναι στο αλλο ακρo. Η σειρα 5500 της Samsung ειναι απο τις καλες οικονομικες επιλογες. Η εικονα που δινει ειναι αξιολογοτατη αλλα εχει το μειονεκτημα πως το πανελ ειναι 50Hz με αποτελεσμα την μειωμενη αναλυση στην κινηση. Δεν ξερω για το συγκεκριμενο μοντελο αλλα εχω την εντυπωση πως απο την USB τους οι Samsung αναπαραγουν τα παντα ολα. Το ιδιο μοντελο στις 48'' το βρισκεις σε καταστηματα που μπορεις να βαλεις δοσεις με +100€. Πιστευω πως αξιζει να πας στην μεγαλυτερη.
  14. Απο τα Garmin αυτο που ειναι πιο κοντα στο Surge ειναι τo Forerunner 225 το οποιο αναμενεται με αρχικη τιμη 299€. Στο link που εβαλα εχει και ενα πινακακι στο οποιο δειχνει τα χαρακτηριστικα σε σχεση με το Surge. Γενικα στα ρολογια αυτα πιστευω πως δεν ειναι τοσο θεμα καλυτερου/χειροτερου συνολικα οσο χαρακτηριστικων αναλογα με την χρηση που κανει ο καθενας.
×
×
  • Create New...