Jump to content

puteolana

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About puteolana

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

puteolana's Achievements

  1. Έχω μια καλή επιδότηση και εγώ θα βάλω τα υπόλοιπα.
  2. Ευχαριστώ. Aν μπορείς πες μου λίγο παραπάνω. Eννοώ γιατί το θεωρείς καλύτερο από το Xiaomi πχ?
  3. Καλησπέρα σας, Έχω επιδότηση στην Cosmote και ψάχνω να αλλάξω άμεσα να αγοράσω νέο γιατί χτες μου έκλεψαν το παλιό. Τα τελευταία 7 χρόνια έχω Xiaomi και έχω μείνει ευχαριστημένος. Κοιτούσα λοιπόν τι έχει στις τιμές που θέλω και είδα τα παρακάτω: HUAWEI Nova 10 Dual 4G 8GB/ 128GB Samsung Galaxy A53 5G Dual SIM 8GB/256GB Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G Dual SIM 6GB/128GB Samsung Galaxy A52s 5G Dual SIM 8GB/256GB Θα ήθελα έτσι την γνώμη σας αν είναι κάποιο από αυτά που πρέπει να αποφύγω, ποια θεωρείται καλύτερα κοκ? Αξίζει να μείνω στην Xiaomi επιλέγοντας το Redmi Note 11 Pro+ ή όχι? Τα χαρακτηριστικά που θέλω να έχουν: χρειάζομαι λόγω δουλειάς το dual sim κάνω αρκετά βασική χρήση. χρησιμοποιώ κυρίως browsing, social, chat και βασικές εφαρμογές (banking apps, maps, κλπ). Δεν παίζω παιχνίδια. συνήθως τα κρατάω τα κινητά μου ~3 χρόνια θέλω να έχει μια σχετικά καλή κάμερα για να βγάζω αξιόλογες φωτογραφίες (δεν είμαι επαγγελματίας φωτογράφος, ούτε influencer) Ευχαριστώ
  4. το tcl, redmi note 8 pro, redmi note 8 t, redmi note 8 ??? θεωρεις ειναι χειροτερα?
  5. Το δαχτυλικο αποτυπωμα ηταν αρκετα αργο και καποιες φορες δεν επιανε με την μια. Επισης κολλουσε λιγο οταν ειχα 3-4 βασικα apps ανοιχτα (πχ fb, youtube, gmaps, gmail). Το βιντεο επισης δεν ηταν τοσο ικανοποιητικο. Πιο σημαντικο απο ολα το δαχτυλικο. Τα υπολοιπα ηταν δευτερευοντα. Δυστυχως οικονομικα δεν με παιρνει για παραπανω. Ομως το mi A3 δεν θα το ξαναεπελεγα.
  6. Γεια σας. Ειχα παρει τελικα το Xiaomi mi A3 που μου το προτεινε ενας γνωστος μου. Δυστυχως ομως και ικανοποιημενος δεν εμεινα και μου το εκλεψαν... Οποτε απευθυνομαι παλι στο φορουμ μας για να ζητησω εκ νεου τις συμβουλες σας. Τα χαρακτηριστικα και η τιμη που ψαχνω η ιδια. Οποια προταση καλοδεχουμενη.
  7. Καλησπέρα σας, Θα ήθελα τη γνώμη του φόρουμ για την αγορά νέου κινητού γιατί το προηγούμενο μου τα έφτυσε. Συγκεκριμένα θα θελα ένα κινητό μέχρι 200 ευρώ(στην Cosmote έχω μια έκπτωση 10%). Τα χαρακτηριστικά που θα θελα να έχει είναι 1. Να μου μείνει για κάμποσα χρόνια και να μην αναγκαστώ λόγω χαρακτηριστικών να το αφήσω. 2. Η χρήση που θα του γίνεται είναι το πλέον βασικό social, browsing, maps 3. Δεν υπάρχουν απαιτήσεις για φοβερές κάμερες ούτε για gaming κινητό 4. Θα ήθελα να έχει καλή μπαταρία και να μην με εγκαταλείψει όπως στο σημερινό μου κινητό(εδώ και 1.5 χρόνο) Με βάση τα παραπάνω θα κοίταζα για κάτι με 6-8 πυρήνες CPU και με 4+GB RAM. Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε με κάποιες από τις προτάσεις σας? Ευχαριστώ.
  8. puteolana

    Poco F1

    ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. κανενα απο τα δυο δεν παιζει ομως.
  9. puteolana

    Poco F1

    Μια ερώτηση. Έχω το Poco περίπου 1 μήνα και είμαι από την πρώτη μέρα με την τελευταία stable. δεν θυμάμαι άμα το κάνει απο την αρχή (το παρατήρησα πρόσφατα) αλλά άμα το έχω ξαπλωμένο και εγώ προσπαθώ να πατήσω την οθόνη δεν δέχεται τπτ. Σαν να lockαρει το touch. Αυτό είναι το touch lag που λέτε? παρακολουθώ καιρό το thread αλλά δεν το έχω τσεκάρει. Είναι bug ή κάποιο feature που μπορείς να το απενεργοποιήσεις?
  10. puteolana

    Poco F1

    οντως αυτο εκανε. χαζο μου φαινεται. τεσπα. οποιος μπορει ας πει 2 πραγματα για την 10.2.2 stable. βλεπω οτι ολο λεγατε για τις 8.χ.χ και τις 9.1.χ αλλα τπτ για την 10. χανω κατι?
  11. puteolana

    Poco F1

    μολις πηρα το κινητο. εκανα καποια update και ειμαι στην 10.2.2 stable. μπορει να μου καποιος που εχει το κινητο καιρο τι προβληματα εχει αυτη η ρομ? επισης πατησα το download update που εχει στο μενου και ξεκινησε να κατεβαζει καποια αλλη. αλλα δεν λεει ουτε ποια ειναι ουτε τι αλλαγες εχει. τπτ. ξερει κανεις τι παιζει?
  12. puteolana

    Poco F1

    Για τζαμάκι εγώ θεωρώ ότι η nillkin είναι κορυφή. Βλέπω ότι έχει 2 στην ελλάδα. Αυτό που καλύπτει τα πάντα Nillkin 3D CP+ Max Full Face Tempered Glass Black και μια άλλη Nillkin H+Pro Tempered Glass που αφήνει εκτός το notch. Το "κακό" με την πρώτη είναι ότι εχει πάχος 0.33mm ενώ η δεύτερη 0.2mm Αν κάποιος τα έχει δοκιμάσει ας μας πει γιατί και εγώ ανάμεσα σε αυτά τα 2 είμαι.
  13. puteolana

    Poco F1

    έχει πάρει κανείς θήκη σιλικόνης που να μην το κάνει ογκώδες αλλά να είναι καλή ποιοτικά και να δίνει προστασία? κοιτούσα της nillkin αλλά δεν είναι σιλικόνης και της spigen αλλά νομίζω θα του δώσει πολύ όγκο και έχει κάποιες γραμμές πίσω που δεν μου αρέσουν. Για αυτές έχει κανείς άποψη? https://agorashop.gr/store/agorashop-mayri-thiki-siliko-pocophone-f1.html?SID=rggg6lpak127p9le8g1506i213 https://www.gstore.gr/senso-rubber/10683-senso-rubber-xiaomi-pocophone-f1-black-1.html
  14. puteolana

    Poco F1

    υπαρχει καποιο τετοιο μαγαζι εκτος του πλαισιο που ειναι πανακριβο?
  15. puteolana

    Poco F1

    Θέλω να ρωτήσω. Τις επόμενες μέρες θα το παραγγείλω απο Ελλάδα. Βλέπω ότι το πλαίσιο δίνει 2 χρονια εγγύηση ενώ τα περισσότερα skroutzομαγαζα 1 χρόνο. Γνωρίζει κάποιος κάποιο μαγαζί που να το έχει φτηνά και να δίνει εγγύηση 2 χρόνων?
×
×
  • Create New...